Elohim kristallen: Last van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

 

vergeetachtigheid.jpgLast van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

Vele mensen hebben op het moment last van hun hersenen. Vergeetachtigheid, warrigheid en duizeligheid zijn veel voorkomende klachten in onze praktijk. Nieuwetijds etherische hersenen worden momenteel geïnstalleerd die je uit je droog analytische denken halen en in je gevoels denken brengen. Zodat de eigenschappen van je Goddelijke Vonk meer naar voren kunnen komen, en je meer gaat denken vanuit de Flow van het hier en Nu. Je krijgt door je hoger bewustzijn en je aansluiting op de Bovenwereld dan spontane ingevingen, in plaats van dat je alles in je hoofd hoeft vast te leggen als ik-controleur. Ook al is het wel eens lastig; de huidige overgangstijd vraagt vooral vertrouwen en het kunnen aarden van je hogere afstemming in je buikgevoel en hersenen.

Ervaar jij ook dat je geheugen raar doet, maakt dat je onzeker, verdrietig of boos?

Hieronder reiken we een aantal dingen aan die hierbij ondersteunen:

pyriet bol 75 DSC00195.JPGElohim Pyriet die je helpt focus en concentratie vast te houden, ankert je hogere licht in je aarding.
Klik hier voor het assortiment Pyriet

 

 

wesak kristal 1DSC01535.JPGWesak, Diamanten Aarde Netwerk kristal, brengt een Universeel Liefdesnetwerk voor jou en je omgeving, werkt tegen ascension symptomen.
Klik hier om een Wesak kristal te bestellen

 


P1220727.JPGBloesem krachtplaats tinctuur verzacht emoties, transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid.
Klik hier om de Bloesem krachtplaats tinctuur te bestellen

 

 
healing-hand.jpgElohim Master Healing-Reading-Coachingsconsult voor een integratie van je beide hersenhelften en gevoelsdenken. Dit geeft o.a. balans en rust. Ook het aarden van je hoger Licht in je buik en basis kan aan bod komen.
Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-ReadingTip: laat je kristal programmeren voor een persoonlijke aansluiting bij jouw ontwikkeling of vraag. Klik hier voor meer informatie

 


Op veel verzoek: Nieuwe partij Coelestien met Blauwe Kosmische Straal is binnen.
Ze gaan al weer als warme broodjes!

  Blauwe kosmische straal coelestien.jpg
  • Is Waarheid spreken, stem geven en je uiten, onderdrukt geweest?

  • Heb je vaak het gevoel dat je niet belangrijk bent?

  • Wil je opstaan, je groter bewustzijn, kruin, keel, basis en levensenergie openen?

  • Voel je niet de volledige kracht en waarde van je man- of vrouw-zijn?

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen? Dan biedt de Blauwe Kosmische Straal Coelestien van het Elohim Centre krachtige ondersteuning bij je heling en transformatie!

Elohim Blauwe Straal - Coelestien al vanaf € 47,50. Klik hier voor het actuele aanbod

 


Kaasjeskruid.jpg

Heb je je sterk moeten houden in het leven?

Het liefelijke roze kaasjeskruid kan je helpen. Het opent en bezielt je hart waardoor verharding of verbittering verdwijnt. Je openstromend hart krijgt meer aarding, veiligheid en houvast in jezelf door het unieke recept van deze tinctuur. Normaal wordt de tinctuur van de bloemen gemaakt, maar Joke heeft deze kleine partij gemaakt van zowel de wortels als de bloemen!

"De liefdesenergie van de kaasjeskruid tinctuur is overweldigend, wow wat komt dat diep binnen. Heel mooi!"
Janet

Lees de gebruiksaanwijzing van Elohim bio kaasjeskruid tinctuur en bestel, op=op!

 


guldenroede plant.jpgBen je wat besluiteloos, kun je niet gemakkelijk kiezen?

Kun je je gevoel niet volgen en overheerst je wilskracht? Onderdruk je je angsten, emoties, je onzekerheid of je innerlijk kind? Dan kunnen emoties zich vastzetten in je lichaam. Nieren, bloeddruk, oedeem en het hart kunnen  problemen geven. Afvalstoffen worden gifstoffen en gemopper.

De Elohim Guldenroede bio tinctuur en Deva hanger bieden uitstekende ondersteuning. Al vanaf € 14,90. Klik hier om direct te bestellen

 


Aura beschermingspakket voor gevoelige en bewuste nieuwetijdsmensenlichaam met bel bescherming.jpg

Biedt bescherming tegen negatieve en belastende energie uit de omgeving, en helpt bij het transformeren van reeds vastzittende energie in het fysieke en energetische lichaam.

Van € 48,75 nu voor € 39,00

Klik hier om het Elohim bescherming pakket te bestellen

"Een vriend van mij heeft al langere tijd last van vermoeidheid en verschillende klachten die nergens naar toe terug te leiden zijn. Ik heb hem het aurabeschermpakket cadeau gegeven en de laatste tijd lijkt hij vitaler, vrolijker en meer zich zelf. Zelf zegt hij zich ook beter te voelen, minder afgeleid en uit balans. Ik wilde graag met jullie delen dat hij er profijt van heeft, omdat ik in de winkel zo goed geholpen ben. Nogmaals bedankt!"

Peter

 


Heb je een eigen praktijk of koop je veel Elohim producten, zie dan de groothandelkortingen! Klik op deze link om diverse kortingen te bekijkenslapeloosheid.jpg

Moeite met slapen?

Probeer dan eens de Merlin amethist onder je bed, op je nachtkastje of onder je kussen te leggen. De Merlin amethist maakt je hoofd en lichaam rustig. Je vat sneller slaap, en slaapt rustiger en dieper. Over de Merlin Amethist hebben we al vele mooie reacties ontvangen!

Klik hier voor meer informatie over de Merlin Amethist

Wat je ook kan helpen is een audio opname voor thuis die je hoofd rustiger maakt:
Downloading van je Kosmisch Bewustzijn en karmische schoning zorgen voor 40% minder denken”.

 


Vind ondersteunende middelen bij meer dan 100 klachten!

Bekijk het overzicht van ondersteuning bij meer dan 100 klachten op onze webshop, onder de knop 'Werking'  (zie onderstaande rode pijl). Je kunt ook deze link gebruiken: https://elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

webshop werking edelstenen.jpg [1]

 


Het is eng om je ziel en Goddelijke Vonk te volgen en boven het maaiveld te staan

Dat vraagt moed, vertrouwen, overgave en vastberadenheid. Elke keer weer kom je een nieuwe laag tegen die getransformeerd of geheeld wil worden. Laagje voor laagje kom je bij de kern, je lichtkracht, de Bron in jou. Op dit pad kunnen we vaak wel wat hulp gebruiken. Hieronder doen we een aantal suggesties die ondersteunend, helend en transformerend werken, en die reeds vele mensen hebben geholpen.

2427-chakralegging lapis_c1_w340_h250.JPGKeelchakra kristallegging Lapis lazuli
Een prachtige legging om goed te aarden, zelfvertrouwen op te bouwen, en jezelf te uiten.keelchakra pakket.jpg

Keelchakra pakket van de Elohim krachtplaats
Opstaan in je kracht, oervertouwen vanuit moeder Aarde en de kosmos, aarding van je spirituele energieën.

 

 


keelchakra.jpgZoek je meer producten die helend, reinigend en balancerend werken op het keelchakra?

Klik dan hier voor een overzicht van alle keelchakra producten

 


Heb jij je (zomer) vakantie al gepland voor 2017?mensen op terras pegasus.jpg

We verwachten deze zomer dat de huisjes weer volledig volgeboekt zijn, dus raden we je aan tijdig te reserveren. Kies voor een vakantie op de multidimensionale Elohim krachtplaats die je niet alleen ontspant maar ook versterkt in je hoger licht! Honderden gasten mochten we afgelopen jaar verwelkomen. Desondanks kun je ook in het hoogseizoen tot rust komen in de stilte en prachtige natuur van de minicamping en zelfrealisatie tuinen.

Deze zomer organiseren wij weer een vakantieweek van 15 t/m 20 augustus, en verschillende andere weken in het voor en najaar. Daarover binnenkort meer informatie, of neem alvast een kijkje in de agenda.

 


Maak kennis met de Elohim woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Eet de maaltijden met hen mee, boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurisch bos. Boek zo mogelijk ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet en maak er mooie dagen van!

T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org

 


Trek je Elohim kaart; nu eindelijk beschikbaar voor mobiele telefoon!

pak kaarten elohim logo-background-white.jpgLuuc heeft hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon, waarmee je een zelfrealisatie-tuin-kaart boodschap kunt trekken. De app is beschikbaar voor alle android telefoons. Je kunt hem downloaden door in de google play store te zoeken op trek je elohim kaart.

Wil je ons helpen de trek een kaart app verder te verspreiden onder je vrienden en kennissen?

Klik hier om de app te downloaden (klik vanaf je mobiel)Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)?

Workshop op 4 & 5 februari, gegeven door Willeke Jansen

  • Loop jij vast in een omgeving die niet klopt met je Ware Natuur?
  • Ben je er zat van steeds in dezelfde herhalingslussen te zitten?
  • Snap je het allemaal maar kun je het ware Geluk nog niet manifesteren?

Willeke 2016 (2).jpgVoorbij vermoeidheid, twijfels en niet weten
In deze workshop met Willeke Jansen ontvang je tools en persoonlijke healing en reading om voorbij te gaan aan vermoeidheid, twijfels en niet weten. Je maakt contact met de nieuwe beweging die in jou wilt ontstaan, als werk, relaties en je 'oude leven' niet meer aansluit. Blijheid, vrijheid en vreugde kunnen hierdoor ontstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


Doe mee aan de thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”op 14 januari 19:00 - 20:30 uur.

kristallijne zelf 2.jpgLeuk om te combineren met een dag of weekendbezoek aan de helende tuinen, rondleiding, lunch, diner en eventuele overnachting!

Ook vult deze avond, gegeven door Willeke Jansen, heel mooi aan op de workshop van het kristallijne zelf die dat weekend gegeven wordt. Tijdens deze avond is er meer ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen.

Klik hier om je op te geven

 


(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"

Online groepshealing op 12 januari 19:30 - 20:30 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De afgelopen groepshealing was enorm met meer dan 85 deelnemers en een prachtig veld dat neergezet werdt. Onze eigen Essentie wordt elke keer weer bekrachtigt door deze fantastische healingen! Prachtig om te zien hoe veel mensen ook vanuit huis aansluiten om zo deze ontwikkeling in zichzelf te bekrachtigen.

De volgende groepshealing komt er weer aan en een groep van meer dan 35 deelnemers heeft zich al ingeschreven, ben jij er ook bij deze keer?

"Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren" op 12 januari van 19:30 - 20:30 uur.

lichtlichaam.jpg [1]Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewust worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Klik hier om je aan te melden


Enkele ervaringen van de vorige groepshealing:

Wonderen bestaan! Ik voel me diep, diep geroerd! Dank.

Dank je wel! Er kwam (weer) een heel groot stuk vermoeidheid los. Nu gevuld met stilte en vrede...

Wauw wauw wauw, ook ik ben diep geroerd en aangeraakt. Kreeg ineens een enorme kriebel in mijn keel. Bedankt en in stilte, geen woorden voor.

Ik voel me helemaal gevuld met een ongekende kracht en zachtheid tegelijk. Zo warm. Dankjewel. Zo prachtig en diepe ontroering in heel mijn wezen.

Klik hier om je aan te melden voor de aankomende groepshealing op 12 januari

 


Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

 Workshop op 22 januari gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze korte multidimensionale opleiding met Joke ElZiam Nootebos als ervaren docente en healer, leer en oefen je belangrijke basisvaardigheden voor een goede healer reader praktijk. Ook leer je hoe je zelf kunt voorkomen dat je zelf leeg en moe wordt gedurende het geven van een consult. Zeker het oefenen en werken vanuit je Ki of Chi is belangrijk om jezelf als energiewerker te beschermen. Vanuit je Ki kun je ook leren magnetiseren. Hetgeen anders is dan energetisch healen. Het kan een toegevoegde waarde zijn, zowel privé als voor een healingspraktijk. Met de geleerde vaardigheden kun je direct aan de slag!

Klik hier om je op te geven

 


Aankomende workshops & agenda

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
vroegboekprijs € 150,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Open je en ontdek de kracht en Liefde van Moeder Aarde en haar genezende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealingavond, live/online: Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang 'Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13