Etherische hersenen brengen concentratie en geheugenstoornissen

 

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop op 28 & 29 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

natuurgeneeskunde.jpgAls de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid en Kracht. Je zult stralen van licht, liefde en blijdschap. Je volledige Zelf opent zich. Meesterschap wordt voelbaar belichaamd. Tijdens deze workshop leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door de eenheidservaring (verlichting). Je kristallijnen en eeuwige Zelf, je oorsprong, alles wordt EEN in je. Na de intense inwijdingen in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen en je Divine Being ga je naar huis met Moeder Aarde en de Stralende in jou!

De vroegboekprijs voor de workshop is geldig t/m dinsdag 24 januari
Klik hier om je op te geven

 


 

Het paradijs bestaat hier en nu, in elk moment!

Artikel geschreven door Willeke Jansen

Het paradijs bestaat IN jou, jij Bent het paradijs! Zodra je de lichtkracht van je Goddelijke Essentie vaker en vaker gaat voelen, zal het deel van jou worden. Je gaat het door je onderste chakra’s en dagelijks functioneren ook daadwerkelijk leven. Je zult meer overvloed ervaren. Alles wat jij nodig hebt om dit leven vanuit je volledig potentieel te leven komt naar je toe. In de stof, in de materie omdat blokkades loslaten! Immens gelukkig en dankbaar zul je je voelen! Je voelt dit dan niet alleen, maar je straalt het ook uit en raakt daarmee anderen in je omgeving aan.

 

Door de buik heen
Het leven van je ware zelf door de buik heen betekent juist ook je emoties er laten zijn als het zo door je heen komt….Je innerlijk kind pijn toe te laten, waardoor het (eindelijk!) ruimte krijgt. Zonder dat het je helemaal overneemt. Het vraagt innerlijke ouders die het kind in je bijstaan zodat het volwassen kan worden en het weer terug kan gaan naar de Oorspronkelijke staat waarin het geboren is.

Lees meer

 


Het paradijs bestaat tevens hier in de energie van de Elohim Krachtplaats

Lemurisch bos in de sneeuw_2.jpeg

Alle dimensies, lichtwezens, engelen en natuurrijken zijn op de Elohim Krachtplaats reeds dieper in de stof aanwezig en zetten het paradijs neer. Voelbaar, kom je Thuis als je in de helende Elohim tuinen en het sacrale Lemurische Bos, rondloopt of op de Krachtplaats langere tijd verblijft. Je cellen worden aangeraakt en opgevuld met nieuwe codes voor de belichaming van de nieuwe Mens en Aarde. 

Mag ik je uitnodigen voor een (reeks) sessie(s) of een doorbraakarrangement om je te openen in al je kristallijnen Liefde en Licht zodat JIJ het Paradijs op Aarde kunt realiseren?!

Willeke Jansen: Elohim Master Healer Reader Coach en Docente

 


 Dient je relatie je hoogste goed?


 

Dit jaar zullen vele Lichtwerkers grote stappen zetten vanuit hun ware zelf

Het wordt steeds duidelijker en je kunt er eigenlijk niet om heen. Je ervaart niet meer op alle lagen aansluiting met je omgeving, je werk en/of met je familie of partner en voelt een nieuwe beweging.

aarde wereldbol.jpgToch kun je twijfelen aan jezelf. Klopt mijn gevoel wel of de keuze die ik zou willen maken? Soms voel je direct angst in je opkomen om de stap te zetten. Heb je dan het gevoel dat je nog meer of misschien wel alles los moet laten? Je oude leventje vaarwel moet zeggen… Niet wetende wat er dan voor in de plaats komt.

Tip: vraag readings-ondersteuning in een persoonlijke sessie of denk aan onderstaande workshop:


Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)

Workshop op 4 & 5 februari, gegeven door Willeke Jansen

ware zelf.jpg [1]Tijdens deze workshop maken we verbinding met je ware Zelf, innerlijke rust en vrede. We onderzoeken waar het je nog niet lukt om vanuit deze staat van Zijn te leven, en waar je ego-ikje het overneemt. Praktische situaties en vragen over privé en werksituaties komen aan bod. Tevens krijg je tools om meer blijdschap, stilte en vrede te ervaren in het dagelijks leven. Vertwijfeling, vermoeidheid, verwarring en herhalingslussen kunnen zich oplossen tijdens de workshop. Je Ware Natuur krijgt voelbaar ruimte en je kunt weer zijn wie je werkelijk bent!

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je leven? Doe dan mee.

Klik hier om je op te geven

 


 

De Paradijskinderen van de toekomst

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Het openen in alle dimensies van Licht, Bewustzijn, Integriteit, Gaven en Liefde geeft de mens de mogelijkheid de hoogste Liefde uit te drukken in Gaia. In de wereld van materie. Zonder de activatie van de hogere dimensies en Goddelijke Essentie in het functioneren blijft de mens zichzelf (horizontaal) ontmoeten en uitdrukken in de lagere ego-ik-vorm van materie, werk en relaties.

 

De Paradijskinderen met de wij-ziel worden actief
Zij zullen, middels de door hun Goddelijke Essentie geactiveerde Christus(wij)kracht, het zegel van de oude aarde met afgescheiden denken verbreken. Het zijn de Ingewijdenen die het Licht van de nieuwetijd verder zullen dragen naar wereldvrede. Dat kan ontstaan nadat ze horizontaal en verticaal alle lagen in en met zichZelf/elkaar tot eenheid brengen. Zij zullen met hun multidimensionale Christuskracht samenleven, en werken als kanaal voor de Bron en de nieuwe tijd van eenheid. Het is alleen deze Christ-Sekinah-Gaia Liefde van de Paradijskinderen (die gaan leven vanuit hun Oorsprong), die een nieuwe diamanten wereld van interne en externe vrede en eenheid zal kunnen activeren. Zij zullen uiteindelijk het ego-ik-loze Goddelijke Liefdes-Eenheids-Veld tot in de onderste chakra's van zichzelf en de samenleving belichamen.

Lees meer

 

Wat kan hierbij ondersteunen?

 


 

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Ook de nieuwe Coelestien - Blauwe Straal clusters kunnen hierbij goed ondersteunen!

We hebben enkele van deze bijzondere clusters op voorraad. De clusters zijn geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos met de Kosmische Blauwe Straal die je helpt bij het activeren van je groter bewustzijn, op te staan in je kracht, het spreken van de waarheid en het activeren van je kundalinikanaal.

Bekijk hier de Coelestien - Blauwe Straal clusters

 


man in tuin 2.jpg

 

Weet jij ook dat er een re-connection healing met Gaia en je Oorsprong bestaat?

Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, naar Overgave en oer-vertrouwen? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een Elohim re-connection healing met Gaia en jouw Oorsprong, en anker in de energie van Gaia-Christ-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen.

De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken. Ook als er sprake is van ongenoegen, innerlijke onveiligheid, geld te kort, enz. De Elohim re-connection healing met je oorsprong en de Gaia-Christ- Eenheid verruimt het dieper wonen in je lichaam, in de stilte van hoofd, hart en buik. Juist tijdens de dagelijkse omstandigheden.

Klik hier voor meer informatie

 

"Bedankt voor een mega healing! Diepgaande opvoedingspatronen, ook uit de genen, lieten los. Mijn essentie kon nu veel directer naar voren komen. Na de healing voelde ik mij even helemaal verward, ik kon een deel zoals ik mij altijd had gevoeld niet meer voelen, dit was best even raar, heel mijn denkwereld zoals ik die altijd had gekend was anders. Ik keek letterlijk anders naar de wereld. Ik voel mij heel dankbaar voor zo een prachtige en diepgaande healing!  Het loslaten van identificaties en het gaan leven van mijn essentie is wat ik wil dus prachtig dat dit mocht gebeuren."

 


 

Maak kennis met de woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Eet de maaltijden met hen mee, proef de sfeer, boek een healer-reader-gids voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos. Boek zo mogelijk ook ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet; zodat je dieper in het Eenheidsliefdesveld zakt.
T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org 

 


 

Wij zijn op zoek naar iemand die ons voor langere tijd kan ondersteunen bij PR-werkzaamheden zowel als audio en video bewerking!

Word deel van het blije en dynamische Elohim team en kom langere tijd als participant op de Elohim Krachtplaats wonen en werken.

ondersteuning.png

Belangrijk: voor dit werk is enige ervaring met video en audio bewerkingsprogramma's vereist!

Lees hier meer informatie

 

 


 

Pegasus in de winter 2.jpg

Een stilteretreat op de Elohim Krachtplaats is ook in de winter mogelijk!

Je kunt met of zonder stilteretreat, verblijven in het knusse vakantiehuis Pegasus of het geïsoleerde chalet Elfenlicht. Het is nu heerlijk rustig in de tuinen en met een goede sjaal en handschoenen kun je fijn wandelen en van de helende, non-duale energie genieten. Beide chalets staan in het hart van de Krachtplaats en bieden een prachtige mogelijkheid om dichter bij jeZelf te komen.

Bekijk hier meer informatie over een stilte-natuur retreat

 

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn veel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer!"

Mariette

 


 

De Elohim websites blijken een groot aantal bezoekers te trekken voor Godrealisatie en het ascensionproces

visit-the-website.pngMeer dan 150.000 unieke bezoekers hebben het afgelopen jaar meer dan 1.100.000 pagina's bezocht op onze websites. Een groot aantal, dat duidelijk laat zien dat er steeds meer mensen beginnen te ontwaken in het nieuwe tijdperk op aarde. Dit zie je ook terug in de hoeveelheid audio opnames die besteld worden, en de lezers- en kijkersaantallen op de inspiratieteksten en video's. We voelen dat dit ook belangrijk is voor de planetaire omslag en willen jou vragen onderdeel te zijn van deze bewustzijnsverspreiding. Wil jij de website, of een inspiratietekst, doorsturen naar 3 vrienden waarvan jij denkt dat zij het kunnen gebruiken?

Zo help je het bewustzijn te verspreiden voor de nieuwe Paradijsmatrix op Aarde. Alvast bedankt namens ons, Moeder Aarde en de Bovenwereld!

 


engelse vlag.pngVoor Engelstalige vrienden is er onze site www.sacred-site.eu, help je mee dit bekendheid te geven?

 


 

 

ontspanning is spiritualiteit.png

 


Aankomende workshops


 

Nieuw! Live/online Godrealisatie avond bijeenkomsten

  • Loop jij er ook tegen aan dat je thuis meer je gewone zelf i.p.v. je ware Zelf voelt?
  • Wil je tips en inzichten ontvangen voor thema's als relaties, werk en levensbestemming?
  • Verlang jij er naar je Goddelijke Vonk in het dagelijks leven te belichamen tot in de onderste chakra's?

Dan zijn de live/online Godrealisatie avondbijeenkomsten, waarbij op maat uitleg wordt gegeven en vragen kunnen worden gesteld, iets voor jou! De bijeenkomsten zijn altijd op vrijdag en live zowel als online te volgen. Zie hieronder een overzicht van de aankomende drie bijeenkomsten.

 

Willeke 2016 (2).jpgOnline of live bijeenkomst Godrealisatie: Ongebonden verbondenheid in werk en relaties

vr-av. 27 januari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door Willeke Jansen

 

 

Online of live bijeenkomst Godrealisatie: Hoe ziet de kracht van je essentie eruit

vr-av. 10 februari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door René de Quastenit

 

 

Luuc 2016.JPGOnline of live bijeenkomst Godrealisatie: Verwachting versus geluk

vr-av. 17 februari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door Luuc van Vuuren

 

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

chakras 2.jpgAardse en Kosmische chakrakennis wordt toepasbaar in het dagelijks leven, in opvoeding, gedrag, gezondheid en bezield leven. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar opent het je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras, en verdwijnen remmingen en blokkades! Een weekendopleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor je eigen zelfrealisatie en godrealisatie vanuit je geopende chakra's. Ook kun je de kennis en healin gebruiken als zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader, opvoeder of multidimensionaal leraa

Klik hier om je op te geven

 


 

Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent, waarvoor je naar Aarde komt

Workshop op 11 & 12 maart, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

vrije relatie.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al, met enorme resultaten!

Let op, voor deze workshop is veel belangstelling dus schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een slaapplek op de Elohim Kachtplaats!

Klik hier om je op te geven

 


 

 

Elohim beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontstaan. Tijdens de opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven.

Lees hier meer

 


 

Herhaal jij een workshop? Ontvang flinke korting!

Wist je dat je bij het herhalen van een weekendworkshop  je meer dan €150,- aan korting kunt ontvangen?! Klik bij een workshop op aanmelden om de herhalersprijs te zien. Herhalerskorting geldt voor alle workshops die je herhaalt binnen 4 jaar.

 


Agenda

 

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13