Elohim nieuwsflits 168: Ervaar de Stilte en eenheid tijdens een groeps Stilte retreat

Groeps natuur en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf!

’s Morgens en 's middags, tijdens de gezamenlijke bijeenkomsten met meditaties, deelrondjes en oefeningen zullen diverse thema’s aan de orde komen. Je krijgt inzichten, antwoorden en heling. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet dat je stilte en verruiming zult ervaren en je je Ware Natuur gaat ontdekken.

kruinchakra 2.jpgIn je "vrije tijd", buiten de bijeenkomsten, ben je in Stilte, lees je, mediteer je en/of zit je in de inwijdingstuinen van de Elohim Krachtplaats. Hierdoor zul je nog meer diepgang beleven.
Ervaar jezelf voorbij je persoonlijkheid, stress, spanning, verhalen, emotionele en mindstuff tijdens deze groeps stilte en natuur retreat!
Onderling wordt er tussen de bijeenkomsten en tijdens de maaltijden niet gepraat, hetgeen je dichter bij je Ware Zelf brengt.  Aangeleerde sociale gewoontepatronen vallen weg. De echtheid en puurheid van de verbondenheid vanuit het Ware Zelf, is wat overblijft.

Als vanzelf komt het contact met en de aanwezigheid van je Ware Natuur omhoog
 
Vanuit die Stilte ontmoet je gedurende de dag ook de eenheid met de natuur en haar wezens. Je zult merken hoeveel gemakkelijker je hen en hun boodschappen verstaat omdat je hoofd leeg is en je de innerlijke Stille ruimte bent! Prachtige, mooie en wonderlijke verlichtingservaringen kun je zo opdoen!

Als je hoofd stiller wordt
ervaar je eenheid met alles. Dat is het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je gelukkiger dan als je ego-ikje en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ is daarbij heel hulpzaam en laat je voelen wie werkelijk Bent.

Elke dag zal zich in de Ontmoeting met JeZelf, je rust, zachtheid en openheid meer verdiepen. Je vindt de Bron in jezelf en komt Thuis.
Je zult later thuis en op je werk hier veel aan hebben. Ook de Krachtplaats en het Lemurisch bos energie leveren een belangrijke bijdrage aan dit prachtige proces in jou. Een belangrijke ervaring op je Inwijdingsweg!

Na afloop zul je merken dat je meer rust, geluk, stabiliteit, evenwicht, richting en antwoorden hebt. Je zult merken hoeveel voller, rijker en gevulder je naar huis gaat. Je ware zelf zul je nooit meer kwijtraken. Een ervaring die voor geen geld te koop is!

Data:                     27 tot en met 30 oktober 2016

Tijdstippen:         ochtend bijeenkomst: 10.30 tot 12.00 uur
                              middag bijeenkomst: 15.30 tot 17.00 uur

Inclusief:              ontbijt, lunch en diner (lunch en diner gezamenlijk, ontbijt individueel)
                               8 bijeenkomsten van 1,5 uur

Exclusief :             Accommodatie: huur een chalet, de Sekinah kamer, een caravan, blokhut
                               Pegasus of kampeer in je eigen tent of caravan
                               Klik hier om te boeken: www.natuurcampingvakantiehuis.nl

Wees er snel bij want er is een beperkt aantal accommodatie mogelijkheden!

 

 

Ik ontmoet je graag!

Willeke Jansen

 

Klik hier om je aan te melden

 


Morgen avond van 19:30 - 20:30, 15 september:

8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + met het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!

Donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur is er weer een online/live groeps channeling.
Je kunt nog meedoen!

Klik hier om je aan te melden


Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’ 

Met Willeke Jansen

Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat jij je stralende Zelf wilt neerzetten voor de nieuwe aarde? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en meer vandaaruit leven? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Bewegen vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijne Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? In je relaties of seksualiteit?

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden