Etherische hersenen brengen concentratie en geheugenstoornissen

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop op 28 & 29 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

natuurgeneeskunde.jpgAls de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid en Kracht. Je zult stralen van licht, liefde en blijdschap. Je volledige Zelf opent zich. Meesterschap wordt voelbaar belichaamd. Tijdens deze workshop leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Ook ontvang je groepssoundhealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door de eenheidservaring (verlichting). Je kristallijnen en eeuwige Zelf, je oorsprong, alles wordt EEN in je. Na de intense inwijdingen in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen en je Divine Being ga je naar huis met Moeder Aarde en de Stralende in jou!

De vroegboekprijs voor de workshop is geldig t/m dinsdag 24 januari
Klik hier om je op te geven

 


 

Het paradijs bestaat hier en nu, in elk moment!

Artikel geschreven door Willeke Jansen

Het paradijs bestaat IN jou, jij Bent het paradijs! Zodra je de lichtkracht van je Goddelijke Essentie vaker en vaker gaat voelen, zal het deel van jou worden. Je gaat het door je onderste chakra’s en dagelijks functioneren ook daadwerkelijk leven. Je zult meer overvloed ervaren. Alles wat jij nodig hebt om dit leven vanuit je volledig potentieel te leven komt naar je toe. In de stof, in de materie omdat blokkades loslaten! Immens gelukkig en dankbaar zul je je voelen! Je voelt dit dan niet alleen, maar je straalt het ook uit en raakt daarmee anderen in je omgeving aan.

 

Door de buik heen
Het leven van je ware zelf door de buik heen betekent juist ook je emoties er laten zijn als het zo door je heen komt….Je innerlijk kind pijn toe te laten, waardoor het (eindelijk!) ruimte krijgt. Zonder dat het je helemaal overneemt. Het vraagt innerlijke ouders die het kind in je bijstaan zodat het volwassen kan worden en het weer terug kan gaan naar de Oorspronkelijke staat waarin het geboren is.

Lees meer

 


Het paradijs bestaat tevens hier in de energie van de Elohim Krachtplaats

Lemurisch bos in de sneeuw_2.jpeg

Alle dimensies, lichtwezens, engelen en natuurrijken zijn op de Elohim Krachtplaats reeds dieper in de stof aanwezig en zetten het paradijs neer. Voelbaar, kom je Thuis als je in de helende Elohim tuinen en het sacrale Lemurische Bos, rondloopt of op de Krachtplaats langere tijd verblijft. Je cellen worden aangeraakt en opgevuld met nieuwe codes voor de belichaming van de nieuwe Mens en Aarde. 

Mag ik je uitnodigen voor een (reeks) sessie(s) of een doorbraakarrangement om je te openen in al je kristallijnen Liefde en Licht zodat JIJ het Paradijs op Aarde kunt realiseren?!

Willeke Jansen: Elohim Master Healer Reader Coach en Docente

 


 Dient je relatie je hoogste goed?


 

Dit jaar zullen vele Lichtwerkers grote stappen zetten vanuit hun ware zelf

Het wordt steeds duidelijker en je kunt er eigenlijk niet om heen. Je ervaart niet meer op alle lagen aansluiting met je omgeving, je werk en/of met je familie of partner en voelt een nieuwe beweging.

aarde wereldbol.jpgToch kun je twijfelen aan jezelf. Klopt mijn gevoel wel of de keuze die ik zou willen maken? Soms voel je direct angst in je opkomen om de stap te zetten. Heb je dan het gevoel dat je nog meer of misschien wel alles los moet laten? Je oude leventje vaarwel moet zeggen… Niet wetende wat er dan voor in de plaats komt.

Tip: vraag readings-ondersteuning in een persoonlijke sessie of denk aan onderstaande workshop:


Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)

Workshop op 4 & 5 februari, gegeven door Willeke Jansen

ware zelf.jpg [1]Tijdens deze workshop maken we verbinding met je ware Zelf, innerlijke rust en vrede. We onderzoeken waar het je nog niet lukt om vanuit deze staat van Zijn te leven, en waar je ego-ikje het overneemt. Praktische situaties en vragen over privé en werksituaties komen aan bod. Tevens krijg je tools om meer blijdschap, stilte en vrede te ervaren in het dagelijks leven. Vertwijfeling, vermoeidheid, verwarring en herhalingslussen kunnen zich oplossen tijdens de workshop. Je Ware Natuur krijgt voelbaar ruimte en je kunt weer zijn wie je werkelijk bent!

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je leven? Doe dan mee.

Klik hier om je op te geven

 


 

De Paradijskinderen van de toekomst

Artikel geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Het openen in alle dimensies van Licht, Bewustzijn, Integriteit, Gaven en Liefde geeft de mens de mogelijkheid de hoogste Liefde uit te drukken in Gaia. In de wereld van materie. Zonder de activatie van de hogere dimensies en Goddelijke Essentie in het functioneren blijft de mens zichzelf (horizontaal) ontmoeten en uitdrukken in de lagere ego-ik-vorm van materie, werk en relaties.

 

De Paradijskinderen met de wij-ziel worden actief
Zij zullen, middels de door hun Goddelijke Essentie geactiveerde Christus(wij)kracht, het zegel van de oude aarde met afgescheiden denken verbreken. Het zijn de Ingewijdenen die het Licht van de nieuwetijd verder zullen dragen naar wereldvrede. Dat kan ontstaan nadat ze horizontaal en verticaal alle lagen in en met zichZelf/elkaar tot eenheid brengen. Zij zullen met hun multidimensionale Christuskracht samenleven, en werken als kanaal voor de Bron en de nieuwe tijd van eenheid. Het is alleen deze Gaia-Christ©-Sekinah Liefde van de Paradijskinderen (die gaan leven vanuit hun Oorsprong), die een nieuwe diamanten wereld van interne en externe vrede en eenheid zal kunnen activeren. Zij zullen uiteindelijk het ego-ik-loze Goddelijke Liefdes-Eenheids-Veld tot in de onderste chakra's van zichzelf en de samenleving belichamen.

Lees meer

 

Wat kan hierbij ondersteunen?

 


 

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Ook de nieuwe Coelestien - Blauwe Straal clusters kunnen hierbij goed ondersteunen!

We hebben enkele van deze bijzondere clusters op voorraad. De clusters zijn geprogrammeerd door Joke ElZiam Nootebos met de Kosmische Blauwe Straal die je helpt bij het activeren van je groter bewustzijn, op te staan in je kracht, het spreken van de waarheid en het activeren van je kundalinikanaal.

Bekijk hier de Coelestien - Blauwe Straal clusters

 


man in tuin 2.jpg

 

Weet jij ook dat er een re-connection healing met Gaia en je Oorsprong bestaat?

Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt? Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, naar Overgave en oer-vertrouwen? Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een Elohim re-connection healing met Gaia en jouw Oorsprong, en anker in de energie van Gaia-Christ©-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen.

De sessie helpt je vanuit non-dualiteit, je Kracht en universele Liefde om te gaan met je relatie(s), seksualiteit, kinderen, wonen en werken. Ook als er sprake is van ongenoegen, innerlijke onveiligheid, geld te kort, enz. De Elohim re-connection healing met je oorsprong en de Gaia-Christ©- Eenheid verruimt het dieper wonen in je lichaam, in de stilte van hoofd, hart en buik. Juist tijdens de dagelijkse omstandigheden.

Klik hier voor meer informatie

 

"Bedankt voor een mega healing! Diepgaande opvoedingspatronen, ook uit de genen, lieten los. Mijn essentie kon nu veel directer naar voren komen. Na de healing voelde ik mij even helemaal verward, ik kon een deel zoals ik mij altijd had gevoeld niet meer voelen, dit was best even raar, heel mijn denkwereld zoals ik die altijd had gekend was anders. Ik keek letterlijk anders naar de wereld. Ik voel mij heel dankbaar voor zo een prachtige en diepgaande healing!  Het loslaten van identificaties en het gaan leven van mijn essentie is wat ik wil dus prachtig dat dit mocht gebeuren."

 


 

Maak kennis met de woon-werk-gemeenschap, het team en de vrijwilligers

Eet de maaltijden met hen mee, proef de sfeer, boek een healer-reader-gids voor je vragen zowel als om meer te kunnen voelen in de helende zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch Bos. Boek zo mogelijk ook ook een overnachting op de Elohim Krachtplaats in de B&B-hostel of het chalet; zodat je dieper in het Eenheidsliefdesveld zakt.
T: +31 (0) 597 541539 of E: info@elohim-centre.org 

 


 

Wij zijn op zoek naar iemand die ons voor langere tijd kan ondersteunen bij PR-werkzaamheden zowel als audio en video bewerking!

Word deel van het blije en dynamische Elohim team en kom langere tijd als participant op de Elohim Krachtplaats wonen en werken.

ondersteuning.png

Belangrijk: voor dit werk is enige ervaring met video en audio bewerkingsprogramma's vereist!

Lees hier meer informatie

 

 


 

Pegasus in de winter 2.jpg

Een stilteretreat op de Elohim Krachtplaats is ook in de winter mogelijk!

Je kunt met of zonder stilteretreat, verblijven in het knusse vakantiehuis Pegasus of het geïsoleerde chalet Elfenlicht. Het is nu heerlijk rustig in de tuinen en met een goede sjaal en handschoenen kun je fijn wandelen en van de helende, non-duale energie genieten. Beide chalets staan in het hart van de Krachtplaats en bieden een prachtige mogelijkheid om dichter bij jeZelf te komen.

Bekijk hier meer informatie over een stilte-natuur retreat

 

"Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn veel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer!"

Mariette

 


 

De Elohim websites blijken een groot aantal bezoekers te trekken voor Godrealisatie en het ascensionproces

visit-the-website.pngMeer dan 150.000 unieke bezoekers hebben het afgelopen jaar meer dan 1.100.000 pagina's bezocht op onze websites. Een groot aantal, dat duidelijk laat zien dat er steeds meer mensen beginnen te ontwaken in het nieuwe tijdperk op aarde. Dit zie je ook terug in de hoeveelheid audio opnames die besteld worden, en de lezers- en kijkersaantallen op de inspiratieteksten en video's. We voelen dat dit ook belangrijk is voor de planetaire omslag en willen jou vragen onderdeel te zijn van deze bewustzijnsverspreiding. Wil jij de website, of een inspiratietekst, doorsturen naar 3 vrienden waarvan jij denkt dat zij het kunnen gebruiken?

Zo help je het bewustzijn te verspreiden voor de nieuwe Paradijsmatrix op Aarde. Alvast bedankt namens ons, Moeder Aarde en de Bovenwereld!

 


engelse vlag.pngVoor Engelstalige vrienden is er onze site www.sacred-site.eu, help je mee dit bekendheid te geven?

 


 

 

ontspanning is spiritualiteit.png

 


Aankomende workshops


 

Nieuw! Live/online Godrealisatie avond bijeenkomsten

  • Loop jij er ook tegen aan dat je thuis meer je gewone zelf i.p.v. je ware Zelf voelt?
  • Wil je tips en inzichten ontvangen voor thema's als relaties, werk en levensbestemming?
  • Verlang jij er naar je Goddelijke Vonk in het dagelijks leven te belichamen tot in de onderste chakra's?

Dan zijn de live/online Godrealisatie avondbijeenkomsten, waarbij op maat uitleg wordt gegeven en vragen kunnen worden gesteld, iets voor jou! De bijeenkomsten zijn altijd op vrijdag en live zowel als online te volgen. Zie hieronder een overzicht van de aankomende drie bijeenkomsten.

 

Willeke 2016 (2).jpgOnline of live bijeenkomst Godrealisatie: Ongebonden verbondenheid in werk en relaties

vr-av. 27 januari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door Willeke Jansen

 

 

Online of live bijeenkomst Godrealisatie: Hoe ziet de kracht van je essentie eruit

vr-av. 10 februari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door René de Quastenit

 

 

Luuc 2016.JPGOnline of live bijeenkomst Godrealisatie: Verwachting versus geluk

vr-av. 17 februari van 19.00 tot 20.00 uur gegeven door Luuc van Vuuren

 

 


 

Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen

Workshop op 18 & 19 februari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

chakras 2.jpgAardse en Kosmische chakrakennis wordt toepasbaar in het dagelijks leven, in opvoeding, gedrag, gezondheid en bezield leven. Bijzondere transmissies die al je 17 chakras en je lichtlichamen openen en zuiveren op fysiek, karmisch en zielengroep niveau. Voelbaar opent het je volledig potentieel, je Pillar of Light en Goddelijke Oorsprong in je chakras, en verdwijnen remmingen en blokkades! Een weekendopleiding die verder gaat dan de gewone chakra-leer en de basis legt voor je eigen zelfrealisatie en godrealisatie vanuit je geopende chakra's. Ook kun je de kennis en healin gebruiken als zelfrealisatie coach, aura chakra healer reader, opvoeder of multidimensionaal leraa

Klik hier om je op te geven

 


 

Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent, waarvoor je naar Aarde komt

Workshop op 11 & 12 maart, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

vrije relatie.jpgDiepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al, met enorme resultaten!

Let op, voor deze workshop is veel belangstelling dus schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een slaapplek op de Elohim Kachtplaats!

Klik hier om je op te geven

 


 

 

Elohim beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie"

Volledig potentieel, multidimensionaliteit, eenheidsbewustzijn in gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontstaan. Tijdens de opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, gaven en inzichten toe te passen en door te geven.

Lees hier meer

 


 

Herhaal jij een workshop? Ontvang flinke korting!

Wist je dat je bij het herhalen van een weekendworkshop  je meer dan €150,- aan korting kunt ontvangen?! Klik bij een workshop op aanmelden om de herhalersprijs te zien. Herhalerskorting geldt voor alle workshops die je herhaalt binnen 4 jaar.

 


Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020