Elohim kristallen: Last van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

Last van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

Vele mensen hebben op het moment last van hun hersenen. Vergeetachtigheid, warrigheid en duizeligheid zijn veel voorkomende klachten in onze praktijk. Nieuwetijds etherische hersenen worden momenteel geïnstalleerd die je uit je droog analytische denken halen en in je gevoels denken brengen. Zodat de eigenschappen van je Goddelijke Vonk meer naar voren kunnen komen, en je meer gaat denken vanuit de Flow van het hier en Nu. Je krijgt door je hoger bewustzijn en je aansluiting op de Bovenwereld dan spontane ingevingen, in plaats van dat je alles in je hoofd hoeft vast te leggen als ik-controleur. Ook al is het wel eens lastig; de huidige overgangstijd vraagt vooral vertrouwen en het kunnen aarden van je hogere afstemming in je buikgevoel en hersenen.

Ervaar jij ook dat je geheugen raar doet, maakt dat je onzeker, verdrietig of boos?

Hieronder reiken we een aantal dingen aan die hierbij ondersteunen:

pyriet bol 75 DSC00195.JPGElohim Pyriet die je helpt focus en concentratie vast te houden, ankert je hogere licht in je aarding.
Klik hier voor het assortiment Pyriet

 

 

wesak kristal 1DSC01535.JPGWesak, Diamanten Aarde Netwerk kristal, brengt een Universeel Liefdesnetwerk voor jou en je omgeving, werkt tegen ascension symptomen.
Klik hier om een Wesak kristal te bestellen

 


P1220727.JPGBloesem krachtplaats tinctuur verzacht emoties, transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid.
Klik hier om de Bloesem krachtplaats tinctuur te bestellen

 

 
Elohim Master Healing-Reading-Coachingsconsult voor een integratie van je beide hersenhelften en gevoelsdenken. Dit geeft o.a. balans en rust. Ook het aarden van je hoger Licht in je buik en basis kan aan bod komen.
Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

 


Tip: laat je kristal programmeren voor een persoonlijke aansluiting bij jouw ontwikkeling of vraag. Klik hier voor meer informatie

 


Op veel verzoek: Nieuwe partij Coelestien met Blauwe Kosmische Straal is binnen.
Ze gaan al weer als warme broodjes!

  Blauwe kosmische straal coelestien.jpg
  • Is Waarheid spreken, stem geven en je uiten, onderdrukt geweest?

  • Heb je vaak het gevoel dat je niet belangrijk bent?

  • Wil je opstaan, je groter bewustzijn, kruin, keel, basis en levensenergie openen?

  • Voel je niet de volledige kracht en waarde van je man- of vrouw-zijn?

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen? Dan biedt de Blauwe Kosmische Straal Coelestien van het Elohim Centre krachtige ondersteuning bij je heling en transformatie!

Elohim Blauwe Straal - Coelestien al vanaf € 47,50. Klik hier voor het actuele aanbod

 


 

Heb je je sterk moeten houden in het leven?

Het liefelijke roze kaasjeskruid kan je helpen. Het opent en bezielt je hart waardoor verharding of verbittering verdwijnt. Je openstromend hart krijgt meer aarding, veiligheid en houvast in jezelf door het unieke recept van deze tinctuur. Normaal wordt de tinctuur van de bloemen gemaakt, maar Joke heeft deze kleine partij gemaakt van zowel de wortels als de bloemen!

"De liefdesenergie van de kaasjeskruid tinctuur is overweldigend, wow wat komt dat diep binnen. Heel mooi!"
Janet

Lees de gebruiksaanwijzing van Elohim bio kaasjeskruid tinctuur en bestel, op=op!

 


guldenroede plant.jpgBen je wat besluiteloos, kun je niet gemakkelijk kiezen?

Kun je je gevoel niet volgen en overheerst je wilskracht? Onderdruk je je angsten, emoties, je onzekerheid of je innerlijk kind? Dan kunnen emoties zich vastzetten in je lichaam. Nieren, bloeddruk, oedeem en het hart kunnen  problemen geven. Afvalstoffen worden gifstoffen en gemopper.

De Elohim Guldenroede bio tinctuur en Deva hanger bieden uitstekende ondersteuning. Al vanaf € 14,90. Klik hier om direct te bestellen

 


Aura beschermingspakket voor gevoelige en bewuste nieuwetijdsmensen

Biedt bescherming tegen negatieve en belastende energie uit de omgeving, en helpt bij het transformeren van reeds vastzittende energie in het fysieke en energetische lichaam.

Van € 48,75 nu voor € 39,00

Klik hier om het Elohim bescherming pakket te bestellen

"Een vriend van mij heeft al langere tijd last van vermoeidheid en verschillende klachten die nergens naar toe terug te leiden zijn. Ik heb hem het aurabeschermpakket cadeau gegeven en de laatste tijd lijkt hij vitaler, vrolijker en meer zich zelf. Zelf zegt hij zich ook beter te voelen, minder afgeleid en uit balans. Ik wilde graag met jullie delen dat hij er profijt van heeft, omdat ik in de winkel zo goed geholpen ben. Nogmaals bedankt!"

Peter

 


Heb je een eigen praktijk of koop je veel Elohim producten, zie dan de groothandelkortingen! Klik op deze link om diverse kortingen te bekijken

 


 

Moeite met slapen?

Probeer dan eens de Merlin amethist onder je bed, op je nachtkastje of onder je kussen te leggen. De Merlin amethist maakt je hoofd en lichaam rustig. Je vat sneller slaap, en slaapt rustiger en dieper. Over de Merlin Amethist hebben we al vele mooie reacties ontvangen!

Klik hier voor meer informatie over de Merlin Amethist

Wat je ook kan helpen is een audio opname voor thuis die je hoofd rustiger maakt:
Downloading van je Kosmisch Bewustzijn en karmische schoning zorgen voor 40% minder denken”.

 


Vind ondersteunende middelen bij meer dan 100 klachten!

Bekijk het overzicht van ondersteuning bij meer dan 100 klachten op onze webshop, onder de knop 'Werking'  (zie onderstaande rode pijl). Je kunt ook deze link gebruiken: https://elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

webshop werking edelstenen.jpg [1]

 


Het is eng om je ziel en Goddelijke Vonk te volgen en boven het maaiveld te staan

Dat vraagt moed, vertrouwen, overgave en vastberadenheid. Elke keer weer kom je een nieuwe laag tegen die getransformeerd of geheeld wil worden. Laagje voor laagje kom je bij de kern, je lichtkracht, de Bron in jou. Op dit pad kunnen we vaak wel wat hulp gebruiken. Hieronder doen we een aantal suggesties die ondersteunend, helend en transformerend werken, en die reeds vele mensen hebben geholpen.

2427-chakralegging lapis_c1_w340_h250.JPGKeelchakra kristallegging Lapis lazuli
Een prachtige legging om goed te aarden, zelfvertrouwen op te bouwen, en jezelf te uiten.keelchakra pakket.jpg

Keelchakra pakket van de Elohim krachtplaats
Opstaan in je kracht, oervertouwen vanuit moeder Aarde en de kosmos, aarding van je spirituele energieën.

 

 


Zoek je meer producten die helend, reinigend en balancerend werken op het keelchakra?

Klik dan hier voor een overzicht van alle keelchakra producten

 


Heb jij je (zomer) vakantie al gepland voor 2017?mensen op terras pegasus.jpg

We verwachten deze zomer dat de huisjes weer volledig volgeboekt zijn, dus raden we je aan tijdig te reserveren. Kies voor een vakantie op de multidimensionale Elohim krachtplaats die je niet alleen ontspant maar ook versterkt in je hoger licht! Honderden gasten mochten we afgelopen jaar verwelkomen. Desondanks kun je ook in het hoogseizoen tot rust komen in de stilte en prachtige natuur van de minicamping en zelfrealisatie tuinen.

Deze zomer organiseren wij weer een vakantieweek van 15 t/m 20 augustus, en verschillende andere weken in het voor en najaar. Daarover binnenkort meer informatie, of neem alvast een kijkje in de agenda.

 


Maak kennis met de Elohim woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Eet de maaltijden met hen mee, boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurisch bos. Boek zo mogelijk ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet en maak er mooie dagen van!

T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org

 


Trek je Elohim kaart; nu eindelijk beschikbaar voor mobiele telefoon!

Luuc heeft hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon, waarmee je een zelfrealisatie-tuin-kaart boodschap kunt trekken. De app is beschikbaar voor alle android telefoons. Je kunt hem downloaden door in de google play store te zoeken op trek je elohim kaart.

Wil je ons helpen de trek een kaart app verder te verspreiden onder je vrienden en kennissen?

Klik hier om de app te downloaden (klik vanaf je mobiel)

 


Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)?

Workshop op 4 & 5 februari, gegeven door Willeke Jansen

  • Loop jij vast in een omgeving die niet klopt met je Ware Natuur?
  • Ben je er zat van steeds in dezelfde herhalingslussen te zitten?
  • Snap je het allemaal maar kun je het ware Geluk nog niet manifesteren?

Willeke 2016 (2).jpgVoorbij vermoeidheid, twijfels en niet weten
In deze workshop met Willeke Jansen ontvang je tools en persoonlijke healing en reading om voorbij te gaan aan vermoeidheid, twijfels en niet weten. Je maakt contact met de nieuwe beweging die in jou wilt ontstaan, als werk, relaties en je 'oude leven' niet meer aansluit. Blijheid, vrijheid en vreugde kunnen hierdoor ontstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


Doe mee aan de thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”op 14 januari 19:00 - 20:30 uur.

Leuk om te combineren met een dag of weekendbezoek aan de helende tuinen, rondleiding, lunch, diner en eventuele overnachting!

Ook vult deze avond, gegeven door Willeke Jansen, heel mooi aan op de workshop van het kristallijne zelf die dat weekend gegeven wordt. Tijdens deze avond is er meer ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen.

Klik hier om je op te geven

 


(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"

Online groepshealing op 12 januari 19:30 - 20:30 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De afgelopen groepshealing was enorm met meer dan 85 deelnemers en een prachtig veld dat neergezet werdt. Onze eigen Essentie wordt elke keer weer bekrachtigt door deze fantastische healingen! Prachtig om te zien hoe veel mensen ook vanuit huis aansluiten om zo deze ontwikkeling in zichzelf te bekrachtigen.

De volgende groepshealing komt er weer aan en een groep van meer dan 35 deelnemers heeft zich al ingeschreven, ben jij er ook bij deze keer?

"Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren" op 12 januari van 19:30 - 20:30 uur.

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewust worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Klik hier om je aan te melden

 

Enkele ervaringen van de vorige groepshealing:

Wonderen bestaan! Ik voel me diep, diep geroerd! Dank.

Dank je wel! Er kwam (weer) een heel groot stuk vermoeidheid los. Nu gevuld met stilte en vrede...

Wauw wauw wauw, ook ik ben diep geroerd en aangeraakt. Kreeg ineens een enorme kriebel in mijn keel. Bedankt en in stilte, geen woorden voor.

Ik voel me helemaal gevuld met een ongekende kracht en zachtheid tegelijk. Zo warm. Dankjewel. Zo prachtig en diepe ontroering in heel mijn wezen.

Klik hier om je aan te melden voor de aankomende groepshealing op 12 januari

 


Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

 Workshop op 22 januari gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze korte multidimensionale opleiding met Joke ElZiam Nootebos als ervaren docente en healer, leer en oefen je belangrijke basisvaardigheden voor een goede healer reader praktijk. Ook leer je hoe je zelf kunt voorkomen dat je zelf leeg en moe wordt gedurende het geven van een consult. Zeker het oefenen en werken vanuit je Ki of Chi is belangrijk om jezelf als energiewerker te beschermen. Vanuit je Ki kun je ook leren magnetiseren. Hetgeen anders is dan energetisch healen. Het kan een toegevoegde waarde zijn, zowel privé als voor een healingspraktijk. Met de geleerde vaardigheden kun je direct aan de slag!

Klik hier om je op te geven

 


Aankomende workshops & agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020