Ervaar jij ook momenten van intense kou, hitte of vermoeidheid?

 

Als je na 1950 geboren bent kun je momenten van intense kou, hitte, vermoeidheid of emoties ervaren

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

Heftige energetische shifts schudden nu je diepste pijnlagen en gewoontepatronen wakker. Soms lig je op de bank en weet je niet wat er aan de hand is. Ook gedurende de dag is er regelmatig sprake van intense kou, hitte-aanvallen, vermoeidheid of emoties. Zeker voor de gevoelige mens die na 1950 is geboren.

Lees meerBedankt namens het Elohim team voor dit mooie jaar!

Wij als Elohim Healers kregen het afgelopen jaar zoveel mooie, dankbare reacties over de krachtige Elohim Master healingen die reikten tot aan de Oorsprong. Voor alle positieve en dankbare reacties willen we ieder hartelijk bedanken. Niet altijd hebben we tijd om te reageren, maar graag laten we jullie weten dat we er heel blij mee zijn! Ook de rest van het Elohim team en ik (Joke) willen jullie bedanken voor alle lieve, enthousiaste reacties over de nieuwsbriefteksten, workshops, online transmissies en Krachtplaats-veranderingen.

happy 2017.jpgDaarnaast willen we alle teamleden en alle participanten bedanken!
Zonder alle hulp van de vrijwilligers hadden de gebouwen en tuinen het afgelopen jaar er nooit zo mooi uitgezien. Hoe fijn is deze ondersteuning en hoe veel meer werk is er gedaan dat anders niet mogelijk was! Jullie werkzaamheden en inzet zijn van onschatbare waarde. Maar ook Wie je bent! Daarvoor heel veel dank!

En dan de tuinadoptanten
Sommige tuinadoptanten onderhouden al jaren lang een bepaalde helende tuin en dat zonder hem toe te eigenen. Stuk voor stuk onderhouden jullie alle tuinen met zo veel liefde. En dat is een ware kunst. Dank voor jullie hard werkende handen en jullie liefde voor de planten en gasten. En voor de erkenning voor de natuurspirits! Jullie zijn daarin zo bijzonder! Ook aan jullie een speciaal bedankje! De krachtplaats en het centrum kunnen niet zonder al jullie hulp bestaan. Samen maken we de nieuwe samenleving! Dank jullie wel!

Ook dank aan alle cursisten, tuinbezoekers, webshop klanten, online deelnemers en nieuwsbrief lezers Door jullie verbinding, financiële ondersteuning en het doorvertellen aan je vrienden, kan het centrum voortbestaan. en kan de Krachtplaats ook in de toekomst steeds meer Diamanten Licht aarden. Samen verruimen en stimuleren we zo de bewustzijnsgroei voor de nieuwe aarde! Bedankt voor al jullie bijdrage en dienstbaarheid. We hopen je (weer) te zien in 2017!

We wensen jullie allemaal een 2017 vol bevrijding toe!

 


Chalet verhuur nu ook mogelijk voor langere tijd!

Steeds meer bezoekers ontdekken de positieve, krachtige energie van de Elohim Krachtplaats, het Lemurisch Bos en de Helende Tuinen. Aanvankelijk werd het voornamelijk bezocht door zelfrealisatie-studenten tijdens de opleidingen, maar het afgelopen jaar is ook het dagbezoek met nieuwe gasten meer dan verdubbeld. Steeds vaker wordt dit dagbezoek met inzichten, rust en healingen, ook een uitstapje met daarbij een lunch met het team, een helende tuinen rondleiding met een Elohim gids-healer, en soms een overnachting.
Leuk vinden we dat!

Ook zien we een toename in verzoeken om vrijwilligerswerk-bewoning voor langere tijd

Chalet 17.jpgWegens al deze belangstelling bieden we ons winterchalet Elfenlicht (voorheen nr. 17) te huur aan voor een langere periode
Voor minimaal 2 maanden kun je, vanf 3 jan.  dit chalet (10x3.70 meter) met serre huren met (steeds) een mogelijkheid tot verlenging van 2 maanden. Het chalet ligt in het hart van de sacrale Krachtplaats, midden tussen de natuurspirits, en is niet bedoeld voor probleemopvang. Door te verblijven in het Liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats kun je jeZelf ontmoeten (niets meer moeten) zowel als met je kristallijnen Licht en natuurliefde, de Krachtplaats en haar doel, versterken.

Zelfrealisatie, eenheid met de natuur, ontspannen en Ontwaken
Dit alles vindt gemakkelijker plaats op de Krachtplaats. Maar ook je onbalans en schaduwkanten kunnen er omhoog komen. Het is dus zeker niet geschikt voor iedereen.  (Ondanks dat ook in de hoger dimensionale energie je lichtvoetigheid, rust en je kristallijnen Oorsprong geactiveerd zullen worden). Jouw erkenning en genieten zullen een positieve bijdrage aan de Krachtplaats, haar doel en de nature Spirits, betekenen.

"Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder. Dankbaar dat deze plek is opgericht/ontstaan."

Heb je interesse om minimaal 2 maanden op de Krachtplaats te wonen?

Lees hier meer

 


Trek je Elohim kaart; nu beschikbaar voor mobiele telefoon!

 

smartphone app.jpgLuuc heeft hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon, waarmee je een zelfrealisatie-tuin-kaart boodschap kunt trekken. Deze app is met veel vreugde ontvangen. We delen hem graag.
De app is beschikbaar voor alle android telefoons. Je kunt hem hier downloaden (klik op de link met je mobiel) of zoek in de google play store op: trek je elohim kaart.

Wil je ons helpen de trek een kaart app verder te verspreiden onder je vrienden en kennissen?

Klik hier om de app te downloaden (klik met mobiel)


Heb je feedback op de app? Dan ontvangen we die graag op E: info@elohim-centre.org


Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

christus bij boom.jpg

Het kosmisch Christusbewustzijn laat ons voelen dat we allemaal een grote familie zijn die samen een kosmisch Plan vervullen. We gaan beseffen dat ons geluk en welzijn niet afhangen van onze persoonlijke inspanning of succes, maar van een harmonische samenwerking en zorgzaamheid.

Lees meer

 


Wil jij je Christusbewustzijn ophalen of dieper belichamen?

 


kundalini 2.jpgBevrijd je levenskracht!

Des te meer de hogere levenskracht je bevrijdt, des te meer geniet je van het leven en worden je diepste hartewensen vervuld. Je leven wordt rijk, blij, passievol, creatief en Oorspronkelijk. Ervaar je dynamische Goddelijke levenspower (Shiva) inclusief het verbonden wij-gevoel, de warme of passievolle, vrouwelijke Shakti, op een wijze die je nooit eerder beleefde, en die je heel maakt. Je zult de zachte Goddelijke vrouwelijke liefde voelen, zowel als verruimd Bewustzijn met al je inspiratie, daadkracht en scheppingskracht..

We nodigen je uit te komen om al je Lichtlagen, zieledelen en dimensies tot je Oorspronkelijk Zelf te ontvouwen want het is nu de tijd!
Kom naar een van onderstaande workshops en geniet van de enorm krachtige energieoverdrachten.

Bekijk hier alle workshops in de agendaAankomende workshops met krachtige energieoverdrachten

 

kristalbrief 009.jpg

Leer op 13 dimensies kristallen activeren, programmeren. Geef en ontvang kosmische kristalhealingen (link)

Workshop op 7 & 8 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos
 engel van licht.jpg

Je kristallijnen zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf (link)

Workshop op 14 & 15 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

 natuur engel.jpg

Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?” (link)

Thema avond op 14 januari, gegeven door Willeke Jansen

Tip: Vanwege de ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen vult deze avond de workshop van 14 & 15 januari heel mooi aan. Ook is de avond los te volgen en mooi te combineren met een dagbezoek aan de helende tuinen, lunch en/of diner.

 

Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren (link)

Workshop op 22 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Korte beroeps opleiding healen, readen en magnetiseren. Chakras leren open en dichtdraaien. Aura en chakra's leren onderscheiden en beschermen. Chi kracht leren gebruiken tijdens healen en dagelijks leven. Oefenen met healing, reading en magnetiseren en vertrouwen krijgen door de feedback. 

 Elementen kosmisch vuur.jpg

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding (link)

Workshop op 28 & 29 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 


In welk van de 4 bewustzijnsontwikkelingen bevind je je?

Derde dimensie (85% van de wereldbevolking)
Angst om te kort te komen, last van autoriteiten, hebzucht, passiviteit, ontbreken van zelfinzicht of zelfreflexie, afhankelijk, eigenbelang, weerstand tegen andere meningen, weerstand tegen veranderingen.
Denkprocessen worden aangestuurd door emoties. Emotie en ratio staan vaak tegenover elkaar.

Vierde dimensie (10% van de wereldbevolking)
Verlangen om een beter mens te worden. Naastenliefde als het uitkomt. Denkprocessen kennen al meer wijbelang en objectiever denken. Levenstaak gaat stromen maar is nog gebaseerd eigen gelijk en de goede kant etaleren.

Vijfde dimensie (4% van de wereldbevolking)
Medemens wordt constructief, onbevangen en tolerant benaderd. Acceptatie verschillende culturele, maatschappelijke, religieuze of politieke opvattingen. Rechtvaardigheid, solidariteit, goede bedoelingen zien, vergevingsgezind, kunst, spiritualiteit, natuur. Groter geheel zien. Voorgeschreven regels worden losgelaten als ze niet kloppen met de innerlijke Bron-leiding. Nastreven hoger ideeën, emotionele voldoening in de uitwisseling met groep lichtwerkers.

Zesde dimensie (1% van de wereldbevolking)
Eenheidsbewustzijn. Problemen en tekortkomingen worden uitdagingen en groeilessen, vertrouwen op de Bron. Eenheidsdenken. Diamant helder, eog-ik-loos en neutraal kunnen zijn. Onvolmaaktheid mag er zijn en past in de volmaaktheid. Handelen gebaseerd op innerlijke autonomie en innerlijke autoriteit, geweten, ziel, geest en intuïtie. Vrijheid, onafhankelijkheid, niet kleven aan elkaar,  aan situaties of het ego. Eigenbelang gaat niet langer voor op het groepsbelang. Wij-denken. Voor elkaar zorgen zonder ik-belang, ruilhandel of weggeefstand. Zielsinspiratie. Zorg voor de natuur, groep of samenleving. Emotie en mind worden daaraan dienstbaar en staan niet langer op zichzelf. Gemotiveerd. Doen vanuit oer-rust. Wijsheid en verbondenheid. Hoogste Waarheid spreken. Minder regelgeving en structuren nodig door innerlijk wijdenken en integriteit. Het gevoel van de ziel en Bron, bepaalt. Respect voor waar ieder staat in de eigen bewustzijnsontwikkeling. Verstilling. 

Voor je volgende ontwikkelingsstap:

 


Nieuwe Coelestienen - Kosmische Blauwe Straal uitverkocht!

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Er is grote belangstelling voor de geprogrammeerde Coelestien clusters, geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld. Ze dragen de Kosmische blauwe straal en brengen o.a. relaties en seksualiteit naar heelheid. Ook openen ze het keelchakra voor het spreken van de Goddelijke Waarheid. Inmiddels zijn alle clusters uitverkocht. De vraag overtrof elk aanbod. In het nieuwe jaar horen we of we nog ergens een nieuwe partij kunnen krijgen.

Wil jij op de hoogte gebracht worden van de nieuwe partij?
Stuur dan een mailtje naar info@elohim-centre.org met vermelding van je naam en de belangstelling voor Coelestien met de blauwe Kosmische Straal. Zo gauw we meer weten laten we je horen.

 


Innerlijke saboteur en verlichtingssymptomen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtige licht-engel worden. Je innerlijke saboteur wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken.

Je innerlijke saboteurs houden zich altijd schuil achter je karakter en denken op jou te moeten passen. Oordeel je saboteurs niet, maar volg ze ook niet. Blijf niet langer functioneren vanuit de verdichting van je ik-saboteurs want de Oorspronkelijke archieven van Gaia en het Master Plan van de Bron gaan open om jou en de aarde te verlichten en uit de verdichting te halen.

Als je bereid bent licht te (laten) werpen op je saboteurs (verzet, afgescheiden gedrag, je kleine zelf of angsten) kun je dit veranderen. Je dagelijks functioneren kan dan voortdurend vanuit het Licht van je ik-loos Oorspronkelijk Zelf zijn. Levend vanuit je Oorspronkelijke, multidimensionale en kristallijnen Zelf, voel je jezelf als de stralende engel en ontwaak je steeds verder uit de ik-illusie.

Tijdens je ego-oplossing en zelfrealisatie proces kun je de volgende ascension symptomen ervaren:

  1. Subtiel verdriet of angst voelen zonder te weten waarvan dat is.
  2. Af en toe hartkloppingen of druk op de borst hebben.
  3. Een gevoel van ik ben er wel en ik ben er niet ...
  4. Druk op de ogen en oren of een pieptoon.
  5. Huidklachten of gewrichtspijnen.
  6. Gevoeligere zintuigen, (te) gevoelig worden.
  7. Slaapproblemen

 
Wat je ontwikkeling helpt en versnelt:

 

Graag zie ik je tijdens de kristalworkshop van 7+8/1 waar we ook je kristallijnen Zelf en dat van de Aarde, voelbaar verder zullen activeren!

 Joke ElZiam Nootebos


 

 

lemurische bos.jpg

Slaapproblemen in december en 2017

Sinds 15 december staan enorme poorten open die je Lichtwezen, je Gods Vonk willen bekrachtigen tot in je lichaam, hypofyse en gedrag. De Lichtstralingen die daarvoor nodig zijn breken je ego, je afgescheiden denkwijze, behoeftes en gevoelens open zodat je ik-kern daaruit verdwijnt en je Goddelijk Lichtwezen, Eenheidsdenken en handelen,  overblijven.

De onderste steen komt boven in 2017 als de Goddelijke Essentie zich ook wil gaan uitdrukken in je eerste chakra. In je stappen, richting, geld, opstaan en keuzes.

Kun je geen bos meer omzagen?
De frequenties van je klieren, waaronder je pijnappelklier en hypose worden daarom ook steeds hoger en dit maakt dat ook je slaapcentrum te actief kan zijn en je soms minder goed slaapt. (naast allerlei andere redenen waardoor je niet goed slaapt)
Vanaf 4 januari kun je (gratis 5 min.) bellen als je daarbij hulp wilt


 
Dagenlang heb ik vele artikelen voor jullie geschreven.

 

Voor deze december nieuwsbrief zelfs extra veel. 
Alles met de bedoeling liefde, kennis, heling en bewustzijnsgroei te verspreiden om daarmee bij te dragen aan de individuele en planetaire verlichting. Graag hoor ik strakjes weer van jee feed backs over de teksten! Laat je me weten of je het wel/niet leest, er wel of niet wat aan hebt?
Alvast bedankt!

Warme groet, mooie dagen en een kristallijn en gezond nieuwjaar gewenst!

Joke


 

Agenda

 

» Juni
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
27-06-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties"
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!
32,50
 
OT 308.2019 
29-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kruidenkennis en ervaringen met plantendeva's en natuurengelen
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken.Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
170,00
lunch 
2019.W99 
30-06-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Jansen 
Ontmoet je Essentie op de Elohim Krachtplaats
Tijdens deze dag op de Elohim Krachtplaats laad je jezelf op en breng je jezelf in een hogere energietrilling. Hier vanuit kun je jezelf en anderen op verdiepend zielsniveau gaan zien en ontmoeten. Door de liefdesogen van je essentie ipv het kleine zelf. Je wordt geopend in je Ware Natuur in verbinding met Gaia en wordt klaargemaakt om de volgende stap op je pad te zetten! Geniet van de prachtige Eenheid met Moeder Natuur en het aanwezige universele Liefdesveld.
vroegboekprijs € 135,00
lunch 
2019.W19 
» Juli
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-09-2019  Veelerveen
 
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend
Tijdens de Zomervakantie van 6 juli t/m 1 september zijn wij geopend.
s'maandags gesloten.
0
 
 
11-07-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit"
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch-, relationeel- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren dan het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 309.2019 
14-07-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.03 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-07-2019
28-07-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Ontdek de kracht van Moeder Aarde en haar helende producten
Ontvang helende 13-dimensionale lessen en channelings over Elohim zelfrealisatie tincturen, Lichtwesen essences, edelstenen, kruidentinctuur en etherische oliën. Leer hoe je ze toepast en adviseert op readingsniveau. Je kunt na de workshop je natuurlijke huisapotheek samenstellen. Je oefent je intuïtie te vertrouwen en om te gaan met cases! Je magisch kind wordt een creatieve heks door alle Elohim producten die je kunt mixen en ook leert inzetten voor elkaar. Voor jezelf of therapeutisch praktijk is dit een waardevolle uitbreiding!
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W18 
» Augustus
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-08-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Groepshealing avond, live/online "Je 7D, kosmische Zelf + je Farao en Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind"
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht is.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 311.2019 
11-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit dat nu met mijn innerlijk kind?"
Incl. helende channeling. Ondanks je spirituele groei zul je op momenten de innerlijke onveiligheid, kwetsbaarheid en het alleen voelen op een nog diepere wijze tegenkomen. Doordat je zielskind meer naar voren komt, kun je meer angst voor boosheid, kritiek of dominantie ervaren. Echter je oude reactie patroon opgebouwd vanaf je peutertijd is nog aanwezig. Tijdens deze online zondagochtend Satsangcoaching leer je om je eigen zielekind te helen.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.04 
21-08-2019
04-09-2019
11-09-2019
02-10-2019
16-10-2019
19.00-20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online avond cursus "Kracht is Liefde"
Door levens heen is een afgescheiden (ik)kracht gebruikt. Het is ingezet voor macht,manipulatie en eigenbelang waarbij Liefde en eenheid ver te zoeken waren. Nog steeds wordt het overal op aarde op deze wijze ingezet. Als lichtwerker en voorloper vraagt het van jou te blijven staan in de wereld van dualiteit. Het vraagt je nu op te staan voor wie jij Bent en te staan voor je Liefdeskracht. De 5e dimensie verheft velen reeds nu boven de dualiteit naar de Liefdespower van leven vanuit eenheid. Tijdens deze online cursus leer je hoe je dat doet. Zonder afgescheidenheid en dualiteit. Zonder de angst om tegenstand te ervaren en er (weer) uit gezet te worden.
vroegboekprijs € 219,00
 
2019.W30 
24-08-2019
25-08-2019
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 

Marlisa Hof 
Leef het volledig potentieel van je basischakra: aarding, veiligheid, vitaliteit en Liefde
Je basischakra is een essentieel chakra. Het geeft je aarding, veiligheid, kracht, gezondheid, liefde en nog veel meer! Is je basischakra nog niet ten volle ontwikkeld dan is je leven soms een uitdaging. Wat je tegenkomt is b.v. stress, vermoeidheid, angsten, onzekerheid, fysieke klachten, twijfelen, uitstelgedrag, verslavingen, moeite met autoriteit of dominantie, liefdeloosheid en tekorten. Is je basis gevuld met je oneindig licht van Liefde en daadkracht dan ben je angstloos, in vrede en harmonie met jeZelf en geef je richting aan je leven. Tijdens deze workshop ontvang je healing, reading en inzichten die jouw basischakra en aarding tot zijn volledig potentieel helpen ontwikkelen.
vroegboekprijs € 344,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2019.B01 
25-08-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en wat doe ik nu met mijn relatie(s)?"
Incl. helende channeling. Tijdens je ontwakings proces ontstaan steeds vaker momenten dat je wenst je op meer lagen van jezelf te willen verbinden met de ander en ook vanuit je ziel en gevoeligheid. Je vraagt je af of de huidige relatie nog klopt voor je. Ondersteunt het je hoogste vorm? Moet je gaan of blijven...? Voeden jullie elkaar in het kleine zelf, voelt het veilig bij elkaar en zo ja, op welke lagen wel en niet. Waar vind je de veiligheid in jeZelf? Kun je jeZelf op alle lagen delen en voel je je ontmoet? Geestelijk, emotioneel, spiritueel en/of fysiek. Of lukt het je maar niet de juiste relatie aan te trekken? Tijdens de Online Zondagochtend Satsangcoaching krijg je inzicht hoe dit alles zit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.05 
31-08-2019
01-09-2019
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Kristallijnen tantrisch verbindingsweekend
Stapje voor stapje open je in je kristallijnen wezen en kan het er Zijn. Omdat je het beter leert kennen tijdens de workshop. Je voelt je passie steeds meer, realiseert je dat jij Liefde Bent, je voelt je mooi en je gaat van je lichaam houden. Je ervaart tijdens de workshop hoe mooi het is als je je diepst weggestopte en mooiste wezen weer op de voorgrond kunt zetten en kunt delen met anderen. Seksueel en op welke andere manier dan ook. Hoe prachtig het is als je je wezen voelt, inbrengt en beschermt in de uitwisseling in je interne en externe relaties
vroegboekprijs € 329,00
eten, overnachting (mits beschikbaar) 
2019.W13