Elohim kristallen: Last van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

 

Last van vergeetachtigheid, onzekerheid of duizeligheid?

Vele mensen hebben op het moment last van hun hersenen. Vergeetachtigheid, warrigheid en duizeligheid zijn veel voorkomende klachten in onze praktijk. Nieuwetijds etherische hersenen worden momenteel geïnstalleerd die je uit je droog analytische denken halen en in je gevoels denken brengen. Zodat de eigenschappen van je Goddelijke Vonk meer naar voren kunnen komen, en je meer gaat denken vanuit de Flow van het hier en Nu. Je krijgt door je hoger bewustzijn en je aansluiting op de Bovenwereld dan spontane ingevingen, in plaats van dat je alles in je hoofd hoeft vast te leggen als ik-controleur. Ook al is het wel eens lastig; de huidige overgangstijd vraagt vooral vertrouwen en het kunnen aarden van je hogere afstemming in je buikgevoel en hersenen.

Ervaar jij ook dat je geheugen raar doet, maakt dat je onzeker, verdrietig of boos?

Hieronder reiken we een aantal dingen aan die hierbij ondersteunen:

pyriet bol 75 DSC00195.JPGElohim Pyriet die je helpt focus en concentratie vast te houden, ankert je hogere licht in je aarding.
Klik hier voor het assortiment Pyriet

 

 

wesak kristal 1DSC01535.JPGWesak, Diamanten Aarde Netwerk kristal, brengt een Universeel Liefdesnetwerk voor jou en je omgeving, werkt tegen ascension symptomen.
Klik hier om een Wesak kristal te bestellen

 


P1220727.JPGBloesem krachtplaats tinctuur verzacht emoties, transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid.
Klik hier om de Bloesem krachtplaats tinctuur te bestellen

 

 
Elohim Master Healing-Reading-Coachingsconsult voor een integratie van je beide hersenhelften en gevoelsdenken. Dit geeft o.a. balans en rust. Ook het aarden van je hoger Licht in je buik en basis kan aan bod komen.
Klik hier voor meer informatie over Elohim Master Healing-Reading

 


Tip: laat je kristal programmeren voor een persoonlijke aansluiting bij jouw ontwikkeling of vraag. Klik hier voor meer informatie

 


Op veel verzoek: Nieuwe partij Coelestien met Blauwe Kosmische Straal is binnen.
Ze gaan al weer als warme broodjes!

  Blauwe kosmische straal coelestien.jpg
  • Is Waarheid spreken, stem geven en je uiten, onderdrukt geweest?

  • Heb je vaak het gevoel dat je niet belangrijk bent?

  • Wil je opstaan, je groter bewustzijn, kruin, keel, basis en levensenergie openen?

  • Voel je niet de volledige kracht en waarde van je man- of vrouw-zijn?

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen? Dan biedt de Blauwe Kosmische Straal Coelestien van het Elohim Centre krachtige ondersteuning bij je heling en transformatie!

Elohim Blauwe Straal - Coelestien al vanaf € 47,50. Klik hier voor het actuele aanbod

 


 

Heb je je sterk moeten houden in het leven?

Het liefelijke roze kaasjeskruid kan je helpen. Het opent en bezielt je hart waardoor verharding of verbittering verdwijnt. Je openstromend hart krijgt meer aarding, veiligheid en houvast in jezelf door het unieke recept van deze tinctuur. Normaal wordt de tinctuur van de bloemen gemaakt, maar Joke heeft deze kleine partij gemaakt van zowel de wortels als de bloemen!

"De liefdesenergie van de kaasjeskruid tinctuur is overweldigend, wow wat komt dat diep binnen. Heel mooi!"
Janet

Lees de gebruiksaanwijzing van Elohim bio kaasjeskruid tinctuur en bestel, op=op!

 


guldenroede plant.jpgBen je wat besluiteloos, kun je niet gemakkelijk kiezen?

Kun je je gevoel niet volgen en overheerst je wilskracht? Onderdruk je je angsten, emoties, je onzekerheid of je innerlijk kind? Dan kunnen emoties zich vastzetten in je lichaam. Nieren, bloeddruk, oedeem en het hart kunnen  problemen geven. Afvalstoffen worden gifstoffen en gemopper.

De Elohim Guldenroede bio tinctuur en Deva hanger bieden uitstekende ondersteuning. Al vanaf € 14,90. Klik hier om direct te bestellen

 


Aura beschermingspakket voor gevoelige en bewuste nieuwetijdsmensen

Biedt bescherming tegen negatieve en belastende energie uit de omgeving, en helpt bij het transformeren van reeds vastzittende energie in het fysieke en energetische lichaam.

Van € 48,75 nu voor € 39,00

Klik hier om het Elohim bescherming pakket te bestellen

"Een vriend van mij heeft al langere tijd last van vermoeidheid en verschillende klachten die nergens naar toe terug te leiden zijn. Ik heb hem het aurabeschermpakket cadeau gegeven en de laatste tijd lijkt hij vitaler, vrolijker en meer zich zelf. Zelf zegt hij zich ook beter te voelen, minder afgeleid en uit balans. Ik wilde graag met jullie delen dat hij er profijt van heeft, omdat ik in de winkel zo goed geholpen ben. Nogmaals bedankt!"

Peter

 


Heb je een eigen praktijk of koop je veel Elohim producten, zie dan de groothandelkortingen! Klik op deze link om diverse kortingen te bekijken

 


 

Moeite met slapen?

Probeer dan eens de Merlin amethist onder je bed, op je nachtkastje of onder je kussen te leggen. De Merlin amethist maakt je hoofd en lichaam rustig. Je vat sneller slaap, en slaapt rustiger en dieper. Over de Merlin Amethist hebben we al vele mooie reacties ontvangen!

Klik hier voor meer informatie over de Merlin Amethist

Wat je ook kan helpen is een audio opname voor thuis die je hoofd rustiger maakt:
Downloading van je Kosmisch Bewustzijn en karmische schoning zorgen voor 40% minder denken”.

 


Vind ondersteunende middelen bij meer dan 100 klachten!

Bekijk het overzicht van ondersteuning bij meer dan 100 klachten op onze webshop, onder de knop 'Werking'  (zie onderstaande rode pijl). Je kunt ook deze link gebruiken: https://elohim-edelstenen.nl/werking-edelstenen

webshop werking edelstenen.jpg [1]

 


Het is eng om je ziel en Goddelijke Vonk te volgen en boven het maaiveld te staan

Dat vraagt moed, vertrouwen, overgave en vastberadenheid. Elke keer weer kom je een nieuwe laag tegen die getransformeerd of geheeld wil worden. Laagje voor laagje kom je bij de kern, je lichtkracht, de Bron in jou. Op dit pad kunnen we vaak wel wat hulp gebruiken. Hieronder doen we een aantal suggesties die ondersteunend, helend en transformerend werken, en die reeds vele mensen hebben geholpen.

2427-chakralegging lapis_c1_w340_h250.JPGKeelchakra kristallegging Lapis lazuli
Een prachtige legging om goed te aarden, zelfvertrouwen op te bouwen, en jezelf te uiten.keelchakra pakket.jpg

Keelchakra pakket van de Elohim krachtplaats
Opstaan in je kracht, oervertouwen vanuit moeder Aarde en de kosmos, aarding van je spirituele energieën.

 

 


Zoek je meer producten die helend, reinigend en balancerend werken op het keelchakra?

Klik dan hier voor een overzicht van alle keelchakra producten

 


Heb jij je (zomer) vakantie al gepland voor 2017?mensen op terras pegasus.jpg

We verwachten deze zomer dat de huisjes weer volledig volgeboekt zijn, dus raden we je aan tijdig te reserveren. Kies voor een vakantie op de multidimensionale Elohim krachtplaats die je niet alleen ontspant maar ook versterkt in je hoger licht! Honderden gasten mochten we afgelopen jaar verwelkomen. Desondanks kun je ook in het hoogseizoen tot rust komen in de stilte en prachtige natuur van de minicamping en zelfrealisatie tuinen.

Deze zomer organiseren wij weer een vakantieweek van 15 t/m 20 augustus, en verschillende andere weken in het voor en najaar. Daarover binnenkort meer informatie, of neem alvast een kijkje in de agenda.

 


Maak kennis met de Elohim woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Eet de maaltijden met hen mee, boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het sacrale Lemurisch bos. Boek zo mogelijk ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet en maak er mooie dagen van!

T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org

 


Trek je Elohim kaart; nu eindelijk beschikbaar voor mobiele telefoon!

Luuc heeft hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon, waarmee je een zelfrealisatie-tuin-kaart boodschap kunt trekken. De app is beschikbaar voor alle android telefoons. Je kunt hem downloaden door in de google play store te zoeken op trek je elohim kaart.

Wil je ons helpen de trek een kaart app verder te verspreiden onder je vrienden en kennissen?

Klik hier om de app te downloaden (klik vanaf je mobiel)

 


Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)?

Workshop op 4 & 5 februari, gegeven door Willeke Jansen

  • Loop jij vast in een omgeving die niet klopt met je Ware Natuur?
  • Ben je er zat van steeds in dezelfde herhalingslussen te zitten?
  • Snap je het allemaal maar kun je het ware Geluk nog niet manifesteren?

Willeke 2016 (2).jpgVoorbij vermoeidheid, twijfels en niet weten
In deze workshop met Willeke Jansen ontvang je tools en persoonlijke healing en reading om voorbij te gaan aan vermoeidheid, twijfels en niet weten. Je maakt contact met de nieuwe beweging die in jou wilt ontstaan, als werk, relaties en je 'oude leven' niet meer aansluit. Blijheid, vrijheid en vreugde kunnen hierdoor ontstaan!

Klik hier voor meer informatie

 


Doe mee aan de thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?”op 14 januari 19:00 - 20:30 uur.

Leuk om te combineren met een dag of weekendbezoek aan de helende tuinen, rondleiding, lunch, diner en eventuele overnachting!

Ook vult deze avond, gegeven door Willeke Jansen, heel mooi aan op de workshop van het kristallijne zelf die dat weekend gegeven wordt. Tijdens deze avond is er meer ruimte voor persoonlijke inbreng en vragen.

Klik hier om je op te geven

 


(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"

Online groepshealing op 12 januari 19:30 - 20:30 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De afgelopen groepshealing was enorm met meer dan 85 deelnemers en een prachtig veld dat neergezet werdt. Onze eigen Essentie wordt elke keer weer bekrachtigt door deze fantastische healingen! Prachtig om te zien hoe veel mensen ook vanuit huis aansluiten om zo deze ontwikkeling in zichzelf te bekrachtigen.

De volgende groepshealing komt er weer aan en een groep van meer dan 35 deelnemers heeft zich al ingeschreven, ben jij er ook bij deze keer?

"Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren" op 12 januari van 19:30 - 20:30 uur.

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewust worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.

Klik hier om je aan te melden

 

Enkele ervaringen van de vorige groepshealing:

Wonderen bestaan! Ik voel me diep, diep geroerd! Dank.

Dank je wel! Er kwam (weer) een heel groot stuk vermoeidheid los. Nu gevuld met stilte en vrede...

Wauw wauw wauw, ook ik ben diep geroerd en aangeraakt. Kreeg ineens een enorme kriebel in mijn keel. Bedankt en in stilte, geen woorden voor.

Ik voel me helemaal gevuld met een ongekende kracht en zachtheid tegelijk. Zo warm. Dankjewel. Zo prachtig en diepe ontroering in heel mijn wezen.

Klik hier om je aan te melden voor de aankomende groepshealing op 12 januari

 


Werken met je Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren

 Workshop op 22 januari gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens deze korte multidimensionale opleiding met Joke ElZiam Nootebos als ervaren docente en healer, leer en oefen je belangrijke basisvaardigheden voor een goede healer reader praktijk. Ook leer je hoe je zelf kunt voorkomen dat je zelf leeg en moe wordt gedurende het geven van een consult. Zeker het oefenen en werken vanuit je Ki of Chi is belangrijk om jezelf als energiewerker te beschermen. Vanuit je Ki kun je ook leren magnetiseren. Hetgeen anders is dan energetisch healen. Het kan een toegevoegde waarde zijn, zowel privé als voor een healingspraktijk. Met de geleerde vaardigheden kun je direct aan de slag!

Klik hier om je op te geven

 


Aankomende workshops & agenda

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0
 
 
» November
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
02-11-2019
03-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.038 
05-11-2019
12-11-2019
19-11-2019
26-11-2019

19.30 tot 21.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"
Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
vroegboekprijs € 189,00
 
2019-M15 
07-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing avond, live/online "6-15D Godrealisatie"
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 313.2019 
09-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf
Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.W24 
10-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen
Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.M16 
10-11-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.07 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-11-2019
17-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk
Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.052 
28-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 314.2019