Elohim kristallen: Last van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

Last van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

Vele mensen hebben op het moment last van hun hersenen. Vergeetachtigheid, warrigheid en duizeligheid zijn veel voorkomende klachten in onze praktijk. Nieuwetijds etherische hersenen worden momenteel geïnstalleerd die je uit je droog analytische denken halen en in je gevoels denken brengen. Zodat de eigenschappen van je Goddelijke Vonk meer naar voren kunnen komen, en je meer gaat denken vanuit de Flow van het hier en Nu. Je krijgt door je hoger bewustzijn en je aansluiting op de Bovenwereld dan spontane ingevingen, in plaats van dat je alles in je hoofd hoeft vast te leggen als ik-controleur. Ook al is het wel eens lastig; de huidige overgangstijd vraagt vooral vertrouwen en het kunnen aarden van je hogere afstemming in je buikgevoel en hersenen.

Ervaar jij ook dat je geheugen raar doet, maakt dat je onzeker, verdrietig of boos?

Hieronder reiken we een aantal dingen aan die hierbij ondersteunen:

pyriet bol 75 DSC00195.JPGElohim Pyriet die je helpt focus en concentratie vast te houden, ankert je hogere licht in je aarding.
Klik hier voor het assortiment Pyriet

 

 

wesak kristal 1DSC01535.JPGWesak, Diamanten Aarde Netwerk kristal, brengt een Universeel Liefdesnetwerk voor jou en je omgeving, werkt tegen ascension symptomen.
Klik hier om een Wesak kristal te bestellen

 


P1220727.JPGBloesem krachtplaats tinctuur verzacht emoties, transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid.
Klik hier om de Bloesem krachtplaats tinctuur te bestellen

 

 
Elohim Master Healing-Reading-Coachingsconsult voor een integratie van je beide hersenhelften en gevoelsdenken. Dit geeft o.a. balans en rust. Ook het aarden van je hoger Licht in je buik en basis kan aan bod komen.
Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

 


Tip: laat je kristal programmeren voor een persoonlijke aansluiting bij jouw ontwikkeling of vraag. Klik hier voor meer informatie

 


Op veel verzoek: Nieuwe partij Coelestien met Blauwe Kosmische Straal is binnen.
Ze gaan al weer als warme broodjes!

  Blauwe kosmische straal coelestien.jpg
  • Is Waarheid spreken, stem geven en je uiten, onderdrukt geweest?

  • Heb je vaak het gevoel dat je niet belangrijk bent?

  • Wil je opstaan, je groter bewustzijn, kruin, keel, basis en levensenergie openen?

  • Voel je niet de volledige kracht en waarde van je man- of vrouw-zijn?

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen? Dan biedt de Blauwe Kosmische Straal Coelestien van het Elohim Centre krachtige ondersteuning bij je heling en transformatie!

Elohim Blauwe Straal - Coelestien al vanaf € 47,50. Klik hier voor het actuele aanbod

 


 

Heb je je sterk moeten houden in het leven?

Het liefelijke roze kaasjeskruid kan je helpen. Het opent en bezielt je hart waardoor verharding of verbittering verdwijnt. Je openstromend hart krijgt meer aarding, veiligheid en houvast in jezelf door het unieke recept van deze tinctuur. Normaal wordt de tinctuur van de bloemen gemaakt, maar Joke heeft deze kleine partij gemaakt van zowel de wortels als de bloemen!

"De liefdesenergie van de kaasjeskruid tinctuur is overweldigend, wow wat komt dat diep binnen. Heel mooi!"
Janet

Lees de gebruiksaanwijzing van Elohim bio kaasjeskruid tinctuur en bestel, op=op!

 


guldenroede plant.jpgBen je wat besluiteloos, kun je niet gemakkelijk kiezen?

Kun je je gevoel niet volgen en overheerst je wilskracht? Onderdruk je je angsten, emoties, je onzekerheid of je innerlijk kind? Dan kunnen emoties zich vastzetten in je lichaam. Nieren, bloeddruk, oedeem en het hart kunnen  problemen geven. Afvalstoffen worden gifstoffen en gemopper.

De Elohim Guldenroede bio tinctuur en Deva hanger bieden uitstekende ondersteuning. Al vanaf € 14,90. Klik hier om direct te bestellen

 


Aura beschermingspakket voor gevoelige en bewuste nieuwetijdsmensen

Biedt bescherming tegen negatieve en belastende energie uit de omgeving, en helpt bij het transformeren van reeds vastzittende energie in het fysieke en energetische lichaam.

Van € 48,75 nu voor € 39,00

Klik hier om het Elohim bescherming pakket te bestellen

"Een vriend van mij heeft al langere tijd last van vermoeidheid en verschillende klachten die nergens naar toe terug te leiden zijn. Ik heb hem het aurabeschermpakket cadeau gegeven en de laatste tijd lijkt hij vitaler, vrolijker en meer zich zelf. Zelf zegt hij zich ook beter te voelen, minder afgeleid en uit balans. Ik wilde graag met jullie delen dat hij er profijt van heeft, omdat ik in de winkel zo goed geholpen ben. Nogmaals bedankt!"

Peter

 


Heb je een eigen praktijk of koop je veel Elohim producten, zie dan de groothandelkortingen! Klik op deze link om diverse kortingen te bekijken

 


 

Moeite met slapen?

Probeer dan eens de Merlin amethist onder je bed, op je nachtkastje of onder je kussen te leggen. De Merlin amethist maakt je hoofd en lichaam rustig. Je vat sneller slaap, en slaapt rustiger en dieper. Over de Merlin Amethist hebben we al vele mooie reacties ontvangen!

Klik hier voor meer informatie over de Merlin Amethist

Wat je ook kan helpen is een audio opname voor thuis die je hoofd rustiger maakt:
Downloading van je Kosmisch Bewustzijn en karmische schoning zorgen voor 40% minder denken”.

 


Vind ondersteunende middelen bij meer dan 100 klachten!

Bekijk het overzicht van ondersteuning bij meer dan 100 klachten op onze webshop, onder de knop 'Werking'  (zie onderstaande rode pijl). Je kunt ook deze link gebruiken: https://elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

webshop werking edelstenen.jpg [1]

 


Het is eng om je ziel en Goddelijke Vonk te volgen en boven het maaiveld te staan

Dat vraagt moed, vertrouwen, overgave en vastberadenheid. Elke keer weer kom je een nieuwe laag tegen die getransformeerd of geheeld wil worden. Laagje voor laagje kom je bij de kern, je lichtkracht, de Bron in jou. Op dit pad kunnen we vaak wel wat hulp gebruiken. Hieronder doen we een aantal suggesties die ondersteunend, helend en transformerend werken, en die reeds vele mensen hebben geholpen.

2427-chakralegging lapis_c1_w340_h250.JPGKeelchakra kristallegging Lapis lazuli
Een prachtige legging om goed te aarden, zelfvertrouwen op te bouwen, en jezelf te uiten.keelchakra pakket.jpg

Keelchakra pakket van de Elohim krachtplaats
Opstaan in je kracht, oervertouwen vanuit moeder Aarde en de kosmos, aarding van je spirituele energieën.

 

 


Zoek je meer producten die helend, reinigend en balancerend werken op het keelchakra?

Klik dan hier voor een overzicht van alle keelchakra producten

 


Heb jij je (zomer) vakantie al gepland voor 2017?mensen op terras pegasus.jpg

We verwachten deze zomer dat de huisjes weer volledig volgeboekt zijn, dus raden we je aan tijdig te reserveren. Kies voor een vakantie op de multidimensionale Elohim krachtplaats die je niet alleen ontspant maar ook versterkt in je hoger licht! Honderden gasten mochten we afgelopen jaar verwelkomen. Desondanks kun je ook in het hoogseizoen tot rust komen in de stilte en prachtige natuur van de minicamping en zelfrealisatie tuinen.

Deze zomer organiseren wij weer een vakantieweek van 15 t/m 20 augustus, en verschillende andere weken in het voor en najaar. Daarover binnenkort meer informatie, of neem alvast een kijkje in de agenda.

 


Maak kennis met de Elohim woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Eet de maaltijden met hen mee, boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurisch bos. Boek zo mogelijk ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet en maak er mooie dagen van!

T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org

 


Trek je Elohim kaart; nu eindelijk beschikbaar voor mobiele telefoon!

Luuc heeft hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon, waarmee je een zelfrealisatie-tuin-kaart boodschap kunt trekken. De app is beschikbaar voor alle android telefoons. Je kunt hem downloaden door in de google play store te zoeken op trek je elohim kaart.

Wil je ons helpen de trek een kaart app verder te verspreiden onder je vrienden en kennissen?

Klik hier om de app te downloaden (klik vanaf je mobiel)

 


Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)?

Workshop op 4 & 5 februari, gegeven door Willeke Jansen

  • Loop jij vast in een omgeving die niet klopt met je Ware Natuur?
  • Ben je er zat van steeds in dezelfde herhalingslussen te zitten?
  • Snap je het allemaal maar kun je het ware Geluk nog niet manifesteren?

Willeke 2016 (2).jpgVoorbij vermoeidheid, twijfels en niet weten
In deze workshop met Willeke Jansen ontvang je tools en persoonlijke healing en reading om voorbij te gaan aan vermoeidheid, twijfels en niet weten. Je maakt contact met de nieuwe beweging die in jou wilt ontstaan, als werk, relaties en je 'oude leven' niet meer aansluit. Blijheid, vrijheid en vreugde kunnen hierdoor ontstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


Doe mee aan de thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”op 14 januari 19:00 - 20:30 uur.

Leuk om te combineren met een dag of weekendbezoek aan de helende tuinen, rondleiding, lunch, diner en eventuele overnachting!

Ook vult deze avond, gegeven door Willeke Jansen, heel mooi aan op de workshop van het kristallijne zelf die dat weekend gegeven wordt. Tijdens deze avond is er meer ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen.

Klik hier om je op te geven

 


(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"

Online groepshealing op 12 januari 19:30 - 20:30 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De afgelopen groepshealing was enorm met meer dan 85 deelnemers en een prachtig veld dat neergezet werdt. Onze eigen Essentie wordt elke keer weer bekrachtigt door deze fantastische healingen! Prachtig om te zien hoe veel mensen ook vanuit huis aansluiten om zo deze ontwikkeling in zichzelf te bekrachtigen.

De volgende groepshealing komt er weer aan en een groep van meer dan 35 deelnemers heeft zich al ingeschreven, ben jij er ook bij deze keer?

"Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren" op 12 januari van 19:30 - 20:30 uur.

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewust worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Klik hier om je aan te melden

 

Enkele ervaringen van de vorige groepshealing:

Wonderen bestaan! Ik voel me diep, diep geroerd! Dank.

Dank je wel! Er kwam (weer) een heel groot stuk vermoeidheid los. Nu gevuld met stilte en vrede...

Wauw wauw wauw, ook ik ben diep geroerd en aangeraakt. Kreeg ineens een enorme kriebel in mijn keel. Bedankt en in stilte, geen woorden voor.

Ik voel me helemaal gevuld met een ongekende kracht en zachtheid tegelijk. Zo warm. Dankjewel. Zo prachtig en diepe ontroering in heel mijn wezen.

Klik hier om je aan te melden voor de aankomende groepshealing op 12 januari

 


Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

 Workshop op 22 januari gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze korte multidimensionale opleiding met Joke ElZiam Nootebos als ervaren docente en healer, leer en oefen je belangrijke basisvaardigheden voor een goede healer reader praktijk. Ook leer je hoe je zelf kunt voorkomen dat je zelf leeg en moe wordt gedurende het geven van een consult. Zeker het oefenen en werken vanuit je Ki of Chi is belangrijk om jezelf als energiewerker te beschermen. Vanuit je Ki kun je ook leren magnetiseren. Hetgeen anders is dan energetisch healen. Het kan een toegevoegde waarde zijn, zowel privé als voor een healingspraktijk. Met de geleerde vaardigheden kun je direct aan de slag!

Klik hier om je op te geven

 


Aankomende workshops & agenda

» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-07-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
32,50
 
OT 309.2020 
25-07-2020
19.00-20.30 uur
Docent René de Quastenit 
Elohim Centre
René de Quastenit 
Opschoning in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid en innerlijk kind maakt je licht en blij
Opschoning en healing in de schaduwkanten van je (onware)persoonlijkheid, innerlijk kind en het collectieve schaduwveld uit je DNA. Je zal voelen en weten wie je nu werkelijk bent. Hierdoor zal het licht van je Bewustzijn en Liefde belichaamd worden in al je lagen en komt je Godsvonk op aarde. Een interactieve online helende lezing met groepshealing door René de Quastenit.
vroegboekprijs € 35,00
 
2020-RQ703 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
13-08-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2020 
29-08-2020
30-08-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos
VOLGEBOEKT!! 
Elohim Centre
Docente Joke ElZiam Nootebos  
Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven, Al-Eenheid
vroegboekprijs € 0,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-3333 
29-08-2020
19.30-21.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos
Online Tijdgeest lezing en reading van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
203-2020 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
05-09-2020
06-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos en René de Quastenit 
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke en René activeren tijdens deze sjamanen-aardehealer cursus, samen met de Bovenwereld, je oorspronkelijke Natuureenheid. Hierdoor kun je paradijselijke energie, zowel als negatieve omgevings- en stralingsenergie, voelen vanuit je lichaam, lokaliseren met de wichelroede en waar nodig ontstoren. Tevens leer je meer vanuit je buikgevoel en lichaam aan te voelen. Je leert werken met je subtiele zielsgevoeligheid en komt uit je hoofd. Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en leert dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Je ontwikkelt meer buikgevoel en een fijne woonomgeving!
vroegboekprijs € 376,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2020-042 
10-09-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Verruim je mind en hart met 7D Magic Power en je lichtmeesterschap"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 310.2020 
12-09-2020
13-09-2020
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-022 
27-09-2020
10.00-17.00 uur
Docenten René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
René de Quastenit en Joke ElZiam Nootebos 
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Kubus en Octaëder zijn onzichtbare, geometrische vormen in je cellen en aura die worden geactiveerd. Ze bevatten schatten aan diepgaande healing en informatie over jou. Ze helpen je voelbaar je gevoeligheid en licht in de wereld van materie, geld, seks, stappen zetten, relaties en dominantie, op verlichte wijze te leven. Voortaan blijf je staande vanuit je eigen lichtkern, gevuld met levensenergie. Je krijgt meer orde, structuur en doelgerichtheid. Ze lossen je onzekerheid t.o. beïnvloeding en gezag op en zorgen dat je gevoel niet alle kanten opgaat. Dat jij op het hoofdpad van je leven blijft. De workshop bevat lezing, readings en helende channelings van René en Joke.
vroegboekprijs € 169,00
lunch, sessie- of workshopkortingsbon 
2020-Geo 2