Elohim kristallen nieuwsbrief 101

 

aanbieding_1.png

Vrijdag 4 november t/m donderdag 17 novemberKristallen en bio tincturen


Vergeetachtig, druk in het hoofd, niet helemaal zeker van je zaak?

stress, ontspanning.jpg

Dit horen wij de laatste tijd vaak van klanten in de kristalwinkel en healingpraktijk. En dat zal de komende maanden alleen maar gaan toenemen. Dit heeft alles te maken met de heftige transformatie periode waarin we op de aarde met ons allen zitten. Er is energetisch veel gaande en ook de structuur en werking van de hersenen verandert mee. Dit heeft tot gevolg dat we vaker dingen vergeten, of zelfs wat warrig kunnen zijn. We worden onzeker, verdrietig of boos. Dat is normaal, maar soms wel lastig. Een goede ondersteuning is daarom gewenst.

Door Pyriet bij je te dragen en in huis neer te zetten wordt alles een stuk gemakkelijker, lichter en blijerpyriet bol 75 DSC00195.JPG
Je lichtlichamen aarden beter in je lichaam waardoor je vanuit je buikgevoel, buikwijsheid en intuïtie keuzes kunt maken en dingen 'onthoudt'. Pyriet versterkt het geheugen. Pyriet aardt ook het zonnevlecht chakra waardoor zekerheid en standvastigheid toenemen. Draag Pyriet zeker een paar maanden, of mediteer er mee, voor maximale ondersteuning en effect van de geweldige helende en transformerende krachten van Pyriet.

Bekijk het assortiment Pyriet edelsteen

 


Verdere ondersteuning voor transformatie verdriet, boosheid, neerslachtigheid

P1220727.JPGBloesem krachtplaats tinctuur
verzacht verdriet, maakt blij en vrolijk

 

hondsdrafhanger.jpgHondsdraf Deva® hanger
Laat liefde voor jezelf en de omgeving weer stromen, heelt pijn

 

Rozenkwarts.jpgRozenkwarts edelsteen
Je mag er helemaal zijn, troostend, onvoorwaardelijke liefde

 

maria olie lichtwesen.jpgLichtwesen® Maria olie
Heelt de wonden van het hart en afgescheidenheid

 

 


basis chakra.jpgNieuw op de webshop - overzicht chakra producten

Handige pagina om te zien welke stenen werkzaam zijn voor het het healen, balanceren en reinigen van specifieke chakra's. Neem snel een kijkje!


Klik hier voor het overzicht van de chakra producten

 


Prachtige 'Phi' ofwel 'Vogel'  kristallen - 12 vlaks en 24 vlaks beschikbaar

phi kristal 24-vlaks.jpg

Deze prachtig heldere kristallen hebben een geometrische constructie, daardoor zenden ze een unieke energie van  kristallijn licht wat helend en balancerend werkt. De  heldere kristallen hebben een heel precieze vibratie en zijn verbonden met liefdes frequenties en het hartchakra waardoor innerlijke balans en ruimte ontstaat. Ook kunnen ze gedachten bundelen, versterken en versturen.

Lees meer over de unieke Phi kristallen

 


Nieuwe collectie Elohim Alien schedels!alienonyxdsc00001-x128.jpg

Er zitten weer hele mooie tussen waarvan we een aantal al online gezet hebben. Neem snel een kijkje!

Klik hier voor het assortiment Alien schedels


'Wat een magnifieke kracht hebben jullie Aliën schedels, echt heel bijzonder. Ik kon de energie al door de doos voelen, een soort tintelend gevoel. Tijdens mijn meditaties zet ik de Jaspis Alien bij me neer, daardoor voel ik mijn bewustzijn heel ruim worden, en wordt het stil van binnen. De andere heb ik bij mijn bed staan. Bedankt voor deze twee kanjers!'

Jurian

 


tip.jpgKristallen schedel, sieraad of kamerstuk persoonlijk laten afstemmen?

Klik hier voor meer informatieamethistroos.jpgZeldzaam mooie kwaliteit - Amethist roos uit Brazilië

We hebben een aantal hele mooie Amethist rozen weten te bemachtigen. Prachtige kristallijnen energie zenden ze uit waardoor je op al je zielelagen geraakt wordt. Echt heel mooi!

Bekijk het aanbod amethist roos

 


Diamantenbewustzijn hangers - veel verkocht!diamantenbewustzijnhanger.jpg

De diepwerkende energie van deze mooie geprogrammeerde bergkristal hangers opent het bekkengebied, volledige seksualiteit en basis (chakra). Vurige Waarheid, daadkracht en mededogen vanuit de Bron ontstaan.

Klik hier om diamantenbewustzijn hanger te bestellenDe channeling over Godrealisatie van afgelopen donderdag was enorm!

godrealisatie.jpgMeer dan 60 deelnemers en een krachtig healingsveld maakten de online transmissie over Godrealisatie, van afgelopen donderdag, weer heel bijzonder. De energie die zich installeerde zorgt er voorgoed voor dat we niet steeds de verhalen van ons hoofd kunnen volgen. Het licht van Godrealisatie mocht diep indalen tot in onze chakra's, buik, basis en het recht van spreken. Ook dagen na de transmissie is de energie heel sterk. Helderheid, een kracht en diepe aarding is voorgoed ingedaald. Het heeft ook heling en zuivering gebracht voor het wereldbewustzijn. Dank aan iedereen die mee deed! Hieronder lees je enkele reacties van deelnemers.

De volgende online transmissie is op 24 november 'Je levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale zieledeel dalen in'. Klik hier om je in te schrijven.

"Dank je wel! Heel intens, heel stil en ruim nu in mezelf na de transmissie. Was ik echt aan toe... ;-)"

Boudewijn

 "Heel mooi Joke, ik kreeg zo'n mooi inzicht over iets uit eerdere levens wat ik nu hierdoor kan loslaten en vergeven"

Janneke

“Dank. Ik voelde een grote opluchting dat al het oude (strijd) losgelaten kon worden door de transmissie. Voel me nu veel geaarder."

Jeanette

“Het was een hele mooie transmissie gisteren, ik voel hem vandaag nog flink doorwerken!”

Marin

"Amazing! Zo mooi om helemaal toe te mogen laten wie ik ben! Me niet meer hoeven verbergen! Complete overgave door alle chakra's heen. Een complete neerzetting van licht. Innige dank!"

Yvonne

De volgende online transmissie is op 24 november 'Je levensbestemming, kosmische flow en 12 dimensionale zieledeel dalen in'. Klik hier om je in te schrijven.

 


Unieke actie - Kristallen opgeladen met Godrealisatie energie van de transmissie

bergkristalasteroidssterdodecader4802_w992_h661.jpg

Joke vertelde tijdens de transmissie dat de bergkristal Boeddha en de Christusgrid vorm van bergkristal die in de zaal stonden, de energie zo sterk hebben gedragen. Deze zijn beschikbaar. Voor meer informatie daarover klik op onderstaande link.

Bekijk hier Bergkristal Boeddha


Klik hier voor de Bergkristal Christusgrid vorm

 


7+8/1 Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je leren invoelen en readen op de ongeziene subtiele en wonderschone energie-lagen van kristallen en hun 13 dimensies? Voor jezelf of in je beroep?

Groep kristallen 3.JPGTijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod. Ontwikkel je intuïtie en gevoeligheid op edelsteen gebied. Geef en ontvang tevens multidimensionale kristalhealingen!

Klik hier om je op te geven

 


Agenda

 

 Za+zo
5+6 nov
10:00-17:00
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt.
Wo 9 nov
19:30-22:00

Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie
Gegeven door René de Quastenit

Van vormloze energie tot kosmische scheppend bewustzijn, van Lemurie tot Atlantis, tijdens de lezing wordt dieper ingegaan op de weg die je als mens bewandelt naar zelfrealisatie door de vele levens die je in de diverse werelden gehad hebt.

Za+zo
12+13 nov
10:00-17:00

Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

Za 12 nov
14:00-15:00

Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Za+zo
19+20 nov
10:00-17:00

Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Wo 23 nov
19:30-22:00

Healing & readingavond; mindfulness en zorgeloosheid!
Gegeven door Marlisa Hof

Een healing en reading avond om dieper in je lichaam, aarding, ontspanning en gevoel te zakken. Je ontvangt inzichten en reading voor het leven vanuit je gevoel, mindfulness, en je gedachten te leren doorzien. Je ontvangt healing en mag persoonlijke readingsvragen stellen.

Mooi te combineren met een dagbezoek aan de helende tuinen en een overnachting.

 Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Do 15 dec
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Je kristallijnen Zelf"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leeft intenser en echter. Je voelt daarna wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met jezelf. Je zult je gevoel trouw blijven. Tijdens de transmissie ontvang je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten,  leven en te erkennen als je mooiste schoonheid!

 

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png