Ontwaken als sterrenkind + kerstsluiting 17 dec - 2 jan

 

Door het ontwaken als sterrenkind met een hoger dimensionale en kristallijnen ziel, opent uiteindelijk de aardse mens in de onzelfzuchtige Goddelijke Mens met hogere kennis en Wij-Liefde. Alle 7 chakra’s dienen dan in perfecte harmonie samen te werken onder leiding van het 8ste chakra. Dit chakra is gelegen boven het hoofd en is de connectie met de Christuskracht, de wij-ziel en Goddelijke Vonk.
Het activeren ervan gebeurt in de workshop “Kosmisch Vuur” en indirect door het plaatsen van een “Home & Office Healer” in huis.

 

De Gaia-Christ Mens©
Zo gauw de mens voorbij gaat aan het eigen wens-of onzekerheids-lichaam, richt hij zich op de Goddelijke Vonk middels het openstaande 8ste chakra en de dienstbaarheid. Hij wordt de kosmische mens die in alle dimensies tegelijk functioneert. Het Bovenwereld-lichtwezen en de mens worden één in de wereld van materie. Er is een bewuste samenwerking met de hogere Lichtwezens, Gaia en de natuurspirits. Hierdoor wordt het hogere Licht in de lagere werelden gebracht. Dit gebeurt d.m.v. de kristallijnen vortexen die door de aanwezigheid van de Gaia-Christ-Mens©, in huizen, tuinen, leylijnen en krachtplaatsen verschijnen. Dit is het voltooien van het evolutieplan en de opdracht van het Huis van David. Deze Gaia-Christ-Mens© leeft het voorbeeld van de nieuwe aarde.

participatie, tuin, sergio 2016.jpgIn de woon-werk-gemeenschap van het Elohim Centre, de zelfrealisatie-tuinen en de Krachtplaats is deze nieuwe energie, de vortexen en de nieuwe, non duale samenleving, al in de materie te ervaren. Het kristallijnen Liefdes-Eenheidsveld is er ook in de omliggende akker- en weilanden aan het ontstaan waardoor er ook daar steeds meer lichtpoorten zich openen. Mensen die naar dergelijke kristallijnen plekken en gebieden worden gebracht zijn o.a. de Ouden die het hogere licht en Christuszaad onbewust of bewust, met zich meedragen. Deze mensen en plekken activeren het hogere leven op aarde en de ontwikkeling voorbij reactiviteit, persoonlijke belangen en macht-onmacht.

Wil je ook een bezoek brengen aan de vortexen van de Elohim Krachtplaats, de helende zelfrealisatie tuinen, en mee-eten met de gemeenschap?

 


Je kristallijnen Zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf

Workshop 14 & 15 januari met Joke ElZiam Nootebos

  • Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen?
  • Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan?
  • Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij?

kristallijne zelf.jpgBreng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang tools om je mooie hoogsensitieve ziel als krachtkwaliteit in te zetten voor jezelf en een betere wereld

Lees meer

 


Let op:

Deze workshop bestond eerst uit 2 losse dagen (zie hieronder) maar is vanaf 2016 samengevoegd:
1) Kristallijne Zelf, gevoelig magisch kind, kwetsbaar, zuiver, weerbaar, kracht
2) Hoe word je de engel die je werkelijk bent in heel je stralendheid?
Als je al één van deze workshops hebt gedaan neem dan contact met ons op: info@elohim-centre.org.

 


Tips voor het kristallijne Zelf

tip.jpg

 


(Live of) Online groepshealing "Kristallijnen Zelf"

15 december met Joke ElZiam Nootebos

  • Wordt je dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leef je intenser en echter?
  • Voel je wat anderen denken, of ze eerlijk zijn?
  • Wil je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk uiten en leven?

engelen vleugels.jpg

Hogere zuiverheid, eerlijkheid, kwetsbaarheid en integriteit vragen om "op te staan" voor openheid en Eenheid, en er naar te handelen. Je eigen gevoel trouw te blijven. Tijdens de transmissie ontvang je hiervoor de Kracht. De Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten en leven. Je kunt het gaan erkennen als je mooiste schoonheid! Tijdens de transmissie ontvang je het vertrouwen op de oerveiligheid van Overgave aan het Leven.

Ben jij er ook bij? Graag tot dan!

Lees meer

 


Let op! 17 december t/m 2 januari is het centrum gesloten!

kerstboom.jpg

 Telefoon, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling genomen worden. Wil je een cadeau voor de feestdagen bestellen? Doe dit dan voor 17 december. Ook de kristalwinkel, helende tuinen en alle chalets zijn gesloten tijdens deze periode. Wel kun je helende audio opnames bestellen op de website.

Het Elohim team wenst je alvast een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd, en veel geluk in het nieuwe jaar!

 


Sessie boeken in december? Wees er tijdig bij.

Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar in december, dus als je nog een vraag hebt over o.a. je zelfrealisatie proces, werksituatie, relatieproblemen of levensrichting, boek dan tijdig. De healingspraktijk sluit op 17 december en opent weer op 2 januari.

 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

 

Aankomende workshops

 


Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop 7 & 8 januari met Joke ElZiam Nootebos

Groep kristallen 2.JPGTijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie en gevoeligheid op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Lees meer

 


Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf

Workshop 14 & 15 januari met Joke ElZiam Nootebos

licht wezen engel 2.jpeg

Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

Klik hier om je aan te melden

 


Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren

Workshop 22 januari met Joke ElZiam Nootebos

Korte beroeps opleiding healen, readen en magnetiseren. Kennis, over het voeren van een praktijk en ondernemerschap. Oefenen met healing, reading en magnetiseren met elkaar. Vertrouwen krijgen door de feedback. Chakras leren open en dichtdraaien. Aura en chakras aftasten en auralagen leren onderscheiden, healen en beschermen. Chi kracht leren aanzetten en gebruiken tijdens healen en dagelijks leven. Aura en chakras energetisch leren beschermen. Beschermings- en healingssymbolen in aura plaatsen. Healing op chakras, hoger zelf en innerlijk kind. Een korte, direct bruikbare aurahealing opleiding.

Lees meer

 


Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding

Workshop 28 & 29 januari met Joke ElZiam Nootebos

Als de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid en Kracht. Je gaat stralen van licht, liefde en blijdschap. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je tijdens de workshop om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Daarnaast ontvang je groepssoundhealing om je oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheidservaring (verlichting). Je kristallijnen en eeuwige Zelf, je oorsprong, alles wordt EEN in je. Na de intense inwijdingen i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen en je Divine Being ga je naar huis met Moeder aarde als de Stralende!

Lees meer

 

Korting ontvangen bij het volgen van meerdere workshops en/of een opleiding?

Klik hier voor meer informatie

 

Agenda

 

Do 15 dec
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Je kristallijnen Zelf"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leeft intenser en echter. Je voelt daarna wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met jezelf. Je zult je gevoel trouw blijven. Tijdens de transmissie ontvang je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten, leven en te erkennen als je mooiste schoonheid!

17 dec -
2 jan

Let op, van 17 dec t/m 2 jan is het centrum gesloten!

Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen. We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar! Het Elohim Team

Za+zo
7+8 jan
10:00-17:00

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Do 12 jan
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke, Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou!

Za+zo
14+15 jan
10:00-17:00

Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel als krachtkwaliteit in te zetten. Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving.  Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

Wo 18 jan
19:30-22:00

Kristal healing / reading avond

Je wordt tijdens deze avond meegenomen in de magische wereld van edelstenen en kristallen. Je ontvangt persoonlijke kristal healing / reading en krijgt inzicht in je spirituele groei. Ontdek hoe edelstenen en kristallen je kunnen helpen bij het manifesteren en creëren in het leven wat jij wenst en wilt.

 Zo 22 jan
10:00-17:00

Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een korte, direct bruikbare basisopleiding healen, readen en magnetiseren. Oefenen met healing, reading en magnetiseren bij elkaar. Vertrouwen krijgen door feedback. Kennis, over het voeren van een praktijk en ondernemerschap. Chakra's leren open en dichtdraaien. Auralagen leren onderscheiden, healen en beschermen. Chi kracht leren aanzetten en gebruiken tijdens healen en dagelijks leven.

Za+zo
28+29 jan
10:00-17:00

Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Als Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid en Kracht. Je zult stralen van licht, liefde en blijdschap. Je volledige Zelf opent. Tijdens de workshop leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je zult ontroerd zijn door eenheidservaring (verlichting). Na de intense inwijdingen i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen en je Divine Being ga je naar huis met Moeder aarde als de Stralende!

 

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png