Manifestatie vanuit je buik!

12+13/11 Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

"Ja, en nu begin ik ook steeds beter te begrijpen wat Opstaan precies is! Of liever gezegd, ik begin ook te vóelen wat dat is…En ik wil het graag verder door laten zetten, ben er zaterdag ook, bij ‘Opstaan en ontwaken in je kracht’. Wordt vast weer heel mooi, verheug me er al op! De komende weken zal je me sowieso veel zien op het centrum, ik heb al meerdere workshops geboekt. Lijkt me heel fijn, en weer een flinke groei-boost…"

aarding.jpg [1]Waarvoor ben je op deze aarde en hoe integreer je dat in het dagelijks leven?

Soms weet je wel waarvoor je naar de aarde bent gekomen, maar weet je niet hoe je dat in het dagelijks leven vorm moet geven. Als die push voor de uiteindelijke levensbestemming en het worden van je ware zelf, er aan zit te komen voelt het vaak ook op het werk (of thuis) niet meer 100% kloppend. Je verandert!


Herken je de volgende vragen?

  • Kun je niet bereiken of doen wat je werkelijk wenst?
  • Stel je steeds uit, stel je voorwaarden, ben je onzeker?
  • Voel je dat je ziel wat anders wil?
  • Houden regels van anderen, autoriteiten of gezag je terug?
  • Voel je je afhankelijk van het thuisfront, je situatie of de economie om verder te groeien of stappen te zetten?
  • Geloof je niet genoeg in je zelf en weet je niet wat te doen?
  • Kun je je levensbestemming, het werk vanuit je hart en ware natuur niet krachtig genoeg voelen en manifesteren?

Klik hier om je op te geven voor de workshop


 
Deze tijd is de tijd van Overvloed en het kunnen creëren van alles dat je wenst vanuit je Goddelijke Essentie! Leer hoe je kunt opstaan in je grote Zelf en kunt werken met de magie van het Leven!

 


 

Een wereld van mogelijkheden gaat open

Channelings, transmissies, inspirerende lezingen, satsangs en oefeningen maken je duidelijk wat je Taak op Aarde is. Je krijgt richting en vertrouwen en ontvangt de kracht om daarvoor op te staan! Vele workshopdeelnemers voor je, hebben geleerd hoe ze oude onveiligheid en het vastklampen aan zekerheden, konden overstijgen. Ze leerden hoe ze werkelijk konden ‘delen’ met anderen en creëeren. De transmissies en oefeningen resulteerden ook in het beter kunnen omgaan met autoriteiten, regels, gezag, familie, relaties, bedrijfsvoering of het zieledoel. 

 

Als je niet alleen tijdens de workshop maar ook thuis bereid bent uit je comfortzone te stappen gaat er een wereld voor je open. Onmogelijkheden worden mogelijk d.m.v. wat de workshop je brengt. Je durft je op een rustige, duidelijke manier uit te spreken. Je laat iedereen zien wat je bezielt en wie je werkelijk bent. Je gaat jeZelf meer vertrouwen en bestaat niet langer uit verschillende delen. Je zult door de workshop meer in je innerlijke kracht en autonomie gaan staan. Daarnaast ontvang je inzicht, zuivering en heling aangaande je kristallijn bewustzijn, subtiel buikgevoel, co-creatie en heldervoelen.

 


Je haalt inzichten en ervaringen op

Je krijgt inzicht over hoe zelfrealisatie, verlichting, het 13-voudig bewustzijn/hart, heldere gaven, het Pillar of Light schap, de Zijnsstaat en Godrealisatie in je sluimeren vanaf je Oorsprong. Wat er wel en niet in je  wakker is. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot en met je buikgevoel. Je leert en ervaart hoe je daarmee kunt bijdragen aan je levensdoelen en je omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

 


 
De zeer krachtige maar ook liefdevolle workshop maakt je Wakker. Je zult ontwaken voorbij je denken en je hart en buikgebied activeren om LEVENDE LIEFDE te genieten en verspreiden

 


Goddelijke manifestatiekracht en een enorm mededogen ontstaan
Voortaan kun je ook in je 1ste en 2de chakra, je seksualiteit en bekkengebied, een Vreugde en Geluk ervaren welke onafhankelijk zijn van resultaten en omstandigheden. Doordat tijdens de workshoptransmissies, de Bron-Liefde in je buikgebied indaalt, kun je je verliefd voelen op het Leven en al je medemensen.

Andere zaken die je duidelijk kunnen worden

  • Wat is er nodig voor jou, je praktijk, leraarschap, leiderschap, nieuwe werk, dienstbaarheid en roeping?
  • Waar sta je nu?
  • Hoe balanceert het ‘hogere’ Zelf en ‘aardse’ zelf in je dagelijks leven?

Tijdens deze workshop leer en ervaar je waarom het subtiel leren voelen (kristallijnen zelf) en door de buik heen gaan belangrijk zijn!

Gedurende de workshop verschuift er voelbaar iets, je gaat voorbij aan je kleine zelf gevoel!
Je zult de Droom van je hoogste Ware Natuur en de passie van je hart gaan vinden en hem manifesteren!

Klik hier om je op te geven voor de workshop

 


pakket opstaan in je kracht.jpgTip: Opstaan in je kracht pakket

Deze tijd is de tijd van Overvloed en het kunnen creëren van alles dat je wenst vanuit je Goddelijke Essentie! Leer hoe je kunt opstaan in je grote Zelf en werk met de magie van het Leven! Dit pakket kan je daarbij ondersteunen.

 

Tip: Gebruik de set als aanvulling op de workshop
We raden je dit pakket aan voor een goede voor- en nazorg. Het pakket helpt je je systeem voor te bereiden op de workshop en na afloop alle opgehaalde inzichten en krachten te integreren.

Klik hier om het pakket te bestellen

 


Je kunt je nog opgeven voor de online groepshealing van a.s. donderdag!

tip.jpg

Al meer dan 55 deelnemers hebben zich ingeschreven en de energie belooft weer enorm krachtig te worden. Ben jij er ook bij?

Klik hier om je aan te melden

 


19+20/11 Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten

DNA.jpgLeer, oefen en ontvang Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.

Bekijk hier meer informatie

 


Channeling, healing voor thuis: "Gouden engelenlicht helpt je bij (zelf)vergeving, rust in je hoofd en lichaam"

In deze live opgenomen opname van een channeling met Joke ontvang je groot gouden engelenlicht tot diep in je lichaam. Je wordt gevuld van je basis tot je kruin. Oud verdriet, onrust, stress en zelf-oordeel lossen op.

Gouden engelenlicht.jpgDoor de healing worden je gedachten stiller en kom je in de ontspanning. Je cellen openen en verruimen zodat je steeds meer Universele Liefde kunt voelen. Verraad, pijn en teleurstelling kunnen, waar mogelijk oplossen.

Te veel zorgen en drukte vanuit het hoofd worden minder.

Klik hier om te bekijken

 


Agenda

 

Do 3 nov
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing 5-13 D Godrealisatie
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

 Za+zo
5+6 nov
10:00-17:00
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt.
Wo 9 nov
19:30-22:00

Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie
Gegeven door René de Quastenit

Van vormloze energie tot kosmische scheppend bewustzijn, van Lemurie tot Atlantis, tijdens de lezing wordt dieper ingegaan op de weg die je als mens bewandelt naar zelfrealisatie door de vele levens die je in de diverse werelden gehad hebt.

Za+zo
12+13 nov
10:00-17:00

Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

Za 12 nov
14:00-15:00

Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Za+zo
19+20 nov
10:00-17:00

Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
 Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

 

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png