Elohim nieuwsflits 165: Verdiepingshalfjaar: Wat kom jij in jezelf tegen in de relatie met de ander?

Het verdiepingshalfjaar bestaat uit 6 zaterdagen verdeeld over 6 maanden en begint op 17 september.

Er wordt gewerkt in een kleine groep o.l.v. docente en begeleidster Willeke Jansen

Worstel jij met liefdesrelaties of kom je van alles tegen in de omgang met vrienden, collega’s en familie?
Heb je een tweelingziel, -vlam of je tweelingstraal ontmoet en geeft dat verwarring?

Mijn passie en vaardigheden liggen in het onderzoeken en opschonen van de duale/onzuivere velden tussen mensen tot aan de Oorsprong. Karmische lagen uit meerdere levens krijgen heling. Inzicht brengt je naar je oorspronkelijke goedheid en liefde. Wie ben je werkelijk? Voorbij al je karmische banden, patronen en herhalingslussen hervind je je Stralendheid.

Wat kom jij (in jezelf) tegen in de (relatie-) dynamiek met de ander?
Je voelt dat er iets speelt, dat er dingen diep geraakt in de omgang met je familie, vrienden en collega's maar hoe nu verder? Je kunt er geen grip op krijgen en niet goed in contact komen met het gevoel wat er aan ten grondslag ligt. Je blijft malen in je hoofd en gaat eigenlijk uit de verbinding met je eigen kern en schoonheid. Depressie, niet meer willen, er geen zin meer in hebben of moe zijn van alle processen, zijn uitspraken die ik hoor tijdens mijn master healing-reading consulten. In de ontmoeting met een tweelingziel, -vlam of –straal kom je verwarring en pijn, duwen en trekken tegen, maar ook een enorme aantrekkingskracht die niet te verklaren is, een blijheid en dankbaarheid… en zoveel Liefde! Maar, ‘wat is de bedoeling’, wat ‘moet je ermee’?

Het is vaak moeilijk om je diepere zielsgevoel en proces te delen
Zeker in een omgeving of met een partner die je niet aanvoelt of begrijpt. Als de energieën en processen die spelen in je onbewuste niet helder en bewust gemaakt worden dan blijft het sluimeren en dus in het veld hangen, met alle wederzijdse onrust, onverklaarbare emoties en gevoelens van dien.

Tijdens de workshopdagen help ik je je bewust te maken van je processen, wijze van verbinden en patronen, maar ook hoe je oorspronkelijke Zelf daar mee om zal gaan. Hierdoor voel je een diepere verbinding met je ware Zelf, heelt en opent je hart, trek je gemakkelijker (een) goede relatie(s) aan of heelt je eigen relatie. 

Een veilige ruimte om in te zijn en te delen
lotus.jpgIn het verdiepingshalfjaar “Ontdek je ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander” creëer ik samen met jou en de andere deelnemers een veilige ruimte om in te zijn en te delen. Een ruimte waarin je processen, pijn, vreugde en verlangens er mogen zijn. Door de begeleiding en het delen met elkaar kun je diepere pijn-lagen van jezelf doorzien en loslaten. Ook ontstaat er duidelijkheid en richting aangaande je relatie(s).

Het is een kleine groep zodat de sfeer intiem en geborgen blijft. Door te delen kom je dieper in je buik en ontstaat er natuurlijke spontaniteit, liefde voor jezelf en ware vreugde. Een groot geschenk!

Samen met jou kijk ik naar de dynamieken die zich afspelen tussen jou en je (liefdes)partner, werkgever, familieleden of tweelingziel, - vlam of – straal. Verbindingen die je hebt met andere mensen worden verder geschoond en opgehelderd. Ik hoor zo vaak in mijn sessies dat het voelt alsof er een last van je afvalt. Door het schonen en verhelderen van deze dynamieken voel je weer ruimte om je ware Zelf te zijn. Je voelt je heler, meer verbonden, kunt gemakkelijker jezelf uiten en aangeven wat je nodig hebt.

Voel jij ook de oproep om een volgende stap te zetten, voel je dat er iets niet klopt, maar weet je niet goed welke richting je nu op mag gaan?

Mijn passie en vaardigheden liggen in het onderzoeken en opschonen van de duale/onzuivere velden tussen mensen tot aan de Oorsprong. Karmische lagen uit meerdere levens krijgen vanzelf heling. Inzicht brengt je naar je oorspronkelijke goedheid en liefde, voorbij al je karmische banden en patronen.

Denk aan zaken als elkaar afstoten en aantrekken, je maar stil houden, terugtrekken, hopen dat de ander komt. Door eigen ervaringen en onderzoek, o.a. met tweelingzielen, een –vlam en mijn tweelingstraal ben ik door diepe dalen gegaan en heb enorm mooie hoogtepunten ervaren.

Toch realiseer ik me dat ieders pad uniek is en ieders ervaring ook.

Wil je verdieping tot in de onderste chakra’s, in de diepe grotten van het onbewuste duiken en je Ware Zelf ontmoeten?
Doe dan mee met het Verdiepingshalfjaar ‘Ontdek je ware Zelf in de ontmoeting met jeZelf en de ander’ die start op 17 september a.s. Je kunt als single komen maar ook met z’n tweeën.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Willeke Jansen
Elohim Master Healer-Reader-Coach

Klik hier om je op te geven voor dit verdiepingshalfjaar

 


Wat je verder kan ondersteunen

Lukt het je niet om mee te doen met de verdiepingshalfjaar en de workshops, schaf dan een sessiepakket aan waardoor we dieper in kunnen gaan op de situaties die spelen in de relatie met je partner, familie en/of op je werk. Hierdoor ervaar je steeds meer verdieping en gemak in jezelf en wellicht in je (liefdes)relatie.

Contact en route
T:
+31 (0)597 541 539
E: info@elohim-centre.org