Luister jij naar je ware Zelf? of is het toch je ego...?

Ego of ware Zelf?

Vele mensen bellen in deze tijd naar het centrum of boeken sessies omdat ze voelen dat er iets anders van ze gevraagd wordt. De huidige richting, het werk of de relatie klopt niet meer. Mensen geven hun baan op en/of verbreken hun relatie(s) en voelen dat ze een andere richting op willen gaan.

Toch is het voor velen niet duidelijk wat ze dan moeten doen, welke richting ze op dienen te gaan. Hoe ze moeten reageren in lastige situaties etc.

Ben jij ook aan het zoeken en wil je een plek waar het klopt voor jou? Bij mensen waar je je veilig voelt, die vrienden zijn en waar het werk dat je doet leuk is? Voel je veel en ga je situaties en mensen uit de weg die niet (meer) goed voelen?

We denken vaak dat dit het ware zelf is dat handelt. Toch is  het vaak nog het ‘ikje’ dat aan het zoeken is. Het subtiele ego in je wil bijvoorbeeld iemand zijn als healer, docent of in een andere functie. Je wilt graag ergens bij horen, of deel zijn van een team met leuke mensen. Of, je wacht totdat je genoeg ontwikkeling in huis hebt om het ‘echte’ werk te gaan doen. Onbewust vind je je huidige zelf tekort schieten.

Je vindt dat de mensen om je heen niet goed aansluiten en je distantieert je van hen. Maar… ga je er niet boven staan omdat je jezelf niet toestaat emoties en ware gevoelens te uiten, en je waarheid te verkondigen? Kortom, is het angst of kracht waardoor je weg wilt?

Lees verder

 


Wil jij ook het hoogste doel in jouw leven richting geven?


Boek dan een reeks sessies en/of geef je op voor onderstaande workshop.


Feedback van deelnemers:

"Willeke ziet/voelt bij iedereen wat de thema’s zijn en geeft daardoor heel gericht aanwijzingen. Het is daardoor heel persoonlijk en heel toepasbaar. Willeke voelt heel goed aan wat nodig is, ook voor de groep. Ik voelde me gezien en geliefd, inclusief alle ikjes die nog hard aan het werk zijn."

"Goede confrontaties soms met ‘ikjes’, heel welkom!"

"Door Willeke haar diepgang als goddelijk mens en healer ben ik in korte tijd heel bewust geworden van ego/gedachten die niet werken en hoop daarmee aan de slag te gaan. Willeke vind ik een bijzonder  ontwikkelde liefdevolle vrouw"

Hoe leef je je Ware Zelf temidden van het gewone leven, je werk en relatie(s)?
Workshop 4 & 5 februari 2017

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop

 


ikje of volmaakt bewustzijn.png

Let op: 17 december t/m 2 januari is het centrum gesloten.

 

kerstboom.jpg

Telefoon, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling genomen worden. Wil je een cadeau voor de feestdagen bestellen? Doe dit dan tijdig. Ook de kristalwinkel, helende tuinen en alle chalets zijn gesloten tijdens deze periode. Wel kun je helende audio opnames bestellen op de website.

Het Elohim team wenst je alvast een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd, en veel geluk in het nieuwe jaar!

 


Audio healing met de Diamanten Codes voor de nieuwe Mensheid

online transmissie 14.jpg

Woon je ver weg en kun je geen workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je de gevolgde sessies en workshops thuis onderhouden en verder verdiepen? We bieden daarvoor de helende audio opnames en E-learnings uit de workshops aan. Deze brengen je diepgaande ontwikkeling en de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid. Ze halen je zieledelen, hogere dimensies, meer aarding en bewustzijn op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en je ware zelf. Ook ontwikkel je meer liefde, kennis, gezondheid, non-dualiteit en inzicht middels de audio opnames.

Bekijk hier alle audio opnames

 


tip.jpgUitgelichte audio healing voor thuis:
Channeling, healing Eik “Innerlijke autonomie, kracht en stevigheid vanuit het hart”

Deze bijzondere channeling sluit mooi aan op het proces van onzekerheid, geen richting voelen of op zoek zijn naar de levensweg, waar velen nu doorheen gaan.


Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Workshop met Joke ElZiam Nootebos op 7 en 8 januari 2017

Groep kristallen 5.JPGTijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 dimensies? Voor jezelf of in je beroep? Ontwikkel je intuïtie en gevoeligheid op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Lees hier meer informatie en meld je aan

 


14+15 jan Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf

22 jan Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren


Agenda

 

 Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Do 15 dec
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Je kristallijnen Zelf"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leeft intenser en echter. Je voelt daarna wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met jezelf. Je zult je gevoel trouw blijven. Tijdens de transmissie ontvang je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten,  leven en te erkennen als je mooiste schoonheid!

17 dec -
2 jan

Kerstvakantie!

Van 17 december t/m 2 januari is het Elohim Centre gesloten. Tel, mail en bestellingen zullen alleen voor en na deze tijd in behandeling worden genomen.
We wensen je een fijne Kerst en Nieuwjaarstijd en veel geluk in het nieuwe jaar!
Het Elohim Team

Za+zo
7+8 jan
10:00-17:00

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Do 12 jan
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke, Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou!

Za+zo
14+15 jan
10:00-17:00

Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel als krachtkwaliteit in te zetten. Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving.  Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

   
 Zo 22 jan
10:00-17:00

Chi-kracht, Aura Healing, Reading, Magnetiseren
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een korte, direct bruikbare basisopleiding healen, readen en magnetiseren. Oefenen met healing, reading en magnetiseren bij elkaar. Vertrouwen krijgen door feedback. Kennis, over het voeren van een praktijk en ondernemerschap. Chakra's leren open en dichtdraaien. Auralagen leren onderscheiden, healen en beschermen. Chi kracht leren aanzetten en gebruiken tijdens healen en dagelijks leven.

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png