Elohim kristallen nieuwsbrief 96

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 26 augustus t/m donderdag 8 augustus

 


Kristallen en bio tincturen


Kies je net als al zoveel anderen, voor multidimensionale producten met een bijzonder hoge levensenergie?

 


Laat onzekerheid, te veel denken en vermoeidheid los en open je kundalinikanaal

Na lang zoeken zijn ze er eindelijk weer, de Elohim Engel en Innerlijk kind kristallen! Ze zijn geweldig in hun helende werking!  Voorlopig de laatste lichting die we kunnen krijgen...

Deze geweldige kristallen (fire en ice bergkristal) helpen je voorbij oude patronen, gedachten en vermoeiende herhalingslussen waardoor je nooit echt je volledig potentieel kon leven. Je Kundalini kanaal wordt geopend. Je gedrag, onzekerheid, zorgen en het verdriet van je hart worden verlicht. Het Elohim Fire and Ice engel en innerlijk kind regenboog kristal activeert een engelenpoort in je lichaam waardoor ook engelen, Deva's en natuurspirits met je gaan samenwerken vanuit onzelfzuchtige Liefde en Waarheid. Je zielekwaliteiten worden bekrachtigd. Door het liefdevolle programma dat Joke ElZiam Nootebos op het kristal heeft geprogrammeerd gaat de Engel die je bent, hand in hand met je innerlijk kind, richting Meesterschap.

Lees meer over wat een Elohim Engel en Innerlijk kind kristal voor jou kan doen

 

innerlijkkindbergkristalregenboog28501_c0_w900_h.jpg

Innerlijk kind engel kristal 2.JPG

 

"Ik heb een bijzondere ervaring gehad met het "Engel, innerlijk kind' regenboog kristal.
Toen ik 's ochtends het kristal aan mijn zoontje van 3 liet zien gebeurde er iets heel moois. Terwijl ik het kristal vasthield raakte hij het kristal met zijn vinger aan en op dat moment begon een energie door mijn arm te stromen. De energie trok verder en maakte contact met mijn innerlijk kind. Ik barstte in tranen uit. Ik voelde me heel diep geraakt. Ik denk dat er een healing heeft plaatsgevonden. Na een paar seconden liet mijn zoontje het kristal los en zei, zo is het genoeg.
De gehele dag liep ik in een wolk van heerlijke energie, een soort van geborgenheid. Een wonderbaarlijke ervaring."

Jordy - Winschoten

"Superbedankt voor het mooie fire and ice kristal. Hij is nog veel mooier dan op de foto.
Ben er heel erg blij mee. Hij voelt ook heel bijzonder!"

Patricia

Klik hier om een Elohim Engel en Innerlijk kind kristal te bestellen

 


Schedels nieuwsbrief.JPGGrote (liefdes) bewustzijnsvelden dienend voor jouw ontwikkeling en zielepad

De Elohim kristallen schedels zijn vrienden voor het leven en helpen jou op je pad van ontwikkeling en zelfrealisatie. De schedels zijn door Joke aangesloten op de hoogste kosmische bewustzijnsdimensies waardoor ze de ontwikkeling stimuleren van je persoonlijkheid tot aan je ware Zelf.

De kristallen schedels van het Elohim Centre zijn uniek in de wereld doordat ze resoneren op alle 144 dimensie lagen tot aan de oorsprong (Bron). Hierdoor zijn fantastische healingen mogelijk en wordt je bewustzijn verruimd waardoor ego patronen, karma en oude overtuigingen getransformeerd worden en universele liefde al je cellen en (licht)lichamen kan gaan vullen.

Bekijk alle Elohim kristallen schedels hier

 

"Hallo Elohim team,
Bedankt voor het invoelen op de prachtige schedel, hij voelt helemaal kloppend! Gisteren veilig bij me aangekomen.
Wat een krachtige energie. Ik ben er super blij mee. Hij komt bij de rest te staan, het wordt al een echte krachtplek :)"

Hendrik - Almelo


Handig voor in huis of je praktijk

flesje 30ml.jpgLege tinctuur flesjes om zelf je tincturen in te bereiden. De flesjes hebben een handig druppeldopje. Verkrijgbaar in 10ml, 30ml en 50ml flesjes.

 

Pipet.jpgPipetjes om tincturen en olieën gedoseerd te kunnen toepassen. Twee soorten verkrijgbaar voor flesjes tot 10ml en tot 50ml.


Bekijk de tinctuur flesjes en pipetjes hier

 


Laat een bijzonder kristal of schedel programmeren zodat het nog meer voor jou kan gaan betekenen

Je kunt zelf je wensen aangeven, bijvoorbeeld:

  • Jade boeddha.jpgOm je praktijk goed te laten lopen
  • Hoe te werken met je edelsteen schedel en waarvoor wil hij vooral werken
  • Geruststellende energie die de angst/onveiligheid van een demente persoon vermindert
  • De sfeer van je slaapkamer, huiskamer, kinderkamer of bedrijf
  • De bescherming die je nodig hebt ten opzichte van je omgeving

Tevens ontvang je reading op de bedoeling van het kristal en waarbij het je helpt.

Klik hier voor meer informatie

 


Deva kruidentincturen van de Elohim krachtplaats zijn enorm populair

Door hun diepe en multidimensionale werking zijn ze krachtiger dan elders.

salie.jpgSalie bevrijdt je van het kleine zelf denken en al het 'moeten'

Klik hier voor meer info

 

 

Kaasjeskruid.jpgKaasjeskruid geeft je hart daadkracht, voor als je sterk hebt moeten houden

Speciale editie gemaakt met de wortels en bloemen, i.p.v. alleen de bloemen, voor aarding en 'wortels' van het hart. Klik hier voor meer info

gulderoede.jpg [1]

Guldenroede tegen besluiteloosheid en niet gemakkelijk kunnen kiezen

Klik hier voor meer info

 

 

kamille_left[1].jpgKamille voor als je diep van binnen een 'moederskindje' bent of je vaak afhankelijk voelt

Klik hier voor meer info

 

Bekijk de overige Deva kruidentincturen hier

 

 


Elohim Zwarte toermalijn voert zware energie af, beschermt tegen straling, Wi-Fi, DECT, electrosmog en reinigt je lichaam

zwartetoermalijnset.jpgLeg een wat grotere zwarte toermalijn onder je favoriete stoel of bed, plaats er eentje in de meterkast, bij de computer en draag een wat kleinere bij je. Ook kun je uitstekend elixer (helend water) maken met zwarte toermalijn.

Bekijk het assortiment aan zwarte toermalijn

 

"De toermalijn heeft in mijn huis een hoop vrede gebracht. In de meterkast en soms in mijn broekzak lijkt het kristal mij te helpen met het afschudden van negatieve energie."

Maarten

"Ik ben heel blij met de tourmalijn stenen en ondanks dat ik ze nog maar kort in huis heb, heb ik het gevoel dat de energie in mijn huis ermee geharmoniseerd wordt en de hoeveelheid storende straling lager is."

Suuz

Er zijn vele stenen die aanvullend zijn op de toermalijn en je kunnen ondersteunen. Weten welke bij jou past? Bel ons dan op +31 (0)597 541 539 voor een gratis 5 min. readingsadvies.

 


Diepe blijdschap en ontroering door de groene opaal met zo'n krachtige verbinding met Gaia en haar natuurrijken

groene opaal.jpg

Deze schitterende groene opalen van het Elohim Centre uit Madagaskar hebben zo'n hartverwarmende energie, dat is moeilijk in woorden uit te drukken. Doordat ze 13 dimensionaal geopend en geactiveerd zijn op de Elohim krachtplaats voelen de elven, kabouters, en andere natuur energieën zich aangetrokken door de groene opalen. In de nabijheid van groene opaal voelen ze zich veilig. Wat een geweldig systeem van Gaia: hoe kristallen en edelstenen, die uit de aarde komen, ervoor zorgen dat de subtiele aarde energieën zich temidden van materie, mensen en dualiteit ook veilig kunnen voelen! Waardoor ook jij kan groeien in bewustzijn en heling mag ontvangen.

Groene opaal verruimt je bewustzijn en schenkt je rust en ontspanning. Je gedachten en stress lossen op en je zakt als vanzelf in je (subtiel)buikgevoel en de warme verbinding met Moeder Aarde.

Bekijk het assortiment Elohim groene opaal

 


winkel-dec2013-011.JPGEen heerlijk dagje uit met edelstenen, kristallen en zelfrealisatie tuinen

Kom eens langs in onze schitterende kristalwinkel. Daar hebben we nog veel meer prachtige kristallen, edelstenen en mineralen en kunnen we je van persoonlijk advies voorzien. Een combinatie met een bezoek aan de helende zelfrealisatie tuinen van de Elohim krachtplaats en een lunch of diner maakt de dag helemaal compleet! Bekijk ook de mogelijkheid tot een Helende Rondleiding met Healer-Reader, waar we veel positieve reacties op horen.

We hopen je snel eens te ontmoeten!

Bekijk hier een mooi filmpje over de winkel en helende tuinen

 


Diversen


Kosmisch Vuur trekt opnieuw enorm veel belangstellenden!

verlichting 3.jpgEr zijn op dit moment 64 aanmeldingen en omdat alle plekken in de workshopruimte reeds vol zijn, zijn we bezig met het organiseren van een grote tent zodat we meer deelnemers de kans kunnen bieden alsnog mee te doen. Het belooft namelijk een super mooie workshop te worden en daar moet je bij zijn! 5 dagen voor aanvang weten we of er geen kletterende regen op het tentdak voorspeld is (lawaai) en bepalen we of de tent definitief geplaatst gaat worden. Dan laten we ook de later ingeschreven deelnemers van de tentlijst toe. Wil je je inschrijven en op deze lijst met deelnemers komen, stuur ons dan een mail met je gegevens. We mailen je dan kort daarna meer info terug.

De grootste workshop van het jaar, een knallend lichtfeest, ben jij er bij?

Klik hier om je aan te melden

 

Ervaringen van deelnemers in 2015:

"Als een “feest” van herkenning heb ik deelgenomen aan de workshop. De workshop gaf mij ontroering en dankbaarheid."

C v Z

"Hele fijne goeie cursus. De meditaties worden op een fijne manier opgebouwd. Veel inzichten ontvangen. Vol liefde neemt Joke de tijd om de vragen te beantwoorden van de cursisten. Dank je wel!"

Vera

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke

Contact en route
T: +31 (0)597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


Aankomende workshops:

18/9 Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mannelijk-vrouwelijk Bewustzijn

Door Joke ElZiam Nootebos, van 10:00 - 17:00

tweelingstraal 4.jpg

Tijdens de workshop ontstaat meer bewustzijn, een ruimer inzicht, meer blijheid, minder oordeel en meer aantrekkingskracht tussen het mannelijke en vrouwelijke. Je ontvangt tevens diepgaande inzichten over tweelingstralen en zielen.

24+25/9 Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing

Door Joke ElZiam Nootebos, van 10:00 - 17:00, incl. overnachting en maaltijden

merlijn 14.jpg

Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, spel en gemak. Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Ook voor een eigen praktijk of als aardehealer.

 

30/9 + 1 & 2/10 Opleiding Kosmisch Vuur2, Kosmisch Healer, Pillar of Light, Drakenhealer

Door Joke ElZiam Nootebos, van 10:00 - 17:00

oranje draaak.jpg

Een weekendopleiding als Drakenhealer en multidimensionaal healer. Download je eenheid met de natuur en Gaia. Blokkades, karmaknopen, collectieve matrixen en oude patronen in een handomdraai wegnemen met de Kosmische Stralen die je in deze workshop geïnstalleerd krijgt.

 

Wist je dat je bij aanschaf van meerdere workshops boven een bepaald bedrag korting kunt krijgen?
Klik hier voor meer informatie


Let op! Verplaatst naar 22/10 Verdiepings halfjaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’

Vanwege een flink aantal deelnemers dat op de eerste datum niet kon, is het verdiepings halfjaar met Willeke Jansen één maand verplaatst. De zes bijeenkomsten beginnen nu op 22 oktober en eindigen in maart.

Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat jij je stralende Zelf wilt neerzetten voor de nieuwe aarde? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn?

Doe mee met dit mooie verdiepings halfjaar! Er zijn in totaal 12 plaatsen beschikbaar, om de groep intiem en veilig te houden. We hebben nog plek dus geef je op als je voelt dat je er bij wilt zijn!

Klik hier voor meer informatie

 


De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Christusbewustzijn.jpg [2]Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens je verblijf en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf. 

Tijdens een stilteretreat, arrangement of verblijf op de Krachtplaats kan het geluk van Zijn nog veel verder verdiepen. We zien een grote toename in het aantal retreats op de Elohim krachtplaats omdat het heel mooi aansluit bij deze tijd van transformatie, nieuwe inzichten en belangrijke keuzes. Voor meer informatie kun je terecht op de website (zie bovenstaande links in het groen) of ons bellen op +31 (0)597 541 539.

 


Opleidingen Pillar of Light & ZHRC samengevoegd

Nu het bewustzijn en de innerlijke ontwikkeling van de mensen steeds sneller gaat leek het ons niet langer nodig de Zelfrealisatie Healer Reader Coach opleiding naast die van de Pillar of Light - Spirituele Coach opleiding te laten lopen. Vanaf 20-8-2016 zijn beiden opleidingen geïntegreerd onder de naam Beroepsopleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie" (VPZ).

Voor vragen hier over kun je bellen met het kantoor op +31 (0) 597 541539. Wie er bezig is met dit traject; laat even vanje horen! Stuur een mail naar marlisa@elohim-centre.org

 

Klik hier voor de opleiding Healer Reader Coach "volledig potentieel, zelfrealisatie" (VPZ)

PS: De Master Healer Reader Coach opleiding is niet veranderd.

 


Kies voor een echte doorbraak met een 2-3 daags arrangement!

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? 

Kies dan voor een meerdaags healing-reading-verblijfs arrangement. Je bent dan zonder de matrix van je dagelijks leven en in een veilige omgeving met persoonlijke ondersteuning en zorg.  

doorbraak 3.jpgBij dit doorbraak arrangement wordt van tevoren gekeken en met jou overlegd, wie van de healer-readers het beste de sessie kan geven. Twee of drie dagen achtereen krijg je elke dag een consult van 50 tot 60 minuten. Onderling kennen de healer-readers elkaars kwaliteiten heel goed. Ze kunnen readen/aanvoelen wie van hen het beste aansluit bij jou. Zo wordt er precies gebruik gemaakt van de verschillende Elohim specialisme voor jouw hoogste goed. Op de laatste dag, na de laatste sessie, ontvang je nog een kort nagesprek voor tips en adviezen ter bekrachtiging voor wat je hebt opgehaald en hoe nu verder.

Klik hier voor meer informatie over dit arrangement

 


Facebook

We zitten in een geweldige dynamisch stroom met het team. Een stroom die ook op Facebook merkbaar is. Je vindt er geregeld info over de nieuwste audio-opnames, onze bijzondere nieuwetijdskristallen en inspiratie teksten over verlichting, moeder aarde en natuurwezens, je magisch kind en de Elohim krachtplaats.

nieuwe aarde.jpgDeel jouw ervaringen over onze producten en diensten met ons of stel je vragen. Help mee het bewustzijn op aarde en de liefde voor de natuur en elkaar te verspreiden. Jouw reageren vergroot de toestroom en Lichtkracht van de Elohim Krachtplaats die bedoeld is voor individuele en planetaire verlichting en wereldburgerschap. Creëer samen met ons de nieuwe samenleving! Bedankt!!

Zie hier onze FB paginas:

 


31 augustus 19:30 - 22:00 uur op de Elohim Krachtplaats, Veelerveen
Verdiepingsavond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?

Tijdens deze samenkomst neemt de ervaren Elohim healer reader Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt. Door het samenzijn met gelijkgestemden en de begeleiding van Willeke, gaan er nieuwe deuren voor je open!

Geef je op tot 3 dagen van te voren om gebruik te maken van de vroegboekprijs van €15,-.
(Binnen 3 dagen voor aanvang is de prijs €20,-)

Klik hier voor meer informatie

 

Tip: Combineer deze lezing met een tuinbezoek, diner of met een of meerdere overnachtingen op de Elohim Krachtplaats!

 


Marlisa 2016.JPG [1]Wo 14/9 op de Elohim Krachtplaats met Marlisa Hof
Healing & readingavond; hooggevoeligheid, burn-out en vermoeidheid

 

 


Agenda

 

Wo 31 aug
19:30-22:00
Verdiepingsavond "Geeft je werk of relatie nog voldoening?"
Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt.
Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Wo 14 sept
19:30-22:00

Healing & readingavond; hooggevoeligheid, burn-out en vermoeidheid
Een avond met Marlisa Hof over hooggevoeligheid en hoe je hiervan een kracht maakt. Hoe je de negatieve spiraal van vermoeidheid, burn-out, niet in jezelf geloven en te gevoelig zijn doorbreekt. Met ruimte voor persoonlijke readingsvragen.

Do 15 sept
19:30-20:30
8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.
begint op za 17 sept
6x 1 dag van 10:00-17:00

Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf?
Zo 18 sept
10:00-17:00
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn
Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden en afsplitsten. Diepgaand aangetrokken tot tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Hoe ga je daarmee om? Eigen vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings door Joke ElZiam Nootebos.
Za + zo
24+25 sept
10:00-17:00
Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing
Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk, ook op afstand, gepaard gaande met pret, spel en gemak. Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Ook voor een eigen praktijk of als aardehealer.

 

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png