Hoe zit het met jouw seksualiteit en tweede chakra? (3)

Hoe zit het met jouw seksualiteit en tweede chakra?

Geschreven door Marlisa Hof

Geniet jij van je seksualiteit en tweede chakra? Is het voor jou een spel en mag alles er zijn? Of heb je nog schaamte, moeite jezelf open te stellen of is het vrijen zelfs pijnlijk?

Je seksualiteit en tweede chakra staan in directe verbinding met je gevoel
Je seksualiteit en tweede chakra staan in directe verbinding met je lymfesysteem en je lymfesysteem in verbinding met je gevoel. Ten diepste veilig zijn in je seksualiteit betekent dus ook volledig thuis zijn in je gevoel en je hieraan durven overgeven. De Goddelijke eigenschap van de vrouwelijke energie is om overgave en liefde te zijn. Tijdens het vrijen vraagt dit van de vrouw dat ze haar ik-gevoel oplost en zich overgeeft aan liefde zijn, in plaats van in een houding of rol te gaan. Voor veel vrouwen is dit een uitdaging. Traumatische angsten in de basischakra en het tweede chakra zorgen ervoor dat je gemakkelijk weg gaat uit je gevoel en vanuit je mind leeft. Seksualiteit is dan een des te grotere uitdaging!

ziele seksualiteit.jpgNa de eerste keer dacht ik, 'als dit het is laat dan maar'
Zelf weet ik nog toen ik voor het eerst met mijn toenmalige vriend ging vrijen dat ik dacht, ‘als dit het is laat dan maar'. Er zat voor mij geen plezier in, ik vond het ongemakkelijk en het deed ook alleen maar zeer. In die tijd kende ik mijn lichaam nog helemaal niet, wist ik niet wat ik wel en niet fijn vond. Ik was heel mentaal en niet in verbinding met mijn gevoel.

Klik hier om verder te lezen

 


Tips voor een geheelde relatie:


De oorspronkelijke man/vrouw verbinding is weer mogelijk!

Geschreven door Willeke Jansen

Wat leven we in een prachtige tijd. Nee, zeker niet altijd even makkelijk, want als je kiest voor de hele weg, ja, dan is het a hell of a way!

tweelingstraal 2.jpgToch, nu we meer en meer proeven van het echte leven, voorbij de ik-illusie, komen we dichter bij de oorspronkelijkheid van alles. We gaan ervaren, diep in onze cellen en DNA wat onze oorspronkelijkheid betekent. De herinneringen in onze cellen worden wakker over hoe het leven kan zijn vanuit de oorspronkelijke staat. Want, ja, we weten het, we kennen het! Daarvoor zijn we hier! Na vele levens, kunnen we er nu voor kiezen dit alles weer in onszelf en op de aarde te realiseren. Wat een prachtige tijd!

De kracht van de vrouw

Ook wordt het oorspronkelijke vrouw-zijn en het oorspronkelijke man-zijn weer in ons bewustzijn gebracht, om dit te gaan belichamen. Zelf ervaar ik steeds meer de verdieping hiervan tijdens de healing-sessies die ik geef aan cliënten. Wat een pracht als een vrouw weer voelt wie ze werkelijk is! Dat ze mag voelen wat ze voelt en dat ze haar zachtheid, intuïtie en sensualiteit weer tot haar kracht mag maken. Wat een power als vrouwen de ware connectie met Moeder Aarde weer ervaren, de celherinneringen hierin weer wakker worden en hun innerlijke man daarachter gaat staan. Wat een schoonheid als vrouwen geloven dat ze zulke prachtige, krachtige wezens zijn. In mijn praktijk zie ik hoe snel het nu kan gaan bij de vrouwen! Het is heerlijk te zien hoe na een aantal sessies de vrouw zich niet meer laat onderdrukken en zich niet kleiner maakt dan ze is. Dat ze alles wie ze is laat zien en straalt!

 

 


Wil jij je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten verder bekrachtigen?

Het Zijn en leven vanuit je Essentie, Waarheid en Liefde? Inzicht krijgen in vastlopende relaties of werksituaties? Voel jij dat je op meerdere lagen wilt verbinden met je partner en lukt dit maar niet?

Willeke 2016 (2).jpgWil je alleen of samen de verdieping in jullie relatie aangaan, onderzoeken wat nog in de weg staat?

Boek dan eens een (reeks) sessie(s) of een doorbraakarrangement bij mij en/of een van de andere Elohim Master Healers. En doe mee met de workshop die ik geef op 4+5 februari over je Ware Zelf leven temidden van het dagelijks leven, relaties en werk.

Ik ontmoet je/jullie graag!

Willeke Jansen

 


Channeling, healing “Laat angstige en gesloten seksualiteit en relaties achter je! Pure liefde in je 2de chakra.”

Opname voor thuis, gegeven door Joke ElZiam Nootebos

liefdegenoeg2In deze live opgenomen audio opname van een transmissie word je angst voor dominante mensen of gezag verwijderd uit je systeem. Je wordt aangesloten op het nieuwetijdsnetwerk wat je gaat helpen vanuit lichtkracht en eenheid te leven. Oude verloren wijsheid van de indianen en vanuit Atlantis keren terug bij je. Laat al je zelfbescherming op seksualiteit, relaties en je onderste chakra’s los en sta toe dat zachtheid, pure liefde en vertrouwen terugkeren.

Bestel hier de opname voor thuis

 

Niet zo handig met computers? Geen probleem. De opname bestellen is simpel. Kom je er niet uit dan helpen we je graag verder. T: +31(0) 597 541 539.


 

Agenda

Za+zo
19+20 nov
10:00-17:00

Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Wo 23 nov
19:30-22:00

Healing & readingavond; mindfulness en zorgeloosheid!
Gegeven door Marlisa Hof

Een healing en reading avond om dieper in je lichaam, aarding, ontspanning en gevoel te zakken. Je ontvangt inzichten en reading voor het leven vanuit je gevoel, mindfulness, en je gedachten te leren doorzien. Je ontvangt healing en mag persoonlijke readingsvragen stellen.

 Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Do 15 dec
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Je kristallijnen Zelf"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Je wordt dieper aangeraakt in liefde, ontroering of pijn en leeft intenser en echter. Je voelt daarna wat anderen denken, of ze eerlijk zijn, wat je (toekomstige) bedoeling of richting is en je hebt veel meer contact met jezelf. Je zult je gevoel trouw blijven. Tijdens de transmissie ontvang je de Kracht om je kristallijnen, naakte, pure Zelf openlijk te uiten,  leven en te erkennen als je mooiste schoonheid!

Za+zo
7+8 jan
10:00-17:00

Leer 13D kristallen activeren, programmeren en kristalhealingen geven
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens de kristal-en kennis-energieoverdrachten zul je op diep helende wijze 13 kristaldimensies en vele soorten leren ervaren. Ook het openen, activeren, programmeren, communiceren, adviseren en invoelen van edelstenen komt, naast therapeutische edelsteenkennis, aan bod.

Do 12 jan
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing "Sekinah en jouw 13 dimensionale Christ-lichaam integreren"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Ga je voor de hele Weg van Liefde? Overgave en eenheidsbewustzijn worden werkzaam in jouw gezuiverde chakras en lichtlichamen door de online groepshealing. Alleen nog maar een instrument voor het Goddelijke, Zijn. Je mind, ego, innerlijk kind, wenslichaam en eigenbelang zullen na de channeling steeds meer één worden met de Divine en Bron in jou!

Za+zo
14+15 jan
10:00-17:00

Je kristallijne zelf, stralend lichtwezen en de engel in jezelf
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Wil je met het mooiste dat je hebt en bent, je kristallijnen Zelf, uit de kast komen? Voel je je anders, hoor je er diep van binnen niet bij? Ontvang in deze workshop tools om je mooie hoogsensitieve ziel als krachtkwaliteit in te zetten. Leer omgaan met duale, zakelijke en grofstoffelijke gedachten, gevoelens, sferen en houdingen van je omgeving.  Breng je kwetsbare binnenkant in geheelde vorm en maak het tot nieuwetijds kracht!

   

Volg ons ook op Facebook! 

Facebook-logo.png