Elohim nieuwsbrief 171: De eerste vorm van Eenheid, groepsziel en Christuskracht


Tips om je Christuskracht in huis te halen

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een re-connection consult met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart.

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor de ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de e-learning opnames voor thuis die je helpen om je ware Zelf i.p.v. je ikje op de voorgrond te houden.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


Mooie ervaringen over de afgelopen zomerweek

We hebben veel mooie feedback ontvangen n.a.v. de inspirerende zomerweek en willen een aantal mooie reacties met je delen:

"Het was zo'n fijne en heerlijk ontspannen week! Helemaal in contact met mijzelf en de natuur(wezens). Ben nog aan het nagenieten en inzichten en ervaringen aan het oogsten. Ontzettend bedankt!"

"De zomerweek gun ik iedereen! Ja, de veiligheid in de groep, de groepssfeer en ook de begeleiding vanuit de healers voelt heel verdiepend. Ik voelde mij gezien en heb de warmte in mijzelf ervaren. Ook de verbinding met de natuur ben ik ‘opnieuw’ gaan beleven."

"Fijn, een hele week helemaal voor mijzelf. Ik ben mijzelf gaan ontdekken. De rust en de energie zijn heerlijk, ik was in een warm bad van Liefde."

Een greep uit de resultaten die de deelnemers opgehaald hebben:

  • Meer vertrouwen in wie ik ben en het voornemen mijn eigen Zijn voortaan compromisloos neer te zetten. Zonder schuldgevoel daarbij.
  • Meer aarding en acceptatie in mezelf en nog meer healing ontvangen welke door zal blijven werken, ook thuis. Een heel mooie en veilige ervaring van mijzelf in een groep begeven. De groepssfeer en ook de begeleiding vanuit jullie (het centrum) neem ik mee.
  • Meer geloof en besef dat ik dit (mijn ware Zelf) ben. Dat ik kan healen, dingen aanvoel en dat ik op mezelf mag vertrouwen. Vanuit daar keuzes maken  - handelen naar mijn innerlijke gevoel.
  • Vreugde, vrede, liefde

Lees meer feedback op deze pagina

 

labyrinth lopen 2.jpg soep, lunch samen lachen.jpg
vrouw in tuin 5.jpg groepsmeditatie basischakra zomerweek.jpg

 


2 Nieuwe inspiratieweken op de Krachtplaats! (mei en aug 2017)

Vanwege alle mooie reacties en de geweldige ervaringen, mede door de fantastische eenheid in de groep deelnemers, hebben we besloten om 2 nieuwe inspiratieweken te organiseren. Elk met een eigen groei thema. Eentje daarvan zal plaatsvinden rondom mei (3-4 dagen) en de andere in augustus (6 dagen). Meer info hierover volgt binnenkort, maar leg deze periodes alvast vast in je agenda!

 


Binnenkort: 8+9/10 Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Een fantastische workshop met grote inwijdingen en initiaties. Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!

Klik hier om je op te geven

 


Geliefd om wie je bent.png

 


Als je verlicht wordt huilt je ego maar JIJ bent gelukkig!

 


27 t/m 30 oktober, Groeps natuur en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf! Met Willeke Jansen.

  • Wil je meer stabiliteit, rust en levensrichting ervaren?
  • Op zoek naar de verstilling en het contact met je ware Zelf?
  • Dieper 'zakken' in de eenheid, rust en eenvoud?

vrouw in icosaeder 2.jpgDoe mee met deze groepsretreat en ga de verstilling in, dieper in jezelf. Door de begeleiding van Master healer Willeke Jansen kom je dieper in contact met je ware Zelf en de eenheid met Moeder Aarde. Als vanzelf opent de krachtplaats tijdens deze retreat de echtheid en puurheid van je hart.

Klik hier om je op te geven

 


Als alle sociale aanpassing en de gewone gang van zaken wegvallen ontstaan stilte, rust en zelfrealisatie

Vrouw in dodecaeder.jpgIn die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Ongemerkt lost steeds meer van de denker en doener die je dagen aanstuurt, in je op en functioneer je meer vanuit je ware wezen, je essentie, i.p.v. alleen vanuit je (bewuste en gevoelige) persoonlijkheid. In die Stille ruimte van Zijn, Thuis en Rust hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaander. Je ik valt stil en je bent dan aanwezig in je eigen ware natuur! Het denken en voelen vanuit je ik-centrum zijn op dat moment opgegaan in de éénheid met je ware Zelf en in de éénheid met je omgeving. Indien dit functioneren permanent in alle chakras zit spreken we van Godrealisatie. Als jij en je hoofd niet meer het centrale middelpunt zijn, maar stilte en eenheid je centrum zijn, ben je gelukkig! Vanuit je verlichte staat kun je daarna gewoon je gevoel en denken weer inzetten maar draait de wereld niet meer om je eigen ik en haar gedachten. Je denken, doen, voelen en werken aan processen vinden dan plaats binnen in je Stille Goddelijke Ruimte van Zijn. Je brandpunt verschuift.

Dit vallen in eenheid is het realisatie- of verlichtingsproces dat zich veel gemakkelijker op de multidimensionale Elohim Eenheids-Krachtplaats en in de zelfrealisatie tuinen, die deze krachten dragen, voltooit. Daar zijn alle blueprints voor je volledige ontwikkelingsweg geankerd in de aarde. De groene Elohim Krachtplaats kent een 0-zone die je het keerpunt kan brengen. Daardoor wordt je ik-mind-persoonlijkheid vanzelf rustiger, ruimer, blijer, opener en meer één met heel je Wezen. Vragen en zorgen lossen op door een verruimder inzicht en een totaal aanwezig Zijn. Des te langer en vaker je verblijft des te meer zul je je realiseren. Ook de audio's van Joke met workshoptransmissies dragen deze volledige ware Zelf/Godrealisatie energie op je over. Net als de Krachtplaats-tincturen set.
Lees meer bij meewerkend (full time) participeren (tegen kost en inwoning), een seizoensplek, verhuurcaravan, B&B, de minicamping of het vakantiehuis.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 


Agenda

Vr + za + zo
30 sept, 1 + 2 oktober
10:00-17:00

Opleiding Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een opleiding als Drakenhealer, kosmisch healer en Pillar of Light. Leer de 12 kosmische stralen te channelen. Multidimensionaal healer worden, downloading eenheid met Gaia.

Vereiste vooropleiding: Kosmisch Vuur 1

Zo 2 okt
14:00-15:00

Channeling, healing in de Keel chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Nieuwste energie v.d. keelchakra. Controle en overgave. Uiten en Neerzetten. In je Meesterschap gaan staan, alle basisangst loslaten.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Za+zo
8+9 okt

10:00-17:00

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Grote Inwijdingen en initiaties: Sekhmet brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor in je hart, hartgevoel, hartepijn en wij-hart. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind. Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat en Kosmische Kennis. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid en Heldere Gaven
Wo 12 okt
19:30-22:00

Inzichtavond non-dualiteit en leven vanuit je ware Zelf
Gegeven door Luuc van Vuuren

Eeuwenlang is er gezocht naar verlichting in de grotten en tempels, maar nu is het de tijd om in het dagelijkse leven ons ware Zelf te gaan leven. Op deze avond duiken we dieper in de processen die hierbij in gang gezet worden en hoe je hier mee om kunt gaan. Op welke wijze je steeds weer terug kunt keren naar het rustpunt en de openheid van je ware Zelf. Met ruimte voor persoonlijke vragen en inbreng.
Begint op za 22 okt
6x 1 dag van 10:00-17:00

Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Gegeven door Willeke Jansen

Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf? Tijdens deze reeks aan samenkomsten gaan we dieper in op o.a. deze thema’s.

Wo 26 okt
19:30-22:00

Verdiepingsavond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?
Gegeven door Willeke Jansen

Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je vastloopt en begeleiding bij zoekt.

Do t/m zo
27-30 okt

Groeps natuur en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf!
Gegeven door Willeke Jansen

Als je hoofd stiller wordt ervaar je eenheid met alles. De Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Dat is het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ is daarbij heel hulpzaam en laat je voelen wie werkelijk Bent.

Excl. overnachting op de krachtplaats. Deze moet je zelf boeken.

Do 3 nov
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing 5-13 D Godrealisatie
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een mindshift laat ons leven vanuit ons buikgevoel, zonder verhalen en controle. De healing en channeling voert naar zelfrealisatie en verlichting. Oordeel over onszelf en anderen lost voelbaar op in meesterschap door het dowloaden van je hogere dimensionale lichtlichamen tot en met de Al-eenheid van je Goddelijke Vonken groep.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png