Elohim nieuwsbrief 169: Parallelle levens, tijdsreizen en de nieuwe samenleving

Parallelle levens, tijdsreizen, jezelf beleven voorbij dit ene leven en de nieuwe samenleving

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Open verbindingen, meesterschap, authentieke kracht, genezende gaven, communicatie met de niet stoffelijke wereld, dankbaarheid, mededogen, innerlijke vrede en liefde ontstaan. Een nieuw tijdperk en samenleving worden geboren.

1) Ontwikkeling van ziel en essentie tussen 33 en 49 jaar

 

Na je geboorte ga je weg bij je Oorsprong en hoogste zelf en daal je dieper in het aardse leven. Je denkt alleen nog maar vanuit dit lichaam en dit ene leven; de derde dimensie. Je vergeet je Oorsprong en onsterfelijkheidsgevoel. Na verloop van jaren van innerlijke ontwikkeling (33-49 jaar) functioneer je niet langer alleen vanuit je denken en wil, maar vanuit hart en ziel. Nog weer later ben je altijd en overal gericht op samenwerking en hulp aan anderen. Dit is je drie tot vijf dimensionale ontwikkeling die aanvankelijk nog steeds gericht is op de wereld om je heen en vanuit een ik met hart. De volgende groeifase start met zoeken naar interne en externe Eenheid. Kritiek, drama, geschillen trek je je minder aan en je maakt het niet meer allemaal persoonlijk. Inzicht, overzicht, oordeelloosheid, gevoeligheid en bewustzijn verruimen zich en je ziet hoe de buitenwereld alles in jezelf spiegelt.

Je kijkt door gedrag, rollen en illusie heen, je brandpunt verschuift

Lees hier verder

 


Wil je info over je verdere Weg, richting of stappen?

Boek dan een live of telefonisch consult met een van de Elohim Master healers, readers en coaches die deze Weg ook gaan, en door hun eigen ervaring je uitstekend kunnen begeleiden.

Of bel voor een gratis readingadvies zodat we kunnen readen wat aansluit bij jouw weg op het moment.

Voor gratis workshopadvies op readingsniveau kun je +31 (0) 597 541 539 bellen.

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


Kosmisch Vuur 1 was spectaculair!

Wat was het mooi! De hele groep deelnemers was zo intens in vrede, open en verbonden,  de energie zo zuiver, mooi en krachtig! Het was een geweldige basis voor de krachtige transmissies en healingen die middels Joke mochten plaatsvinden. De engelen en het sacrale eenheidsveld waren enorm voelbaar tijdens dit weekend waardoor de stilte en ontroering van ieders Essentie, magisch en kristallijn kind diep kon indalen in de sacrale poort van het 2de chakra. Een Goddelijke innerlijke Stilte, Vrede en Gevuldheid, voorbij elk verstand, was wat ieder mocht ervaren en mee naar huis nemen. Naast alle 13 delen van de ziel en Goddelijke Vonk. Als Elohim team zijn we ook enorm dankbaar voor iedereen die er bij was. Door jullie en mét jullie kunnen we het Licht verspreiden via de Elohim Krachtplaats, over de aarde. Door jullie aanwezigheid en (financiële) steun aan het centrum zijn wij in staat om het Lichtwerk en het onderhoud van de tuinen, gebouwen en het bos, voort te zetten. Ook een enorm dankjewel aan alle vrijwilligers en teamleden die als een superteam belangeloos vanuit de groepsziel en Christuskracht, samen hebben gewerkt zodat iedereen kon eten, drinken en slapen en zich welkom voelen in verzorgde gebouwen en tuinen. Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest! De lichtengelen, natuurwezens en de hele Krachtplaats trillen nog na van dit bijzondere evenement.
Binnenkort volgen nog meer bijzondere workshops, zien we jou dan ook (weer)?

 

 

lunch kv1.jpg
Lunch kv1 (2).jpg

 


Hieronder een paar Kosmisch Vuur feedbacks die we ontvingen:

Bedankt voor al jullie mooie feedback, we zijn er erg blij mee. Heb je ook een mooie feedback die we kunnen gebruiken of iets dat je ons wilt laten weten? Mail ons dan op info@elohim-centre.org.

"Bij aankomst op de vrijdag voorafgaand aan de workshop voelde de krachtplaats voor mij weer als thuis komen, heerlijk! De wijze waarop je tijdens de workshop de groep begeleidt, met zoveel geduld en rust in je stem voelt voor mij heel fijn. De binnenkomende energieën waren een ervaring waar ik stil van werd, zo mooi, zo ruimtelijk.  
Tegelijkertijd kwamen er bij mij heel wat emoties los, m.n. rond het 2e chakra. Fijn om op deze wijze weer wat opgeruimd te hebben.
Onderweg naar huis voelde ik in de auto al veel meer gronding. Ook thuis voel ik dat ik dieper in mijn onderlichaam ben ingedaald. Iedere keer wanneer ik terugdenk aan het eind van de Kosmisch Vuur  workshop, waarbij je aangaf dat de letters EHL in de handpalmen en voetzolen werden geschreven voel ik direkt een sterke stroming door mij heen gaan. Heerlijk gevoel.
 
Tot 23 september met de Merlin workshop!"
Veel liefs,
H
 
 

"Vanuit mijn hart een groot dank je wel dat het  mogelijk was om bij jullie weer zo'n mooi, rijk weekend mee te maken. 

Wat liep het allemaal weer lekker, althans in mijn beleving, wat stond alles weer geweldig voor ons klaar, wat een feestje om aan te schuiven aan de gedekte tafels, de liefde en zorg voor alles, ook in de winkel.

En dank je wel Joke voor zoveel zachtheid en rust en liefde die je weer over ons uitgeschonken hebt via je woorden, via veel teerheid in je stem.

Het gaf zo'n geruststellende, lichte sfeer, die me helpt diep te ontspannen, onder ogen te zien, los te laten, nieuwe inzichten en ook vermoeidheid toe te laten en me gevoed te voelen om mijn ware zelf weer dieper te belichamen in mijn dagelijks leven thuis.!

Het is toch de diepe ontspanning en me veilig voelen die de weg opent voor mij om me nog meer over te geven aan wat in en door mij heen zich wil voltrekken en geleefd wil worden.

Nogmaals dank je wel allemaal!!!!"

Warme groet,

A

 

30/9, 1+2/10 Opleiding Kosmisch Vuur 2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

merkivah.jpgKan alleen na Kosmisch Vuur 1. Multidimensionaal healer worden, downloading eenheid met de natuur en Gaia. Leer werken met de Kosmische Stralen. Het Kristallijnen Gouden Tijdsgrid en alle 12 Kosmische Stralen worden voelbaar geïnstalleerd op een grote Lemurische kristal tijdens een transmissie waarbij ook engelen door je heen zullen werken. Het kristal brengt daarna voortdurend hogere trillingen en de meest mooie zachtheid, op je binnenkomend water, gas, licht, computer en in de sfeer van je huis. Alles wat je doet, eet, drinkt, het water van je douche enz, doet je daarna baden in positieve energie.

Klik hier om je aan te melden

Herhaal je deze workshop? Maak dan gebruik van de herhalerskorting en betaal geen €614,- maar slechts €354,-. inclusief eten en slapen. Als je de workshop herhaalt zit het kristal niet bij de prijs inbegrepen, schaf een nieuw kristal aan bij de kassa of neem je oude kristal mee zodat daar een nieuw programma op kan komen.

 


Mis hem niet:
24+25/9 Workshop Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
Ontvang geweldig Merlin healingstools die je zelf uit je lichaam kunt channelen

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

 


8+9/10 Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat

Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Sekhmet - Hathor - Isis.jpgGrote Inwijdingen en initiaties: Sekhmet brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind, relatiechakra en subtiel buikgevoel. Hathor opent voelbaar de Divine in je hart, hartgevoel en wij-hart. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind en hoger Bewustzijn. Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat en Kosmische Beïng. De Piramide Inwijding brengt je je onsterfelijke ziel, je Goddelijk Ka-lichaam, eeuwige gezondheid, Heldere Gaven en de Bron in je buik. 

Lees hier meer

Feedback van vorig jaar:

"Wat een prachtige workshop, mijn hele systeem tintelt deze hele week nog na. Ik kan veel gemakkelijker bij mezelf blijven, zie als het ware een helder overzicht en ga daarom ook niet meer overal op in.

Voel als het ware mijn grote zelf toe kijken en niet het persoontje. Veel viel/valt op z’n plek, nu oude overtuigingen en illusies die al langer speelden weg zijn. Er is letterlijk meer ruimte, een enorme last is van mijn schouders af…Voel meer vreugde en blijheid, voorheen was dat alleen in mij, nu voelt het dat het ook naar buiten stroomt. Meer zachtheid in en om mij heen. De tuinactivatie was ook heel mooi en krachtig. Deze heeft me laten zien en voelen dat alles is zoals het is…..zo boven zo beneden en ik daarin kan verblijven, juist met al die gevoelige lagen. De energie gaat nu zachter door mij heen, terwijl ik me sterker voel.
Enorm dankbaar voor al wat is, dank je wel Joke…."
 
Liefs Brigitte

 


 

leerling en meester.png

 


 


Als patstellingen of irritaties ontstaan gaan deuren naar liefde dicht.

Frustrerende lijdzaamheid volgt.

 


Voel jij ook een stuwkracht in jezelf die meer wil of je verder duwt?

Een drive die weet dat je ‘nog niet klaar bent’ en er meer voor je bedoeld is? Boek dan een Elohim Master sessie en  open je naar je Oorspronkelijke Hart, je volledig Potentieel en de bedoeling van je leven.

Klik hier voor meer informatie

 


Opleiding Volledig Potentieel, Zelfrealisatie Healer Reader Coach

 


Oproep van Moeder Aarde

Ben je daar mijn kind zegt Moeder Aarde
Ik heb je zo gemist!
Nu voel je weer mijn planten- en dieren spirits, mijn stenen- en mensenkinderen
Je leeft vanuit je hart en ware Zelf
Je bent open en subtiel voelend
Ik ben zo blij!
Deel van mij, van de Goddelijke Moeder, ben je nu weer
Deel van onze zorgzaamheid voor al het leven
Jouw Droom en mijn Droom zijn één
Mijn natuur en Spirits zijn één met Jou als Goddelijke Oorsprong
We omringen en beschermen je
De Geest van mij, Moeder Aarde, de bossen, bergen en wateren roepen je om Thuis te komen
Om paradijselijk te genieten van onze Aanwezigheid en steun
Om samen te werken voor de nieuwe aarde
Ontwaak in de grootsheid van je ware natuur en de natuur waarmee je altijd al verbonden bent
De zon schijnt, de dauwdruppel valt en het leven lacht je toe
Welkom in ons nieuwe Paradijs mijn mensenkind
Voortaan gaan we hand in hand!

Joke ElZiam Nootebos

 


Ervaar het nieuwe Paradijs en de Magic Power in je:

24+25/9 workshop Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

 


moeder aarde.pngVersterk je verbinding met Moeder Aarde

 


Een prachtige tijd voor een stilte retreat

Tijdens de stilte- en natuur retreat is het de bedoeling dat je de rust, ruimte en eenheid in jezelf ontdekt.

Dat je stil wordt in je hoofd en hart waardoor je meer open zult gaan voor het alom aanwezige veld van Liefde en Bewustzijn, de boodschappen van de natuurspirits, de Elohim Engelen, Moeder Aarde, de Elohim Krachtplaats en van je eigen innerlijke Stem en Essentie. De helende energie van de Krachtplaats helpt daarbij en werkt ook voor je zelfrealisatie-proces, je inzicht-overzicht, levenskoers, keuzes en bestemming. Je kunt een individuele retreat in 2x4 of 1x8 dagen doen. Of ...
meedoen met de groepsretreat met Willeke Jansen, van 27 t/m 30 oktober.

"vrouw in tuin 7.jpgDank jullie wel voor een heerlijke week. Een week van stilte, mooi weer, prachtige kleine beestjes, ruizende bomen, tjilpende vogeltjes, een snorrende poes, een hippende eekhoorn, een prachtig zwevende roofvogel, springende kikkertjes en schitterende libelles en vlinders.

Maar vooral een week van in mijzelf keren, niet labelen of analyseren, weten dat ik kwetsbaar mag zijn (het harnas laat ik hier achter). Dat ik goed ben zoals ik ben. Ik weet nu dat ik een goed vriendinnetje van mezelf ben en dat we het makkelijk samen uit kunnen houden."
M. S.

Bekijk hier meer informatie over een Natuur - Stilte retreat op de Elohim Krachtplaats

 

Lees hier meer ervaringen over retreats


27 t/m 30/10 Groeps natuur- en stilte retreat: ‘Ervaar weer wie je werkelijk Bent, leef je Ware Zelf!

Geschreven door Willeke Jansen

Als je hoofd stiller wordt ervaar je eenheid met alles. Dat is het geluk van je ware Zelf. Het zijn de meest waardevolle en belangrijke momenten in je leven. Niets maakt je meer gelukkiger dan als je ego-ikje en denker oplossen in Al-Eenheid en de puurheid van Zijn. Het loslaten van rollen en ‘social talk’ is daarbij heel hulpzaam en laat je voelen wie werkelijk Bent.

Vrouw bij lem bos.jpgIn deze stilteretreat met Elohim teacher Willeke Jansen zullen diverse thema’s aan de orde komen. Je krijgt inzichten, antwoorden en heling tijdens de bijeenkomsten met meditaties, deelrondjes en oefeningen. Daarbij wordt de energie zodanig neergezet dat je stilte en verruiming zult ervaren en je je Ware Natuur gaat ontdekken.  

In je "vrije tijd", buiten de bijeenkomsten, ben je in Stilte en kun je lezen, mediteren en/of de inwijdingstuinen van de Elohim Krachtplaats bezoeken.

Lees hier meer

 


Het kristallijnen zelf is het mooiste dat je hebt

Geschreven door Willeke Jansen

Cosmic-and-Flowers.jpgHet is pure onschuld, hogere integriteit, teerheid, liefde en goedheid. Het moet eerst opgemerkt en daarna gekoesterd, beschermd, erkend en geëerd worden door jezelf. Je mag het niet meer laten ondersneeuwen of vertrappen. Het luistert heel subtiel. Het is het lichaam van jouw essentie en jouw geschenk aan de aarde. Het is de basis van je ware natuur. Alleen jij kunt er voor zorgen, er voor opstaan want haast niemand ziet of voelt het aan. Door er naar te luisteren en er voor te zorgen wordt het veiliger en sterker en leert het ook open te blijven in grofstoffelijkheid, dualiteit en materie. Dat zorgt dat je innerlijk kindgedrag er niet meer met je meesterschap vandoor gaat. Of dat je niet langer boven je kwetsbaarheid staat en zonder buikverbondenheid en openheid met je omgeving bent.

Lees meer

 


Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’

Begint 22/10, 6 bijeenkomsten in 6 maanden gegeven door Willeke Jansen

meerdere lotussen.jpgJe hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Bewegen vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijne Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? In je relaties of seksualiteit?

Tijdens deze reeks aan samenkomsten gaan we dieper in op o.a. deze thema’s. We doen oefeningen, alleen en met elkaar. We gaan naar binnen, in jezelf, doen meditaties en je kunt je eigen vraagstukken inbrengen.

Lees meer over het verdiepingshalfjaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’

 


Gratis fragment channeling, healing "Nieuwetijdscodes, Wesak en je Boeddha Hart helpen om de rust en volheid van het leven in je te activeren!”

Door de nieuwetijdscodes van deze live channeling, met Joke ElZiam Nootebos, ga je bruisen van lichte, vitale energie! Je zult deelnemen aan het leven in plaats van alleen een waarnemer te zijn of onzeker te blijven. Vurige drakenkrachten installeren zich in je buik en lendenen tijdens deze helende channeling. Na afloop van deze channeling zal je onveiligheid nog verder gaan oplossen. Je zult jezelf gemakkelijker open kunnen stellen voor Liefde.

Beluister het gratis fragment hier

 

Bestel hier de volledige channeling "Nieuwetijdscodes, Wesak en je Boeddha Hart...”


Agenda

Zo 18 sept
10:00-17:00

Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden en afsplitsten. Diepgaand aangetrokken tot tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Hoe ga je daarmee om? Eigen vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings door Joke ElZiam Nootebos.

Zo 18 sept
14:00-15:00 

Channeling, healing in de Tweelingstraal, Heilig Huwelijk tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Draag bij aan de mannelijke en vrouwelijke eenheid in de wereld en jezelf. Bron en hoofd in buikgevoel. Tweelingziel relaties. Afsluiten, terugtrekken, trekken en duwen, agressie, oneerlijkheid of niet volledig open zijn i.d. relatie?

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Za + zo
24+25 sept
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, spel en gemak. Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Ook voor een eigen praktijk of als aardehealer.

   
Vr + za + zo
30 sept, 1 + 2 oktober
10:00-17:00

Opleiding Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een opleiding als Drakenhealer, kosmisch healer en Pillar of Light. Leer de 12 kosmische stralen te channelen. Multidimensionaal healer worden, downloading eenheid met Gaia.

Vereiste vooropleiding: Kosmisch Vuur 1

Za+zo
8+9 okt

10:00-17:00

Sekhmet, Hathor, Isis, Horus, grote Piramide Inwijdingen voor je missie en verlichte staat
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Grote Inwijdingen en initiaties: Sekhmet brengt je staat van verlichting in je innerlijk kind en subtiel buikgevoel. Hathor in je hart, hartgevoel, hartepijn en wij-hart. Isis, initieert je in de zuivering en verlichting van je mind. Horus brengt je de initiatie voor je Zijnsstaat en Kosmische Kennis. De Piramide Inwijding brengt je de identificatie met je onsterfelijke ziel, Ka-lichaam, eeuwige gezondheid en Heldere Gaven
Wo 12 okt
19:30-22:00

Inzichtavond non-dualiteit en leven vanuit je ware Zelf
Gegeven door Luuc van Vuuren

Eeuwenlang is er gezocht naar verlichting in de grotten en tempels, maar nu is het de tijd om in het dagelijkse leven ons ware Zelf te gaan leven. Op deze avond duiken we dieper in de processen die hierbij in gang gezet worden en hoe je hier mee om kunt gaan. Op welke wijze je steeds weer terug kunt keren naar het rustpunt en de openheid van je ware Zelf. Met ruimte voor persoonlijke vragen en inbreng.
Begint op za 22 okt
6x 1 dag van 10:00-17:00

Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Gegeven door Willeke Jansen

Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf? Tijdens deze reeks aan samenkomsten gaan we dieper in op o.a. deze thema’s.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png