Etherische hersenen brengen concentratie en geheugenstoornissen

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop op 28 & 29 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Als de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid en Kracht. Je zult stralen van licht, liefde en blijdschap. Je volledige Zelf opent zich. Meesterschap wordt voelbaar belichaamd. Tijdens deze workshop leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door de eenheidservaring (verlichting). Je kristallijnen en eeuwige Zelf, je oorsprong, alles wordt EEN in je. Na de intense inwijdingen in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen en je Divine Being ga je naar huis met Moeder Aarde en de Stralende in jou!

De vroegboekprijs voor de workshop is geldig t/m dinsdag 24 januari
Klik hier om je op te geven

 


 

Het paradijs bestaat hier en nu, in elk moment!

Het paradijs bestaat IN jou, jij Bent het paradijs! Zodra je de lichtkracht van je Goddelijke Essentie vaker en vaker gaat voelen, zal het deel van jou worden. Je gaat het door je onderste chakra’s en dagelijks functioneren ook daadwerkelijk leven. Je zult meer overvloed ervaren. Alles wat jij nodig hebt om dit leven vanuit je volledig potentieel te leven komt naar je toe. In de stof, in de materie omdat blokkades loslaten! Immens gelukkig en dankbaar zul je je voelen! Je voelt dit dan niet alleen, maar je straalt het ook uit en raakt daarmee anderen in je omgeving aan.

 

Door de buik heen
Het leven van je ware zelf door de buik heen betekent juist ook je emoties er laten zijn als het zo door je heen komt….Je innerlijk kind pijn toe te laten, waardoor het (eindelijk!) ruimte krijgt. Zonder dat het je helemaal overneemt. Het vraagt innerlijke ouders die het kind in je bijstaan zodat het volwassen kan worden en het weer terug kan gaan naar de Oorspronkelijke staat waarin het geboren is.

Lees meer

 


Het paradijs bestaat tevens hier in de energie van de Elohim Krachtplaats

Lemurisch bos in de sneeuw_2.jpeg

Alle dimensies, lichtwezens, engelen en natuurrijken zijn op de Elohim Krachtplaats reeds dieper in de stof aanwezig en zetten het paradijs neer. Voelbaar, kom je Thuis als je in de helende Elohim tuinen en het sacrale Lemurische Bos, rondloopt of op de Krachtplaats langere tijd verblijft. Je cellen worden aangeraakt en opgevuld met nieuwe codes voor de belichaming van de nieuwe Mens en Aarde. 

Mag ik je uitnodigen voor een (reeks) sessie(s) of een doorbraakarrangement om je te openen in al je kristallijnen Liefde en Licht zodat JIJ het Paradijs op Aarde kunt realiseren?!

Willeke Jansen: Elohim Master Healer Reader Coach en Docente

 


 Dient je relatie je hoogste goed?


 

Dit jaar zullen vele Lichtwerkers grote stappen zetten vanuit hun ware zelf

Het wordt steeds duidelijker en je kunt er eigenlijk niet om heen. Je ervaart niet meer op alle lagen aansluiting met je omgeving, je werk en/of met je familie of partner en voelt een nieuwe beweging.

aarde wereldbol.jpgToch kun je twijfelen aan jezelf. Klopt mijn gevoel wel of de keuze die ik zou willen maken? Soms voel je direct angst in je opkomen om de stap te zetten. Heb je dan het gevoel dat je nog meer of misschien wel alles los moet laten? Je oude leventje vaarwel moet zeggen… Niet wetende wat er dan voor in de plaats komt.

Tip: vraag readings-ondersteuning in een persoonlijke sessie of denk aan onderstaande workshop:

 


 

De Paradijskinderen van de toekomst

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Het openen in alle dimensies van Licht, Bewustzijn, Integriteit, Gaven en Liefde geeft de mens de mogelijkheid de hoogste Liefde uit te drukken in Gaia. In de wereld van materie. Zonder de activatie van de hogere dimensies en Goddelijke Essentie in het functioneren blijft de mens zichzelf (horizontaal) ontmoeten en uitdrukken in de lagere ego-ik-vorm van materie, werk en relaties.

 

De Paradijskinderen met de wij-ziel worden actief
Zij zullen, middels de door hun Goddelijke Essentie geactiveerde Christus(wij)kracht, het zegel van de oude aarde met afgescheiden denken verbreken. Het zijn de Ingewijdenen die het Licht van de nieuwetijd verder zullen dragen naar wereldvrede. Dat kan ontstaan nadat ze horizontaal en verticaal alle lagen in en met zichZelf/elkaar tot eenheid brengen. Zij zullen met hun multidimensionale Christuskracht samenleven, en werken als kanaal voor de Bron en de nieuwe tijd van eenheid. Het is alleen deze Gaia-Christ©-Sekinah Liefde van de Paradijskinderen (die gaan leven vanuit hun Oorsprong), die een nieuwe diamanten wereld van interne en externe vrede en eenheid zal kunnen activeren. Zij zullen uiteindelijk het ego-ik-loze Goddelijke Liefdes-Eenheids-Veld tot in de onderste chakra's van zichzelf en de samenleving belichamen.

Lees meer

 

Wat kan hierbij ondersteunen?

 


 

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Ook de nieuwe Coelestien - Blauwe Straal clusters kunnen hierbij goed ondersteunen!

We hebben enkele van deze bijzondere clusters op voorraad. De clusters zijn geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos met de Kosmische Blauwe Straal die je helpt bij het activeren van je groter bewustzijn, op te staan in je kracht, het spreken van de waarheid en het activeren van je kundalinikanaal.

Bekijk hier de Coelestien - Blauwe Straal clusters

 


man in tuin 2.jpg

 

Weet jij ook dat er een re-connection healing met Gaia en je Oorsprong bestaat?

Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, naar Overgave en oer-vertrouwen? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een Elohim re-connection healing met Gaia en jouw Oorsprong, en anker in de energie van Gaia-Christ©-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen.

De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken. Ook als er sprake is van ongenoegen, innerlijke onveiligheid, geld te kort, enz. De Elohim re-connection healing met je oorsprong en de Gaia-Christ©- Eenheid verruimt het dieper wonen in je lichaam, in de stilte van hoofd, hart en buik. Juist tijdens de dagelijkse omstandigheden.

Klik hier voor meer informatie

 

"Bedankt voor een mega healing! Diepgaande opvoedingspatronen, ook uit de genen, lieten los. Mijn essentie kon nu veel directer naar voren komen. Na de healing voelde ik mij even helemaal verward, ik kon een deel zoals ik mij altijd had gevoeld niet meer voelen, dit was best even raar, heel mijn denkwereld zoals ik die altijd had gekend was anders. Ik keek letterlijk anders naar de wereld. Ik voel mij heel dankbaar voor zo een prachtige en diepgaande healing!  Het loslaten van identificaties en het gaan leven van mijn essentie is wat ik wil dus prachtig dat dit mocht gebeuren."

 


 

Maak kennis met de woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Proef de sfeer, boek een healer-reader-gids voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos. Boek zo mogelijk ook ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet; zodat je dieper in het Eenheidsliefdesveld zakt.
T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org 

 


 

 

 


 

Pegasus in de winter 2.jpg

Een stilteretreat op de Elohim Krachtplaats is ook in de winter mogelijk!

Je kunt met of zonder stilteretreat, verblijven in het knusse vakantiehuis Pegasus of het geïsoleerde chalet Elfenlicht. Het is nu heerlijk rustig in de tuinen en met een goede sjaal en handschoenen kun je fijn wandelen en van de helende, non-duale energie genieten. Beide chalets staan in het hart van de Krachtplaats en bieden een prachtige mogelijkheid om dichter bij jeZelf te komen.

Bekijk hier meer informatie over een stilte-natuur retreat

 

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn veel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer!"

Mariette

 


 

De Elohim websites blijken een groot aantal bezoekers te trekken voor Godrealisatie en het ascensionproces

visit-the-website.pngMeer dan 150.000 unieke bezoekers hebben het afgelopen jaar meer dan 1.100.000 pagina's bezocht op onze websites. Een groot aantal, dat duidelijk laat zien dat er steeds meer mensen beginnen te ontwaken in het nieuwe tijdperk op aarde. Dit zie je ook terug in de hoeveelheid audio opnames die besteld worden, en de lezers- en kijkersaantallen op de inspiratieteksten en video's. We voelen dat dit ook belangrijk is voor de planetaire omslag en willen jou vragen onderdeel te zijn van deze bewustzijnsverspreiding. Wil jij de website, of een inspiratietekst, doorsturen naar 3 vrienden waarvan jij denkt dat zij het kunnen gebruiken?

Zo help je het bewustzijn te verspreiden voor de nieuwe Paradijsmatrix op Aarde. Alvast bedankt namens ons, Moeder Aarde en de Bovenwereld!

 


engelse vlag.pngVoor Engelstalige vrienden is er onze site www.sacred-site.eu, help je mee dit bekendheid te geven?

 


 

 

ontspanning is spiritualiteit.png

 


Aankomende workshops

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Aardse en Kosmische chakrakennis wordt toepasbaar in het dagelijks leven, in opvoeding, gedrag, gezondheid en bezield leven. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar opent het je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras, en verdwijnen remmingen en blokkades! Een weekendopleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor je eigen zelfrealisatie en godrealisatie vanuit je geopende chakra's. Ook kun je de kennis en healin gebruiken als zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader, opvoeder of multidimensionaal leraa

Klik hier om je op te geven

 


 

Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent, waarvoor je naar Aarde komt

Workshop op 11 & 12 maart, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al, met enorme resultaten!

Let op, voor deze workshop is veel belangstelling dus schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een slaapplek op de Elohim Kachtplaats!

Klik hier om je op te geven

 


 

 

Elohim beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontstaan. Tijdens de opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven.

Lees hier meer

 


 

Herhaal jij een workshop? Ontvang flinke korting!

Wist je dat je bij het herhalen van een weekendworkshop  je meer dan €150,- aan korting kunt ontvangen?! Klik bij een workshop op aanmelden om de herhalersprijs te zien. Herhalerskorting geldt voor alle workshops die je herhaalt binnen 4 jaar.

 


Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-08-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Je 7D kosmische Zelf, Farao en Deva-bewustzijn in je innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT311-2021 
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
4x per jaar op donderdag avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Kortingspakket 4x Online Tijdsgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Naast de lezing is er aan het eind ook ruimte voor reading, vragen en satsang (via de chat). Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 111,00
 
TG pakket 
04-09-2021
05-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Let op: Je kunt je niet meer inschrijven voor deze workshop. Egyptische en Druïdische Inwijdingen: grote Sekhmet Inwijding brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor Inwijding brengt de universele Liefde en mededogen in je hartgevoel. Hartepijn verdwijnt. Wij-hart en hoederschap verschijnen. Isis Inwijding, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en brengt hogere Liefdeswijsheid vanuit het Geestelijk Leven. Horus Inwijding brengt je Zijnsstaat, Kosmische Kennis, maakt Vrij. ook van karma en tweelingziel pijn. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam.
vroegboekprijs € 381,00
 
3333-2021 
09-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "Open je merlijnmagie, tweelingvlam deel, bewustzijn en hart d.m.v. je 7dimensionale zieledeel"
De groepshealing activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de energieoverdracht gaan we leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. De transmissie zal je daarbij geweldig helpen. Ook het Magic Helende Merlin bewustzijn zal tijdens de transmissie voelbaar indalen via onze kruin en geest. We leren Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap. Onze gezuiverde wil-kracht-meesterschap werkt samen met anderen binnen de overkoepelende Universele Wil als Co-creatieve Kracht, zo gauw onze emotionele, materiële of spirituele bevestigingsdrang loslaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT310-2021 
18-09-2021
19-09-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds mens, healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
vroegboekprijs € 381,00
 
022-2021 
23-09-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos
Online helende Tijdgeest lezing van Joke ElZiam Nootebos. Wil je weten welke collectieve processen er momenteel gaande zijn, zodat je herkent wat er in je gebeurt? En wat daarvan de grote bedoeling is? Wil je uitleg over hoe je eenheid in al je lagen, relaties en werk creëert? Neem dan live/ online deel aan de kwartaal avond lezingen van Joke ElZiam Nootebos. Onder de woorden kun je een helende liefdes energie voelen meestromen. Onderwerpen verschillen per keer afhankelijk wat de tijdsgeest brengt.
vroegboekprijs € 33,00
 
TG203-2021 
29-09-2021
13-10-2021
27-10-2021
10-11-2021
24-11-2021
19.00-20.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
5x Online cursus "Heel je relatie, innerlijke man-vrouw en je seksualiteit" incl. zelfrealisatie tincturen
Tijdens je Zelfrealisatie proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander. Ook op die van je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk en seksueel. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken en hoe komt dit dan? Door de inzichten en de helende channeling tijdens de online avonden zul je steeds minder onzeker zijn, uitstellen, jezelf minder wegcijferen of (laten) overrulen in een relatie. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en je vuur wordt bekrachtigd.
vroegboekprijs € 239,00
 
025-2021 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-10-2021
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Kosmisch Vuur 2: Kosmisch Healer, Draken en Meesterschap
Doe eerst Kosmisch Vuur1. Je ontvangt dan in deze workshop KV2 krachtige initiaties in Moeder Aarde, je eenheidliefdesstaat en je verbinding met de Bovenwereld en Jezus/Sananda. Met de kosmische Stralen word je multidimensionaal (draken) Healer, kosmisch meester en kanaal. Het kristallijnen Goudentijdsgrid en alle 12 kosmische Stralen worden ook voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal die je na afloop mee naar huis neemt. Het kristal brengt voortdurend de hogere trillingen in huis. Op je water, gas, licht en computer en de sfeer. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je baden in positieve energie, meer levensgeluk en je levensbestemming.
vroegboekprijs € 621,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
031-2021 
02-10-2021
03-10-2021
10.00-17.00 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Opstaan in je kracht en missie, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 381,00
sessie- of workshopkortingsbon 
061-2021 
06-10-2021
19.00-20.30 uur
Docente Joke ELZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos 
Online workshop: Openen zielekind en indaling Goddelijk innerlijk kind
Je ragfijne pure ziele- en Goddelijk kind heeft meestal geen ouders gehad die zagen hoe mooi je was en hoeveel bescherming je nodig had om je puurheid, Goddelijkheid te behouden. We bouwden er een sterk en mentaal karakter overheen. Maar daaronder zit ons Goddelijk kind dat zo kwetsbaar, warm, vol vertrouwen en goedheid is. Het wil altijd alleen maar helpen, kent geen ego verdediging en voelt ongelofelijk veel. Ons zielekind dat ons Goddelijk kind beschermt wordt daar angstig van en stuurt onze persoonlijkheid opnieuw in oude houdingen en patronen. Tijdens de online workshop ontvang je een krachtige liefdes-groepshealing zodat je Goddelijk kind indaalt en jij het kunt voelen in jezelf!
vroegboekprijs € 35,00
 
Owg-2021 
07-10-2021
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Online
Joke ElZiam Nootebos  
Online groepshealing "15D Onvoorwaardelijke Liefde en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT312-2021 
LET OP! Deze workshop is VOL. Je kunt je niet meer inschrijven. Wil je op de reservelijst? Mail of bel ons!  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Workshop: Chi-krachten, Aura Healing-Reading-magnetiseren zonder leeg te lopen en dieper aarden
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
 
CHI-2021