Ervaar jij ook momenten van intense kou, hitte of vermoeidheid?

Als je na 1950 geboren bent kun je momenten van intense kou, hitte, vermoeidheid of emoties ervaren

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

Heftige energetische shifts schudden nu je diepste pijnlagen en gewoontepatronen wakker. Soms lig je op de bank en weet je niet wat er aan de hand is. Ook gedurende de dag is er regelmatig sprake van intense kou, hitte-aanvallen, vermoeidheid of emoties. Zeker voor de gevoelige mens die na 1950 is geboren.

Lees meer

 


Bedankt namens het Elohim team voor dit mooie jaar!

Wij als Elohim Healers kregen het afgelopen jaar zoveel mooie, dankbare reacties over de krachtige Elohim Master healingen die reikten tot aan de Oorsprong. Voor alle positieve en dankbare reacties willen we ieder hartelijk bedanken. Niet altijd hebben we tijd om te reageren, maar graag laten we jullie weten dat we er heel blij mee zijn! Ook de rest van het Elohim team en ik (Joke) willen jullie bedanken voor alle lieve, enthousiaste reacties over de nieuwsbriefteksten, workshops, online transmissies en Krachtplaats-veranderingen.

happy 2017.jpgDaarnaast willen we alle teamleden en alle participanten bedanken!
Zonder alle hulp van de vrijwilligers hadden de gebouwen en tuinen het afgelopen jaar er nooit zo mooi uitgezien. Hoe fijn is deze ondersteuning en hoe veel meer werk is er gedaan dat anders niet mogelijk was! Jullie werkzaamheden en inzet zijn van onschatbare waarde. Maar ook Wie je bent! Daarvoor heel veel dank!

En dan de tuinadoptanten
Sommige tuinadoptanten onderhouden al jaren lang een bepaalde helende tuin en dat zonder hem toe te eigenen. Stuk voor stuk onderhouden jullie alle tuinen met zo veel liefde. En dat is een ware kunst. Dank voor jullie hard werkende handen en jullie liefde voor de planten en gasten. En voor de erkenning voor de natuurspirits! Jullie zijn daarin zo bijzonder! Ook aan jullie een speciaal bedankje! De krachtplaats en het centrum kunnen niet zonder al jullie hulp bestaan. Samen maken we de nieuwe samenleving! Dank jullie wel!

Ook dank aan alle cursisten, tuinbezoekers, webshop klanten, online deelnemers en nieuwsbrief lezers Door jullie verbinding, financiële ondersteuning en het doorvertellen aan je vrienden, kan het centrum voortbestaan. en kan de Krachtplaats ook in de toekomst steeds meer Diamanten Licht aarden. Samen verruimen en stimuleren we zo de bewustzijnsgroei voor de nieuwe aarde! Bedankt voor al jullie bijdrage en dienstbaarheid. We hopen je (weer) te zien in 2017!

We wensen jullie allemaal een 2017 vol bevrijding toe!

 


Chalet verhuur nu ook mogelijk voor langere tijd!

Steeds meer bezoekers ontdekken de positieve, krachtige energie van de Elohim Krachtplaats, het Lemurisch Bos en de Helende Tuinen. Aanvankelijk werd het voornamelijk bezocht door zelfrealisatie-studenten tijdens de opleidingen, maar het afgelopen jaar is ook het dagbezoek met nieuwe gasten meer dan verdubbeld. Steeds vaker wordt dit dagbezoek met inzichten, rust en healingen, ook een uitstapje met daarbij een lunch met het team, een helende tuinen rondleiding met een Elohim gids-healer, en soms een overnachting.
Leuk vinden we dat!

Ook zien we een toename in verzoeken om vrijwilligerswerk-bewoning voor langere tijd

Chalet 17.jpgWegens al deze belangstelling bieden we ons winterchalet Elfenlicht (voorheen nr. 17) te huur aan voor een langere periode
Voor minimaal 2 maanden kun je, vanf 3 jan.  dit chalet (10x3.70 meter) met serre huren met (steeds) een mogelijkheid tot verlenging van 2 maanden. Het chalet ligt in het hart van de sacrale Krachtplaats, midden tussen de natuurspirits, en is niet bedoeld voor probleemopvang. Door te verblijven in het Liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats kun je jeZelf ontmoeten (niets meer moeten) zowel als met je kristallijnen Licht en natuurliefde, de Krachtplaats en haar doel, versterken.

Zelfrealisatie, eenheid met de natuur, ontspannen en Ontwaken
Dit alles vindt gemakkelijker plaats op de Krachtplaats. Maar ook je onbalans en schaduwkanten kunnen er omhoog komen. Het is dus zeker niet geschikt voor iedereen.  (Ondanks dat ook in de hoger dimensionale energie je lichtvoetigheid, rust en je kristallijnen Oorsprong geactiveerd zullen worden). Jouw erkenning en genieten zullen een positieve bijdrage aan de Krachtplaats, haar doel en de nature Spirits, betekenen.

"Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder. Dankbaar dat deze plek is opgericht/ontstaan."

Heb je interesse om minimaal 2 maanden op de Krachtplaats te wonen?

Lees hier meer

 


Trek je Elohim kaart; nu beschikbaar voor mobiele telefoon!

 

smartphone app.jpgLuuc heeft hard gewerkt aan een app voor de mobiele telefoon, waarmee je een zelfrealisatie-tuin-kaart boodschap kunt trekken. Deze app is met veel vreugde ontvangen. We delen hem graag.
De app is beschikbaar voor alle android telefoons. Je kunt hem hier downloaden (klik op de link met je mobiel) of zoek in de google play store op: trek je elohim kaart.

Wil je ons helpen de trek een kaart app verder te verspreiden onder je vrienden en kennissen?

Klik hier om de app te downloaden (klik met mobiel)

 

Heb je feedback op de app? Dan ontvangen we die graag op E: info@elohim-centre.org


Hoe ontstaat je kosmisch Christusbewustzijn

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

christus bij boom.jpg

Het kosmisch Christusbewustzijn laat ons voelen dat we allemaal een grote familie zijn die samen een kosmisch Plan vervullen. We gaan beseffen dat ons geluk en welzijn niet afhangen van onze persoonlijke inspanning of succes, maar van een harmonische samenwerking en zorgzaamheid.

Lees meer

 


Wil jij je Christusbewustzijn ophalen of dieper belichamen?

 


kundalini 2.jpgBevrijd je levenskracht!

Des te meer de hogere levenskracht je bevrijdt, des te meer geniet je van het leven en worden je diepste hartewensen vervuld. Je leven wordt rijk, blij, passievol, creatief en Oorspronkelijk. Ervaar je dynamische Goddelijke levenspower (Shiva) inclusief het verbonden wij-gevoel, de warme of passievolle, vrouwelijke Shakti, op een wijze die je nooit eerder beleefde, en die je heel maakt. Je zult de zachte Goddelijke vrouwelijke liefde voelen, zowel als verruimd Bewustzijn met al je inspiratie, daadkracht en scheppingskracht..

We nodigen je uit te komen om al je Lichtlagen, zieledelen en dimensies tot je Oorspronkelijk Zelf te ontvouwen want het is nu de tijd!
Kom naar een van onderstaande workshops en geniet van de enorm krachtige energieoverdrachten.

Bekijk hier alle workshops in de agenda

 


Aankomende workshops met krachtige energieoverdrachten

 

kristalbrief 009.jpg

Leer op 13 dimensies kristallen activeren, programmeren. Geef en ontvang kosmische kristalhealingen (link)

Workshop op 7 & 8 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos
 engel van licht.jpg

Je kristallijnen zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf (link)

Workshop op 14 & 15 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

 natuur engel.jpg

Thema avond “Hoe zorg je nu in het dagelijks leven dat je je kristallijnen zelf nooit meer kwijt raakt?” (link)

Thema avond op 14 januari, gegeven door Willeke Jansen

Tip: Vanwege de ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen vult deze avond de workshop van 14 & 15 januari heel mooi aan. Ook is de avond los te volgen en mooi te combineren met een dagbezoek aan de helende tuinen, lunch en/of diner.

 

Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren (link)

Workshop op 22 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Korte beroeps opleiding healen, readen en magnetiseren. Chakras leren open en dichtdraaien. Aura en chakra's leren onderscheiden en beschermen. Chi kracht leren gebruiken tijdens healen en dagelijks leven. Oefenen met healing, reading en magnetiseren en vertrouwen krijgen door de feedback. 

 Elementen kosmisch vuur.jpg

Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding (link)

Workshop op 28 & 29 januari, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 


In welk van de 4 bewustzijnsontwikkelingen bevind je je?

Derde dimensie (85% van de wereldbevolking)
Angst om te kort te komen, last van autoriteiten, hebzucht, passiviteit, ontbreken van zelfinzicht of zelfreflexie, afhankelijk, eigenbelang, weerstand tegen andere meningen, weerstand tegen veranderingen.
Denkprocessen worden aangestuurd door emoties. Emotie en ratio staan vaak tegenover elkaar.

Vierde dimensie (10% van de wereldbevolking)
Verlangen om een beter mens te worden. Naastenliefde als het uitkomt. Denkprocessen kennen al meer wijbelang en objectiever denken. Levenstaak gaat stromen maar is nog gebaseerd eigen gelijk en de goede kant etaleren.

Vijfde dimensie (4% van de wereldbevolking)
Medemens wordt constructief, onbevangen en tolerant benaderd. Acceptatie verschillende culturele, maatschappelijke, religieuze of politieke opvattingen. Rechtvaardigheid, solidariteit, goede bedoelingen zien, vergevingsgezind, kunst, spiritualiteit, natuur. Groter geheel zien. Voorgeschreven regels worden losgelaten als ze niet kloppen met de innerlijke Bron-leiding. Nastreven hoger ideeën, emotionele voldoening in de uitwisseling met groep lichtwerkers.

Zesde dimensie (1% van de wereldbevolking)
Eenheidsbewustzijn. Problemen en tekortkomingen worden uitdagingen en groeilessen, vertrouwen op de Bron. Eenheidsdenken. Diamant helder, eog-ik-loos en neutraal kunnen zijn. Onvolmaaktheid mag er zijn en past in de volmaaktheid. Handelen gebaseerd op innerlijke autonomie en innerlijke autoriteit, geweten, ziel, geest en intuïtie. Vrijheid, onafhankelijkheid, niet kleven aan elkaar,  aan situaties of het ego. Eigenbelang gaat niet langer voor op het groepsbelang. Wij-denken. Voor elkaar zorgen zonder ik-belang, ruilhandel of weggeefstand. Zielsinspiratie. Zorg voor de natuur, groep of samenleving. Emotie en mind worden daaraan dienstbaar en staan niet langer op zichzelf. Gemotiveerd. Doen vanuit oer-rust. Wijsheid en verbondenheid. Hoogste Waarheid spreken. Minder regelgeving en structuren nodig door innerlijk wijdenken en integriteit. Het gevoel van de ziel en Bron, bepaalt. Respect voor waar ieder staat in de eigen bewustzijnsontwikkeling. Verstilling. 

Voor je volgende ontwikkelingsstap:

 


Nieuwe Coelestienen - Kosmische Blauwe Straal uitverkocht!

Blauwe kosmische straal coelestien.jpg

Er is grote belangstelling voor de geprogrammeerde Coelestien clusters, geprogrammeerd door Joke en de Bovenwereld. Ze dragen de Kosmische blauwe straal en brengen o.a. relaties en seksualiteit naar heelheid. Ook openen ze het keelchakra voor het spreken van de Goddelijke Waarheid. Inmiddels zijn alle clusters uitverkocht. De vraag overtrof elk aanbod. In het nieuwe jaar horen we of we nog ergens een nieuwe partij kunnen krijgen.

Wil jij op de hoogte gebracht worden van de nieuwe partij?
Stuur dan een mailtje naar info@elohim-centre.org met vermelding van je naam en de belangstelling voor Coelestien met de blauwe Kosmische Straal. Zo gauw we meer weten laten we je horen.

 


Innerlijke saboteur en verlichtingssymptomen

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, je prachtige licht-engel worden. Je innerlijke saboteur wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij bijvoorbeeld hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden, veroorzaken.

Je innerlijke saboteurs houden zich altijd schuil achter je karakter en denken op jou te moeten passen. Oordeel je saboteurs niet, maar volg ze ook niet. Blijf niet langer functioneren vanuit de verdichting van je ik-saboteurs want de Oorspronkelijke archieven van Gaia en het Master Plan van de Bron gaan open om jou en de aarde te verlichten en uit de verdichting te halen.

Als je bereid bent licht te (laten) werpen op je saboteurs (verzet, afgescheiden gedrag, je kleine zelf of angsten) kun je dit veranderen. Je dagelijks functioneren kan dan voortdurend vanuit het Licht van je ik-loos Oorspronkelijk Zelf zijn. Levend vanuit je Oorspronkelijke, multidimensionale en kristallijnen Zelf, voel je jezelf als de stralende engel en ontwaak je steeds verder uit de ik-illusie.

Tijdens je ego-oplossing en zelfrealisatie proces kun je de volgende ascension symptomen ervaren:

  1. Subtiel verdriet of angst voelen zonder te weten waarvan dat is.
  2. Af en toe hartkloppingen of druk op de borst hebben.
  3. Een gevoel van ik ben er wel en ik ben er niet ...
  4. Druk op de ogen en oren of een pieptoon.
  5. Huidklachten of gewrichtspijnen.
  6. Gevoeligere zintuigen, (te) gevoelig worden.
  7. Slaapproblemen

 
Wat je ontwikkeling helpt en versnelt:

 

Graag zie ik je tijdens de kristalworkshop van 7+8/1 waar we ook je kristallijnen Zelf en dat van de Aarde, voelbaar verder zullen activeren!

 Joke ElZiam Nootebos


 

 

lemurische bos.jpg

Slaapproblemen in december en 2017

Sinds 15 december staan enorme poorten open die je Lichtwezen, je Gods Vonk willen bekrachtigen tot in je lichaam, hypofyse en gedrag. De Lichtstralingen die daarvoor nodig zijn breken je ego, je afgescheiden denkwijze, behoeftes en gevoelens open zodat je ik-kern daaruit verdwijnt en je Goddelijk Lichtwezen, Eenheidsdenken en handelen,  overblijven.

De onderste steen komt boven in 2017 als de Goddelijke Essentie zich ook wil gaan uitdrukken in je eerste chakra. In je stappen, richting, geld, opstaan en keuzes.

Kun je geen bos meer omzagen?
De frequenties van je klieren, waaronder je pijnappelklier en hypose worden daarom ook steeds hoger en dit maakt dat ook je slaapcentrum te actief kan zijn en je soms minder goed slaapt. (naast allerlei andere redenen waardoor je niet goed slaapt)
Vanaf 4 januari kun je (gratis 5 min.) bellen als je daarbij hulp wilt


 
Dagenlang heb ik vele artikelen voor jullie geschreven.

 

Voor deze december nieuwsbrief zelfs extra veel. 
Alles met de bedoeling liefde, kennis, heling en bewustzijnsgroei te verspreiden om daarmee bij te dragen aan de individuele en planetaire verlichting. Graag hoor ik strakjes weer van jee feed backs over de teksten! Laat je me weten of je het wel/niet leest, er wel of niet wat aan hebt?
Alvast bedankt!

Warme groet, mooie dagen en een kristallijn en gezond nieuwjaar gewenst!

Joke


 

Agenda

 

» 
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
» December
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
12-12-2019
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Je subtiele kristallijnen Zelf & staat van verlichting"
Je leert je subtiel kristallijn gevoel en heldere Gaven bewust te zijn en trouw blijven. Je zult heel subtiel kunnen luisteren, invoelen, aanvoelen. Je leert ervoor op te staan en het tot je kracht te maken. Diamanten Kracht en Waarheid openen zich in jou en je krijgt een nieuwe uitstraling. Daarop zal in je toekomst met nog meer respect worden gereageerd door je omgeving. Je wordt zichtbaarder voor anderen en voor voller aangezien doordat er iets bijzonders in je uitstraling gebeurt. Je hoger Licht kan eindelijk indalen en veiligheid vinden in je buikgevoel en aarding. Ontwaken en verlichting komen dichterbij.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 315.2019 
1x p.m. op do avond, 19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos, Willeke Ananda Jansen of Marlisa Hof 
Kortingspakket online groepshealingen: Je hogere zieledelen in het dagelijks leven
Elke maand wordt vanuit het Elohim Centre van 19.30 uur tot 20.30 uur één van de grootste en diepgaande helende channelings van Nederland en België gegeven. Te volgen via tablet, computer, smartphone met WiFi verbinding of live in Veelerveen (Gr). Door de kracht van de groep en de afstemming op de sterrenstand tijdens de uitzending, is de zelfrealisatie healing vele malen sterker dan individueel. Je ontvangt de meest up-to-date energie voor jouw ontwikkeling en geluk! Los te volgen of als kortingspakket van 5 keer (datum zelf te bepalen).
vroegboekprijs € 99,00
 
OTpakket 
1x p.m. op zo ochtend,
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 

Willeke Ananda Jansen 
Kortingspakket Online Zondagochtend satsang (met helende channeling)
Is er in jou een diep verlangen naar je volledig te Realiseren, naar permanent Thuiskomen in je grote Zelf? Wil je de Stilte, Vrede en Liefde nog verder in je verdiepen tot een staat van verlichting en Godrealisatie? Doe dan mee met de maandelijkse bijeenkomsten. Je kunt persoonlijke vragen stellen en zult ook door de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarop meer verbinding krijgen met wie je werkelijk Bent! Je kunt elke maand gewoon vanuit je eigen omgeving mee doen, thuis via het internet. De kracht van de groep versterkt het helende veld en zorgt ervoor dat inzichten dieper bij je binnen kunnen komen. Je groeit van persoonlijke liefde naar Universele Liefde.
vroegboekprijs € 99,00
 
 
15-12-2019
10.30-12.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online Satsang "Ontwaken en hoe zit het dan met mijn seksualiteit?"
Incl. helende channeling. Hoe meer je ontwaakt, hoe meer je ook zult gaan merken dat het beleven van seksualiteit zal veranderen. Je staat op steeds meer lagen open en gaat steeds subtieler voelen. Je ontdekt wat je fijn vindt of juist niet meer fijn vindt. Leer tijdens de Satsang coaching ook je innerlijke seksualiteit en de blijdschap over je eigen sekse te belichamen. Dit kan ook zonder partner. Tijdens de satsang onderzoeken we je gehechtheid, waar je al los bent van ego haakjes en hoe je je ware zelf meer trouw kunt zijn in de seksualiteit.
vroegboekprijs € 25,00
 
2019.SAW.08 
t/m 01-01-2020  Veelerveen
 
Kerstvakantie!
Van 16 december t/m 1 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team
0
 
 
» Januari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
08-01-2020
22-01-2020
05-02-2020
19-02-2020
04-03-2020
19.00 -20.30 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Online cursus “Heel het gekwetste, onveilige kindsdeel van je ziel, verlicht je 2e chakra”
Om het functioneren vanuit je Ziel, je staat van verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd niet langer te onderdrukken. Tijdens deze online cursus leer je hoe je slachtoffergevoel, je eerste reactiepatroon, de onmachtgevoelens en het ego-karakter dat je daarom heen hebt gebouwd, nu als volwassene kunt herkennen en overschrijven. Je leert vanuit je Liefdesoorsprong en ware Zelf je zielekindsdeel mee te nemen en in je kracht te blijven staan. Zonder identificatie ervaar je je gevoelens van destijds, en daarmee heel je ze.
vroegboekprijs € 219,00
 
2020.W21 
09-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "Sekinah en je 13 dimensionale Goddelijke Oorsprong activeren"
Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de energieoverdracht en transmissie steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou! Je zult je ruimer, bewuster, rustiger voelen. Alles in je zal zich Eén en Goddelijke weten! Een enorme ervaring die zich verder zal gaan verdiepen net zolang totdat het permanent is, ook in je relaties en werk.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 301.2020 
Thuis, in eigen tijd.
Prijs afhankelijk van de bestelde geluidsbestanden. 

Joke ElZiam Nootebos 
E-learningpakket Innerlijk kind, meesterschap en leiderschap
Het E-learning pakket Innerlijk kind kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding Master Healer Reader Coach met eindcertificaat. Door het innerlijk kind en je verleden te helen en vanuit zelfrespect en eigen warmte te leven vanuit je buik, ben je in staat meesterschap te verwerven. Reactieve reacties stoppen, je leert te functioneren en handelen vanuit het ware zelf. Mededogen, wij-gevoel, eenheidsgevoel, werken en verbinden vanuit de flow en leiderschap kunnen zich op gezonde wijze, samen met je innerlijk kind, ontwikkelen.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-ik 
11-01-2020
12-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Je kristallijnen, stralend lichtwezen en engel activeren
Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Met je stralende lichtwezen en de engel in jezelf in je Kracht staan? Heel je kwetsbare binnenkant en maak het tot nieuwetijds kracht! Leer omgaan met te duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving. Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel en diamanten bewustzijn als krachtkwaliteit in te zetten.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-212 
18-01-2020
19-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Weekendopleiding Chi-krachten, Aura Healing, Reading, dieper aarden en Magnetiseren
Het oefenen vanuit je Ki brengt je als energiewerker en gevoelig mens bescherming waardoor je niet moe wordt en leeg loopt of energie van anderen overneemt. Het helpt je beter in je lichaam en basis te wonen. De workshop geeft je voor de rest van je leven een krachtige tool voor meer levensenergie, vitaliteit, kracht en aurabescherming; kortom levensgeluk! Vanuit je Ki-punt kun je ook je doelen stellen en bekrachtigen. Met elkaar oefen je healen, readen, magnetiseren. Je ontwikkelt vertrouwen in chakras openen, lezen en beschermen
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
CHI-2020 
25-01-2020
26-01-2020
10.00-17.00 uur
Docente Marlisa Hof 
Elohim Centre
Marlisa Hof 
Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing opleiding
Als na de intense Inwijdingen de Elementen en Windrichtingen samenkomen in je lichtlichamen en lichaam, zullen je benen trillen van schoonheid, Liefde en Kracht. Je volledige Zelf opent. Meesterschap wordt belichaamd. Ook leer je om samen met anderen soundhealing te geven en je eigen ziel- en hart-toon te gebruiken. Je ontvangt groepssoundhealing om je kristallijnen, oorspronkelijke en volledige Zelf te activeren! Je zult ontroerd zijn door eenheids- en verlichtingservaringen. Als vervolgens ook je Kosmisch Etherlichaam, binnengebracht wordt in je Hart, soul en body, dan vallen je mannelijke en vrouwelijke aspecten ineen. Alles wordt van een diep gewijde Stilte. Innerlijke en uiterlijke strijd stopt voelbaar. Dualiteit wordt opgeheven.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-036 
30-01-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Marlisa Hof 
Online groepshealing "Open je 8e chakra voor engelen en je Egyptische Inwijdingen"
Bij het activeren van je 8 dimensionale zielelichaam, wat tijdens de channeling gebeurt, wordt ook het 8ste chakra boven je kruin voelbaar actief. Hierdoor ontvang je berichten van de engelen, lichtmeesters, gallactische wereld en de Deva's en communiceer je gemakkelijker met het Rijk van Shamballa en Gaia. Deze hogere informatie kun je vervolgens op praktische wijze omzetten in inzichten, daden, spreken, helen, toekomst-visie en het subtiel voelen van natuurwezens.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 302.2020 
» Februari
Datum Plaats /docent Activiteit Prijs Code
01-02-2020
02-02-2020
10.00-17.00 uur
Docente Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Willeke Ananda Jansen 
Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent met je incarnatieplan
Diepliggende overtuigingen en oude ervaringen in het (on)bewustzijn, ontkrachten bijna iedereen waardoor het levensdoel waarvoor we incarneerden en het liefdevolle krachtige Wezen dat we zijn, niet met plezier geleefd worden. Ongemerkt trekken we steeds opnieuw moeilijkheden in relaties en levenssituaties aan. Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-035 
02-02-2020 t/m 03-02-2020 
Joke ElZiam Nootebos 
13 Inwijdingsgraden; Godrealisatie voor de Pillar of Light en Kristal Mens
Het E-learning pakket 13 Inwijdingsgraden kun je los volgen, net als de afzonderlijke audio opnames daarvan, zonder direct te kiezen voor de gehele beroepsopleiding satsangever, non dualiteits coach met eindcertificaat.
vroegboekprijs € 0,00
 
E-learn 
15-02-2020
16-02-2020
10.00-17.00 uur
Docenten Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Marlisa Hof en Willeke Ananda Jansen  
Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manische depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, donorcodicil, hogere en astrale schaduw dimensies, oertrauma's en gevoelige mensen. Verslaving, desintegratie en de angstspiraal. Wat is de oorzaak, kan het geheeld worden? Wat maken we mee na onze dood door onze aardse onverwerkte relatiestrijd en tijd? Moeten we opnieuw incarneren? Welke stadia passeren we tijdens het sterven en hoe herkennen en begeleiden we die als stervensbegeleider? Is er ook begeleiding nodig na de dood, welke stadia passeren we dan? Hierover worden kosmische inzichten gedeeld. Tijdens deze dagen zijn er naast de lezing, channelings en is het mogelijk readingsvragen te stellen, zover de tijd het toelaat.
vroegboekprijs € 381,00
eten, overnachting (mits beschikbaar), sessie- of workshopkortingsbon 
2020-117 
Datum zelf te bepalen  Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos 
Individuele spirituele retraite en Vision Quest op de Krachtplaats (Nederland)
Individuele Retraite, Vision Quest op de Elohim Krachtplaats in Nederland. Ontdek rust, ruimte en de wijsheid en eenheid van je ware Zelf en laat zorgen los. Door de natuur en de stilte kom je tijdens deze retreat dichter bij je eigen Essentie en de Eenheid met de Natuur.
vroegboekprijs € 0,00
 
module 43 
27-02-2020
19.30-20.30 uur
Docente Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Elohim Centre
Joke ElZiam Nootebos of Willeke Ananda Jansen 
Online groepshealing "6D Heel je blauwe ziele-lichtlichaam, relatie en seksuele patronen"
Je alledaagse leven verandert door de channeling / groepshealing naar een leven vanuit geestelijke rijpheid en bewustzijn. Je wordt voelbaar hoger aangesloten. Je wordt wakker in het serieus nemen van je intuïtie, je subtiel buikgevoel en je vermogen om gedachten en sferen uit je omgeving te "lezen". Je staat op voor wie je bent in je relatie en in de erkenning voor de subtiele pracht van je seksuele wezen en organen. Door het belichamen van je 6 dimensionale Zelf, heelt je relatie(loosheid) en word je je meer bewust van je innerlijk kind. De channeling helpt je vele oude pijnen en houvast los te laten en opent je keelchakra naar nieuwe vermogens. Eenheid met de Pleiaden en je blauwe zielelichaam ontstaat.
vroegboekprijs € 25,00
 
OT 303.2020