Ervaar jij ook momenten van intense kou, hitte of vermoeidheid?

 

Als je na 1950 geboren bent kun je momenten van intense kou, hitte, vermoeidheid of emoties ervaren

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

Heftige energetische shifts schudden nu je diepste pijnlagen en gewoontepatronen wakker. Soms lig je op de bank en weet je niet wat er aan de hand is. Ook gedurende de dag is er regelmatig sprake van intense kou, hitte-aanvallen, vermoeidheid of emoties. Zeker voor de gevoelige mens die na 1950 is geboren.

Lees meer

 


Bedankt namens het Elohim team voor dit mooie jaar!

Wij als Elohim Healers kregen het afgelopen jaar zoveel mooie, dankbare reacties over de krachtige Elohim Master healingen die reikten tot aan de Oorsprong. Voor alle positieve en dankbare reacties willen we ieder hartelijk bedanken. Niet altijd hebben we tijd om te reageren, maar graag laten we jullie weten dat we er heel blij mee zijn! Ook de rest van het Elohim team en ik (Joke) willen jullie bedanken voor alle lieve, enthousiaste reacties over de nieuwsbriefteksten, workshops, online transmissies en Krachtplaats-veranderingen.

happy 2017.jpgDaarnaast willen we alle teamleden en alle participanten bedanken!
Zonder alle hulp van de vrijwilligers hadden de gebouwen en tuinen het afgelopen jaar er nooit zo mooi uitgezien. Hoe fijn is deze ondersteuning en hoe veel meer werk is er gedaan dat anders niet mogelijk was! Jullie werkzaamheden en inzet zijn van onschatbare waarde. Maar ook Wie je bent! Daarvoor heel veel dank!

En dan de tuinadoptanten
Sommige tuinadoptanten onderhouden al jaren lang een bepaalde helende tuin en dat zonder hem toe te eigenen. Stuk voor stuk onderhouden jullie alle tuinen met zo veel liefde. En dat is een ware kunst. Dank voor jullie hard werkende handen en jullie liefde voor de planten en gasten. En voor de erkenning voor de natuurspirits! Jullie zijn daarin zo bijzonder! Ook aan jullie een speciaal bedankje! De krachtplaats en het centrum kunnen niet zonder al jullie hulp bestaan. Samen maken we de nieuwe samenleving! Dank jullie wel!

Ook dank aan alle cursisten, tuinbezoekers, webshop klanten, online deelnemers en nieuwsbrief lezers Door jullie verbinding, financiële ondersteuning en het doorvertellen aan je vrienden, kan het centrum voortbestaan. en kan de Krachtplaats ook in de toekomst steeds meer Diamanten Licht aarden. Samen verruimen en stimuleren we zo de bewustzijnsgroei voor de nieuwe aarde! Bedankt voor al jullie bijdrage en dienstbaarheid. We hopen je (weer) te zien in 2017!

We wensen jullie allemaal een 2017 vol bevrijding toe!

 


Chalet verhuur nu ook mogelijk voor langere tijd!

Steeds meer bezoekers ontdekken de positieve, krachtige energie van de Elohim Krachtplaats, het Lemurisch Bos en de Helende Tuinen. Aanvankelijk werd het voornamelijk bezocht door zelfrealisatie-studenten tijdens de opleidingen, maar het afgelopen jaar is ook het dagbezoek met nieuwe gasten meer dan verdubbeld. Steeds vaker wordt dit dagbezoek met inzichten, rust en healingen, ook een uitstapje met daarbij een lunch met het team, een helende tuinen rondleiding met een Elohim gids-healer, en soms een overnachting.
Leuk vinden we dat!

Ook zien we een toename in verzoeken om vrijwilligerswerk-bewoning voor langere tijd

Chalet 17.jpgWegens al deze belangstelling bieden we ons winterchalet Elfenlicht (voorheen nr. 17) te huur aan voor een langere periode
Voor minimaal 2 maanden kun je, vanf 3 jan.  dit chalet (10x3.70 meter) met serre huren met (steeds) een mogelijkheid tot verlenging van 2 maanden. Het chalet ligt in het hart van de sacrale Krachtplaats, midden tussen de natuurspirits, en is niet bedoeld voor probleemopvang. Door te verblijven in het Liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats kun je jeZelf ontmoeten (niets meer moeten) zowel als met je kristallijnen Licht en natuurliefde, de Krachtplaats en haar doel, versterken.

Zelfrealisatie, eenheid met de natuur, ontspannen en Ontwaken
Dit alles vindt gemakkelijker plaats op de Krachtplaats. Maar ook je onbalans en schaduwkanten kunnen er omhoog komen. Het is dus zeker niet geschikt voor iedereen.  (Ondanks dat ook in de hoger dimensionale energie je lichtvoetigheid, rust en je kristallijnen Oorsprong geactiveerd zullen worden). Jouw erkenning en genieten zullen een positieve bijdrage aan de Krachtplaats, haar doel en de nature Spirits, betekenen.

"Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder. Dankbaar dat deze plek is opgericht/ontstaan."

Heb je interesse om minimaal 2 maanden op de Krachtplaats te wonen?

Lees hier meer

 


Trek je Elohim kaart; nu beschikbaar voor mobiele telefoon!

 

smartphone app.jpgLuuc heeft hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon, waarmee je een zelfrealisatie-tuin-kaart boodschap kunt trekken. Deze app is met veel vreugde ontvangen. We delen hem graag.
De app is beschikbaar voor alle android telefoons. Je kunt hem hier downloaden (klik op de link met je mobiel) of zoek in de google play store op: trek je elohim kaart.

Wil je ons helpen de trek een kaart app verder te verspreiden onder je vrienden en kennissen?

Klik hier om de app te downloaden (klik met mobiel)

 

Heb je feedback op de app? Dan ontvangen we die graag op E: info@elohim-centre.org


Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

christus bij boom.jpg

Het kosmisch Christusbewustzijn laat ons voelen dat we allemaal een grote familie zijn die samen een kosmisch Plan vervullen. We gaan beseffen dat ons geluk en welzijn niet afhangen van onze persoonlijke inspanning of succes, maar van een harmonische samenwerking en zorgzaamheid.

Lees meer

 


Wil jij je Christusbewustzijn ophalen of dieper belichamen?

 


kundalini 2.jpgBevrijd je levenskracht!

Des te meer de hogere levenskracht je bevrijdt, des te meer geniet je van het leven en worden je diepste hartewensen vervuld. Je leven wordt rijk, blij, passievol, creatief en Oorspronkelijk. Ervaar je dynamische Goddelijke levenspower (Shiva) inclusief het verbonden wij-gevoel, de warme of passievolle, vrouwelijke Shakti, op een wijze die je nooit eerder beleefde, en die je heel maakt. Je zult de zachte Goddelijke vrouwelijke liefde voelen, zowel als verruimd Bewustzijn met al je inspiratie, daadkracht en scheppingskracht..

We nodigen je uit te komen om al je Lichtlagen, zieledelen en dimensies tot je Oorspronkelijk Zelf te ontvouwen want het is nu de tijd!
Kom naar een van onderstaande workshops en geniet van de enorm krachtige energieoverdrachten.

Bekijk hier alle workshops in de agenda

 


Aankomende workshops met krachtige energieoverdrachten

 

kristalbrief 009.jpg

Leer op 13 dimensies kristallen activeren, programmeren. Geef en ontvang kosmische kristalhealingen (link)

Workshop op 7 & 8 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos
 engel van licht.jpg

Je kristallijnen zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf (link)

Workshop op 14 & 15 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

 natuur engel.jpg

Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?” (link)

Thema avond op 14 januari, gegeven door Willeke Jansen

Tip: Vanwege de ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen vult deze avond de workshop van 14 & 15 januari heel mooi aan. Ook is de avond los te volgen en mooi te combineren met een dagbezoek aan de helende tuinen, lunch en/of diner.

 

Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren (link)

Workshop op 22 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Korte beroeps opleiding healen, readen en magnetiseren. Chakras leren open en dichtdraaien. Aura en chakra's leren onderscheiden en beschermen. Chi kracht leren gebruiken tijdens healen en dagelijks leven. Oefenen met healing, reading en magnetiseren en vertrouwen krijgen door de feedback. 

 Elementen kosmisch vuur.jpg

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding (link)

Workshop op 28 & 29 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 


In welk van de 4 bewustzijnsontwikkelingen bevind je je?

Derde dimensie (85% van de wereldbevolking)
Angst om te kort te komen, last van autoriteiten, hebzucht, passiviteit, ontbreken van zelfinzicht of zelfreflexie, afhankelijk, eigenbelang, weerstand tegen andere meningen, weerstand tegen veranderingen.
Denkprocessen worden aangestuurd door emoties. Emotie en ratio staan vaak tegenover elkaar.

Vierde dimensie (10% van de wereldbevolking)
Verlangen om een beter mens te worden. Naastenliefde als het uitkomt. Denkprocessen kennen al meer wijbelang en objectiever denken. Levenstaak gaat stromen maar is nog gebaseerd eigen gelijk en de goede kant etaleren.

Vijfde dimensie (4% van de wereldbevolking)
Medemens wordt constructief, onbevangen en tolerant benaderd. Acceptatie verschillende culturele, maatschappelijke, religieuze of politieke opvattingen. Rechtvaardigheid, solidariteit, goede bedoelingen zien, vergevingsgezind, kunst, spiritualiteit, natuur. Groter geheel zien. Voorgeschreven regels worden losgelaten als ze niet kloppen met de innerlijke Bron-leiding. Nastreven hoger ideeën, emotionele voldoening in de uitwisseling met groep lichtwerkers.

Zesde dimensie (1% van de wereldbevolking)
Eenheidsbewustzijn. Problemen en tekortkomingen worden uitdagingen en groeilessen, vertrouwen op de Bron. Eenheidsdenken. Diamant helder, eog-ik-loos en neutraal kunnen zijn. Onvolmaaktheid mag er zijn en past in de volmaaktheid. Handelen gebaseerd op innerlijke autonomie en innerlijke autoriteit, geweten, ziel, geest en intuïtie. Vrijheid, onafhankelijkheid, niet kleven aan elkaar,  aan situaties of het ego. Eigenbelang gaat niet langer voor op het groepsbelang. Wij-denken. Voor elkaar zorgen zonder ik-belang, ruilhandel of weggeefstand. Zielsinspiratie. Zorg voor de natuur, groep of samenleving. Emotie en mind worden daaraan dienstbaar en staan niet langer op zichzelf. Gemotiveerd. Doen vanuit oer-rust. Wijsheid en verbondenheid. Hoogste Waarheid spreken. Minder regelgeving en structuren nodig door innerlijk wijdenken en integriteit. Het gevoel van de ziel en Bron, bepaalt. Respect voor waar ieder staat in de eigen bewustzijnsontwikkeling. Verstilling. 

Voor je volgende ontwikkelingsstap:

 


Nieuwe Coelestienen - Kosmische Blauwe Straal uitverkocht!

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Er is grote belangstelling voor de geprogrammeerde Coelestien clusters, geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld. Ze dragen de Kosmische blauwe straal en brengen o.a. relaties en seksualiteit naar heelheid. Ook openen ze het keelchakra voor het spreken van de Goddelijke Waarheid. Inmiddels zijn alle clusters uitverkocht. De vraag overtrof elk aanbod. In het nieuwe jaar horen we of we nog ergens een nieuwe partij kunnen krijgen.

Wil jij op de hoogte gebracht worden van de nieuwe partij?
Stuur dan een mailtje naar info@elohim-centre.org met vermelding van je naam en de belangstelling voor Coelestien met de blauwe Kosmische Straal. Zo gauw we meer weten laten we je horen.

 


Innerlijke saboteur en verlichtingssymptomen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtige licht-engel worden. Je innerlijke saboteur wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken.

Je innerlijke saboteurs houden zich altijd schuil achter je karakter en denken op jou te moeten passen. Oordeel je saboteurs niet, maar volg ze ook niet. Blijf niet langer functioneren vanuit de verdichting van je ik-saboteurs want de Oorspronkelijke archieven van Gaia en het Master Plan van de Bron gaan open om jou en de aarde te verlichten en uit de verdichting te halen.

Als je bereid bent licht te (laten) werpen op je saboteurs (verzet, afgescheiden gedrag, je kleine zelf of angsten) kun je dit veranderen. Je dagelijks functioneren kan dan voortdurend vanuit het Licht van je ik-loos Oorspronkelijk Zelf zijn. Levend vanuit je Oorspronkelijke, multidimensionale en kristallijnen Zelf, voel je jezelf als de stralende engel en ontwaak je steeds verder uit de ik-illusie.

Tijdens je ego-oplossing en zelfrealisatie proces kun je de volgende ascension symptomen ervaren:

  1. Subtiel verdriet of angst voelen zonder te weten waarvan dat is.
  2. Af en toe hartkloppingen of druk op de borst hebben.
  3. Een gevoel van ik ben er wel en ik ben er niet ...
  4. Druk op de ogen en oren of een pieptoon.
  5. Huidklachten of gewrichtspijnen.
  6. Gevoeligere zintuigen, (te) gevoelig worden.
  7. Slaapproblemen

 
Wat je ontwikkeling helpt en versnelt:

 

Graag zie ik je tijdens de kristalworkshop van 7+8/1 waar we ook je kristallijnen Zelf en dat van de Aarde, voelbaar verder zullen activeren!

 Joke ElZiam Nootebos


 

 

lemurische bos.jpg

Slaapproblemen in december en 2017

Sinds 15 december staan enorme poorten open die je Lichtwezen, je Gods Vonk willen bekrachtigen tot in je lichaam, hypofyse en gedrag. De Lichtstralingen die daarvoor nodig zijn breken je ego, je afgescheiden denkwijze, behoeftes en gevoelens open zodat je ik-kern daaruit verdwijnt en je Goddelijk Lichtwezen, Eenheidsdenken en handelen,  overblijven.

De onderste steen komt boven in 2017 als de Goddelijke Essentie zich ook wil gaan uitdrukken in je eerste chakra. In je stappen, richting, geld, opstaan en keuzes.

Kun je geen bos meer omzagen?
De frequenties van je klieren, waaronder je pijnappelklier en hypose worden daarom ook steeds hoger en dit maakt dat ook je slaapcentrum te actief kan zijn en je soms minder goed slaapt. (naast allerlei andere redenen waardoor je niet goed slaapt)
Vanaf 4 januari kun je (gratis 5 min.) bellen als je daarbij hulp wilt


 
Dagenlang heb ik vele artikelen voor jullie geschreven.

 

Voor deze december nieuwsbrief zelfs extra veel. 
Alles met de bedoeling liefde, kennis, heling en bewustzijnsgroei te verspreiden om daarmee bij te dragen aan de individuele en planetaire verlichting. Graag hoor ik strakjes weer van jee feed backs over de teksten! Laat je me weten of je het wel/niet leest, er wel of niet wat aan hebt?
Alvast bedankt!

Warme groet, mooie dagen en een kristallijn en gezond nieuwjaar gewenst!

Joke


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» September
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
21-09-2019
22-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind
Je ontwikkelt als aankomend nieuwetijds healer en sjamaan meer eenheid met Moeder Natuur en haar spirits. Je magisch kind, subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen Ontwaken net als je dankbaarheid en zielsgeluk. Je neemt een geweldige rijkdom voor de rest van je leven mee. Je leert als natuurcoach soorten natuurwezens herkennen, je omgeving helen, een chakratuin of elfentuin aanleggen, je maakt een indrukwekkende sjamanenreis, leert verloren (je) zielendelen ophalen en met planten en hun medicinale werking communiceren. Al deze bijzondere, maar ook natuurlijke kennis, die je nooit dacht te bezitten, raak je nooit meer kwijt! Je gaat de tekens van de natuur verstaan.
414,00
sessie- of workshopkortingsbon 
2019.022 
28-09-2019
29-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Magic Merlin Healer, Druïdische Krachten, Global Healing (VOL)
Elohim Merlin weekendopleiding, bijzonder en indrukwekkend! Voor eigen innerlijke groei en heling, een eigen praktijk of als aardehealer. Boordevol schoonheid, tovenaarsdraden en verrassingen. Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, met pret en gemak. De in jouw systeem uit de Bron gedownloade Merlin-healingstools, kun je straks vanuit je lichaam channelen en toepassen voor jezelf, een ander, een bedrijf, de aarde, voor kristallen, een werkplek of kinderkamer. Er wordt veel geoefend, ook met energetische kristallen. Je opent de goddelijke Magie, heling- en scheppingskracht van je Ware Zelf en Druïdische afkomst en je kleine zelf verdwijnt op de achtergrond van je leven.
vroegboekprijs € 0,00
tinctuur 
2019.43 
» Oktober
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
06-10-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontmoet jeZelf in Liefde, leef vanuit je Hart"
Incl. helende channeling. Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Dat betekent echter niet dat je nooit boos zult zijn. Tijdens deze Online satsang coaching open je je het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk (ego) hart. Je opent je naar je grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat en ook duidelijk is. Je leert hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet, reactiviteit en afwijzing en toch open kunt blijven.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.06 
12-10-2019
13-10-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
De workshop brengt je met een grote Goddelijke Licht-Liefdes Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen en waar je naar toe beweegt. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en volgen en kunt dat belichamen tot in je buikgevoel en dagelijkse realiteit. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste, maar ook praktische, Zelf.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.061 
27-10-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Herfstvakantie van 12 t/m 27 oktober zijn wij geopend
Tijdens de Herfstvakantie van 12 oktober t/m 27 oktober zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
16-10-2019
30-10-2019
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus "Leef onvoorwaardelijke Liefde en Christuskracht m.b.v. Deva’s en Kruidenspirits"
Pas als Universele Liefde is ingedaald in je dagelijks functioneren zul je van jezelf houden en oordeelloos worden op alle lagen. Je kunt jezelf dan niet meer wegcijferen of op de tweede plaats stellen. Je past je minder aan, leert om te vragen en gunt jezelf meer. Het leven lacht je toe en je ervaart rust, vertrouwen en onvoorwaardelijke Liefde voor alles en allen en deelt jezelf op de groep. Je zielepad of missie wordt duidelijker. Je leeft in het moment, het nu. Tijdens deze online cursus met helende channelings met kruidentincturen en Deva hangers brengt Willeke Jansen de Universele Liefde en Christuskracht dieper in je buik en basis. Door tips en praktische coaching leer je hoe je dit in de praktijk brengt
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W20 
17-10-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing, live/online "Meesterschap, onvoorwaardelijke Liefde, Eenheid, Rust en je Godsvonk dalen in buik en basis"
Bij het indalen van je hoogste dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 312.2019 
26-10-2019
27-10-2019
10.00-17.00 uur

incl 4 avonden
13-11-2019
27-11-2019
11-12-2019
08-01-2020
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Docente Willeke Ananda Jansen 
Open je hart naar Universele Liefde in 5 stappen
Zodra het hart verlicht is, is er Liefde en mededogen voor alles en iedereen. Je voelt voor iedereen dezelfde Universele Liefde en je realiseert je dat je dat Zelf ook bent. Tijdens deze workshop openen we het hart duidelijk voelbaar naar Universele Liefde, voorbij het persoonlijk hart. Het grote wij-hart dat niets liever wil dan onvoorwaardelijk geven, maar niet op de weggeefstand staat. Hoe je om kunt gaan met pijn, verdriet en afwijzing en toch open kunt blijven. Je leert hoe je je grenzen aan kunt geven op gebied van liefde, maar ook in je werk en familie. Je gaat ervaren dat de Liefde niet afhangt van de ander, maar dat jij dat op alle lagen kunt Zijn! De workshop is in 1 weekend en inclusief 4 online avonden
vroegboekprijs € 424,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W15 
  Veelerveen
 
Wintertijd! De klok 1 uur achteruit zetten
0
 
 
» November
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
02-11-2019
03-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau
Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid, het Heilig Huwelijk en verlichte relaties en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), tinctuur 
2019.038 
05-11-2019
12-11-2019
19-11-2019
26-11-2019

19.30 tot 21.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Online cursus "Activeer je 9D Aartsengelen bewustzijn met creatiekracht en Liefde"
Ervaar jij de verbinding met Aartsengelen? Ken je hun kracht, grootsheid en kwaliteiten? In deze online cursus staan we stil bij de kwaliteiten van Haniel, Jophiel, Michael en Chamuel. Je ontvangt uitleg hoe je hun Goddelijke kwaliteiten als Liefde, Manifestatie, Geborgenheid en Eenheid in alle omstandigheden kunt verinnerlijken en toepassen. Tijdens de groepshealing word jouw bewustzijn geopend in het bewustzijn van iedere Aartsengel.
vroegboekprijs € 189,00
 
2019-M15 
07-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Groepshealing avond, live/online "6-15D Godrealisatie"
Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De online healing en channeling voert je voelbaar naar verlichting en Godrealisatie. Oordeel over onszelf en anderen lost op in meesterschap door het downloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonk en Vonkengroep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Arcturians. Allen helpen bij je transformatie. Na de online transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en de innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 313.2019 
09-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontwaak in de innerlijke Stilte, Ruimte en Vrede van je oorspronkelijk Zelf
Als je werkelijk de Liefde die je bent belichaamd gaan alle deuren open. Er ontstaat verruiming, stilte en rust. Alles is dan goed, er is minder gemorrel, irritatie, gedachten, onrust, twijfel en emoties. Er is meer focus en je leeft meer vanuit het hier en nu. Je wordt oordeellozer en hebt meer mededogen. De Christuskracht ontwikkelt zich steeds meer in jou. Willeke opent je tijdens deze workshop verder in dit veld van Universele Liefde. Je gaat het voelen en leert hoe je het meeneemt in je dagelijks leven. Je krijgt de tools en inzichten om de Christuskracht (Universele Liefde) in te zetten binnen je relatie, je familie, je team, organisatie of werkplek.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.W24 
10-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Workshop edelsteen Essentie healing: Je essentie, lichtkracht en heldere gaven gaan stromen
Tijdens deze workshopdag gaan we door middel van bijzondere Elohim edelstenen ons ware wezen en haar schoonheid en kracht ervaren. Doel is om je essentie in het dagelijks leven voelbaar aanwezig te laten zijn en om daar steeds gemakkelijker contact mee te hebben. Uiteindelijk wordt dat de basis van waaruit je je leven leeft, dat is dan niet iets wat je doet, het gebeurt als vanzelf. Er ontwaakt iets in je dat je altijd blijft koesteren.
vroegboekprijs € 153,00
lunch 
2019.M16 
10-11-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Hoe draag ik het beste bij aan de nieuwe Aarde?"
Incl. helende channeling. Voel jij steeds meer de drang te willen bijdragen aan de nieuwe aarde? Toch loop je nog mee in de oude ego gestuurde en reactieve maatschappij en is het soms heel lastig je hierin te bewegen. Je voelt steeds meer en ook duidelijker dat het ook anders kan. Je diepe verlangen naar Eenheid en een wegwijzer willen zijn, wordt steeds sterker en je kunt er nog maar moeilijk omheen. Die nieuwe aarde mag werkelijkheid worden! Ben jij er klaar voor om samen die nieuwe aarde en ieders Essentie te realiseren? Je hierin alleen te voelen hoeft niet meer! Meld je aan!
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.07 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
16-11-2019
17-11-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Healing-reading workshop: haralijn, vloeken, karmaknopen, Kosmische blauwdruk
Healing, reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens déprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
vroegboekprijs € 379,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.052 
28-11-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Groepshealing avond, live/online "Je Levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale ziel"
Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, je Droom en Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische+ zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van relatiekarma. Wordt Eénheid, Vrijheid, dienstbaar. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen. Gebruik je voorstellingsvermogen en helder magnetisch spreken. Van alleen naar Al-Een.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 314.2019