Elohim kristallen nieuwsbrief 100: Feest!

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 21 oktober t/m donderdag 3 november

 


Kristallen en bio tincturen


feest.jpgDe 100e kristalnieuwsbrief en dat mag gevierd worden!

Daarom kortingen, leuke acties en nieuwe aanbiedingen.

 

 


feest.jpgKortingsactie: Gratis aura-healingsbuisje bij elke Home & Office Healer naar keuze

Een van onze meest verkochte producten. Super krachtige beschermers voor in huis of op je werk.

De Home & Office healers zijn een van onze meest geliefde producten. Ze brengen een fantastische energie in huis en doorbreken negativiteit, burn-out, vermoeidheid en depressie. Ze helpen tegen Wi-Fi, negatieve straling en entiteiten. Door hun lichtkracht activeren ze jouw omgeving in de hoogste trilling.
Werkzaam in een straal van 40 meter.

Voor elke home healer die je nu bestelt ontvang je een gratis aura-healingsbuisje. Deze mooie kristalbuisjes kun je onderweg meenemen, om ook buiten huis beschermd te blijven.

Let op, deze actie geldt niet bij de aanbieding van 3 home healers met 30% korting.

Home healers.jpg aurabuisjemetveter.jpg

Bekijk hier alle home healers

Ontvang een gratis aura-healings buisje bij elke bestelling van een Home & Office healer.

 


Op dit moment staan we wereldwijd voor grote uitdagingen

Op het nieuws komt het naar voren, net als in onze naaste omgeving. Ook in de Elohim healingspraktijk horen we het veelvuldig terug. Veel van onze cliënten komen weerstanden tegen de laatste tijd, zeker rondom de volle maan. Fysieke pijnen, veel negatieve gedachten, boosheid, frustratie en verdriet.

aarde wereldbol.jpg

Het ego wilt bij het oude en vertrouwde blijven
Nu we meer en meer ontwaken en ons ware zelf op de voorgrond komt te staan, nemen de tegenkrachten van het ego ook toe. Het ego zegt….niet doen….blijf bij het oude, het vertrouwde. Dan weet ik waar ik aan toe ben… Het ego wil vasthouden en je klein houden. Wil niet dat je in je meesterschap gaat geloven.

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen je ego en ware Zelf
Welke stem is van je ego en welke van je ware zelf? Welke is gebaseerd op angst en welke is gebaseerd op liefde? Welke brengt groei en welke houdt je in je comfortzone? Welke richting en welke stem ben je trouw?

De volgende producten kunnen je hierbij ondersteunen:

De Sekhmet - Hathor tinctuur helpt je bij het transformeren van ego en lager zelf issues, zet je (terug) op je pad en doet je je meesterschap ervaren.

De Lemurische engel - Bronliefde tinctuur verlicht bij onrust en weerstand, verbindt je met de universele liefde vanuit de Bron, je ware kern. Laat je weer voelen wie je Bent en waar het werkelijk om gaat.

De bloesem krachtplaats tinctuur transformeert verdriet, twijfel, je kleiner voelen, somberheid en boosheid. Meer daarover verderop in de nieuwsbrief.

Wil je nog meer verdieping in je ware zelf en het ego verder ontrafelen?
Boek dan een Master healing reading consult bij een van de healers. Zij kennen de weg en werken in afstemming met je ziel en ware zelf. Vertwijfeling, verwarring en herhalingslussen zullen zich oplossen, zodat je Ware Natuur weer ruimte krijgt en je weer kunt zijn wie je werkelijk bent!

 


Nieuwe Elohim bloesem krachtplaats-tinctuur biedt uitkomst bij angst, onzekerheid en boosheid

P1220727.JPG

Na de introductie in de vorige kristalnieuwsbrief kunnen we verheugd mededelen dat al veel klanten binnen enkele dagen baat hebben bij de werking van de tinctuur. Angst, verdriet, boosheid en onzekerheid krijgen de ruimte om getransformeerd te worden. Het innerlijk kind wordt ruimer en blijer en als vanzelf ga je minder resoneren op de collectieve zwaarte en spanning.

Maak nu nog gebruik van de introductieprijs van € 19,95

Bekijk de bloesem krachtplaats tinctuur hier

 

Reacties die we ontvingen:

"Ik voel dat ik dieper in mijn lichaam durf te zakken, de emotie durf te ervaren om het daarna los te kunnen laten"
E

"Als ik de tinctuur vasthoud voel ik warmte in mijn buik stromen. Een gevoel van er mogen zijn. Dat is best heel emotioneel voor me, en ook heel onwennig. Dat klinkt misschien raar, maar dat is hoe ik het ervaar. Ik heb dat gevoel jaren niet meer gehad. De tinctuur geeft me het gevoel dat ik meer aankan, sterker ben dan ik dacht. Dat is mijn ervaring tot dus. Ben heel tevreden."

Willemien

Heb jij ook een ervaring met de nieuwe tinctuur die je wilt delen?
Laat het ons weten op info@elohim-centre.org of onze Facebook pagina.

 


amethist geode.jpg

Amethist geodes stralen een voelbaar zacht licht uit en brengen ontspanning

De geodes brengen ontspanning, rust en kalmeren je geest en lichaam. Ze halen je uit je hoofd en brengen je naar je buik. Bevordelijk om mee te mediteren en opent je kruinchakra. Amethist helpt bij slapeloosheid, onrust en te veel spanningen. Ideaal op de slaapkamer dus. We hebben geodes in verschillende maten.

feest.jpg

Actie: 15% korting op onze geactiveerde Amethist geodes

Klik hier om de geodes te bekijken

 


Naast de Amethist geodes hebben wij ook prachtige Amethist clusters met het speciale Merlin programma:

merlin amethist 4.jpg


Elohim Merlin Amethist - voor oplossingen en denken vanuit mogelijkheden

Door het Merlin programma wordt je trilling verhoogd naar meesterschap, je engelen-wezen. Merlin verruimt je creatiekracht en toverkracht in samenwerking met je magisch Christuskind. Hij maakt licht, zorgeloos en blij.

Het Merlin bewustzijnsprogramma geeft je eindeloos vertrouwen in de uitkomst van je wensen. Hij helpt je gevoelens en gedachten vanuit zwaarte en onmogelijkheden te stoppen. Deze Merlin Amethist edelsteen tilt je op in zorgeloze creatiekracht en het verwachten van een positieve uitkomst.

Loop je al dagen rond met een probleem en zie je geen uitkomst?
Stop dan 3 dagen alle gedachten daarover zodat het probleem niet langer in je aura zit. Leg daarna de Merlin Amethist onder je kussen en slaap in met je wens voor een antwoord of oplossing. Het antwoord zal je de volgende morgen of in de loop van de week, invallen. Je zult tekens krijgen en oplossingen zullen zich aandienen. Laat het vele denken over de situatie niet toe, zodat het antwoord door kan komen. 

Ook kun je je Elohim Merlin edelsteen uitlenen aan vrienden die een oplossing nodig hebben voor hun situaties en hem op dezelfde wijze onder het kussen leggen.

feest.jpgSpeciale actie: Alle Elohim Merlin Amethist tijdelijk 15% korting

 


feest.jpgDeze week flinke kortingen op een aantal producten

tinctuur set 5.jpgAlle Elohim Zelfrealisatie tincturen - 20% korting

 

 

Aardbeikwarts alien schedel.jpgAliën schedels - nu op het gehele assortiment 15% korting

 

 

perenboom en ocean jaspisDSC09903.JPGToffe perenboomschijfjes van de Krachtplaats
van €15,- nu voor €12,50

 

 


Bergkristal en toermalijn set voor beschermen en aarden van je hoogste licht

bergkristal en zwarte toermalijn hanger.jpg

Deze geopende en geactiveerde set beschermt je tegen negatieve energieën, geeft emotionele stabiliteit en laat je bewust worden van je grenzen. Hij helpt bij het aarden van je lichtkracht, eigen kern en stralenheid. Werkt goed bij vermoeidheid en bescherming tegen negativisme.

Bekijk hier de toermalijn - bergkristal hanger set

 


Marjolein - Marjoraan Elohim Deva® kruiden tinctuur of kruiden hanger

  • Oplossen van verkrampte seksualiteit en onvruchtbaarheid?
  • Je plek in nemen zonder je kwetsbaarheid en openheid te onderdrukken?
  • Balans vinden tussen je mannelijke en vrouwelijke kant?

marjolein.jpgDe biologische Marjolein Deva® kruidentinctuur en kruidenhanger brengen warmte en doorbloeding naar je onderbuik en halen drukte bij je hoofd weg. Marjolein werkt heel verzachtend en harmoniseert je mannelijke en vrouwelijke energie.

Klik hier om meer te lezen over de Marjolein

 


LichtWesen-Logo.jpgLichtwesen essence adviezen

Bij meer dan 75% van de lichtwerkers wordt het ware zelf nog niet voldoende in het eerste en tweede chakra geleefd. Daarom is er nog geen permanente openheid, innerlijk veiligheid en echt vertrouwen in elkaar of het leven. Het is nog niet vanzelfsprekend elkaar alles te gunnen. Afgescheiden denken, gevoel en reageren steekt regelmatig nog de kop op.

Naast de Elohim audio-opnames met workshop-transmissie en de Krachtplaats bio tincturen helpen Lichtwesen essences. Gebruik 3 maanden tot 1 jaar. 1 Tot 3 tegelijk:

Haniël:
Verruimd inzicht. Communicatie vanuit eenheid en non-dualiteit. Je grote zelf ervaren en je eigen grootheid erkennen. Vertrouwen, Stilte, ik-illusie doorzien.

Chamuël:

Oude ballast van relaties loslaten. Liefde voor jezelf en je omgeving toelaten en ervaren. Inspiratie, bezieling, bezieldheid en creativiteit komen naar voren.

Gabriël:
Ophalen hoogste bedoeling op aarde, kosmische blauwdruk, veranderingen aandurven gaan, meer levensvreugde en een positievere houding ervaren. Voorbij de ik-oppasser, meegemaakte geschiedenis en afgescheidenheid functioneren.

Uriël:
Meer structuur, aarding, dapperheid, veiligheid, manifestatiekracht en daadkracht. Samenbrengen van je Goddelijke Plan en essentie met je dagelijkse functioneren en je materiële, praktische aard.

Jophiël:
Vertrouwen in  de bedoeling van het Leven, de Flow en schepping. Meer in het hier en nu aanvaarden en in Vrede mee zijn. Je talenten daarin integreren en het verwerkelijken van je volledig potentieel. Niet willen hebben wat er nu niet is, maar gelukkig kunnen zijn met wat er (nog) wél is.

Klik hier om al onze lichtwesen producten te bekijken

Of bel ons over advies welke lichtwesen tinctuur bij jou past.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


 

de weg naar huis.png

 


Diversen


Helende Rondleiding met Healer-Reader in de Zelfrealisatie tuinen op de Elohim Krachtplaats

rondleiding Jordy.jpgDe wind begint wat frisser te worden en het gras iets natter maar daar laten we ons helemaal niet door weerhouden. Steeds weer horen we zulke mooie ervaringen terug over de rondleidingen op de Elohim krachtplaats. Door de begeleiding van de Healer-Reader kun je dieper in contact komen met de krachtplaats, natuurwezens, zelfrealisatietuinen, het lemurisch bos en je eigen Wezen. In de tuinen ontvang je vaak spontane healingen en ook vertelt de Healer-Reader persoonlijke readingsinformatie en kun je vragen stellen. Super leerzaam en ook vooral ontroerend horen we vaak terug. Hieronder een aantal feedbacks die we ontvingen.

Wil je ook rondgeleid worden op de krachtplaats en dieper in contact komen met jezelf, de natuurwezens en moeder aarde? Kom dan langs voor een bezoek aan de helende tuinen met Healer-Reader en gun jezelf dit cadeau.

Klik voor meer informatie

"Fijn om met een gids de tuinen in te gaan, ik kan de energie van de krachtplaats nu nog beter voelen. Ook de reading die ik erbij ontving gaf me weer nieuwe inzichten en bevestiging.
Wat ik heel mooi vond is om de Sekinah energie in de Pillar of Light tuin veel dieper te kunnen ervaren. Deze dragende kracht stroomde vanuit de aarde en wiegde me, ik voelde me volledig gesteund. Heel bijzonder! Ik vond het ook erg leuk om wat meer over de ontstaansgeschiedenis van bepaalde tuinen en de krachtplaats te horen, en over de woon-werk gemeenschap."

Xiao-Wei

"Tijdens de rondleiding heb ik geleerd écht vanuit mijn lichaam te voelen, iets dat ik nog nooit eerder ervaren heb. Het was een eye opener en nu weet ik veel beter hoe ik bij mijn gevoel kan komen."

Anna

Bekijk ook de opnames van channelings uit de helende tuinen, voor thuis


Hoe zou het zijn als je gewoon helemaal jezelf kunt zijn?

27 t/m 30 oktober Groeps natuur en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf!

Vrouw in tuin, sekhmet.jpgWat zou er gebeuren als je geen ambities meer hebt, niet meer aardig gevonden hoeft te worden, niet meer leuk hoeft te doen of niet meer hoeft te praten?
Als je stopt met (je best) doen, val je vanzelf in Zijn!

In de stilte kom je vanzelf thuis. Steeds meer en dieper ga je de stille ruimte achter je gedachten en conditioneringen ervaren. Je gedachten worden stiller en de tijd staat even stil. Je ware Zelf komt op de voorgrond. Je weet weer wie je bent en misschien wel wat je missie is of welke volgende stap je mag zetten, welke richting je op mag gaan. De ruis neemt af en situaties worden helder.

Klik hier om je in te schrijven Laatste kans!

Ben jij er klaar voor? Schrijf je dan nu in en doe mee!

 


3/11 19.30-20.30 uur (live of) online groepshealing: 5-13 D Godrealisatie

Groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos

groepsziel 2.jpegEen mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep. Meesters komen binnen als Marie Magdalena, Sanat Kumara, Merlin, de Acturians. Allen helpen ze je bij je transformatie. Na de transmissie zullen we minder ego-ik-gevoel ontlenen aan onze standpunten, gevoelens of daden en ons bewuster worden van ons ware Zelf en innerlijke Divine. Een geestelijker leven, egoloosheid, wijgevoel en hogere Waarheid ontstaan.

Klik hier om je op te geven

 


5 + 6 november 10:00-17:00 uur, gegeven door Joke ElZiam Nootebos:

 

'Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau'

Lees hier meer

 


9/11 19:30-22:00 uur op de Elohim Krachtplaats
Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie

Lezing gegeven door René de Quastenit

enlightment

Ontelbare levens heb je als mens reeds achter de rug van een reis die begon als vormloze energie en leidt naar godrealisatie in jezelf, naar het scheppende bewustzijn dat in eenheid is met alles en zich laat zien als universele Liefde.

Alles in het universum wordt voortgedreven door een onzichtbare kracht die aanzet tot zelfrealisatie, de bloem in het veld, de vogel in de boom en wij als mensen worden allen door die innerlijk kracht geleidt naar het uiteindelijke doel, eenheid en samensmelting met alles.

Lees hier meer

Tip: Combineer deze lezing met een overnachting op de Elohim krachtplaats en een bezoek aan de helende tuinen. Meer info: +31 (0)597 541 539.


12+13/11 Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn

Workshop gegeven door Joke ElZiam Nootebos

stralende kracht.jpgDe workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

Klik hier voor meer informatie

 


Agenda

Wo 26 okt
19:30-22:00

Verdiepingsavond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?
Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je vastloopt en begeleiding bij zoekt.

Do t/m zo
27-30 okt

Groeps natuur en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf!
Gegeven door Willeke Jansen

Als je hoofd stiller wordt ervaar je eenheid met alles. De Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Dat is het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ is daarbij heel hulpzaam en laat je voelen wie werkelijk Bent.

Excl. overnachting op de krachtplaats. Deze moet je zelf boeken.

Do 3 nov
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing 5-13 D Godrealisatie
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

 Za+zo
5+6 nov
10:00-17:00
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt.
Wo 9 nov
19:30-22:00

Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie
Gegeven door René de Quastenit

Van vormloze energie tot kosmische scheppend bewustzijn, van Lemurie tot Atlantis, tijdens de lezing wordt dieper ingegaan op de weg die je als mens bewandelt naar zelfrealisatie door de vele levens die je in de diverse werelden gehad hebt.

Za+zo
12+13 nov
10:00-17:00

Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

Za 12 nov
14:00-15:00

Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Za+zo
19+20 nov
10:00-17:00

Healing-Reading-workshop: haralijn, vloeken & karma. Kosmische blauwdruk en kosmische poorten
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Healing, Reading op je Haralijn, karmaknopen, chi, levensdoel, DNA, vloeken, zielsafspraken en kosmische blauwdruk. Indaling Gods Vonk. Aarden kosmische zelf, Christushart en eenheidsbewustzijn. Aardse veiligheid, zekerheid en Goddelijke Stroom verbeteren. Schuld en angstgevoelens uit verleden levens deprogrammeren en kosmische poorten openen tot aan je Oorsprong. Herhalingslussen stoppen.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png