Elohim kristallen: Keelchakra, nek en schouders spelen op bij velen

Het in onszelf opgesloten zijn, ons niet gemakkelijk kunnen uiten, leidt ons weg van verbondenheid, spontaniteit, luchtigheid en vrolijkheid.

vreugde.jpgMaar ook voortdurend praten of constant geluid om ons heen moeten hebben duidt op een slecht contact met onszelf. Warme belangstelling en sociale verbindingen zijn daardoor soms moeilijk. We hebben angst om onze kwetsbaarheid te ontmoeten en laten zien. Angst ons diepste zelf te voelen. We hebben teveel op ons kop gehad, zijn onderdrukt en emotioneel in de steek gelaten geweest. Soms hebben we er een sterke mentale persoonlijkheid overheen gebouwd. Controle loslaten en warmte ontvangen is dan moeilijk.

keelchakra pakket.jpgHet speciaal samengestelde keelchakra pakket geeft healing en biedt ondersteuning om liefde, warmte en vrijheid te integreren.

Klik hier om het keelchakra pakket te bestellen (van € 65,10 voor € 49,95)Last van je nek, schouders of keel? Ben je "halsstarrig"?

keelchakra.jpgWanneer het keel chakra niet volledig kan stromen treden lichamelijke klachten zoals nekpijn, holteontstekingen, prikkelende of koude vingers en allergische reacties op. Die zijn vaak een uitlaatklep van het lichaam en van emoties (boosheid) die we niet geleerd hebben te uiten en beklemd zitten. Het is ook het chakra van overgave en het loskomen van het ik.

Als het keel chakra wel goed stroomt staan we op en kiezen we in alle kleine en grote dingen in ons leven en gedrag voor onze Goddelijkheid, ziel en meesterschap terwijl we ons gevoel niet onderdrukken of op schoot nemen.

We hebben een selectie producten gemaakt om je hierbij te ondersteunen, klik hier om ze te bekijken.

De tijdsgeest vraagt ons nu op te staan voor onze ziel
We worden gevraagd boven het maaiveld uit te steken en een grotere (maatschappelijke) verantwoordelijkheid aan te gaan, zonder dat we ons bange zelf daarbij onderdrukken of volgen. Het vraagt ons het stuur over onszelf los te laten, van aardemens Godmens te worden. Ons over te geven en te vertrouwen op de Bron in ons, en onze ziel te volgen zonder garanties. Een gebalanceerde en actieve keel chakra is hierbij van belang.

Ontvang geïnspireerde lezingen, en diepgaande helende transmissies op o.a. het keelchakra tijdens de workshop 'Weekend opleiding 17 Chakras, lichtlichamen, Pillar of Light openen en helen' op 18 en 19 februari.

tip 2.jpgBoek een Elohim Master healing-reading consult of een 3 daags doorbraak arrangement voor ondersteuning, healing en reading op bovenstaande thema's. Ook kun je een multidimensionale kristallegging aanvragen om al je chakra's te balanceren.


Eik houdt je verbonden met je hoger licht en eerlijkheid vanuit je aarding

Eik helpt je om je essentie te kunnen 'Zijn', "door je buik heen te gaan", uit je hoofd te komen, niet teveel open te staan of voornamelijk vanuit de hogere chakra's te leven. Emotionele en geestelijke pijnen verzachten. Tevens bieden de Eik Deva hanger en kruiden tinctuur krachtige ondersteuning en activeren het keelchakra en lijnt deze uit met het hart en basis chakra. Je voelt de moed, en kracht om op te staan!

Lees meer informatie over de Eik

deva hanger eik.jpg"Ik draag nu 2 dagen deze hanger maar ik heb nu al bijna geen opvliegers meer. Als er een komt is het een lichte en snel uitgedoofd. Wow!!!"

"Ik voelde me meteen in mijn kracht komen toen ik de hanger vast hield en weet zeker dat deze mij gaat helpen om mij veiliger en meer geaard te voelen, echt super!"

Bestel hier de Eik bio tinctuur en Deva hanger


Alle Elohim Deva hangers® en deva kruidentincturen (bio) zijn 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 


Nieuw! Voor elke gelegenheid en thema de perfecte edelsteen of kristal!

Om het je makkelijk te maken hebben wij alvast het voorwerk gedaan en voor veel gelegenheden en thema's de ideale edelstenen en kristallen geselecteerd. Bekijk de gloednieuwe handige pagina op de webshop met onder andere de volgende thema's:

Thema's:

Creativiteit in de keuken.jpgCreativiteit in de keuken

 

Romantische slaapkamer.pngRomantische slaapkamer

 

Ontspannen slapen.jpgOntspannen slapen

 

Kantoor.jpgWerkplek

 

 

In de komende maanden wordt de thema pagina steeds verder uitgebreid met o.a. een thema over nieuwetijdskinderen en volwassenen, dus houd het in de gaten.
Bekijk hier alle huidige thema's

 


Verzameling 1.jpg

Nieuw binnen! Prachtige kristallen schedels in handformaat. € 79,50 per stuk

Alle onze schedels zijn 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

Wil je er nu al eentje kopen, laat het ons weten via de mail (info@elohim-centre.org) of bel ons op: +31 (0)597 541 539. Ze komen binnenkort ook op de webshop.

De steensoorten zijn: Witte jade, Robijn in zoisiet, Rozenkwarts, Spinneweb jaspis.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Bekijk hier al onze kristallen schedels.


 

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau?

Sinterklaas is weer in het land en de Kerstman is reeds onderweg! Daarom hebben wij onze beste cadeautips voor jou op een rijtje gezet, bekijk onze tips hieronder.

Klik hier om gelijk al onze geschenkjes te bekijken.

Tips voor de feestdagen:

Amethist.JPG [4]Water elixer stenen om zelf geneeskrachtig water te maken - vanaf € 5,50

 

 

seleniet, engel.jpgKristallen engeltjes - vanaf € 7,50

 

 

geometrische vormen set, edelstenen, bergkristal.jpgGeometrische vormen en complete sets van bergkristal - vanaf € 18,50

 

 

chakra armband.jpgChakra armbandje - € 4,95

 

 

a 13 D paradijselijke nieuwe aarde, eenhoorn.JPGAura en huiszuiveringsspray - € 18,00 (vanaf 3 stuks 30% korting!)Cadeau bon 2.jpg

Cadeaubon Elohim webshop - vanaf €15,-Bekijk hier het assortiment aan leuke geschenkjes, sieraden en cadeaubonnen

 


Labradoriet, edelsteen, kamerstuk.jpg

Labradoriet heeft een prachtige energie die beschermend, aardend en opbeurend werkt

Een Labradoriet in de woonkamer is een waar geschenk voor jou en je omgeving door de harmoniserende en rustgevende energie. De steen beschermt je huis tegen negatieve invloeden, entiteiten en energetische belasting. Ook is het een geweldige edelsteen om bij je te dragen voor aurabescherming, in je eigen kracht te blijven, voor vitaliteit en aarding.

Bekijk het assortiment Labradoriet

Al onze Labradoriet is 13 dimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats.

 


sacred site.jpgwww.sacred-site.eu - De Engelstalige website over de Elohim Krachtplaats

Heb je vrienden of familie in het buitenland? Attendeer hun dan op deze site!

Bekijk hier de Engelstalige website

Dank je wel! Het Elohim team

 


Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Er zijn nog een paar hele mooie Zonnesteen bollen beschikbaar: Op = Op 

Klik hier om een Zonnesteen bol te bestellen

 


24/11 (Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in

24 november 19:30-20:30 uur, met Joke ElZiam Nootebos

 

De laatste keer deden er meer dan 60 mensen mee, en ook nu is er al weer een grote groep deelnemers. Het belooft een giga healing te worden. Ben jij er ook bij? Graag tot dan!

Klik hier om je in te schrijven

Vroegboekprijs van €24,- is geldig t/m zondag 20 november a.s.Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom, Creatiekracht. Versla je ikjes-beschermende-pijn-draken! Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen oude genetische en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht, uit dit en vorige levens verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid, Dienstbaarheid. Kosmische flow, het Leven lacht je toe, Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting. Wordt angstloos en ga alles aan. Ontwikkel sterke krachten in keel- en voorhoofdchakra en schep vanuit je oorspronkelijke Essentie voor jezelf en je mensen, met je voorstellingsvermogen en helder magnetisch (aantrekkingskracht vanuit belichaming) spreken. Van alleen naar Al-Een.

Geef je nu op en ontvang €6,- korting, geldig t/m a.s. zondag, klik hier om je in te schrijven.

Ervaring van een deelneemster:

 "Ik voelde zo de intense hoge trilling binnen voelen komen, een sensatie zo hoog. Zo voelen en Zien, dat het Goddelijk hart naar voren werd verplaatst, om vanaf NU op de voorgrond te dienen.. Mijn kundalini die vanmorgen (en al langer) in mn nek zo brande, werd Open gelegd en voelde ongekende Licht kracht zijn weg banen. Mijn maag/darmen waar ik zo'n erge last van had deze nacht, werden geschoond en de lasten afgelegd.. wonderlijk voelbaar. Intense verruimde zachte rust.. Ontroerd sta ik op in mijn Meesterschap, om mijn weg verder te gaan.. De Goddelijke voordeur staat Open..voor ons, voor Wij Samen. Namaste."

 


Agenda

Za+zo
19+20 nov
10:00-17:00

Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Wo 23 nov
19:30-22:00

Healing & readingavond; mindfulness en zorgeloosheid!
Gegeven door Marlisa Hof

Een healing en reading avond om dieper in je lichaam, aarding, ontspanning en gevoel te zakken. Je ontvangt inzichten en reading voor het leven vanuit je gevoel, mindfulness, en je gedachten te leren doorzien. Je ontvangt healing en mag persoonlijke readingsvragen stellen.

 Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Do 15 dec
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Je kristallijnen Zelf"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leeft intenser en echter. Je voelt daarna wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met jezelf. Je zult je gevoel trouw blijven. Tijdens de transmissie ontvang je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten,  leven en te erkennen als je mooiste schoonheid!

Za+zo
7+8 jan
10:00-17:00

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Do 12 jan
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke, Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou!

Za+zo
14+15 jan
10:00-17:00

Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel als krachtkwaliteit in te zetten. Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving.  Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

   

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png