Elohim kristallen nieuwsbrief 98

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 23 september t/m donderdag 6 oktober

 


Kristallen en bio tincturen


Diamanten bewustzijn hanger.jpgNieuw diamanten bewustzijnsprogramma van Joke en de Lichtwereld!

Leven vanuit Zijn, Essentie, Stilte en Rust in het lichaam, ongeacht wat er speelt in het leven.


De bijzondere hangers van bergkristal activeren je  Diamantenbewustzijn en maken je hoofd helder. Je kruin, hart en basis worden sprankelend. De hanger helpt je alle (ego)patronen, gewoontes, en overtuigingen die het geluk blokkeren van je ware Zelf, volledig potentieel, je Lichtkracht en de Bronliefde die je bent, zonder oordeel te doorzien en helen. Deze prachtig stralende bergkristalhanger is in zilver gevat en helpt je te leven vanuit je zijnsstaat, ongeacht wat er speelt. Doen vanuit zijn wordt een vanzelfsprekendheid. Je pad en richting worden helder, niet vanuit je hoofd, maar vanuit je buikgevoel maak je telkens de juiste beslissing. Door de hanger op het hart te dragen ga je het Diamantenbewustzijn steeds meer als Liefde belichamen, en wordt je liefde voor Al dat is op steeds diepere lagen voelbaar. Je aardse zelf voelt zich meer één met de Bron. De hanger brengt je het feest van thuiskomen, van herkenning en erkenning van Wie je werkelijk Bent!

Lees hier meer over de Bergkristal hangers met het Diamantenbewustzijn

Introductieprijs € 24,50

 


Diamanten bewustzijn aura en huis spray13D aura spray.jpg

Combineer deze heerlijke aura spray met de Diamanten bewustzijnhanger om je aura en de omgeving diepgaand te zuiveren. Een krachtige combinatie waarbij het Diamantenbewustzijn in jou op alle 13 dimensie lagen kan schonen en integreren, van je fysieke lichaam tot aan de Bron. Gebruik de spray ook om de hanger af toe te reinigen.

Bestel de aura en huis spray hier

 


Merliniet edelsteen.jpgMagische Merliniet edelsteen voor sjamanisme, mediumschap, healing en reading

Deze bijzonder edelsteen met een donker paarse gloed is bij uitstek geschikt voor magie, healing en spiritualiteit. Door zijn mystieke uitstraling geeft Merliniet een hele mooie sfeer in een kamer of praktijk. Merliniet ruimt negatief karma op, herstelt de natuurlijk balans in je lichaam en energiehuishouding en bevordert de doorstroming van je energie.

Bekijk hier het aanbod Merliniet edelstenen en lees meer

 


Groot aanbod healingkristallen
Voor privé zowel als therapeutisch gebruik

Bekijk het assortiment aan healingstaven, chakra leggingen edelstenen en doorstroomkristallen voor in de hand en aura.

 

 

 

 


Ben je therapeut of koop je privé groot in voor korting?


Dan hebben we interessante aanbiedingen voor je! Bekijk ze hier

 

 


Onzekerheid, verwarring, in jezelf ronddraaien of alle kanten opgaan, lossen op!pyrietbol.jpg

Deze prachtige pyriet edelsteen bollen van het Elohim Centre werken helend op het zonnevlecht chakra en innerlijk kind stukken van onzeker zijn, niet durven opstaan en jezelf te veel weggeven. Pyriet geeft (zonne)kracht, concentratie, focus, zekerheid en richting!

Lees meer over Elohim Pyriet

 


Draag de Elohim 13 D Deva kruidenhanger bij je voor diepgaande healing endeva hanger eik.jpg transformatie

Doordat de deva kruidenhanger in je aura en lichtlichamen zijn energie verspreidt ontvang je healing op al je lagen. Voor je lichaam, persoonlijkheid, ziel en de collectieve thema's. Deze producten met hun prachtige energie zijn een geschenk van de Elohim natuur, Joke en de Lichtwerelden. Ze werken op 13 dimensies en lagen van bestaan voor het welzijn en de ontwikkeling van jou als mens.

"Wat een prachtig product jullie Deva-hangers! De kracht van de natuur en de krachtplaats is heel duidelijk voelbaar. Ik heb er eerst twee gekocht, de agrimonie en berk, maar wauw wat ben ik er blij mee!
Ik wissel ze dagelijks af, net wat ik nodig heb. Super bedankt!"
Janet


Kijk welke deva kruidenhanger bij jou past of bel voor een gratis reading!

T 1: +31 (0)597 541 539

T 2: +31 (0)597 522 308

 


boom 1 in herfst.JPGReinig je huis nu we met de herfst weer vaker binnen zitten

We zullen weer meer tijd in huis doorbrengen nu de herfst en winter voor de deur staan. Daarom is dit een goed moment om je huis energetisch te reinigen voor een gezonde en vitale energie. Dit doe je door de Elohim Smudge te gebruiken. De Smudge reinigt de ruimtes van je huis multidimensionaal waardoor iedereen beter in zijn vel zit, gezonder en vitaler blijft. Herhaal het reinigen gemiddeld 1x per maand voor een optimaal effect. 

Bekijk de Elohim reinigings producten

 

 


Zet ook een beschermend, reiningend en helend Liefdeskrachtveld neer in huisHome healers.jpg

De Home en Office healers van het Elohim Centre hebben enorme Lichtkracht en zijn een weldaad voor huis, kantoor en gezin.

Lees meer over deze bijzondere healingskristallen

 

 

 

 


Reinig jezelf en je aura d.m.v. de aura reinigings en healingsbuisjes

Deze buisjes zijn opgeladen met liefdes healings energie wat je voelbaar reinigt, vitaliseert en beschermd.


 

Lees meer over de aura healing n bescherm buisjes

 

 


Breng je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling!krachtset oranje calciet.jpg

Op weg naar Goddelijke Scheppingskracht en Universele Liefde

Deze bijzondere krachtset van calciet en seleniet van het Elohim Centre is een must have voor iedereen die momenteel in een transformatie periode zit. Vele honderden sets werden reeds verkocht en de vraag neemt nog steeds toe. De krachtige energieën van deze set laten je onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ervaren en geven je de daad- en scheppingskracht om dat neer te zetten wat voor jou en je mensen nodig is. Je voelt je onvoorwaardelijk gesteund en ontvangt de moed en kracht om door te gaan door hun uitstralende kracht. En door de Sekinah energie op de doorschijnende mooie seleniet kom je sterker dan ooit uit een transformatie periode.

Grote liefdesvelden en oneindig scheppend vermogen worden in je wakker gemaakt

Lees meer over de Elohim krachtset voor Goddelijke scheppingskracht en Universele Liefde


"Sinds ik deze stenen in huis heb merk ik dat ik krachtiger in het leven sta. De stenen voelen voor mij heel goed!" Maria

"Ik voel me actief worden om dingen aan te pakken. Het uitstellen wordt minder.............
Dank voor de mooie kristallen, wonderlijke wezens."
Monica

 


 

Rijke, voedzame biologische Argan olie voor een gezonde en stralende huid:
Elders € 12,00 en meer. Bij ons nu voor € 8,70!!

 

Argan olie.jpg

 

De bio Argan olie is bij ons volledig geopend en geactiveerd, daardoor werkt het diep en krachtig op je fysieke lichaam alsook op je ziel en lichtlichamen.
Lees hier de uitgebreide werking

 


Diversen


30/9, 1+2/10, 3 daagse opleiding Kosmisch Vuur 2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer

oranje draaak.jpgAan deze workshop kun je alleen meedoen als je Kosmisch Vuur 1 hebt gedaan. Als (aankomend) multidimensionaal kanaal en Pillar of Light, leer je in deze opleiding giga healingswerk te doen met de gedownloade Kosmische Stralen en het Eternal Healing Light healingstool. Ook kan het gebeuren dat je de Kracht van het Drakengrid ontvangt en leert toepassen. Het healingstool "EHL" is een geweldig krachtige Liefde energie, ook direct afkomstig van de Bron, Metatron en Merlin (merlijn). Na deze workshop kun je met behulp van deze tool de Stralen zelf channelen en inzetten, bij bijvoorbeeld een healingssessie. Dit oefen je ook met elkaar zodat je hierin vertrouwen en ervaring krijgt.

Klik hier voor meer informatie

 

De workshop is populair en er zijn maar beperkte slaapplekken in Happiness. Wees er dus op tijd bij om heerlijk in de groepsenergie en het verlichtingsveld van de Krachtplaats te verblijven.

 


8+9/10 Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Grote initiaties, met Joke ElZiam Nootebos vanuit haar verlichte staat.
Vuurwerk om je hoogste vorm op aarde neer te zetten!

Met groepstransmissies en persoonlijke readingen over jouw Weg van ontwikkeling.

cheops piramide.jpgEnorme versnelling is mogelijk als je zover bent 
Ieder sluit aan op het eigen ontwikkelingsniveau en gaat meerdere inwijdingsstappen verder.
De Vuur Inwijdingen (initiaties) en zuiveringen die je ontvangt in deze workshop werden vroeger volbracht in de Inwijdingsscholen. We deden vaak meerdere leven over slechts één Inwijdinggraad (of school)! In deze workshop integreer je alle inwijdingsscholen, op je eigen niveau.

Lees hier meer

 


Moeder Aarde keert langzaam weer naar binnen, jij ook?

Wanneer Moeder Aarde haar rust neemt na een bruisende zomer, en langzaam weer naar binnen keert, is het een goede tijd om hetzelfde te doen. Te ontspannen, te 'ontkoppelen' en dieper naar binnen te keren. Vrouw in tuin, mooi.jpgZo laad je niet alleen op, maar connect je tegelijkertijd met je ware Zelf. Hierdoor ontstaan inspiratie, geluk en richting voor nieuwe levensstappen. Tijdens een verblijf op de Elohim Krachtplaats kun je heerlijk genieten van de rust, Stilte en voelbare aanwezigheid van de lichtwereld, Moeder Aarde en de natuurwezens. Dieper tot jezelf komen door in de zelfrealisatietuinen te vertoeven. Kies voor een verblijf van een paar dagen of langer, en laad niet alleen je lichaam en geest op maar ook je ziel en Essentie!

Je kunt kiezen om te verblijven in de B&B, camping, chalets of het vakantiehuis. Mogelijk vanaf 1 nacht.

Lees hier meer over een verblijf op de Krachtplaats

 

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9, het was fantastisch! De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd. Heel veel dank voor deze geweldige plek!”

Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in de mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

 


Agenda

Za + zo
24+25 sept
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, spel en gemak. Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Ook voor een eigen praktijk of als aardehealer.

Zo 25 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Merlijn-Merlina tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Merlin, Merlina, Graal, Maagd, blauw-violette kosmische Straal, activatie en transmissie. Zuivert oud karma. Brengt Meesterschap, Goddelijke magie, creatiekracht en het speelse kind. Je krijgt de mooiste healingstools gedownload!

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

   
Vr + za + zo
30 sept, 1 + 2 oktober
10:00-17:00

Opleiding Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een opleiding als Drakenhealer, kosmisch healer en Pillar of Light. Leer de 12 kosmische stralen te channelen. Multidimensionaal healer worden, downloading eenheid met Gaia.

Vereiste vooropleiding: Kosmisch Vuur 1

Za+zo
8+9 okt

10:00-17:00

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Grote Inwijdingen en initiaties: Sekhmet brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor in je hart, hartgevoel, hartepijn en wij-hart. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind. Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat en Kosmische Kennis. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid en Heldere Gaven
Wo 12 okt
19:30-22:00

Inzichtavond non-dualiteit en leven vanuit je ware Zelf
Gegeven door Luuc van Vuuren

Eeuwenlang is er gezocht naar verlichting in de grotten en tempels, maar nu is het de tijd om in het dagelijkse leven ons ware Zelf te gaan leven. Op deze avond duiken we dieper in de processen die hierbij in gang gezet worden en hoe je hier mee om kunt gaan. Op welke wijze je steeds weer terug kunt keren naar het rustpunt en de openheid van je ware Zelf. Met ruimte voor persoonlijke vragen en inbreng.
Begint op za 22 okt
6x 1 dag van 10:00-17:00

Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Gegeven door Willeke Jansen

Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf? Tijdens deze reeks aan samenkomsten gaan we dieper in op o.a. deze thema’s.

Wo 26 okt
19:30-22:00

Verdiepingsavond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?
Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je vastloopt en begeleiding bij zoekt.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png