Elohim kristallen nieuwsbrief 97

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 9 september t/m donderdag 22 september

 


Kristallen en bio tincturen


Weldadig voor lichaam en geest - Ontspanning, healing, harmonie en balans

Edelstenen op je lichaam leggen is een van de meest ontspannende en helende activiteiten die je kunt doen.
De hoge trilling van de Elohim edelstenen zorgt voor reiniging van je aura lagen, het ontspant je spieren, zuivert je chakra's en lost blokkades op. Vaak mogen ook oude emoties en verdriet aan de oppervlakte komen om geheeld te worden. Er gebeurt tijdens een edelsteen legging precies wat er nodig is op dat moment. Elke keer dat je een edelsteen legging doet kan daarom ook anders zijn.

Door vaker een legging bij jezelf te doen kan de energie van de edelstenen steeds dieper bij je systeem binnenkomen, je wordt ontvankelijker voor de helende kracht. Hierdoor ga je op steeds meer lagen harmonie, balans en ontspanning ervaren. Je ware Zelf, los van alle gedachten en identificaties komt meer op de voorgrond, je voelt je gevulder, blijer en een innerlijke stilte en sereniteit ontvouwt zich.

Je kunt een Elohim edelsteen legging bij jezelf doen, maar je kunt ook iemand anders verrassen door hem of haar een edelsteen legging te geven.

Heerlijke edelsteen legging sets voor jezelf of praktijk

2429-chakralegging aquamarijn blauw kleed_c1_w340_h250.JPG   Citrien chakra.JPG   2428-chakralegging amethist_c0_w900_h.JPG

Aquamarijn chakra legging

 

Citrien chakra legging

 

Amethist chakra legging

Paranormale gaven ontwikkelen. Geeft een gevoel van vrijheid en rust voor de ziel. Levensvreugde, jeugdigheid, zelfbekrachtiging, ruimte en vrijheid, terug krijgen van reuk.
  Een zonnige legging die helpt bij levensangst, vermoeidheid en opstaan vanuit positiviteit.

Versterkt het intuïtief weten hoe met anderen om te gaan. Zenuwsterkend, zonnig, kracht, geen misplaatste bescheidenheid, spijsvertering, lever. Geeft moed

  Een ontspannende legging voor rust in het hoofd. Brengt innerlijke rust en mindsfulness. Versterkt de intuïtie, brengt inzicht en wijsheid
         
 Bergkristal legging.JPG    rozenkwarts legging.JPG    
Bergkristal chakra legging
  Rozenkwarts chakra legging
   
Fysieke, emotionele en spirituele zuivering, helder bewust. Verruimt overzicht, inzicht en helder weten. Egoloos kijken. Oordeelloos worden. Bij rugpijn of depressie.   Liefde, geborgenheid, heling kindertijd. Meer liefde kunnen geven. Niet vanuit oude pijnen reageren. Voorwaardenlijst loslaten.    

 

Door een geopende edelsteenlegging van het Elohim Centre te gebruiken verzeker je jezelf ervan te werken met stenen die zijn opgeladen met de hoogst mogelijke liefdestrilling!


Bekijk alle beschikbare edelsteenleggingen hier

 

Weten welke edelsteenlegging het beste bij jou past? Bel ons voor 5 min. gratis readingsadvies op +31 (0)597 541 539.


Wist je dat je bij het Elohim Centre ook een kristal chakra legging kunt doen?

Door een ervaren Master healer wordenkristal legging op vloer.jpg worden kristallen en edelstenen gebruikt die perfect bij jou passen.

Heerlijk en weldadig voor lichaam, geest en ziel!

Lees meer

 

 


'Veel boosheid komt los' 'Opstaan voor mezelf' 'Mijn waarheid verkondigen'

Dit zijn veel gehoorde thema's die we op het centrum horen van bezoekers en clienten die een healing sessie komen doen. Deze thema's komen los omdat we meer door de onderste chakra's aan het groeien zijn. Het is goed dat dit loskomt en getransformeerd wil worden, maar dat kan ook heel pittig zijn, zeker als je voor je gevoel wel wat steun kan gebruiken. We hebben een aantal producten geselecteerd die ondersteunen bij thema's zoals loskomend verdriet, opstaan voor jezelf, innerlijk kind thema's en in je kracht gaan staan.

 zelfrealisatie tinctuur.jpg   kruidentinctuur.jpg   keelchakra pakket.jpg

Transformatie mix

 

Agrimonie deva kruidentinctuur

 

Basis chakra pakket

Deze krachtige bio tinctuurmix helpt je bij het transformeren van (zware) energie die jou niet langer dient. Het zorgt ervoor dat je bevrijd wordt van "verdriet, chaos, schaduwgedachten, stemmingen, moe, alles is teveel".   Bij teveel innerlijke spanning en uiterlijke prikkels beschermt en ontspant het. Agrimonie geeft de mens ook zelfbescherming en zelfvertrouwen en helpt het kristallijnen Zelf. Aardend op en opstaan in je kracht.   Dit pakket bekrachtigt zelfvertrouwen, zet je stevig op de grond met behoud van je stille middelpunt. Voelbaar vanuit verbinding met jezelf zul je gemakkelijker mee kunnen bewegen met wat er is. Vertrouwen, rust, geborgenheid en een hoger weten.

 


Welke sfeer wil je in je huis, een bepaalde kamer of op kantoor?

Elohim kristallen in huis en kantoor zijn een weldaad voor mens dier en omgeving, elke soort zet zijn eigen stempel op de sfeer

 

- een veilige, geaarde en geborgen sfeer (kinderkamer, dementie, innerlijk kind-gevoeligheid)
- een warme open of welkome sfeer
- heldere stralendheid
- ontspanning
- blijheid, hart
- geordendheid
- eenheid
- geestelijke en/of lichamelijke vitaliteit (bij vermoeidheid, dips, burn-out of ziekte)
- ontstoren van sferen, stralingsbelasting, eletro smog of geesten

De Elohim kristalmaster heeft een groot assortiment geopende en geactiveerde edelstenen en kristallen in de winkel en kan heldervoelend invoelen welke edelsteen goed is voor je vraag.

Voor meer informatie en een (gratis 5 min. of betaald uitgebreider) kristaladvies, bel ons.

T: +31 (0)597 541 539
T: +31 (0)597 522 308
E: info@elohim-centre.org


merkaba.jpgGrote Merkaba van bergkristal is weer voorradig!

De Elohim Merkaba verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele kennis en liefde zodat de kwaliteiten daarvan in je persoonlijkheid komen. De Merkaba's worden bij het Elohim Centre geopend, geactiveerd en geprogrammeerd met de hele inwijdingsweg waardoor de energie van het fysieke lichaam tot aan je ware Zelf werkzaam is!

Bestel de Elohim Merkaba hier

 


Elohim hanger en knuffelstenen nu 20% kortingknuffelstenen.jpg

Nergens anders vind je edelstenen met zo'n hoge liefdes trilling en werking!

Bekijk hier het assortiment

 

 


Alle Engel-Innerlijk kind kristallen uitverkocht, nieuwe XL serie nog beschikbaar

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpg

Wauw wat is de verkoop van dit schitterende kristal snel gegaan! Binnen 1 week is de hele serie die we online hadden staan verkocht. Ook van de XL exemplaren zijn er nog maar een paar. Geweldig hoeveel mensen diep geraakt zijn door het programma dat op de steen is geankert, voor de heling van het innerlijk kind en de manifestatie van de engel die je bent.
Nu gaan we snel op zoek om te kijken of we ergens nog meer van deze prachtige stenen kunnen vinden.

"Superbedankt voor het mooie kristal. Hij is nog veel mooier dan op de foto.
Ben er heel erg blij mee. Hij voelt ook heel bijzonder!"

Bekijk het Engel en Innerlijk kind kristal hier

 


Pakketten voor steun, transformatie, heling en spirituele groei


keelchakra pakket.jpgKeelchakra pakket:

Je gevoel niet inhouden, je hart in directheid kunnen luchten. persoonlijke zekerheid vinden in helder en direct spreken. Niet meebewegen met je kleine zelf, angst, ego’s of een zware omgeving.

aurabeschermingsset3_c1_w340_h250.jpgAura beschermingspakket:

Het tegenhouden of afvoeren van zware, schadelijke en ongewenste energie. reinigt, heft blokkades op en helpt tijdens en na heftige processen. Het aurabescherming pakket activeert gezondheid, vitaliteit, levensenergie, doorstroming en balans.

Krachtset van hoofd naar buik.jpgKrachtset van hoofd naar buik:

Je gedachten komen tot rust en je gaat leven vanuit de basisrust in je lichaam. Hierdoor wordt je krachtiger, zelfverzekerder en schiet je minder in de stress. Door de multidimensionale activatie werkt het pakket op al je lagen tot diep in de ziel.

 


Schitterende Gaia-Christ© Zonnesteen bollen!zonnesteen bol.jpg

Verreik je omgeving met de geweldige kracht van de geprogrammeerde zonnesteen bol. Al je cellen en lichtlichamen gaan op een hogere frequentie resoneren. Jij en je omgeving worden opgetild in blijdschap, harmonie en verbondenheid.

Bekijk de Gaia-Christ© zonnesteen bollen hier

 


wesak 1 kristal DSC01543.JPGDiamanten aarde netwerk kristal - Ontvang spontane lichthealingen en hoge liefdesfrequenties

Dit Lemurisch bergkristal met een door Joke ElZiam Nootebos geinstalleerd programma, opent een nieuw Aarde netwerk waardoor gevoelige nieuwetijds mensen worden bekrachtigd in hun Diamanten ware Zelf. Door het kristal in huis te leggen wordt het Leven Stralender en gemakkelijker. Het kristal verbindt je ook met de matrix van het walvis bewustzijn.

Een fantastisch kristal voor in huis of tuin om jezelf en de omgeving te omringen en doordringen met universele liefdes frequenties voor heling, ontwikkeling en groei. We ontvangen ook veel mooie reacties op dit kristal.

Lees meer over het Diamanten aarde netwerk kristal en bekijk het filmpje!


"Het kristal zorgt dat ik uit mijn hoofd blijf en in het eenheids-liefdes veld, ik voel me anders, zo mooi!!!"

"Wat een prachtig kristal, vol Liefde en Licht en regenbogen! Het vult me met zoveel Liefde. Het opent me steeds verder, waardoor mijn ware licht schijnen mag, om de wereld te helpen."

"Zo'n prachtig kristal. Het kristal lag die avond bij mij in bed en de energie is intens en prachtig. Mijn hand zocht het kristal op en een spontane krachtige healingsenergie spoelde door mij heen...."

 


 

 


Diversen


15/9 8D (Live of) Online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"

Met Joke ElZiam Nootebos, van 19.30 - 20.30 uur.

Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Je hoger licht bereikt je onderste chakra's. Je nieuwste programma’s en informatie komen binnen. Lichtmeesters en engelen communicatie + het Rijk van Shamballa, gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan. Scheppingskracht, diamanten Bewustzijn, oprechtheid, je hartchakra en je Draken energie worden actief. Het uplift en harmoniseert je hormoonhuishouding, voedingspatroon en hersenstofwisseling zodat je je steeds beter en krachtiger gaat voelen!

"De transmissie ging ontzettend diep maar voelde gelijk ontzettend goed. Het veld wat we als groep hebben neergezet voelde zeer krachtig en ontzettend veilig."

"De dagen na de transmissie heb ik gemerkt dat ik veel vrolijker was en dat ben ik nu nog steeds. Ik ben meer toegeeflijker (niet zo koppig) en niet zo gejaagd als anders. Ik heb het gevoel dat ik meer autoriteit uitstraal zonder autoritair te zijn. Mijn omgeving is het ook opgevallen dat ik vrolijker ben en meer uitstraling heb."

"Een dag na de channeling voel ik me blij en licht, alsof er een last van mijn schouders is weggenomen."

Meld je aan vóór 12 september om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 

Kortingspakket: 5 channelings voor de prijs van 4, klik hier voor meer informatie.


18/9 Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn

Door Joke ElZiam Nootebos, van 10.00 - 17.00 uur

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden, afsplitsten en elkaar soms nu weer tegenkomen. Helende en aanvullende kwaliteiten en het overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel worden gedownload. Heling op het Heilig Huwelijk in jezelf en op je mannelijke en vrouwelijke kant tot aan de Bron. Vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings. Ook als je niet je tweelingziel, -vlam of -straal hebt ontmoet is dit een mooie workshop.

"Dank voor de prachtige workshop van gisteren. Het voelt als babystapjes zetten in een nieuwe kosmische jas. Alles voelt nieuw, moeiteloos en ongelofelijk kwetsbaar/sensitief."

Meld je aan vóór 15 september om gebruik te maken van de vroegboekkorting.

Klik hier om je op te geven

 


24+25/9 Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Door Joke ElZiam Nootebos, van 10.00 - 17.00 uur

Deze Merlin workshop of Merlijn opleiding brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlin healingstools"), de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de opleiding vanuit je eigen lichaam voortaan channelen als Merlin healer. Ook op afstand! Voor jezelf, anderen, dieren, praktijk, organisatie, je huis en een gebied! Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwt tijdens deze sprankelende en betoverende opleiding!

"De warmte, de kracht, de liefde en het vertrouwen in het Hoogste die we in de Merlijnopleiding hebben mogen voelen en ervaren is zo intens mooi en ontroerend. Ik kan alleen maar diep dankbaar zijn om dit te mogen voelen, doorleven en verder door te geven als kanaal. Dit is sacraal en licht."
Patricia

"Het was een heel bijzondere workshop met prachtige tools om mee te werken. De krachten worden steeds groter en healingsvelden breiden uit. Dank aan Merlijn, Merlina en Joke voor deze integratie!"
Nathalie

Lees meer

 


9 september is een heel bijzondere dag

Verbind je dan actief met het hoogste in jou. Op deze dag verandert opnieuw het electromagnetische veld van de aarde en de sferen. Dit is een van de belangrijkste gebeurtenissen van het Watermantijdperk. De instroom van nieuwe frequenties en nieuwe gedachtenvormen kunnen ook jou bereiken als je je deze dag openstelt voor de hogere Liefdes- en Eenheidsfrequenties. De binnenkomende Stroom zal je levenswijze en Plan op een evolutionaire manier verrijken en verruimen. Zeker als je met een groep tezamen bent want dan is de Kracht nadrukkelijk aanwezig! Tijdens de grote workshop Kosmisch Vuur van 10+11 sept. met Joke ElZiam Nootebos zullen we met meer dan 71 deelnemers volop afgestemd en open zijn met al onze zieledelen om de hogere frequenties en de Vreugde die daarmee gepaard gaat, te ontvangen in onze cellen!

Voor iedereen die er bij is, tot dan!

 

 


Channeling, healing "Leven vanuit de zuiverheid van je kristallijnen lichtlichaam"

De zeer bijzonder channeling en healing brengt een diepe transformatie door al je persoonlijkheidslagen. Het is een omslagpunt voor jezelf en de wereld.  Sterrenvolkeren, natuurwezens, Lemurische engelen, lichtmeesters, ze zijn voelbaar tijdens de helende transmissie en helpen ons te leven vanuit het eenheidsveld. Krachtig wordt de nieuwetijds eenheidsenergie voelbaar gedownload in je systeem. Je ik-oppasser met afgescheiden gedachten, kan zich na afloop van de healing gemakkelijker overgeven aan pure liefde. 

Lees meer

 


Agenda

Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Wo 14 sept
19:30-22:00

Healing & readingavond; hooggevoeligheid, burn-out en vermoeidheid
Gegeven door Marlisa Hof

Een avond over hooggevoeligheid en hoe je hiervan een kracht maakt. Hoe je de negatieve spiraal van vermoeidheid, burn-out, niet in jezelf geloven en te gevoelig zijn doorbreekt. Met ruimte voor persoonlijke readingsvragen. Combineer deze avond met een persoonlijke healing reading en verblijf op de Krachtplaats!

Do 15 sept
19:30-20:30

8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.

Zo 18 sept
10:00-17:00

Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden en afsplitsten. Diepgaand aangetrokken tot tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Hoe ga je daarmee om? Eigen vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings door Joke ElZiam Nootebos.

Za + zo
24+25 sept
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, spel en gemak. Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Ook voor een eigen praktijk of als aardehealer.

   
Vr + za + zo
30 sept, 1 + 2 oktober
10:00-17:00

Opleiding Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een opleiding als Drakenhealer, kosmisch healer en Pillar of Light. Leer de 12 kosmische stralen te channelen. Multidimensionaal healer worden, downloading eenheid met Gaia. Vereiste vooropleiding: Kosmisch Vuur1.
 

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png