Last van duizeligheid of te weinig aarding

Sommige mensen voelen zich niet helemaal aanwezig, soms lijkt het op duizeligheid of een bijna-uittreding.
Meestal komen er dan hogere lichtdimensies binnen maar blijven deze activaties in de bovenste chakra's hangen, en aarden ze niet verder in het lichaam en gedrag. Bijna altijd is er dan sprake van trauma's en beschadigingen in het onbewuste van de basischakra en het heiligbeenchakra. Innerlijke onveiligheid, een te kwetsbaar innerlijk kind, geen veiligheid op relatiegebied, te weinig gevoel van eigenwaarde en een comfortzone in de mind of de hogere sferen, zijn het gevolg. 

Soms zien we in onze praktijk ook angsten, geldgebrek of geen juiste plek om te wonen als gevolg. Het vinden van de levensrichting is op deze manier onmogelijk en geeft een gevoel van hopeloosheid. Ook voor de lichtwerkers die met bovengenoemde thema's, in de zielslagen van het onbewuste, worstelen. Gevoelig en bewust zijn leidt dan niet tot het worden van het ware zelf en de Oorsprong tot in de onderste chakra's. Het geluk van de missie en levensvervulling lijkt hopeloos, en alleen bij anderen te lukken.

In onze praktijk met Master Healers hebben we reeds jaren goede ervaringen met matrixhealingen hierop. Mits de healy ook bereid is te veranderen en ervoor te gaan. Hiervoor heb je meestal een pakket van 6 sessies of meer nodig, waarvan de meeste live op de Krachtplaats. Een traject van sessies bekrachtigt je proces en snellere transformatie van dieperliggende thema’s.

Ervaringen van anderen:

"Tijdens 6 healingen gedurende 4 maanden bij verschillende healers werden de invloeden van mijn (voor)ouders verbroken. Ook merkte ik hoeveel oude overtuigingen ik kwijt raakte en hoeveel lichter ik daardoor ging leven. Hoe anders mijn gedachten werden. Ik voel nu een transformatie tot in mijn basis en leef ook meer vanuit mijn buikgevoel. Ik zit minder in mijn hoofd en voel me veiliger en gelukkiger. Ook invloeden vanuit parallelle-vorige levens, werden aangepakt door de healers en hele ladingen verdriet lieten voelbaar los."

"Ik voel mijn buik meer open, minder kramp en meer ontspanning"

Klik hier voor een sessiepakket en transformatie-mixtinctuur ter ondersteuning.

 


Om vanuit kracht je licht, liefde en zieledoel te leven is een geopend en gezuiverd basischakra van belang!

 


Astrale (ziele)familievelden komen nu in ons omhoog en maken ons zwaar

Marlisa, Willeke en Luuc geven de laatste tijd geregeld healingen op collectieve matrixen van cliënten. Zo ook bij Astrid (is niet de echte naam). Ze voelt zich geregeld down, leeg en moe. Tijdens de healing zien we dat het grote astrale raster van haar incarnaties binnen haar zielegroep en ouderlijn, nu doorsijpelt in haar lichaam en persoonlijkheid. Haar verleden levens dienen zich aan om geschoond te worden nu ze zich verder ontwikkelt in wie ze werkelijk is op ziels- en essentie niveau.

Lees verder

 

Herken jij jezelf hierin?

Kom dan langs voor een doorbraak arrangement! We horen van veel mensen dat het na afloop voelt alsof er een pak van hun schouders is gevallen.

"Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers!"

Els

Klik hier voor meer informatie over een doorbraakarrangement


Verdere tips:


Channeling, healing "Van persoonlijk ik naar eenheid en verbinding. Diepgaande healing basischakra"

Een healingsopname voor thuis, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

In deze live channeling en healing in de Elohim basischakra tuin op de krachtplaats word je er toe aangezet en geholpen om op te staan in je kracht. Niet vanuit het ego maar vanuit Universele Liefde. Eerst worden voelbaar alle oude pijnen, opvoedingspatronen en overtuigingen, innerlijke problemen en gehechtheden aan relaties, en alle angst en afhankelijkheden losgemaakt en vernietigd. Voelbaar wordt je Universele Hart geopend en geankerd tot diep in je lichaam.

Bestel hier de opname

 


Agenda

Za+zo
12+13 nov
10:00-17:00

Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

Za 12 nov
14:00-15:00

Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Za+zo
19+20 nov
10:00-17:00

Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
 Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Do 15 dec
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Je kristallijnen Zelf"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leeft intenser en echter. Je voelt daarna wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met jezelf. Je zult je gevoel trouw blijven. Tijdens de transmissie ontvang je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten,  leven en te erkennen als je mooiste schoonheid!

Za+zo
7+8 jan
10:00-17:00

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Do 12 jan
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke, Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou!

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png