Elohim nieuwsbrief 172: Mag je gewoon jezelf Zijn?

Hoe zou het zijn als je gewoon helemaal jezelf kunt zijn?

27 t/m 30 oktober Groeps natuur en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf!

Vrouw in tuin, sekhmet.jpgWat zou er gebeuren als je geen ambities meer hebt, niet meer aardig gevonden hoeft te worden, niet meer leuk hoeft te doen of niet meer hoeft te praten?
Als je stopt met (je best) doen, val je vanzelf in Zijn!

In de stilte kom je vanzelf thuis. Steeds meer en dieper ga je de stille ruimte achter je gedachten en conditioneringen ervaren. Je gedachten worden stiller en de tijd staat even stil. Je ware Zelf komt op de voorgrond.

Je weet weer wie je bent en misschien wel wat je missie is of welke volgende stap je mag zetten, welke richting je op mag gaan. De ruis neemt af en situaties worden helder.

Tijdens deze 4 daagse retreat praat je niet, behalve tijdens de bijeenkomsten o.l.v. Willeke Jansen. In de bijeenkomsten deel je jouw waarheid en ontstaat er verdieping in je ware zelf en innerlijke Stilte. Je leert te communiceren vanuit je ziel en gevoeligheid, zodat je ook thuis steeds échter kunt gaan leven. Praktische tools laten inzien hoe je kunt leven vanuit je kern, gevoel en ware Zelf.

Ook zul je een steeds sterkere verbondenheid gaan ervaren met Moeder Aarde en de Bovenwereld. Je voelt je ondersteunt, niet meer alleen, maar verbonden!

De meditaties die Willeke begeleidt openen je verruimd bewustzijn. Je mind wordt stiller, je zakt dieper in je buik en je voelt meer en meer wie je werkelijk Bent. Je ontvangt healing. Ook reading voor persoonlijke vragen is mogelijk waar het zich aandient.

vrouw in tuin 5.jpgEen prachtige vierdaagse op de Elohim krachtplaats, waarvan het ondersteunend veld jou kan doen thuiskomen! Het krachtveld van Eenheid, de sacrale energie die je nieuwe codes geeft, inspiratie, diepe verstilling, je doet opstaan om de volgende stap te zetten en je doet herinneren wie je werkelijk Bent.

Ben jij er klaar voor? Dan is nu je kans om in te schrijven. Doe mee!

Klik hier voor meer informatie

 Ontwaken in het ware Zelf van de Pillar of Light 

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

 

Oorspronkelijk was er Al-eenheid tussen alle Rijken maar was de stof niet verdicht (Lemurië). Eenheid kon niet worden beleefd in de wereld van vorm, goed en kwaad. Engelen hebben nooit de eenheid zonder vorm, verlaten. Ze werken samen met elkaar en met de opgestegen Lichtmeesters om ons mensen bewust te maken van onze bedoelde evolutieweg.

Onze aardse en kosmische levensopdracht is de oorspronkelijke Al-eenheid belichamen
Elk mens wordt gestuwd om, in de wereld van goed en slecht, Al-Eenheid en het ware Zelf van de multidimensionale Pillar of Light, te belichamen. Dit brengt tevens de nieuwe Aarde of Gouden Tijd. De hemel, engelenwereld of hogere dimensies komen op Aarde d.m.v. de Ontwaakte Pillar of Light! 
Uiteindelijk brengen deze Pillars de Eenheid tussen alle dimensies in de Melkweg. De Eenheid van de Melkweg is bedoeld te ankeren op Aarde want Aarde is het basischakra van de Melkweg.

Aartsengelen mogen alleen helpen als we ze vragen
Aartsengelen mogen alleen helpen als we ze vragen. Later als we gevorderd zijn op ons pad, helpen ze ons minder omdat we één met hen worden binnen de Al-Eenheid van onze eigen hogere dimensies. Onze eenheid met de Bovenwereld (en natuurwereld) wordt dan reeds meer belichaamd.

Lees meer

 


Leven vanuit de Al-Eenheid en je oorsprong, wat kan ondersteunen?

1) 2-3 daags doorbraakarrangement op de Elohim krachtplaats
Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? Kies dan voor een 2 of 3 daags doorbraakarrangement! Het arrangement brengt een doorbraak in stagnerende thema's van vermoeidheid, depressie, relatieproblemen, werk, het vinden van je levenspad en het worden van je ware Zelf!
Lees hier meer

2) Opleiding Volledig Potentieel, Zelfrealisatie healer-reader (VPZ)
Tijdens de VPZ opleiding leer je je intuïtie te verruimen, als kanaal te functioneren voor de engelenwereld, multidimensionale gaven en inzichten toe te passen en door te geven zodat je andere mensen kunt begeleiden d.m.v. healing, reading en coaching. Volledig potentieel, multidimensionaliteit en eenheidsbewustzijn ontstaan in je gedrag. Helderwetendheid, helder invoelend en aanvoelend vermogen, verruimd inzicht, overzicht en samenwerking met de Bovenwereld en natuur(spirits), ontwikkelt en verdiept.
Bekijk hier de opleiding

online-channeling-4.jpg3) E-learning opnames uit workshops met Joke ElZiam Nootebos
Woon je ver weg en kun je weinig tot geen workshops bij het Elohim Centre volgen? Of wil je de gevolgde sessies en workshops thuis verder onderhouden en verdiepen? Volg dan de e-learning opnames van channeling, healings en satsangs. Je kunt ze thuis beluisteren via de computer en/of smartphone. Ze halen je zieledelen, hogere dimensies, gezondheid, aarding en bewustzijn op en werken tot diep in je lichaam. Je wordt steeds vrijer, stiller in je hoofd, gevulder, rustiger en meer je ware zelf. Ook ontwikkel je meer liefde, inzicht en non-dualiteit.

Bekijk hier alle audio en e-learning opnames

"De channelings vanuit Gaia en de tuinen raken me diep, en geven me een warm, rustig, gelukkig gevoel door heel mijn lichaam, vooral door mijn benen en buik. Mijn hoofd wordt rustiger. Diep ontroerd kan ik me voelen als ik de liefde en dragende kracht van Gaia door me heen voel tijdens een audio opname."

A

 


Ervaring na de afgelopen workshop van de Piramide Inwijdingen

Wat een ontzettend mooie en krachtige transmissies tijdens deze workshop. Sekhmet, Hathor, Isis, Horus en Thoth zijn zo verbonden met ons en brengen ons de verlichte staat door buik en basis heen!

Dat is wat Joke ons heeft laten voelen. Wat een krachten gaan er door haar heen en wat heeft het ons gebracht! We voelden allemaal zo veel Eenheid en Liefde in de hele groep en op de Krachtplaats.

cheops piramide.jpgWat we de laatste tijd merken is dat Joke als vanzelf de Verlichting in het systeem van de deelnemers mag plaatsen
Zo mooi, zo ontroerend en soms verwarrend, want het lijkt het dan even alsof je niet meer weet wie je bent. Je brandpunt verschuift als vanzelf. En daarna is het gelukszaligheidsgevoel, de Liefde en de Al-eenheid zo vanzelfsprekend alsof het nooit weg is geweest!

Stilte, diepe innerlijk rust en een sacrale energie ankeren steeds dieper in ons en ook op de krachtplaats.
Het grote veld van Godrealisatie ankert steeds dieper en dieper in de tuinen, op de krachtplaats, in het systeem van de bewoners en als vanzelf verspreid het zich verder, dus ook in jou. Wat een geschenk!

Wil jij ook de snelweg nemen en niet langer zelf doen, vanuit je 'ikje' nog aan jezelf werken, maar NU gaan voor waarlijk LEVEN vanuit je goddelijke Essentie?
Kom dan naar een van de aankomende workshops van Joke of boek sessies bij de master healer, reader, coaches die ook reeds een heel stuk van dezelfde weg bewandeld hebben.

 


Joke 2016.JPGVerschil Elohim school en leraren en die van elders

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Tijdens geïnspireerde Elohim lezingen en de Ingewijde energieoverdrachten met helende channelings, verruimt je bewustzijn, hart en innerlijke ontwikkeling. Je activeert bij het Elohim Centre laag voor laag je (multidimensionaal) volledige potentieel en kunt, als je wilt, vervolgens doorgroeien van zelfrealisatie naar verlichting, Overgave en Godrealisatie. Dit voert je voorbij de ik-illusie. Het voert je niet alleen voorbij karma, onmacht, onvrede en afhankelijkheid maar voert je ook naar het uittrekken van je laatste (Pillar of Light) ego-ik-jas. Het ik waarom je leven en denken tot nog toe draaide.

De ego- ik kern die alles wat je meemaakt betrekt op jezelf
Die alles wat je ervan vindt, wat je voelt en wilt delen met anderen, alles wat je stapelt tot een vastgezet idee, gevoel, mening, begeerte of wenslichaam, betrekt op jezelf. Op weg naar Overgave lost dit op en maakt plaats voor je betrokkenheid bij een groter geheel, groep of groepsziel. Dit is ook de Inwijdingsweg om je Oorspronkelijk zelf, je Gods Vonk te belichamen. Vanuit wie je bent in de Bovenwereld, je geestelijke/ Goddelijke Zelf, heb je interesse in je omgeving en zoek je naar oplossingen i.p.v. waar het niet goed gaat. Er komt egoloze ruimte in je hart en hoofd. Vanuit onafhankelijke, egoloze verbinding word je vervolgens ondersteunend aan je omgeving en het wij-belang. Je Christusbewustzijn ontstaat.

Klik hier om verder te lezen

 


groepsziel 2.jpeg3/11 (Live of) online groepshealing 5-13 D Godrealisatie

Over een aantal weken is er weer een grote online groepshealing gegeven door Joke ElZiam Nootebos. Je kunt je alvast inschrijven en gebruik maken van de vroegboekkorting. Meer weten over de channeling?

Klik hier voor meer info

Korting: Schaf 5 live/online groepshealingen aan voor de prijs van 4, bekijk hier het kortingspakket.


Meer privacy en een eigen slaapplek tijdens workshops op het Elohim Centre?

We zien een toename in de keus om een eigen caravan, vakantiehuis of de Sekinah kamer te boeken. De behoefte aan meer plek voor jezelf en privacy maakt dat hier steeds vaker voor gekozen wordt. Hoewel het campingseizoen straks afgelopen is, blijven chalet 17, vakantiehuis Pegasus en de Sekinah kamer ook in de winter te huur. Als je hierin wilt verblijven dan is het raadzaam tijdig te boeken. We moeten namelijk steeds vaker nee verkopen omdat er geen plek is.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om tijdens je workshop te slapen in Happiness (bij de prijs inbegrepen).

Als je Pegasus, Sekinah of een chalet boekt tijdens een meerdaagse workshop ontvang je €29,50 korting.

Klik hier om de accommodaties te bekijken

 

mensen op terras pegasus.jpg Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpg Sekinah - kamer.jpg [1]
Vakantiehuis Pegasus Chalet 17 Sekinah kamer

 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


groei en ontwikkeling.jpgJe wonden en pijnen zijn je grootste geschenk

Je wonden en pijnen zijn je grootste geschenk waardoor je jezelf ten diepste leert kennen. Het zijn sleutels om je ten diepste te openen tot het volledig potentieel, om je Goddelijke Zelf uit te drukken, diegene die je werkelijk Bent voorbij al je gedrag. Je bestaat uit drie delen; de persoonlijkheid (met chakra's, emotie, mind en lichaam), de ziel met haar multidimensionale zielelichtlichamen die reizen door tijd, ruimte, dimensies en parallelle levens, en de Goddelijke Vonk met het Ik-Ben bewustzijnsvoertuig. Als al deze drie delen van je uitgelijnd, in balans en geïntegreerd in het gedrag zijn dan leef je je goddelijke leven en hoogste levensplan. We leven dan in liefdevolle dankbaarheid en in een diepgaande connectie met alle geziene en ongeziene wezens en met Gaia. Je ervaart jezelf als een bewust deel van de schoonheid en verbondenheid van Al-Eenheid.

De Master Healers, Readers en docenten van het Elohim Centre zijn in staat tegelijk te werken met alle drie de delen van jezelf. Zielegroepkarma, relationele of fysieke problemen, overtuigingen en afgescheidenheid worden als het even kan, in het heldere Licht van het Goddelijke Lichaam geplaatst waardoor een enorm transformatieproces en de gewenste healing op gang komt. Ook de reading laat Licht schijnen op de sluiers die voor je ware natuur zitten. Het belicht een route naar het thuiskomen in je werkelijke Zelf. Het vraagt ook eigen werk en bewustzijn om thuis de patronen te doorbreken. Je werkt aan het heelwordingsproces samen met de Elohim Master Healer-Reader. Dergelijke Master sessies zijn live zowel als op afstand mogelijk.

We ontvangen mooie ervaringen van clienten:

"Ik heb een hele mooie sessie gehad. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H

"Ik wil jullie met een heel warm hart en erg hartelijk bedanken voor de fijne tijd bij jullie in het 'verre' Groningen... Ik heb heel wat gehad aan mijn verblijf bij jullie en in het bijzonder aan de sessie bij Marlisa. Ook was 't ongelooflijk fijn om zo'n lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt wel thuis bij voelde... Erg gesterkt ben ik weer naar huis gereden..."

Sarah.

Klik hier voor meer informatie

 


3 daags Essentie Welness arrangement, verbind met je lichaam, geniet en ontspan!

 

In de eenheid van lichaam én essentie; genieten, ontspannen en even bijkomen? Dit is mogelijk tijdens het essentie wellness arrangement! Al je cellen zullen diepgaand geopend worden en ontspanning vinden in je Zijnsstaat.

Lees hier meer

 


Willeke 2016 (2).jpgKomende week laatste kans om je op te geven voor het verdiepingshalfjaar met Willeke Jansen!

Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie

 

 

 

 


26 okt 19:30-22:00 uur: Geeft je werk of relatie nog voldoening?

Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze samenkomst neemt Willeke je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je vastloopt en begeleiding bij zoekt. Door het samenzijn met gelijkgestemden en de begeleiding van de ervaren Master Coach Willeke, gaan er nieuwe deuren voor je open!

Bekijk hier meer informatie

Keelchakra – over de Regenboogbrug.jpgTip:  Combineer deze lezing met overnachting (incl. toegang helende tuinen) en/of een Master healing-reading consult. Bel voor een overnachting of maak een afspraak, T: +31 (0) 597 541539 E: info@elohim-centre.org

 


Agenda

Begint op za 22 okt
6x 1 dag van 10:00-17:00

Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Gegeven door Willeke Jansen

Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf? Tijdens deze reeks aan samenkomsten gaan we dieper in op o.a. deze thema’s.

Wo 26 okt
19:30-22:00

Verdiepingsavond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?
Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je vastloopt en begeleiding bij zoekt.

Do t/m zo
27-30 okt

Groeps natuur en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf!
Gegeven door Willeke Jansen

Als je hoofd stiller wordt ervaar je eenheid met alles. De Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Dat is het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ is daarbij heel hulpzaam en laat je voelen wie werkelijk Bent.

Excl. overnachting op de krachtplaats. Deze moet je zelf boeken.

Do 3 nov
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing 5-13 D Godrealisatie
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

 Za+zo
5+6 nov
10:00-17:00
Geheelde relaties en seksualiteit, mannelijkheid en vrouwelijkheid op diepgaand zielsniveau

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Voor koppels, singels en relatie healers/coaches. Herhalingspatroon in relaties; niet kunnen krijgen, verlangen, steeds opnieuw hoop of afstandelijkheid in intimiteit? Niet gezien of begrepen worden in innerlijke schoonheid, kwetsbaarheid, kristallijnen zelf en goede bedoelingen? Leer en oefen hoe je relaties, inclusief die met jezelf en elkaar, op alle lagen heel en mooi maakt.
Wo 9 nov
19:30-22:00

Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie
Gegeven door René de Quastenit

Van vormloze energie tot kosmische scheppend bewustzijn, van Lemurie tot Atlantis, tijdens de lezing wordt dieper ingegaan op de weg die je als mens bewandelt naar zelfrealisatie door de vele levens die je in de diverse werelden gehad hebt.

Za+zo
12-13 nov
10:00-17:00

Opstaan in je kracht, manifesteren vanuit je buik, Levende Liefde Zijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

De workshop brengt je met een grote Licht-Liefde Kracht, diepe inzichten die ook voelbaar voor je worden. Je ontvangt channelings, oefeningen en transmissies die duidelijk maken waar je staat op je grote Pad door de levens heen. Je leert je hart en creatiekracht vanuit je Grote Zelf te voelen en te gebruiken tot in je buik. Je ervaart hoe je kunt bijdragen aan je doelen en omgeving vanuit je hoogste en praktische Zelf.

Za 12 nov
14:00-15:00

Channeling, healing in de Pillar of Light Sekinah tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Draagmoeder, baarmoeder v.d. nieuwe wereld, Sekinah, de zachte Goddelijke liefde-veiligheid en de bedding voor eigen en co-creerende Krachten, ophalen. Volledig potentieel aan Goddelijke Gaven, als Pillar of Light activeren om te schenken in goedheid aan de wereld. Vrede, Zijn, zachtheid, gezondheid, verlichting. Nieuw Lemurie, eenhoorn, Paradijs, Gouden Tijd in eigen buik

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png