Luister jij naar je ware Zelf? of is het toch je ego...?

Ego of ware Zelf?

Geschreven door Willeke Jansen

 

Vele mensen bellen in deze tijd naar het centrum of boeken sessies omdat ze voelen dat er iets anders van ze gevraagd wordt. De huidige richting, het werk of de relatie klopt niet meer. Mensen geven hun baan op en/of verbreken hun relatie(s) en voelen dat ze een andere richting op willen gaan.

Toch is het voor velen niet duidelijk wat ze dan moeten doen, welke richting ze op dienen te gaan. Hoe ze moeten reageren in lastige situaties etc.

Ben jij ook aan het zoeken en wil je een plek waar het klopt voor jou? Bij mensen waar je je veilig voelt, die vrienden zijn en waar het werk dat je doet leuk is? Voel je veel en ga je situaties en mensen uit de weg die niet (meer) goed voelen?

We denken vaak dat dit het ware zelf is dat handelt. Toch is  het vaak nog het ‘ikje’ dat aan het zoeken is. Het subtiele ego in je wil bijvoorbeeld iemand zijn als healer, docent of in een andere functie. Je wilt graag ergens bij horen, of deel zijn van een team met leuke mensen. Of, je wacht totdat je genoeg ontwikkeling in huis hebt om het ‘echte’ werk te gaan doen. Onbewust vind je je huidige zelf tekort schieten.

Je vindt dat de mensen om je heen niet goed aansluiten en je distantieert je van hen. Maar… ga je er niet boven staan omdat je jezelf niet toestaat emoties en ware gevoelens te uiten, en je waarheid te verkondigen? Kortom, is het angst of kracht waardoor je weg wilt?

Lees verder

 


Wil jij ook het hoogste doel in jouw leven richting geven?


Boek dan een reeks sessies en/of geef je op voor onderstaande workshop.


Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)?

Workshop 4 & 5 februari 2017 met Willeke Jansen

  • Loop jij vast in een omgeving die niet klopt met je Ware Natuur?
  • Ben je er zat van steeds in dezelfde herhalingslussen te zitten?
  • Snap je het allemaal, maar kun je het ware Geluk nog niet manifesteren?
  • Wil je groeien in het volgen van je hogere leiding, bedoeling en ontwaakte Zelf?
  • Trek je ondanks je bewustzijn en inzichten nog geen vrije relatie of werkplek aan?

Steeds meer en meer ontwaak je en heb je het gevoel dat je oude leven niet meer aansluit.
Het botst, geeft ongemak, frustratie, boosheid en verdriet in relaties en of werksituaties. Ook geeft het misschien veel verwarring. Je voelt een andere, nieuwe beweging. Je weet inmiddels dat je het oude niet meer kan volgen en toch lukt het maar niet om vanuit je nieuwe zelf de wereld in te stappen. Om je leven vorm te geven en richting te vinden. Soms heb je een prachtig beeld, je ziet het allemaal voor je, weet precies hoe het werkt en toch lukt het niet om het te manifesteren.

Je komt jezelf tegen in de (relatie-) dynamiek met de ander
Je voelt dat er iets speelt, dat er dingen diep geraakt worden in de omgang met je partner, familie, vrienden en collega's, maar hoe nu verder? Je kunt er geen grip op krijgen en niet goed in contact komen met het gevoel dat er aan ten grondslag ligt. Je blijft malen in je hoofd en gaat uit de verbinding met je eigen kern, schoonheid en je omgeving. Depressie, niet meer willen, er geen zin meer in hebben of moe zijn van alle processen, zijn uitspraken die ik hoor tijdens mijn master healing-reading consulten en workshops.

Het is vaak moeilijk om je diepere zielsgevoel en proces te delen 
Zeker in een (werk)omgeving of met een partner die je niet aanvoelt of begrijpt.Willeke 2016 (2).jpg

Wil jij meer en meer je leven gaan vormgeven vanuit wie je werkelijk bent?
Geef je dan op voor deze workshop met Willeke Jansen.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden

 Ik ontmoet je graag! Willeke

 


Feedback van deelnemers:

"Willeke ziet/voelt bij iedereen wat de thema’s zijn en geeft daardoor heel gericht aanwijzingen. Het is daardoor heel persoonlijk en heel toepasbaar. Willeke voelt heel goed aan wat nodig is, ook voor de groep. Ik voelde me gezien en geliefd, inclusief alle ikjes die nog hard aan het werk zijn."

"Goede confrontaties soms met ‘ikjes’, heel welkom!"

"Door Willeke haar diepgang als goddelijk mens en healer ben ik in korte tijd heel bewust geworden van ego/gedachten die niet werken en hoop daarmee aan de slag te gaan. Willeke vind ik een bijzonder  ontwikkelde liefdevolle vrouw"

Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)?
Workshop 4 & 5 februari 2017

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop

 


Liefde, kracht en overvloed komen in de aarding

Het was duidelijk voelbaar tijdens de workshop "Opstaan in je kracht". Het enorme krachtveld van Liefde, waar alles op is gebouwd, wat ons kracht geeft en richting. Waar wij onlosmakelijk mee verbonden zijn als onderdeel van het geheel. In de workshop met Joke kwam het duidelijk naar voren hoe belangrijk het is jezelf te waarderen als Goddelijk wezen. Kracht, geld, liefde en geluk zijn allemaal eigenschappen van je ware Wezen. Maar zolang jij jezelf weggeeft, kan het je niet bereiken. Je moet gevuld zijn met jezelf, je eigen waarde kennen en verbonden zijn met je basis, wil je overvloed, kracht en liefde aantrekken.

En hóe belangrijk is het om de ontwikkeling, inzichten en kennis die we verkrijgen in de praktijk te brengen. Het weten, voelen en ervaren is niet genoeg. Deze tijd vraagt van ons om vanuit heelheid te leven, dit in het gedrag te brengen; ook bij boosheid, irritatie of in de omgeving waar je het het lastigst vindt. Juist daar liggen je grootste uitdagingen.

Luuc 2016.JPGDoor de geïnspireerde lezingen met energie overdracht, oefeningen en de transmissies is dit nogmaals bekrachtigt tijdens de workshop. De groep voelde na afloop geaard, gevuld en krachtig aan. Ze nemen een geschenk mee naar huis, een geschenk dat onmetelijk groot is, het geschenk van hun ware Wezen. Ik ben dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn, en ik kijk uit naar de volgende keer!

Luuc van Vuuren

Ook mee doen met een workshop? Klik hier om de agenda te bekijken.

 


ikje of volmaakt bewustzijn.png

Let op: 17 december t/m 2 januari is het centrum gesloten.

 

kerstboom.jpg

Telefoon, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling genomen worden. Wil je een cadeau voor de feestdagen bestellen? Doe dit dan tijdig. Ook de kristalwinkel, helende tuinen en alle chalets zijn gesloten tijdens deze periode. Wel kun je helende audio opnames bestellen op de website.

Het Elohim team wenst je alvast een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd, en veel geluk in het nieuwe jaar!

 


NIEUW! Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong Nieuw!

vrouw bij fontein, eenheid.jpg

  • Heb je al veel spirituele ontwikkeling gedaan maar nog steeds niet gevonden waar je naar zoekt?
  • Verlang je naar ego-loos leven vanuit je lichaam, Overgave en oer-vertrouwen?
  • Wil je je Goddelijke Oorsprong "worden" in het dagelijkse leven?

Boek dan een reconnection healing met Gaia en jouw Oorsprong en anker in de energie van Gaia-Christ-Eenheid. Ontvang het gevoel van Thuis in jezelf en oer-vertrouwen. De healing opent je hart- en basischakra in universele, onvoorwaardelijke liefde.

De Reconnection healing wordt gegeven door Master healers Willeke Jansen of Marlisa Hof.

Klik hier voor meer informatie over de Reconnection healing met Gaia en je Oorsprong

 


Audio healing met de Diamanten Codes voor de nieuwe Mensheid

online transmissie 14.jpg

Woon je ver weg en kun je geen workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je de gevolgde sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de helende audio opnames en E-learnings uit de workshops aan. Deze brengen je diepgaande ontwikkeling en de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid. Ze halen je zieledelen, hogere dimensies, meer aarding en bewustzijn op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware zelf. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en inzicht middels de audio opnames.

Bekijk hier alle audio opnames

 


tip.jpgUitgelichte audio healing voor thuis:
Channeling, healing Eik “Innerlijke autonomie, kracht en stevigheid vanuit het hart”

Deze bijzondere channeling sluit mooi aan op het proces van onzekerheid, geen richting voelen of op zoek zijn naar de levensweg, waar velen nu doorheen gaan.


Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop met Joke ElZiam Nootebos op 7 en 8 januari 2017

Groep kristallen 5.JPGTijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie en gevoeligheid op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Lees hier meer informatie en meld je aan

 


14+15 jan Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf

22 jan Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren


Agenda

 

Wo 23 nov
19:30-22:00

Healing & readingavond; mindfulness en zorgeloosheid!
Gegeven door Marlisa Hof

Een healing en reading avond om dieper in je lichaam, aarding, ontspanning en gevoel te zakken. Je ontvangt inzichten en reading voor het leven vanuit je gevoel, mindfulness, en je gedachten te leren doorzien. Je ontvangt healing en mag persoonlijke readingsvragen stellen.

 Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Do 15 dec
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Je kristallijnen Zelf"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leeft intenser en echter. Je voelt daarna wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met jezelf. Je zult je gevoel trouw blijven. Tijdens de transmissie ontvang je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten,  leven en te erkennen als je mooiste schoonheid!

17 dec -
2 jan

Kerstvakantie!

Van 17 december t/m 2 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team

Za+zo
7+8 jan
10:00-17:00

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Do 12 jan
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke, Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou!

Za+zo
14+15 jan
10:00-17:00

Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel als krachtkwaliteit in te zetten. Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving.  Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

   
 Zo 22 jan
10:00-17:00

Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een korte, direct bruikbare basisopleiding healen, readen en magnetiseren. Oefenen met healing, reading en magnetiseren bij elkaar. Vertrouwen krijgen door feedback. Kennis, over het voeren van een praktijk en ondernemerschap. Chakra's leren open en dichtdraaien. Auralagen leren onderscheiden, healen en beschermen. Chi kracht leren aanzetten en gebruiken tijdens healen en dagelijks leven.

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png