Elohim kristallen nieuwsbrief 99

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 7 oktober t/m donderdag 20 oktober

 


Kristallen en bio tincturen


Last van een herfstdip? Moe, verdrietig of een 'onbestemd' gevoel?

Zomaar is het afgelopen met de zonnige dagen. De dagen worden kouder en korter en voor velen betekent dit sneller moe, neerslachtige dagen of je onbestemd voelen. Je systeem moet wennen aan het nieuwe seizoen en heeft tijd nodig om om te schakelen. Het is dan ook belangrijk om in deze tijd warm voor jezelf te zijn en niet te veel te 'kleven' aan zwaarte en de emoties en oude geschiedenis die momenteel loslaten op aarde. Om je hierbij te helpen bieden we je de volgende producten en ondersteuning:

dnahealingset.jpgDNA healingsset voor reiniging en zuivering

 

 

engelcarneooldsc01747-x128.jpgCarneool edelsteen voor innerlijke warmte en geborgenheid

 

 

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Gaia-christ zonnesteen bol om moeder aarde liefde en paradijselijke eenheid in huis te halen, brengt kracht, lichtheid en inspiratie

 

 

Zoek je gericht advies?
Bel dan eens voor 5 min. gratisreadingsadvies.

Je kunt ons bereiken op +31 (0) 597 541 539.


Nieuw van de Elohim Krachtplaats! SUPER voor de collectieve processen!

P1220727.JPGBloesem krachtplaats tinctuur - transformatie emoties en innerlijk kind

voor heling van verdriet, boosheid, alleen voelen, je klein voelen, jezelf vergelijken

Deze nieuwe tinctuur van de Elohim krachtplaats ondersteunt bij alle emoties die momenteel loskomen. De tijdsgeest en nieuwe aarde energie vraagt van ons om al onze oude opgeslagen emoties zoals verdriet, boosheid en jezelf vergelijken op te lossen en in liefde los te laten. Maar dat is niet gemakkelijk. Maar al te vaak verzanden we in de emoties en de verhalen die we erbij maken. Deze tinctuur helpt je om te midden van deze emoties, licht en verbonden te blijven.

De bloesem krachtplaats tinctuur is bij uitstek geschikt voor mensen die Lichtkracht en een oppepper nodig hebben.

vrij - blij - genieten - enthousiast.jpg

Je voelt je niet langer afgescheiden of alleen. Je raakt gevuld met je ware Zelf en zult niet langer jezelf vergelijken met anderen of oordelen over jezelf. Je mag er helemaal zijn en voelt liefde stromen door al je cellen. Je voelt je (weer) verbonden met de Bron en de gevuldheid van het leven.    

Introductie prijs van € 19,95
Lees hier meer over de nieuwe bloesem krachtplaats tinctuur

 


Blij, vrij en vol vreugde, laat je innerlijk kind er weer helemaal ZijnKaasjeskruid.jpg

Aanvullend op de bloesem krachtplaats tinctuur zorgt de kaasjeskruid deva kruidentinctuur en deva hanger voor het openen van je hart zodat je ook zacht en liefdevol naar jezelf kunt zijn. Doordat de worteltjes van de kaasjeskruid in de tinctuur zijn verwerkt kan de energie nog dieper doorwerken en waardoor je geopend en bezield hart extra aarding vindt.

Bestel de kaasjeskruid deva kruidentinctuur hier (€ 13,75)

Klik hier voor de kaasjeskruid deva hanger om te dragen (€ 14,90)

 


Meer healing voor je innerlijk kind?

Denk dan aan:

 


Zwarte toermalijn voor het afvoeren van spanning, ontkrampen van vastzittende emoties en aura bescherming

Bekijk onze zwarte toermalijn producten

 

zwartetoermalijnset.jpg
Zwarte toermalijn ontstoringsset (€45,-)

 


Krachtige Elohim aura beschermingsbuisjes - voor een boost van lichtkrachtaurabuisje c1_w340_h250.jpg

Voor aurabescherming, stralingsbescherming en in je kracht staan.
Tegen stemmingen, beïnvloedingen, astrale en collectieve velden, entiteiten, (hoog)gevoeligheid, depressiviteit en vermoeidheid.

€ 17,50 per stuk - vanaf 4 stuks 30% korting!
Bestel ze hier

Klik hier voor een filmpje over deze aura beschermingsbuisjes


Bekijk ook de satsangs 'Jezelf beschermen tegen energie van anderen en entiteiten'


Lapis Lazuli ketting.jpg

Groot assortiment aan Elohim edelsteen sieraden - prachtig om te zien, helend om te dragen

Bekijk alle sieraden hier

 

 


Schitterende pyriet clustertjes voor maar € 10,00 per stuk

Klik hier om te bekijken

Pyriet ruw.jpg

Pyriet ruw 1.jpg

 

Pyriet ontkrampt de zonnevlecht. Hierdoor straal je meer zelfvertrouwen uit, de clusters helpen je dichtbij jezelf te blijven. Pyriet brengt zonnekracht in je leven voor een positieve kijk en een stralende blijdschap!

 


Bekijk hier onze groothandelskortingen, voor mensen mét en zonder praktijk


De nieuwe diamantenbewustzijn hangers zijn echt geweldig!

Alleen al naar deze bergkristalhangers kijken geeft een diep gevoel van vrede en rust. De hanger heeft zo'n prachtig programma meegekregen van Joke en de Lichtwereld voor bewustzijnsgroei en voor het vinden van innerlijke rust en wijsheid. Op het hart gedragen overlaadt de hanger je met oneindig mededogen en helpt je te leven vanuit Universele Liefde en Waarheid. Het programma is enorm krachtig en we horen dan ook veel mooie reacties terug.

De diamantenbewustzijn hangers zijn bijna uitverkocht, wees er dus snel bij
Lees hier meer over de werking van de diamantenbewustzijn bergkristal hangers

"Ik draag de hanger nu ongeveer drie weken en wat een innerlijke stilte brengt de hanger! Er is meer rust en helderheid in mijn hoofd, daardoor hou ik ook gemakkelijker het overzicht en ervaar ik alles om me heen ook duidelijker. Ik ben meer in het moment, in het nu aanwezig. Mijn hart chakra ontspant ook meer, voelt rustiger aan en Liefde kan gemakkelijker stromen. Ik ben heel blij met de hanger."

J

"Ik ben heel blij met de hanger! Ik voel me ruimer en daardoor meer rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lichaam. Super."

Amy

Diamanten bewustzijn hanger.jpg

Diamanten bewustzijnshangers, bergkristal met zilver (€24,50)

 


Diversen


5+6/11 Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Voor koppels, singles en relatie healers/coaches. Doorbreekt herhalingspatronen in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in je innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Ware liefde en seksualiteit openen zich niet volledig? Karma oplossen? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt. Richt de ander zich teveel of te weinig op jou? Hoe moet het verder met je tweelingziel? Leer alles over mannelijke en vrouwelijke eenheid en het Heilig Huwelijk en ontvang zo mogelijk een korte persoonlijke reading van Joke ElZiam Nootebos.

Lees hier meer

 

"We kijken allebei terug op hele waardevolle dagen! Dagen die onze relatie in ieder geval weer vlot hebben getrokken! Het is thuis nu makkelijker te spreken met elkaar en te zeggen wat er werkelijk is."

A

 "Het meedoen van deze workshop was voor mij heel dubbel. Door de negatieve ervaringen in mijn leven met intimiteit en seksualiteit heeft het lang geduurd voordat ik mij opgaf voor deze workshop. Wat ben ik blij dat ik toch doorgezet heb en ben gegaan. De ervaringen tijdens deze workshop waren voor mij heel belangrijk. Een oefening van warmte en liefde geven naar de ander en terug te ontvangen was erg bijzonder."

Christien

 


Ervaringen over het (doorbraak)arrangement

Een (doorbraak)arrangement is een 2-3 daags arrangement bestaande uit Master consulten en een verblijf op de krachtplaats, inclusief maaltijden. Door de consulten bij verschillende healers kun je een krachtige doorbraak maken in thema's waarin je vastloopt, een nieuwe richting in je werk of levenspad. We krijgen hier enorm veel positieve respons op waarvan we graag iets met je delen.

Enkele ervaringen die we ontvingen:

Ik heb het doorbraakarrangement ervaren als iets totaal nieuws. In m'n zoektocht naar mezelf heb ik vele healingen, readings, retraites en workshops gehad, maar niets kan aan het Elohim Centre tippen. Al vrij snel werd ik meegenomen in een lichte flow, waarbij m'n nogal donkere kant als het ware oploste. En als hij opspeelde was het ook goed, niemand kijkt je raar aan. Het totaalplaatje, de sfeer, de liefdevolle en zorgzame begeleiding, alles klopt en straalt liefde uit. Het stemt me droevig dat er zo weinig plekken als deze zijn, terwijl het zo hard nodig is op aarde. Vooralsnog heb ik m'n oplaadplek gevonden en kom ik gauw weer langs!

S

Na een mooi doorbraak arrangement ben ik weer thuis. Wat is er veel gebeurd! Bijzonder wat er heeft mogen veranderen. Voel mij nu echt een ander mens. Zelfs mijn man zei ook dat ik een andere uitstraling heb gekregen, meer zacht en minder gespannen. Yess!! Dat was nou ook wat ik wilde. Ik ben weer een stap verder en zal zeker nog eens terugkomen.

P

Lees hier meer over het doorbraakarrangement

 

 


Wist je dat je korting kunt krijgen bij het aanschaffen van meerdere workshops? Bekijk hier de mogelijkheden

 


Agenda

Za+zo
8+9 okt

10:00-17:00

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Grote Inwijdingen en initiaties: Sekhmet brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor in je hart, hartgevoel, hartepijn en wij-hart. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind. Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat en Kosmische Kennis. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid en Heldere Gaven
Zo 9 okt
14:00-15:00

Channeling, healing i.d. helende tuin v.d. Piramide, Sekmet, Hathor, Isis, Horus
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bron inwijding en initiatie met de grote Vuur Geesten en Windrichtingen. Transformatie persoonlijk zelf in Ware Natuur aangaande relaties, seksualiteit, onzekerheid, eigen belang, mind, kracht en kwetsbaarheid. We zullen onszelf minder verliezen in aangepast gedrag rondom de verwachtingen en behoefte van onze omgeving.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Begint op za 22 okt
6x 1 dag van 10:00-17:00

Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Gegeven door Willeke Jansen

Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf? Tijdens deze reeks aan samenkomsten gaan we dieper in op o.a. deze thema’s.

Do 3 nov
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing 5-13 D Godrealisatie
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

 Za+zo
5+6 nov
10:00-17:00
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png