Elohim nieuwsbrief 167: Wat eng, een basischakra zonder zelfbescherming!

10+11/9 Kosmisch Vuur 1; Baden in licht, scheppingskracht en liefde?

Workshop met Joke ElZiam Nootebos

Ja, dat kan echt tijdens de giga workshop Kosmisch Vuur door de Kosmische Stralen en de liefdeshealingen met de machtige Elohim-engelen. Kosmisch Vuur is de sleutel tot je hogere evolutie in de stof.

Kosmisch Vuur 1 is de basis om DNA healer, galactisch, kosmisch healer en reader en zelfrealisatie healer, reader te worden en/of je volledig potentieel met al je lichtlichamen te activeren. Tijdens de helende transmissies haal je al je lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies) op. Dit opent je volledig potentieel aan helderzien, helder voelen, galactische, DNA en kosmische kennis en genezende Gaven.

Deze week is de laatste kans om je op te geven! Het wordt bijzonder krachtig, net als de aardehealingsdag op 21 mei waar 86 deelnemers bij waren (zie foto's hieronder). Een Lichtfestijn gedragen door Moeder Aarde en vele lichtmeesters en engelen. Het Elohim team kijkt er naar uit en we hopen je te zien!

Allerlaatste kans om in te schrijven, het wordt ongelooflijk, je mag het echt niet missen!

Klik hier om je op te geven voor Kosmisch Vuur 1

 

grote workshop, tent met mensen.jpg

 

21 mei 2016 aardehealing, mooi!.jpg

 


Veranderingen bij Elohim aan de tuin van het 1ste en 2de chakra

Door Joke ElZiam Nootebos

Wat eng, een basischakra zonder zelfbescherming! Toch is het nu de tijd om onze bescherming te laten vallen. In de tuin zowel als in onszelf. René is met de hulp van vrijwilligers druk bezig de coniferen rondom de basischakratuin weg te halen. Natuurlijk niet na ze bedankt te hebben en ze gevraagd te hebben hun energie terug te trekken, en te verspreiden over de andere planten.
Weghalen coniferen met bus.jpgDe basischakratuin wil zich in deze tijd zonder de afscheiding van de coniferenheg verbinden met de 2de chakra tuin, die binnenkort ook de heg zal moeten missen, en ook verbinden met de overige chakratuinen die al eerder 'opengemaakt' werden.
Tot voor kort zochten we onze bescherming en veiligheid in onze omgeving. Bij onze partner en vrienden en ook het werk gaf ons eigenwaarde, veiligheid en zekerheid.
Nu we echter onze waarde en basisbestaan in onszelf ontdekken, worden we onze ware natuur tot in ons buikgevoel en basischakra. We leren niet langer te vertrouwen op de afgescheiden wijze waarop we op onszelf staan, en hoeven onze schoonheid en schaduw niet langer verborgen te houden. Zonder de heg om onszelf en om de helende tuin, leren we juist onze veiligheid bij onze eigen ware aard te vinden en dit oordeelloos te steunen. Als alle chakra's onze omheining kwijt zijn worden we een stralende en zichtbare Pillar of Light. Alle chakra's worden dan één zuil van Licht! Ons ikje wordt transparant zodat onze Essentie naar voren kan stappen.

Basischakra zonder coniferen.jpgToch zijn veranderingen van houvast in het leven voor ons allemaal eng en moeilijk
We zien dat ook aan het toenemend aantal sessiecliënten die willen stoppen met het werk of zijn gestopt. Pas als we onze waarde, vertrouwen en veiligheid kunnen vinden in onze ware Zelf kunnen we onvoorwaardelijk mee stromen met de veranderingen. Groei je mee met de tuinen of vind je het lastig?

Bezoek de Elohim krachtplaats om de zelfrealisatie tuinen en de Paradijsmatrix in levende lijve te ervaren en de helende codes op te nemen.

Tip: Boek een Helende Rondleiding met Healer-Reader, maak er een (langer) verblijf van of doe een individuele stilteretreat.

Op zoek naar een nieuwe stap in je leven? Persoonlijk advies hierover?

Bel ons voor gratis 5 min. readingsadvies op +31 (0)597 541 539.

 


Als je geluk niet langer afhangt van een ander, wordt elke relatie mooier

Tijdens de workshop 'Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn' op 18 september met Joke ElZiam Nootebos ontstaat meer bewustzijn, een ruimer inzicht, meer blijheid, minder oordeel en meer aantrekkingskracht tussen het mannelijke en vrouwelijke. Je ontvangt tevens diepgaande inzichten over je tweelingstralen en -tweelingziele-tak.

tweelingstraal 2.jpgOpenstaan voor engelen
In deze workshop zullen de engelen voelbaar samen met je werken aan verdere zuivering en ontwikkeling van al je systemen. Ook word je zelf meer "kanaal" voor de engelen.

Ervaringen deelnemers:

"Dank voor de prachtige workshop! Het voelt als babystapjes zetten in een nieuwe kosmische jas. Alles voelt nieuw, moeiteloos en ongelofelijk kwetsbaar/sensitief."

Klik hier voor meer informatie over de workshop op 18 september
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn

 

De Goddelijke Moeder in jou

Door Joke ElZiam Nootebos

De Goddelijke Moeder is de Bron van al het leven. Zij is het vrouwelijke en hoogste aspect van de scheppingskracht en het Inwijdingspad in jou. Ze verheft al het leven door je belichaamde, oneindige liefde, wijsheid, goedheid, zorgzaamheid en dienstbaarheid.

goddelijke moeder.jpgZij is je Goddelijke Vonk die in je gedrag en de materie is gekomen en op praktische wijze zorgt voor alle levende wezens. De mensen, dieren, planten, sterren- en stenenwezens hervinden hun schoonheid en verheffing door haar/JOUW liefde. Het zijn grote zielen die dit Inwijdingspad, om deel van haar te worden, doorlopen. Door Jou kan de planeet en natuur heling krijgen, verheffen mensen zich uit het lagere zelf en de mind en lossen de tegenkrachten op.

De moedige Mensen die het Goddelijk Moeder Hart gaan belichamen, die onbaatzuchtige Liefde worden, brengen heling aan de planeet, zelfs al heeft hun menselijke jas nog onbelichte aspecten. Zij ontwikkelen het Elohim Bewustzijn en Hart, in zichzelf. Zij leven in Overgave, verlichten al hun chakra's, houden niets van henzelf meer achter en zijn volledig dienstbaar aan het welzijn van allen. Het (seksuele en relationele ego-) wenslichaam, elk streven of ambitie vanuit de persoonlijkheid, is opgelost. Eenvoud, Puurheid en dienstbaarheid zijn kenmerkend in je geworden.

Je Goddelijk Moederaspect kan fel, krachtig, snel, duidelijk of vurig zijn vanuit je Goddelijke Waarheid. Maar ook vol mededogen en zachte liefde. Of je nu man of vrouw bent. Je gaat waar je geroepen wordt. Als een echte moeder beschermt Je Goddelijk Moederaspect haar kinderen tegen fysieke, emotionele, ego- en spirituele gevaren. Je Goddelijk Moederaspect is in staat door het enorme Hart alle obstakels, die verlichting van de mens en aarde in de weg staan, te vernietigen. Ze is deel van Omega en werkt niet zonder de Goddelijke Mannelijke tegenhander Alpha. Als Goddelijk Moeder aspect ben je niet langer bang van wat anderen van je zeggen of vinden of voor welke tegenstand dan ook. Je kunt eenvoudig de Goddelijke Waarheid die je bent geworden, niet langer wegdrukken bij tegenstand.

Wil je ook het leven in en rondom je verheffen door je belichaamde, oneindige liefde?
Wil jij dit in jezelf activeren kom dan naar het Lemurisch Bos waar deze krachten van Liefde in je worden geactiveerd. Neem ook de 2 bio tincturen hiervan in of leg ze onder je kussen.

Denk daarnaast aan de Godrealisatie audio's van Joke ElZiam Nootebos.

Joke 2016.JPGJoke
die deze weg heeft bewandeld in haar leven(s), laadt bovenstaande producten op met de Ingewijde Goddelijke

 

 


Als je geboren wordt, huil jij maar je omgeving is gelukkig
Als je sterft, huilt je omgeving, maar jij bent gelukkig!

...
Als je verlicht wordt huilt je ego maar JIJ bent gelukkig!

 


Channeling, healing “Activatie van je Godsrealisatie, je innerlijk kind, keelchakra en ware Zelf ontwaken”

Helende audio opname met Joke ElZiam Nootebos

Door deze workshop opname thuis te beluisteren van een helende channeling verzachten gedragspatronen en karaktereigenschappen als: altijd je zin doordrammen, vecht/vluchtreacties, niet kunnen kiezen of grenzen aangeven, jezelf weggeven of verstoppen, verzet tegen autoriteit en regelgeving. Je gaat leven vanuit het licht dat je bent! Oer-overlevingsangsten, pijnen van alleen staan en niet aangevoeld zijn in je relatie(s) lossen op tijdens de helende channeling. Afgescheiden delen in jou verenigen met je Essentie. Je voelt je daarna ongelooflijk compleet, liefdevol en sereen van binnen.

Klik hier voor meer informatie

 

"Ik heb afgelopen donderdag de geluidsopname besteld en ik heb een prachtige en SUPER krachtige healing mogen ontvangen. Angst, schaamte, er kwam van alles los. Vanuit mijn onderste chakra's kwam via mijn ruggengraat een vibrerende trilling omhoog, helemaal naar mijn keel. Ik voelde me zo gevangen. En nu.. Ik voel me zo bevrijd. Mijn stem is bevrijd. Ik zing de hele dag! Ik voel me zo verbonden met alles. Liefde.. Ik wilde dit heel graag met je delen."

 


Channeling, healing “Je plek innemen, laten zien wat je voelt/denkt, authenticiteit, grote DNA zuivering”

Helende audio opname met Joke ElZiam Nootebos

DNA.jpgIn deze opname van een channeling en healing uit een workshop met Joke, ontvang je diepgaande healing op je 12 strengig DNA, basischakra en hartchakra. Je innerlijke engel zal zichtbaar worden in je gedrag. Onveiligheid lost op en je zult gemakkelijker je plek innemen.

Laat zien wie je bent en ga voorbij aan je eigen onzekerheid. Los je diepste blokkades op, bevrijd je innerlijk kind en geniet van je authenticiteit! Bestel deze opname, die je daarbij kan ondersteunen.

Klik hier voor meer informatie

 


Gratis fragment Merlin inwijding “Controle loslaten, activatie 12 strengig DNA en 144 zieledelen”

Controle vanuit je hoofd en idealen lost op, zodat je vanuit je buik in de stroom van het leven kunt staan. Je volledig potentieel van je 144 zieledelen en je 12 strengig DNA komen binnen in je lichaam. Grote natuurspirits helen je onderste chakra’s en je ziel. Open je buik voor Goddelijke Liefde en je Boeddha Natuur.
Een heerlijk gevoel dat ook na de healing zal blijven!

Klik hier om te beluisteren

 

Bekijk hier alle audio opnames

Bekijk hier alle workshops met Joke ElZiam Nootebos


Voor hen die passievol willen werken

Diep van binnen verlangen werknemers naar werk van betekenis, ook als voeding voor hun ziel. Niet elke werkomgeving evalueert genoeg mee naar de nieuwe tijd.
Heb je ook genoeg van de eindeloze veranderformules op je werk, de macht- of bureaucratische spelletjes aan de top? Voel je je niet langer verbonden met de organisatie?
Kun je je passie, bestemming en het werk van je ziel niet genoeg aantrekken? 

Boek dan een live sessie arrangement met een bekrachtigend verblijf op de Elohim Krachtplaats. In de sessies kijk je samen met de Elohim Master Healer-Reader-Coach naar de oorzaak waardoor jou dit overkomt en ontvang je healing en inzicht op wat er aan te doen is om een werkomgeving aan te trekken die jouw ziel ziet en bekrachtigt. Een werkplek die ook fijn voelt op zielsniveau. hetzelfde geldt voor relaties.

Ondersteun dit met 2 tincturen: de Basischakra-Kundalini bio tinctuur en de Zonnevlecht-Volledig Potentieel tinctuur. Neem ze in en zet de flesjes bij je in de buurt.

Bekijk hier alle healing-reading arrangementen

 


Maak het onmogelijke mogelijk met de healingstools van Merlin!

Magic Merlin Healer Class: Druïdische en Global healing op 24+25 september door Joke ElZiam Nootebos.

merlijn 7.jpgJe krijgt in dit weekend een hele toverbuidel aan healingstools. Je leert o.a. kristallijne licht channelen, het schoonmaken van de wervelkolom en het kundalinikanaal, laserlicht channelen (bijv. voor vergruizing nierstenen, ontstekingen, tumoren, dichte blokkades), Oneness energie installeren in huis en lichaam, Global healing netwerk voor wereldwijde, krachtige healingen, en meer.

Je leert niet alleen te healen, maar ontvangt zelf ook super healingen in dit weekend. Door de magische Merlin energie, waaraan ook de God Pan, de Elohim engelen en natuurwezens meedoen, lossen stagnaties, tekorten en onmogelijkheden moeiteloos op.

"Heb net de Magische draden ingezet voor een vriendin met paniekklachten, en tegelijkertijd
direct zoveel meer heling dan verwacht.....zo ontzettend krachtig, zo'n grote liefdes power....
een woord....unbelievable! Zo krachtig aanwezig Merlin, met echt hoge liefde direct uit de Bron."

Groetjes F

Geef je hier op voor het weekend van deze Magic Merlin Healer Class

wees er tijdig bij i.v.m. de hoeveelheid bedden op de krachtplaats!

 

Klik hier voor meer feedbacks en ervaringen


De Elohim healers en teachers werken als kanaal voor de Bron

In de Elohim opleidingen, workshops, sessies en satsangs word je verbonden met je multidimensionale zieledelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron.
Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheids-liefdesveld, je creatiekracht en hart tijdens opleiding of sessies. Net als de liefde en het respect voor jezelf. Goddelijke Scheppingskrachten activeren je cellen en DNA met de hulp van Hemelse en Aardse Drakenkrachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Kristallen.

licht wezen engel 2.jpegIn deze Pure Energie word je bevrijd van beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen. Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt vaak een grote Doorbraak en activeert je levensrichting, je Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong.

"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!"

Lieve groet, H.

"Ik bemerk na een dag of twee al zoveel veranderingen. Ik sta zoveel rustiger en steviger in mezelf, daar ben ik heel gelukkig mee! Mijn toegenomen vertrouwen is het sterkste. Wat ik ook bijzonder fijn vond was de heling op verschillende levensthema's. Ik vóel me werkelijk heler, completer. Vandaar waarschijnlijk de rust!"

Melody

Klik hier voor meer informatie over een Elohim master healing reading

Elohim opleidingen

 


Essentie Wellness arrangement van 3 dagen

Vrouw in tuin, mooi.jpgIn de eenheid van lichaam én essentie; genieten, ontspannen en even bijkomen? Dit is mogelijk tijdens het essentie wellness arrangement!

Klik hier voor meer informatie

 


het antwoord is liefde.png

Weet Wie je Bent; satsang

Met Joke ElZiam Nootebos

Zolang je ikje werkt aan zichzelf om het ware Zelf te worden is er nog geen verlichting. Ook een Pillar of Light is slechts een veruimder ikje totdat het ikje geen centrum meer heeft en het leven niet vanuit dat middelpunt ervaart. Krijg dus in de gaten wanneer je vanuit je ikje bezig bent of dat het transparant is en je ware Zelf op de voorgrond staat. Je ware Zelf is direct. Het besluit directer wat te doen aan een situatie waarna de situatie daarna direct weer wordt losgelaten en je terugkeert naar je natuurlijke staat van Vrede en Aanvaarding. je natuurlijke staat is zonder het vasthouden van allerlei (fijne of pijnlijke) gevoelens en gedachten. Alleen zo leef je lichtvoetig en vanuit je Goddelijke Essentie. Verlichting ontstaat.

De verlichte staat, de staat van gemak, vreugde en lichtvoetigheid, bestaat al in JOU. Maar wat functioneert op de voorgrond; is dat het ik of je Essentie ... Je ikje kan niet werken aan verlichting, alleen de voorgrond verlaten... Je hoeft alleen al die ik-gedachten, oordelen, onvrede, verlangens of gevoelens, al je ideeën over je werk, jezelf of een partner, steeds sneller los te laten!  

zelfrealisatie.jpg

 

Het is je ikje die denkt, ja maar eerst voelde ik het en nu is het weg, ik moet er iets voor doen...
Wat jij Bent is al deel van het grote Geluk, de Liefde waarop alles gebouwd is, het Bewustzijn dat zich overal onder bevindt... Dat wat we ook wel God noemen. Dat zit al in een ster, boom, in jou en mij!
Je raakt het gevoel daarvan, het ware Zelf,  juist meer kwijt door te zwoegen, iets te willen of je in te zetten vanuit je ikje. En door te blijven hangen (of praten) over iets dat je niet bevalt of juist leuk vindt! Je ikje groeit door alle ideeën en verhalen! Zelfs al is dat ikje een Kosmisch mens of Pillar of Light met een groot hart en verruimd bewustzijn, geworden. Weet Wie je Bent en zoom uit! Wordt Puurheid, nederigheid en eenvoud!

Eerst ken je en voel je het verschil niet zo precies tussen je ikje en je ware Natuur.
Door satsangs, darshan (energie overdracht voor de verlichte staat) en workshops met Joke, wordt het je elke keer duidelijker. Je (her)kent dan niet alleen je Goddelijk Zelf en ware Natuur maar voelt en wordt het zelf ook steeds meer! Je wordt verlicht. Ook verblijven op de Elohim Krachtplaats draagt hieraan bij doordat deze hoger dimensionale en sacrale energie in de Elohim tuinen en terreinen zit.

Van bezoekers horen we steeds weer hoe ze zichzelf tijdens een retreat of verblijf ervaren als Geluk, als lichtheid en ruimte. Het lichaam neemt dan vanzelf de verlichte energie en Inwijdingscodes op. Inzichten en Kennis stromen echter vooral mee tijdens Elohim workshops en satsangs. Makkelijk toch?

 


Het is je eigen overtuiging die maakt dat je niet vanuit je volledig potentieel leeft. De situatie of een ander spiegelt slechts je eigen onvermogen, onbewuste of onzekerheid. Zij zijn niet de reden waarom je niet vanuit je volledig potentieel leeft en daarvoor kiest!

Opleiding Master healer reader Coach "Volledig potentieel en zelfrealisatie"

 


Als alle sociale aanpassing en de gewone gang van zaken wegvallen ontstaan stilte, rust en zelfrealisatie

In die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Ongemerkt lost steeds meer van de denker die je dagen aanstuurt in je op en word je meer je ware wezen, je essentie, i.p.v. alleen je persoonlijkheid. In die ruimte hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaand. Je bent dan aanwezig in je eigen ware natuur!  Het denken en voelen vanuit je ik-centrum zijn op dat moment opgegaan in de éénheid met je ware Zelf en in de éénheid met je omgeving. Als jij en je hoofd niet meer het centrale middelpunt zijn, maar stilte en eenheid daar is, ben je gelukkig! Pas wanneer die staat permanent wordt is er sprake van verlichting. Vanuit je verlichte staat kun je daarna gewoon je gevoel en denken weer inzetten maar draait de wereld niet meer om je eigen ik en haar gedachten.

Vrouw in dodecaeder.jpgDit vallen in eenheid is het realisatie- of verlichtingsproces dat zich veel gemakkelijker op de multidimensionale Elohim Eenheids-Krachtplaats en in de zelfrealisatie tuinen, die daar voor bedoeld zijn, voltooit. Daar zijn alle blueprints voor je ontwikkelingsweg geankerd in de aarde. De groene Elohim Krachtplaats kent een 0-zone waardoor je ik-mind-persoonlijkheid vanzelf rustiger, ruimer, blijer, opener en meer één met heel je Wezen wordt. Vragen en zorgen lossen op door een verruimder inzicht en een totaal aanwezig zijn. Des te langer je verblijf des te meer zul je je realiseren. Lees meer bij meewerkend (full time) participeren (tegen kost en inwoning), een seizoensplek, verhuur chalet, B&B, de minicamping of het vakantiehuis.

Een heel bijzondere optie is: de 8 daagse stilte-natuur-retreat!

 


Collectieve healingen tot aan je Oorsprong; hoe ziet dat eruit?

Tijdens de healingen die ik (Joke) afgelopen jaar van Marlisa e.a. healers kreeg, ontstond er heling op alle nazaten van de verwrongen Christuskracht en het verwrongen Lemurische vrouwelijke, in mij. Letterlijk voelde ik 2 incarnatie-takken met nazaten in mij zitten. Ze waren tijdens mijn levens een afgescheiden pad ten opzichte van elkaar gegaan en werden door de healing nu weer onder de Goddelijke eenheid gebracht. Een geweldig en opgelucht en geheeld gevoel gaf het! Mannelijk vrouwelijk, tweelingziel, liefde.jpg

Ik voelde hoe, in de loop van een aantal van mijn levens, mijn Lemurische-, Avalon-, Isis e.a. tempellevens, mijn natuurliefde en Oorspronkelijke vrouwelijke Natuur, overruled waren geweest door de andere tak in mij.

De Hebreeuwse Kaballah tak, de mannelijke Farao, de Kennis en de scheppende mannelijke kant die vaak vanuit afgescheidenheid leidde. De kant die mijn menszijn en "het volk" onderdrukte en ging vertellen hoe het moest, de kant die mijn mind tussen mijn Oorsprong liet komen. Mijn Oorsprong die organisch wist en handelende vanuit de Christeenheid en het Goddelijke vrouwelijke.

In dit huidige leven zijn echter Moeder Aarde, mijn gevoeligheid, zorgzaamheid en Natuur-liefde, wél sterk vertegenwoordigd. Na de sessie voelde ik hoe mijn mannelijke leidinggevende takken en kwaliteiten, meer durfden opstaan voor de schoonheid van het Lemurische, het aardse, voor wij-eenheid en zuiverheid. Voor de bescherming van de Gaia-Christ kracht in mezelf en het team.

Na de sessie neem ik steeds meer mijn plek in voor de hoogste bedoeling
Ik kon na de sessies beter opstaan voor de zuiverheid en de sacrale energie van de Elohim Krachtplaats en voor haar hoogste bedoeling en ging gesprekken aan met mensen die dat onbedoeld bezoedelden. Zo merkte ik ook dat ik meer ging opstaan voor de zuiverheid en integriteit in de onderlinge verbindingen i.p.v. te denken laat maar, het is nu eenmaal zo, ik/zij kunnen er niets aan doen. Zo neem ik na de sessie steeds meer mijn plek in voor de hoogste bedoeling en spreek daar duidelijke taal over.

Unieke matrix- en reconnection healingen tot aan je Oorsprong
De Elohim Master healers zijn, als je systeem zo ver is, in staat ook jouw Lemurische, kristallijnen Christuseenheid in je functioneren en gevoel te helpen herstellen. De healers geven daarvoor unieke matrix- en reconnection healingen die tot aan je Oorsprong kunnen gaan. Daardoor zal je Wezen, Christuskracht en eenheidsgevoel, veel gemakkelijker op de voorgrond van je leven komen. Het kleine zelf zal dan automatisch, zonder al het moeten werken aan jezelf, meer naar de achtergrond verdwijnen.


Altijd al healer willen worden, of je healingskwaliteiten verdiepen?

Leer je natuurlijk healingsvermogen ontwikkelen en verdiepen tijdens de Elohim opleidingen.

 


 

Je tuin dat ben JIJ
Alles dat we doen
doen we voortaan op sacrale wijze

Wij zijn het waarop we hebben gewacht!

Wij zijn onze tuin, de planten, haar insekten en voedsel!
We zijn EEN HART met alle geziene en ongeziene wezens!
Laten we zorgen dat we door liefde omringt zijn en liefde eten!

Je tuin dat ben JIJ
Spreek met alles dat daar in leeft
Voel haar en voed haar!

 

 


Opleidingen Pillar of Light & Zelfrealisatie Healer Reader Coach samengevoegd

uitroepteken.jpgZoals je hebt kunnen lezen in kristalnieuwsbrief nr. 96 zijn deze twee opleidingen samengevoegd.

Heb je dit gemist en volg je de opleiding? Lees dan hier de nieuwsbrief terug en scroll naar de mededeling (je vindt de mededeling redelijk onder aan de nieuwsbrief).

 


Agenda

Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Wo 14 sept
19:30-22:00

Healing & readingavond; hooggevoeligheid, burn-out en vermoeidheid
Gegeven door Marlisa Hof

Een avond over hooggevoeligheid en hoe je hiervan een kracht maakt. Hoe je de negatieve spiraal van vermoeidheid, burn-out, niet in jezelf geloven en te gevoelig zijn doorbreekt. Met ruimte voor persoonlijke readingsvragen. Combineer deze avond met een persoonlijke healing reading en verblijf op de Krachtplaats!

Do 15 sept
19:30-20:30

8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.

Zo 18 sept
10:00-17:00

Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden en afsplitsten. Diepgaand aangetrokken tot tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Hoe ga je daarmee om? Eigen vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings door Joke ElZiam Nootebos.

Za + zo
24+25 sept
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, spel en gemak. Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Ook voor een eigen praktijk of als aardehealer.

   
Vr + za + zo
30 sept, 1 + 2 oktober
10:00-17:00

Opleiding Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer
Gegeven door Joke ElZiam Nootebos

Een opleiding als Drakenhealer, kosmisch healer en Pillar of Light. Leer de 12 kosmische stralen te channelen. Multidimensionaal healer worden, downloading eenheid met Gaia. Doe eerst Kosmisch Vuur1, zie workshop-agenda voor datum.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png