Je bestelling plaatsen kan nog tot do 15 dec!

Systeem fout op de webshop gaf aan dat bestellingen pas in januari verzonden worden, dit is niet het geval!

Door een systeem fout gaf de webshop een melding dat alle bestellingen die later dan afgelopen zondag geplaatst werden, pas vanaf 2 januari verzonden worden. Dit is niet het geval!
Alles dat je bestelt voor vrijdag 16 december 10:30 uur, sturen we dezelfde of de volgende dag, op. Je hebt je pakketje dan binnen 1-2 werkdagen in huis.

Wil je nog een bestelling plaatsen dit jaar?

Bezoek hier onze webshop

 


Nieuwste Coelestien - Kosmische Blauwe straal clusters àl bijna uitverkocht!

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Er is enorm veel belangstelling voor deze schitterende door Joke en de Bovenwereld geprogrammeerde Coelestien clusters, die helpen bij het spreken van je waarheid, opstaan in je kracht en genetische belastende informatie m.b.t. religies, seksuele klieren, familieaura, man/vrouw zijn, zuiveren, waardoor relaties en seksualiteit weer heel kunnen worden.

Er zijn nu nog 3 maar clusters beschikbaar.
Klik hier om te bekijken en bestellen
In het nieuwe jaar horen we of we nog enkele nieuwe Coelestien clusters kunnen krijgen.

Wil jij op de hoogte gebracht worden als we de nieuwe partij?
Stuur dan een mailtje naar info@elohim-centre.org met vermelding van je naam en de belangstelling voor Coelestien. Zo gauw we meer weten laten we je horen.

 


Aankomende online groepshealing (15/12) wordt één van de grootste van 2016!

Er zijn enorm veel aanmeldingen al binnengekomen voor de online avond groepshealing "Je kristallijnen Zelf" van 15dec. Inmiddels meer dan 65 deelnemers. We voelen dat de energie al heel krachtig!

kristallijne zelf.jpg
Voel je van harte uitgenodigd a.s. do 15 dec. van 19.30-20.30 uur!

Wil je het Kristallijne Zelf verder ophalen? Leren je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw te blijven?  Tijdens deze groepshealing met Joke en de Bovenwereld leer je hier voor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jouw stralendheid.

Klik hier om je op te geven