Elohim nieuwsbrief 166: De eerste stappen van de Inwijdingsweg

De eerste stappen van de Inwijdingsweg

Door Joke ElZiam Nootebos

Als je je Inwijdingspad gaat staat je ikje steeds minder centraal en verschuift je brandpunt naar "wij", Christuskracht, naar deel van een groepziel zijn en ten slotte is er sprake van Godrealisatie. Godrealisatie is het belichamen van je Goddelijke Vonk, je oorspronkelijke go(e)dheid, integriteit en (scheppings)kracht, in elk chakra en heel je gedrag. Dat betekent niet alleen op de mooie momenten, maar goedheid is dan wat je BENT geworden. Godrealisatie houdt niet in dat je nooit nee zult zeggen, nooit grenzen aangeeft of boos zult worden. Integendeel, Godrealisatie maakt je juist echter dan echt. In goedheid en boosheid, in alles ben je duidelijk. Ook in de Liefde. Liefde heeft geen bevestiging van mensen die je graag mogen, meer nodig. Al mag dat er wel zijn. Zelfverloochening of het herkauwen van je gekwetsheid of boosheid is er niet meer bij. Zo ben je boos, zo is dat weer weg. Je vindt er niks van. Je bent Vrij en jeZelf. Je hecht niet meer aan pijn nog aan fijn, alleen aan de Bron in jezelf.

Waar sta je nu?
Je kunt je niet meer anders voordoen bij je familie en collega’s dan dat je bent (geworden). Je laat je ware zielsgezicht zien en vertelt regelmatig hoe jij de dingen ziet en ervaart. Sommigen haken af, anderen gaan mee. De angst om hun bevestiging of vriendschap te verliezen lost op. Je leert er zonder te kunnen en je hart open te houden voor andere meningen en inzichten.

Lees hier verder

 


Hogere dimensies van je ziel in je onderste chakra's openen, de Inwijdingsweg gaan?


Tips

 


 

10+11/9 Kosmisch Vuur 1
Nog 7 plekken beschikbaar voor deze workshop!

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos

Het wordt een super krachtige en bijzondere workshop. Elk jaar dat deze workshop gegeven wordt zijn er weken van te voren al voelbaar grote getalen lichtmeesters, engelen en natuurkrachten aan het binnen komen voor het worden en ervaren van al je zieledelen, je volledig potentieel en ware Zelf. De workshop is altijd heel populair, en dat niet zonder reden...

Klik hier voor meer info over Kosmisch Vuur 1


Ben je een herhaler? Als je een workshop binnen 4 jaar herhaalt kun je fikse korting krijgen. Je betaalt dan voor Kosmisch Vuur 1 geen €343,- maar slechts €188,-.

 


Als je het persoonlijk maken en kleven aan boosheid en liefde achter je laat wordt je helder en ontwaak je!

 


Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’ met Willeke Jansen

 

Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en meer vandaaruit leven? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Bewegen vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je omgaat met (hoog)gevoeligheid temidden van het gewone leven? In je relaties of seksualiteit?

Doe dan mee met dit verdiepingshalf jaar te beginnen op 17 september 2016.
Het half jaar bestaat uit 6 workshopdagen in totaal, klik hieronder voor de precieze data.

Klik hier voor meer informatie

 


18/9 workshop Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos

Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden en afsplitsten. Downloading overkoepelend Bewustzijn-Hart van je complementaire deel. Diepgaand aangetrokken tot tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Een liefde van lichaam en ziel waar geen houden meer aan is? Dit overkomt ons op weg naar het Eenheidsleven vanuit onze Goddelijke Oorsprong. De werkelijke, heilige samenkomst van lichaam en geest, van mannelijk en vrouwelijk, levert vaak ook moeilijkheden op. Hoe ga je daarmee om? Eigen readingsvragen kunnen worden gesteld en, als de ruimte tussen lezingen en de krachtig, helende transmissies het toelaat

Klik hier voor meer informatie

 


Tweelingstralen, zielen en seksualiteit

 


Leer je wensen te creëren en open je in je goddelijke vermogens

Ontdek hoe gemakkelijk je je wensen, alles wat je wilt, kunt vormgeven vanuit je magisch Zelf in samenwerking met Merlin en Merlina!

Leer werken met intenties en sluit aan op de voortdurende stroom van creatie vanuit de Bron. Deze creatieve levensenergie bruist en heeft een enorme kracht die altijd voor handen is en tot jouw beschikking staat als jij weet hoe. Creëer je nieuwe werkelijkheid gebaseerd op liefde, gemak en vreugde.

Naarmate je verder hiermee aan de gang gaat open je je volledige scheppingskracht op de voorgrond. Je gaat voorbij zelfrealisatie op pad naar Godrealisatie, waarin jouw creatiekracht dienend wordt aan het grote geheel en afgestemd op je groep en het goddelijk plan. Dan wordt elke stap die je zet, elke kleine en grote wens, elke manifestatie, vervullend en komt een overvloedige stroom op gang omdat het universum je vragen krachtiger zal beantwoorden en op magische wijze met je zal samenwerken. Net als Merlin!

24+25/9;  Wil je magisch creëren en in mogelijkheden geloven i.p.v. onmogelijkheden en tekorten?

 


Elohim bewustzijn, engelen-mens en nieuwe Aarde

Door Joke ElZiam Nootebos

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je verlicht innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je buik en geslachtsorganen. Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit basisrust. Ongemerkt zullen alle Spirits je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ze beschermen jou, je huis en mensen. Zeker als je wens, doel en sfeer, helpt de maatschappij en natuur te verlichten. Zo komt het evolutieplan van jou als verlichte engelen-mens en het evolutieplan van de natuur, samen. Je 12 strengig DNA en je Paradijsmatrix worden actief en je afstemming op de 144 zielsgroepleden.

Eens waren de natuurrijken, engelenrijken en mensen verlicht en één
Daarna heeft de mens tot aan heden de natuur misbruikt. Het evolutieplan voor de natuurspirits is bedoeld om haar angst en afgescheidenheid van mensen te transformeren naar een paradijselijke samenwerking en vereniging met bewuste en gevoelige mensen! Net als het evolutieplan voor de mens het leven vanuit de ware natuur in eenheid met alle Rijken, inhoud.
Wanneer jij de natuurwezens, het land en water weer aanvoelt, eert en verstaat, zal er een golf van veiligheid en heling door het collectief natuurbewustzijn gaan tot aan de oorsprong! Deze paradijselijke samenwerking zal uiteindelijk volledige wereldvrede en wereldwelzijn brengen. Draag je bij aan deze evolutiesprong van jezelf en moeder aarde?

Lees hier meer over Moeder Aarde


 

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Elohim Krachtplaats en het Lemurisch bos. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens verblijf, satsangs, workshops en de audio's van Joke. Het opent je eigen Ware Natuur. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf.

 


Terugblik op de grote aardehealing van 21 mei

De krachten waren geweldig bij de workshop van 21 mei. Meer dan 85 deelnemers, honderden lichtmeesters en de overziel van Moeder Aarde waren aanwezig voor diepgaande healing o.a. op onze basischakra en pijnlichamen. Ons volledig zelf en de eenheid met de natuur werden tot diep in ons lichaam en het collectief van de mensheid gebracht. We hebben giga veel getransformeerd, voor onszelf en het grotere geheel, mede dankzij de aanwezigheid van zo veel lichtwerkers. Het was een onvergetelijk feest van licht, met de savonds Wesak channeling als prachtige afsluiting! Dankzij iedereen die er bij was en alle spirits.

Ondertussen bouwen de krachten zich al weer op voor de grootste workshop Kosmisch Vuur 1, dat net zo fantastisch belooft te worden. Al meer dan 57 mensen hebben zich aangemeld! Deze keer zal daarbij vooral ook Kosmische Vreugde meestromen en bij een ieder integreren!

Bekijk hier een video impressie van de grote aardehealingsdag van 21 mei

 

21 mei 2016 aardehealing, mooi!.jpg

 

 


Is het allerbelangrijkste in je leven nog jeZelf vinden?

Ontdekken wie je werkelijk bent, helemaal jezelf zijn?
Je levensbestemming (her)vinden?
Ben je er helemaal klaar voor? Heb je er alles voor over? Ben je bereid je oude ik en zekerheden te overstijgen?

Boek dan een healing-reading consult met verblijf op de Elohim Krachtplaats of
volg de opleiding healer-reader-coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"

 


Gratis Elohim TV

Bekijk hier onze inspirerende filmpjes en gratis workshoponderdelen.

 


 

 

 Stiller worden in je hoofd?

 


Voel je dat de tijd komt weer te leven vanuit je Oorsprong?

Vraag een van de Elohim healer/readers wat je volgende stap kan zijn! Zij zijn gespecialiseerd in alle inwijdingsstappen en ontwikkelingsstadia en hebben ervaring met het begeleiden van mensen op hun zielepad naar het multdimensionale ware zelf-leven vanuit de Oorsprong.

Welke e-learning, workshop of sessie kan je verder helpen ”afpellen” en realiseren?  Tijdens een gratis telefonisch 5 min. readingsadvies stemt een Elohim healer-reader-coach zich op je af en bespreekt,  samen met jou, je volgende ontwikkelingsstappen en ondersteuning.

 

Bel +31 (0) 597 541 539 voor 5 min. gratis readingsadvies

Een 5 min. reading is gratis, wil je diepergaand en langer advies, inzichten en healing bij je levenssituatie? Boek dan een 60 min. consult.


Ontvang onze berichten als eerste op Facebook!

Wil je onze berichten bovenaan op Facebook ontvangen? Like dan onze pagina en klik daarna op 'berichten in nieuwsoverzicht' zoals hieronder zichtbaar is. Vervolgens kun je selecteren 'Als eerste weergeven' en kun je ook meldingen aanzetten voor de berichten.

 

 

 


31 augustus 19:30 - 22:00 uur op de Elohim Krachtplaats, Veelerveen
Verdiepingsavond: Geeft je werk of relatie nog voldoening?

Tijdens deze samenkomst neemt de ervaren Elohim healer reader Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt. Door het samenzijn met gelijkgestemden en de begeleiding van Willeke, gaan er nieuwe deuren voor je open!

Geef je op tot 3 dagen van te voren om gebruik te maken van de vroegboekprijs van €15,-.
(Binnen 3 dagen voor aanvang wordt de prijs €20,-)

Klik hier voor meer informatie

 


Agenda

Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Wo 31 aug
19:30-22:00
Verdiepingsavond "Geeft je werk of relatie nog voldoening?"
Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt.
Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Wo 14 sept
19:30-22:00

Healing & readingavond; hooggevoeligheid, burn-out en vermoeidheid
Een avond met Marlisa Hof over hooggevoeligheid en hoe je hiervan een kracht maakt. Hoe je de negatieve spiraal van vermoeidheid, burn-out, niet in jezelf geloven en te gevoelig zijn doorbreekt. Met ruimte voor persoonlijke readingsvragen.

Do 15 sept
19:30-20:30
8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.
begint op za 17 sept
6x 1 dag van 10:00-17:00

Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf?
Zo 18 sept
10:00-17:00
Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn
Van tweelingmaatje tot tweelingstraal. Hoe we door het universum reisden en afsplitsten. Diepgaand aangetrokken tot tweelingziel, meer dan ooit geraakt? Hoe ga je daarmee om? Eigen vragen kunnen worden gesteld en als de ruimte tussen lezingen en transmissies het toelaat ontstaan persoonlijke readings door Joke ElZiam Nootebos.

Volg ons ook op Facebook!