Etherische hersenen brengen concentratie en geheugenstoornissen

 

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop op 28 & 29 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

natuurgeneeskunde.jpgAls de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid en Kracht. Je zult stralen van licht, liefde en blijdschap. Je volledige Zelf opent zich. Meesterschap wordt voelbaar belichaamd. Tijdens deze workshop leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door de eenheidservaring (verlichting). Je kristallijnen en eeuwige Zelf, je oorsprong, alles wordt EEN in je. Na de intense inwijdingen in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen en je Divine Being ga je naar huis met Moeder Aarde en de Stralende in jou!

De vroegboekprijs voor de workshop is geldig t/m dinsdag 24 januari
Klik hier om je op te geven

 


 

Het paradijs bestaat hier en nu, in elk moment!

Artikel geschreven door Willeke Jansen

Het paradijs bestaat IN jou, jij Bent het paradijs! Zodra je de lichtkracht van je Goddelijke Essentie vaker en vaker gaat voelen, zal het deel van jou worden. Je gaat het door je onderste chakra’s en dagelijks functioneren ook daadwerkelijk leven. Je zult meer overvloed ervaren. Alles wat jij nodig hebt om dit leven vanuit je volledig potentieel te leven komt naar je toe. In de stof, in de materie omdat blokkades loslaten! Immens gelukkig en dankbaar zul je je voelen! Je voelt dit dan niet alleen, maar je straalt het ook uit en raakt daarmee anderen in je omgeving aan.

 

Door de buik heen
Het leven van je ware zelf door de buik heen betekent juist ook je emoties er laten zijn als het zo door je heen komt….Je innerlijk kind pijn toe te laten, waardoor het (eindelijk!) ruimte krijgt. Zonder dat het je helemaal overneemt. Het vraagt innerlijke ouders die het kind in je bijstaan zodat het volwassen kan worden en het weer terug kan gaan naar de Oorspronkelijke staat waarin het geboren is.

Lees meer

 


Het paradijs bestaat tevens hier in de energie van de Elohim Krachtplaats

Lemurisch bos in de sneeuw_2.jpeg

Alle dimensies, lichtwezens, engelen en natuurrijken zijn op de Elohim Krachtplaats reeds dieper in de stof aanwezig en zetten het paradijs neer. Voelbaar, kom je Thuis als je in de helende Elohim tuinen en het sacrale Lemurische Bos, rondloopt of op de Krachtplaats langere tijd verblijft. Je cellen worden aangeraakt en opgevuld met nieuwe codes voor de belichaming van de nieuwe Mens en Aarde. 

Mag ik je uitnodigen voor een (reeks) sessie(s) of een doorbraakarrangement om je te openen in al je kristallijnen Liefde en Licht zodat JIJ het Paradijs op Aarde kunt realiseren?!

Willeke Jansen: Elohim Master Healer Reader Coach en Docente

 


 Dient je relatie je hoogste goed?


 

Dit jaar zullen vele Lichtwerkers grote stappen zetten vanuit hun ware zelf

Het wordt steeds duidelijker en je kunt er eigenlijk niet om heen. Je ervaart niet meer op alle lagen aansluiting met je omgeving, je werk en/of met je familie of partner en voelt een nieuwe beweging.

aarde wereldbol.jpgToch kun je twijfelen aan jezelf. Klopt mijn gevoel wel of de keuze die ik zou willen maken? Soms voel je direct angst in je opkomen om de stap te zetten. Heb je dan het gevoel dat je nog meer of misschien wel alles los moet laten? Je oude leventje vaarwel moet zeggen… Niet wetende wat er dan voor in de plaats komt.

Tip: vraag readings-ondersteuning in een persoonlijke sessie of denk aan onderstaande workshop:


Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)

Workshop op 4 & 5 februari, gegeven door Willeke Jansen

ware zelf.jpg [1]Tijdens deze workshop maken we verbinding met je ware Zelf, innerlijke rust en vrede. We onderzoeken waar het je nog niet lukt om vanuit deze staat van Zijn te leven, en waar je ego-ikje het overneemt. Praktische situaties en vragen over privé en werksituaties komen aan bod. Tevens krijg je tools om meer blijdschap, stilte en vrede te ervaren in het dagelijks leven. Vertwijfeling, vermoeidheid, verwarring en herhalingslussen kunnen zich oplossen tijdens de workshop. Je Ware Natuur krijgt voelbaar ruimte en je kunt weer zijn wie je werkelijk bent!

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je leven? Doe dan mee.

Klik hier om je op te geven

 


 

De Paradijskinderen van de toekomst

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Het openen in alle dimensies van Licht, Bewustzijn, Integriteit, Gaven en Liefde geeft de mens de mogelijkheid de hoogste Liefde uit te drukken in Gaia. In de wereld van materie. Zonder de activatie van de hogere dimensies en Goddelijke Essentie in het functioneren blijft de mens zichzelf (horizontaal) ontmoeten en uitdrukken in de lagere ego-ik-vorm van materie, werk en relaties.

 

De Paradijskinderen met de wij-ziel worden actief
Zij zullen, middels de door hun Goddelijke Essentie geactiveerde Christus(wij)kracht, het zegel van de oude aarde met afgescheiden denken verbreken. Het zijn de Ingewijdenen die het Licht van de nieuwetijd verder zullen dragen naar wereldvrede. Dat kan ontstaan nadat ze horizontaal en verticaal alle lagen in en met zichZelf/elkaar tot eenheid brengen. Zij zullen met hun multidimensionale Christuskracht samenleven, en werken als kanaal voor de Bron en de nieuwe tijd van eenheid. Het is alleen deze Gaia-Christ©-Sekinah Liefde van de Paradijskinderen (die gaan leven vanuit hun Oorsprong), die een nieuwe diamanten wereld van interne en externe vrede en eenheid zal kunnen activeren. Zij zullen uiteindelijk het ego-ik-loze Goddelijke Liefdes-Eenheids-Veld tot in de onderste chakra's van zichzelf en de samenleving belichamen.

Lees meer

 

Wat kan hierbij ondersteunen?

 


 

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Ook de nieuwe Coelestien - Blauwe Straal clusters kunnen hierbij goed ondersteunen!

We hebben enkele van deze bijzondere clusters op voorraad. De clusters zijn geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos met de Kosmische Blauwe Straal die je helpt bij het activeren van je groter bewustzijn, op te staan in je kracht, het spreken van de waarheid en het activeren van je kundalinikanaal.

Bekijk hier de Coelestien - Blauwe Straal clusters

 


man in tuin 2.jpg

 

Weet jij ook dat er een re-connection healing met Gaia en je Oorsprong bestaat?

Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, naar Overgave en oer-vertrouwen? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een Elohim re-connection healing met Gaia en jouw Oorsprong, en anker in de energie van Gaia-Christ©-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen.

De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken. Ook als er sprake is van ongenoegen, innerlijke onveiligheid, geld te kort, enz. De Elohim re-connection healing met je oorsprong en de Gaia-Christ©- Eenheid verruimt het dieper wonen in je lichaam, in de stilte van hoofd, hart en buik. Juist tijdens de dagelijkse omstandigheden.

Klik hier voor meer informatie

 

"Bedankt voor een mega healing! Diepgaande opvoedingspatronen, ook uit de genen, lieten los. Mijn essentie kon nu veel directer naar voren komen. Na de healing voelde ik mij even helemaal verward, ik kon een deel zoals ik mij altijd had gevoeld niet meer voelen, dit was best even raar, heel mijn denkwereld zoals ik die altijd had gekend was anders. Ik keek letterlijk anders naar de wereld. Ik voel mij heel dankbaar voor zo een prachtige en diepgaande healing!  Het loslaten van identificaties en het gaan leven van mijn essentie is wat ik wil dus prachtig dat dit mocht gebeuren."

 


 

Maak kennis met de woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Eet de maaltijden met hen mee, proef de sfeer, boek een healer-reader-gids voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos. Boek zo mogelijk ook ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet; zodat je dieper in het Eenheidsliefdesveld zakt.
T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org 

 


 

Wij zijn op zoek naar iemand die ons voor langere tijd kan ondersteunen bij PR-werkzaamheden zowel als audio en video bewerking!

Word deel van het blije en dynamische Elohim team en kom langere tijd als participant op de Elohim Krachtplaats wonen en werken.

ondersteuning.png

Belangrijk: voor dit werk is enige ervaring met video en audio bewerkingsprogramma's vereist!

Lees hier meer informatie

 

 


 

Pegasus in de winter 2.jpg

Een stilteretreat op de Elohim Krachtplaats is ook in de winter mogelijk!

Je kunt met of zonder stilteretreat, verblijven in het knusse vakantiehuis Pegasus of het geïsoleerde chalet Elfenlicht. Het is nu heerlijk rustig in de tuinen en met een goede sjaal en handschoenen kun je fijn wandelen en van de helende, non-duale energie genieten. Beide chalets staan in het hart van de Krachtplaats en bieden een prachtige mogelijkheid om dichter bij jeZelf te komen.

Bekijk hier meer informatie over een stilte-natuur retreat

 

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn veel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer!"

Mariette

 


 

De Elohim websites blijken een groot aantal bezoekers te trekken voor Godrealisatie en het ascensionproces

visit-the-website.pngMeer dan 150.000 unieke bezoekers hebben het afgelopen jaar meer dan 1.100.000 pagina's bezocht op onze websites. Een groot aantal, dat duidelijk laat zien dat er steeds meer mensen beginnen te ontwaken in het nieuwe tijdperk op aarde. Dit zie je ook terug in de hoeveelheid audio opnames die besteld worden, en de lezers- en kijkersaantallen op de inspiratieteksten en video's. We voelen dat dit ook belangrijk is voor de planetaire omslag en willen jou vragen onderdeel te zijn van deze bewustzijnsverspreiding. Wil jij de website, of een inspiratietekst, doorsturen naar 3 vrienden waarvan jij denkt dat zij het kunnen gebruiken?

Zo help je het bewustzijn te verspreiden voor de nieuwe Paradijsmatrix op Aarde. Alvast bedankt namens ons, Moeder Aarde en de Bovenwereld!

 


engelse vlag.pngVoor Engelstalige vrienden is er onze site www.sacred-site.eu, help je mee dit bekendheid te geven?

 


 

 

ontspanning is spiritualiteit.png

 


Aankomende workshops


 

Nieuw! Live/online Godrealisatie avond bijeenkomsten

  • Loop jij er ook tegen aan dat je thuis meer je gewone zelf i.p.v. je ware Zelf voelt?
  • Wil je tips en inzichten ontvangen voor thema's als relaties, werk en levensbestemming?
  • Verlang jij er naar je Goddelijke Vonk in het dagelijks leven te belichamen tot in de onderste chakra's?

Dan zijn de live/online Godrealisatie avondbijeenkomsten, waarbij op maat uitleg wordt gegeven en vragen kunnen worden gesteld, iets voor jou! De bijeenkomsten zijn altijd op vrijdag en live zowel als online te volgen. Zie hieronder een overzicht van de aankomende drie bijeenkomsten.

 

Willeke 2016 (2).jpgOnline of live bijeenkomst Godrealisatie: Ongebonden verbondenheid in werk en relaties

vr-av. 27 januari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door Willeke Jansen

 

 

Online of live bijeenkomst Godrealisatie: Hoe ziet de kracht van je essentie eruit

vr-av. 10 februari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door René de Quastenit

 

 

Luuc 2016.JPGOnline of live bijeenkomst Godrealisatie: Verwachting versus geluk

vr-av. 17 februari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door Luuc van Vuuren

 

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

chakras 2.jpgAardse en Kosmische chakrakennis wordt toepasbaar in het dagelijks leven, in opvoeding, gedrag, gezondheid en bezield leven. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar opent het je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras, en verdwijnen remmingen en blokkades! Een weekendopleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor je eigen zelfrealisatie en godrealisatie vanuit je geopende chakra's. Ook kun je de kennis en healin gebruiken als zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader, opvoeder of multidimensionaal leraa

Klik hier om je op te geven

 


 

Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent, waarvoor je naar Aarde komt

Workshop op 11 & 12 maart, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

vrije relatie.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al, met enorme resultaten!

Let op, voor deze workshop is veel belangstelling dus schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een slaapplek op de Elohim Kachtplaats!

Klik hier om je op te geven

 


 

 

Elohim beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontstaan. Tijdens de opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven.

Lees hier meer

 


 

Herhaal jij een workshop? Ontvang flinke korting!

Wist je dat je bij het herhalen van een weekendworkshop  je meer dan €150,- aan korting kunt ontvangen?! Klik bij een workshop op aanmelden om de herhalersprijs te zien. Herhalerskorting geldt voor alle workshops die je herhaalt binnen 4 jaar.

 


Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0
 
 
» November
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
02-11-2019
03-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.038 
05-11-2019
12-11-2019
19-11-2019
26-11-2019

19.30 tot 21.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"
Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
vroegboekprijs € 189,00
 
2019-M15 
07-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing avond, live/online "6-15D Godrealisatie"
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 313.2019 
09-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf
Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.W24 
10-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen
Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.M16 
10-11-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.07 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-11-2019
17-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk
Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.052 
28-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 314.2019