Inwijding in de hogere liefde met jezelf en de ander

5+6/11: Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

"We kijken allebei terug op hele waardevolle dagen! Dagen die onze relatie in ieder geval weer vlot hebben getrokken! Het is thuis nu makkelijker te spreken met elkaar en te zeggen wat er werkelijk is."  A.

man - vrouw eenheid.jpgVoor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid en het Heilig Huwelijk en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke.

 

"Het meedoen aan deze workshop was voor mij heel dubbel. Door de negatieve ervaringen in mijn leven met intimiteit en seksualiteit heeft het lang geduurd voordat ik mij opgaf voor deze workshop. Wat ben ik blij dat ik toch doorgezet heb en ben gegaan. De ervaringen tijdens deze workshop waren voor mij heel belangrijk. Een oefening van warmte en liefde geven naar de ander en terug te ontvangen was erg bijzonder."

Christien

"We praten nu veel meer samen vanuit wat we subtiel voelen. Ik krijg daarin meer begrip en erkenning. We worden nu maatjes, ook op het kristallijnen niveau! Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf, in mijn eigen seksualiteit en stralendheid. Ik ben nu gemakkelijker in staat een mogelijk toekomstige partner aan te trekken of aan te spreken. Ik heb veel inzicht gekregen over mijn tweelingvlam."

 


Thema's en vragen die in de workshop behandeld worden:

 • Hoe trek je de juiste levenspartner aan of ontstaat er meer intimiteit op meerdere lagen in de huidige relatie?
 • Trek je een onbereikbare, getrouwde of niet geopende partner aan en weet je niet waarom?
 • Herken je je tweelingziel. Wat nu?
 • Kun je niet op alle lagen seks met je partner hebben?
 • Voel je jezelf seksueel en andersinds, niet mooi en krachtig?
 • Sluit je je onbewust af om niet opnieuw gekwetst te worden?
 • Geloof je niet genoeg in een succesvolle relatie op alle lagen, met schoonheid, liefde en diepgang?
 • Hoe transformeer je je (onbewuste) relatie-voorwaarden-lijst?

En verder:

 • Heb je moeite met een dominantie, aangepaste of onechte houding?
 • Wil je loskomen van ouder- en voorouderpatronen/houdingen/gevoelens die ook in jou doorwerken?
 • Hoe veilig voel je je in een relatie? Hoe kwetsbaar, gezien, erkend, gerespecteerd of kristallijn?
 • Remmingen of agressie in seksualiteit en intimiteit hebben een oorzaak. Weinig zelfvertrouwen of initiatief ook. Meer daarover in de workshop.

 


Hoe ontstaan geheelde (verlichte) relaties?

In de workshop vinden geïnspireerde lezingen, oefeningen, persoonlijke readings, gespreksrondes/satsangs en super helende transmissies plaats rondom het thema relaties, seksualiteit en je innerlijk Heilig Huwelijk. Hoe werkt de omgang op persoonlijkheid-, ziels- en kristallijnen niveau, intern en extern? Wat kun je doen om een geheelde relatie met jezelf en de ander te krijgen. Een relatie op alle lagen?

Tijdens deze workshop wordt er gewerkt aan oude belemmeringen en karma. Helende inzichten en oplossingen komen binnen handbereik. Ook het meest subtiele, kristallijnen zelf komt aan bod.

Een vrouw wil zich in haar ziel, zorgzaamheid, subtiliteit en hart gezien en geliefd voelen

Ook seksueel. Een man wil zich gewaardeerd, begrepen en gerespecteerd voelen om zijn mannelijkheid, potentie, zijn zorgzame materiële, mentale en geestelijke bijdrage en zijn verantwoordelijkheidsgevoel. Beiden willen (on)bewust hun authentieke Zelf en levensbestemming vinden. Ook binnen in hun relatie. Tijdens de workshop komt hier helderheid, inzicht en heling op.

Klik hier om je op te geven voor de workshop

 


6 Individuele healing reading sessies, kortingspakket

verbinding.jpgJe kunt ook denken aan een pakket van 6 individuele healing reading sessies om aan bovenstaande thema's te werken en (collectieve, karmische, zielegroepen) blokkades achter je te laten waardoor je een geheelde relatie kunt hebben. Als je de sessies in één keer aan ontvang je 20% korting.

Klik hier voor meer informatie

 


3/11 (Live of) online groepshealing: 5-13 D Godrealisatie, 19:30-20:30 uur

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Doe mee met deze online channeling/healing die belooft super krachtig te worden! Sluit je aan bij de groep van meer dan 30 deelnemers. De groepshealing voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in je IK-BEN-Meesterschap door het dowloaden van hogere dimensionale lichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

Verlichte Duif.JPG

Wat was het een mooie online channeling! Ik wil er wel graag iets over zeggen, maar eigenlijk kan ik niet de woorden vinden die werkelijk recht doen aan de diepte en sereniteit van het gevoel die het bij me naliet. Ik doe een poging: een heel diep gevoel in mijn hart, een diepe vredige kern die ik ten diepste ben, evenwicht, rust, sereniteit, vrede, vervulling/gevuldheid van  een grote diepte.

Klik hier om mee te doen

Vroegboekprijs geldig t/m zondag 30 oktober

 


Tweelingstraal - Innerlijk Heilig Huwelijk bio zelfrealisatie tinctuur

 • tweelingstraal 2015.jpg

  Word je diep geraakt door een tweelingziel?
 • Houd je meer van de ander dan hij of zij van jou? Wil je niet langer ontrouw zijn aan jezelf en jouw Weg?
 • Is het steeds duwen en trekken in een relatie en wil je dat niet meer?
 • Ben je op een dieper niveau bang voor verlating of voor overgave?

Gebruik dan dagelijks de Elohim bio tinctuur Heilig Huwelijk en breng een bezoek aan de zelfrealisatie tuin Tweelingstraal - Heilig Huwelijk.

 


19+20/11 Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

kracht - energie - dimensies - healing.jpgTijdens deze weekend opleiding leer je master healing en reading te geven aan jezelf en elkaar o.a. op je Haralijn en karmaknopen, door de levens, het kundalinikanaal en het DNA heen.

Lees hier verder

 

Het is je eigen overtuiging die maakt dat je niet in je volledig potentieel leeft. De situatie of de ander spiegelen je eigen onvermogen of onzekerheid. Zij zijn niet de reden waarom je niet vanuit je volledig potentieel kan leven.

Opleiding Master healer reader Coach "Volledig potentieel en zelfrealisatie"

 

 pablo (20) - kopie.png pablo (19) - kopie.png

 


Agenda

Do 3 nov
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing 5-13 D Godrealisatie
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

 Za+zo
5+6 nov
10:00-17:00
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt.
Wo 9 nov
19:30-22:00

Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie
Gegeven door René de Quastenit

Van vormloze energie tot kosmische scheppend bewustzijn, van Lemurie tot Atlantis, tijdens de lezing wordt dieper ingegaan op de weg die je als mens bewandelt naar zelfrealisatie door de vele levens die je in de diverse werelden gehad hebt.

Za+zo
12+13 nov
10:00-17:00

Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

Za 12 nov
14:00-15:00

Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Za+zo
19+20 nov
10:00-17:00

Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.
Do 24 nov
19:30-20:30

(Live of) online groepshealing Je Levensbestemming, kosmische flow + je 12 dimensionale zieledeel dalen in
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Activeer je 12 dimensionale lichtlichaam, Droom en Creatiekracht. Lichtmeester Seraphis Bey en Draken helpen om oude genetische- en zielengroeppatronen, religies, seksuele pijnen en onmacht uit dit en vorige levens te verwijderen. Kom los van wedergeboorte en karmische relaties. Wordt Eénheid, Vrijheid en dienstbaar aan de kosmische flow. Vrij voelen ook tijdens aardse verantwoordelijkheid, relaties en verplichting.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png