Elohim kristallen nieuwsbrief 95

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 12 augustus t/m donderdag  25 augustus

 


Kristallen en bio tincturen


De komende maanden kunnen heftig en intens zijn maar bieden een geweldige kans om groeistappen te maken en je ware Zelf te ontdekken

We voelen op het centrum duidelijk de veranderingen die op stapel staan. Kosmisch gezien gebeurt er veel en dit biedt de mensheid geweldige kansen om te groeien. Transformatie, overgave en loslaten zijn daarbij van groot belang.

De nieuwe deva kruiden tincturen van de Elohim krachtplaats bieden hierbij belangrijke ondersteuning. 

guldenroede plant.jpgGuldenroede deva kruidentinctuur en deva-hanger:
Ben je besluiteloos? Onderdruk je je angsten, emoties, of je innerlijk kind? Vind je het lastig verbonden te blijven met de hogere lichtwerelden en je eigen licht?
Guldenroede kruidentinctuur werkt beschermend en houdt je in je eigen energie zodat je niet teveel met je omgeving vervloeit. Hij bekrachtigt je mannelijke aspecten (manifestatiekracht, voor jezelf op komen) wat tijdens deze periode heel belangrijk is. Elohim Guldenroede activeert je hele fysieke, geestelijke en emotionele systeem zowel als je zonnevlecht, zeer krachtig!

Fysiek: voor een goede vochthuishouding, goed voor de nierfuntie en urinewegen, hart en bloedvaten.

Lees meer over de guldenroede deva kruidentinctuur


Kaasjeskruid.jpgDit jaar extra krachtig: Kaasjeskruid deva kruidentinctuur en deva-hanger:
Dit jaar is de kaasjekruid extra krachtig en bijzonder doordat de helende kracht van de wortels nu ook zijn meegenomen in de tinctuur en hanger, dit geeft een sterk aardend effect waardoor we niet vluchten in gedachten en emoties en het geopende en bezielde hart goed geaard blijft. Verharding of verbittering verdwijnt. Heb je je sterk moeten houden in het leven waardoor je gevoeligheid er nu minder lijkt te zijn gebruik dan de Elohim Kaasjeskruid hanger of tinctuur. 

Fysiek: Voor gezonde luchtwegen en goede spijsvertering. Bevordert werking van de urinewegen. Behulpzaam bij geprikkelde huid.

Lees meer over de kaasjeskruid deva kruidentinctuurDaadkracht, creativiteit, staan voor jezelf en eigen initiatief!

P1220396.JPG

De prachtige Regenboog calcieten van het Elohim Centre zijn volledig geopend en geactiveerd. Ze zijn een lust voor het oog en hebben je veel te bieden in deze turbulente tijden. Ze geven rust en ruimte, en lijnen al je chakra's uit. Ze laten de energie weer stromen waardoor blijdschap en creativiteit tevoorschijn komen. Ook werken ze bemoedigend bij het maken van een nieuwe stap in je leven.

Bekijk de Regenboog calcieten hier

 


DNA Healing set: Schoon je cellen en DNA van oude informatie en karma

DNA.jpg

Het is de tijd van loslaten, schoon schip maken, en nieuwe frisse energie toelaten. De kosmos, moeder aarde en de lichtwereld sturen ons de komende jaren nieuwe energie van verbondenheid, liefde en eenheid. Om dit te kunnen ontvangen, integreren en ons eigen te maken dienen we oude gewoonten, gedachten en patronen, karma en overtuigingen los te laten. Het DNA healing pakket van het Elohim Centre is daarbij een fantastiche ondersteuning. Al je cellen en DNA worden diepgaand gereinigd tot aan je oorsprong waardoor zware emoties en gedachten minder blijven hangen.

dnahealingset.jpg

"Sinds ik deze set in huis heb merk ik dat ik mij meer kan focussen op één onderwerp en meer in het hier en nu kan zijn. Ik voel me minder chaotisch en meer daadkrachtig, omdat ik minder in mijn hoofd zit."

Jolanda

 

Het DNA healingpakket kun je hier bestellenHeerlijke geurende en diep reinigende aura spray's van de Elohim Krachtplaats

De spray's zijn gemaakt van o.a. zuivere etherische oliën, Elohim zelfrealisatie tincturen en de helende krachtplaats energie en een vleugje magie. Ze zuiveren je aura en omgeving op alle lagen en bieden daarnaast ook ondersteuning voor groeiprocessen, manifestatie en het opfleuren van de sfeer en energie in je huis en omgeving. 

 

a 13 D paradijselijke nieuwe aarde, eenhoorn.JPG

De Elohim aura spray's kun je hier bestellen


Nu van € 18,00 voor 14,95

Vanaf 3 stuks 30% korting

 


Groothandelskorting, voor mensen mét en zonder praktijk, klik voor meer infoActiveer de paradijs matrix van verbondenheid en vreugde in al je cellen en DNA

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

De Elohim zonnesteen bollen zijn geprogrammeerd met het Gaia-Christ bewustzijn. Een van onze meeste mooie producten. Al ruim 100 mensen hebben zo'n fantastische bol in huis en activeren daarmee de paradijs matrix van verbondenheid, vreugde en universele liefde in zichzelf en hun omgeving. De heerlijke energie van deze bol verspreidt zich door het huis en tilt de hele omgeving op in harmonie en verbondenheid. Een magische toevoeging voor in huis.


Activeer ook jouw paradijsmatrix en die van je omgeving voor universele liefde en Joy!
De Gaia-Christ zonnesteen bollen kun je hier bestellen

 

Deze steen heeft in korte tijd al veel gebracht. Een lang slepende ego kwestie loste zich snel op op een liefdevolle manier die zich ineens zo logisch en natuurlijk aandiende. Een verzoek wat ik had afgewezen, omdat ik er in mijn hoofd een problematische kwestie van had gemaakt, kon ineens in overgave gehonoreerd worden. Ineens wist ik dat mocht het zo zijn dat ik er aan zou moeten voldoen dat ik er dan ook toe in staat zou zijn en in mij niet op voorhand zorgen hoefde te maken. En ik voelde dat ook echt zo.

Caroline

"Ik voel een enorme rust, veel meer ruimte en zachtheid in mijzelf, steun, geaard, alles is goed zoals het is.
Met name ’s avonds de eerste dagen veel kou rondom mij heen gevoeld,
dan weet ik dat er ondersteuning is van de Goddelijke wereld. Ook een enorm diep vertrouwen in mijzelf en regelmatig zie ik lesauto’s met de naam “Het vertrouwen”.

Dan glimlach ik in mijzelf, voor mij een uitdaging in mijn leven om op het leven te vertrouwen.."

Francine

"Ik ervaar een enorme ruimte en Liefde vanuit de bol. Telkens als ik de bol op of tegen mijn buik aanleg ontspannen mijn darmen. Het wordt rustiger in mijn buik, spanning valt er af. Ik merk dat mijn ontlasting makkelijker gaat.
Mijn hart kan zich meer openen om een pure vorm van Universele liefde te ontvangen. Het voelt zo ruim, groots en zacht. Zoveel liefde zodat ik meer en meer ga ervaren/belichamen dat IK dat Ben.
Het trilt in al mijn cellen...die paradijselijke liefde die oorspronkelijk is. De herinnering komt weer tot leven. Tranen vloeien soms omdat ik het zo herken.....het is niet meer alleen weten hoe het kan zijn, maar ik ga het ook voelen en Zijn. Het trilt daarom ook oude ik identificaties los, waardoor angsten ontstaan, maar deze kunnen er steeds meer zijn omdat de Liefde groter voelbaar is. Ik voel een beweging in mij om meer en meer hieraan over te geven.
De combinatie met het bezoeken van het Lemurisch bos en de bol bij je hebben voelt nog krachtiger."

Willeke


Activeer ook jouw paradijsmatrix en die van je omgeving voor universele liefde en Joy!
De Gaia-Christ zonnesteen bollen kun je hier bestellenReinig je lichaam en cellen regelmatigwaterkan met elixer kristallen en vlinder.JPG

Dit doe je door regelmatig Elohim kristalwater (elixer) te drinken. Dit kun je gemakkelijk zelf maken door Elohim elixerstenen in een karaf water te leggen. Dit reinigt niet alleen, het water smaakt ook beter en is gezonder! Voor slechts een luttel bedrag drinken jij en je kamerplanten, langer dan een half jaar, opgeladen helend water!

"Ik bestelde bij jullie een Amethist elixer kristal. Hij is heel helder en zuiver. Ik heb hem liggen in een kan met water. Het water wordt heel licht en helder van de steen.
Ik heb al eerder stenen bij jullie besteld en ben telkens ontroerd van de mooie zuiverheid en kracht van jullie stenen!"

Monique

Bekijk hier het assortiment aan stenen om kristalwater te makenboeddha beeldje amethist.jpg

Activeer jouw essentie, ware Zelf en vredige Boeddha-natuur

De speciale Boeddha beeldjes van het Elohim Centre zijn volledig geopend en geactiveerd met de universele Boeddha-Kracht. Je kleine zelf verschuift naar de achtergrond en de Boeddha brengt je volledige potentieel aan Goddelijke (buik)Wijsheid voelbaar naar voren. Hij straalt vrede, verlichting en mededogen uit. De beeldjes zijn bij uitstek geschikt om mee te mediteren of bij je neer te zetten in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Bekijk de nieuwe Amethist Boeddha beeldjes hier

Bekijk de overige boeddha beelden hierWist je dat we ook een grote selectie aan edelsteen sieraden hebben?

Alle sieraden zijn volledig energetisch opgeladen voor een weldadig effect.


Door Elohim edelsteen sieraden te dragen heb je naast de schoonheid ook de helende werking van de edelstenen.

 

Een greep uit de selectie:


Parel ketting.jpgPrachtige zalmkleurige parel ketting
Zuiverheid, liefde en geluk

Nu voor € 45,00

 

 

parel armband wit 44,-.jpg

Zalmkleurige parel armband
Zuiverheid, liefde, geluk

Nu voor € 40,00
Diverse Paua kettingenpaua ketting p1060140_c1_w340_h250.jpg
Reinigt je aura en zuivert je chakra's. Laat je ogen fonkelen.

Prijzen van € 19,50 tot en met € 49,50

 

 

 

Lapis Lazuli ketting.jpg

Lapis Lazuli ketting
Maakt je communicatief en versterkt de intuïtie

Nu voor € 43,50

 

 

Agaat ring (zilver)Agaat ring.jpg
Geeft je aarding en vuurkracht

Nu voor € 75,00

 

 

Bekijk hier het hele assortiment aan edelsteen sieraden

 

 


Diversen


Verdiepings half jaar met Willeke Jansen ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander vanaf 17 september
Klik hier voor meer info

 


Audio opnames lopen als vanzelf en brengen veel healing

online-channeling-1.jpgHet lijkt wel een wonder hoe vanzelf de audio opnames uit de workshops van Joke ElZiam Nootebos hun weg vinden naar velen van jullie voor verdieping op je levenspad en Godsrealisatie. We ontvangen mooie reacties op de opnames over de diepe ondersteuning en healing die ze brengen, voor al je chakra's, dimensies en zieledelen.

Er staan meer dan 100 audio opnames online, dus er zit er vast genoeg voor je tussen!

Beluister hier de audio opnames en ervaar hun helende energie

 


Enkele ervaringen die we ontvingen over de audio's:

"Zó intens ontroerend heb ik de Liefdesstroom mogen voelen. Zó gevoeld die zuivere Liefde, niet in woorden te beschrijven..."

"Een enorme verruiming en dankbaarheid in mijn hart."

"Wat een feest, wat een heerlijk gevoel, wat een thuiskomst! Eindelijk een soort van bevestiging van waar ik al zo lang naar op zoek was: mijn gevoeligheid is een kracht. Het is een geschenk, geen pijn of lijden meer. Voor mij was de opname een uitleg van mijn hoogsensitiviteit. Een begrijpen, een uitleg, een weten. Het klopt helemaal, dit is wat ik voel, wat ik niet aan iemand anders kan uitleggen. Een diep weten over mijn koers, een laten varen van angsten, wat anderen ervan vinden, wat als ik niet geaccepteerd word, zoals al zo vele jaren gebeurd. Niet meer aanpassen om er maar bij te horen, maar het gevoel dat ik er gewoon mag zijn. Het is goed zo! Ook een aanzet tot veel meer, het zaadje is gepland en het plantje groeit al en voelt de warme zon op de eerste tere blaadjes. Hartelijk hartelijk dank!"

Bovenstaande is een ervaring uit channeling, healing ''Ervaar de schoonheid van je sensitiviteit''

 


hogere dimensies.jpg10-11 september: Kosmisch Vuur 1, een spektakel van lichtkracht en energiewerk

Baden in licht, je grote scheppingskracht en liefde ervaren en installeren?

Tijdens deze Elohim workshop met Joke ElZiam Nootebos brengen de 12 Kosmische Stralen voelbaar jouw volledige potentieel met al je hoger dimensionale ziele-lichtlichamen in je lichaam, geest en persoonlijkheid. Joke ElZiam Nootebos werkt samen met het Metatronisch-, Merlin-, Elohim-, Divine- en Bronbewustzijn. Het helende engelen-liefdeslicht komt tijdens de workshop niet alleen vanuit de Lichtsferen maar ook vanuit de aarde, als de Shekinah energie. Dit maakt het niet alleen bijzonder maar ook heel veilig. Juist daardoor reiken de transmissies / engelen tot diep in lichaam, geest, onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs DNA en brengen ze zoveel liefde en innerlijke ontwikkeling die beklijft en zich verdiept tot vele jaren na afloop van de workshop.

Kosmisch Vuur, een workshop met Joke ElZiam Nootebos o.l.v. Metatron en de Bovenwereld

Klik hier om je op te geven

Doordat al onze accommodatie vol zit is de workshop prijs nu exclusief overnachting. Wil je overnachten op de krachtplaats dan kan dat nog op de natuur camping. Klik hier voor meer informatie over de camping.

Ervaringen van vorig jaar:

"Als een “feest” van herkenning heb ik deelgenomen aan de workshop. Dat gaf mij ontroering en dankbaarheid." C van Z

"Hele fijne goeie cursus. De meditaties worden op een fijne manier opgebouwd. Veel inzichten ontvangen. Vol liefde neemt Joke de tijd om alle vragen te beantwoorden voor haar mensen. Dank je wel!" Vera

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring." Tineke

 Energetische voorbereiding
dnahealingset.jpgSchaf (liefst 3 weken ) vooraf een DNA Healingsset aan om nog meer te hebben aan de workshop kosmisch vuur 1. We raden je ook sterk aan tijdens en na deze workshop de DNA healingset te blijven gebruiken. Hierdoor gaan de zuivering en integratie van de helende energieën nog geruime tijd door.

 


Een prachtige ervaring van een retreat-ganger!

Ik kwam na sluitingstijd aan en het was fijn dat de sleutel en informatie in de brievenbus klaar lagen zodat ik direct naar de caravan toe kon. De indruk van het centrum was goed! Een uitgebreide info map met achtergronden, mogelijkheden en praktische zaken lag in de caravan. Heel fijn.

Vrouw bij lem bos.jpgHet verblijf in de caravan was super en comfortabel. Alles is aanwezig in de kleine caravan. Iedereen van de woon/werk gemeenschap en andere gasten waren heel vriendelijk en toegankelijk. (Al zat ik het grootste gedeelte van mijn verblijf in stilte retraite). Heerlijk rustige omgeving waarin magische dingen gebeuren!

De helende tuinen waren super mooi, met veel fijne plekjes. Fantastische energie en zo verschillend per plek. Fijn om er gewoon helemaal in de stilte zijn. Magisch, wonderlijk en bijzonder. De kristalwinkel, ook een bijzondere plek met super veel moois. En Jordy die iedere keer met volle aandacht met iedere klant bezig is. Voelt heel welkom!

Ook heb ik drie sessies gehad. Heb er zeker wat aan! Voelt als gezien worden in wie ik ten diepste ben en wat mijn essentie is en wat ik er praktisch aan kan doen, om er beter toegang toe te hebben. Fijn ook dat het wordt opgenomen zodat ik het later kan terugluisteren.

De service was top! Het ontvangst bloemetje in de caravan is geweldig!

Ook fijn de schone laken service bij een langer verblijf.

A.

Bekijk hier de mogelijkheid tot individuele stilte-natuurretreat

 


Vrouw in tuin, mooi.jpgDoor alle tuinbezoekers wordt de Moeder Aarde verbinding steeds sterker!

Beste bezoekers, bedankt voor alle liefde en blijheid die jullie meebrengen tijdens jullie bezoek aan de Helende Tuinen. De natuurwezens, Deva's en plantenspirits en het Elohim team waarderen jullie bezoek enorm! Ook zijn er dit jaar weer een flink aantal mensen die verblijven op de krachtplaats. (Deze zomer zijn er nog maar enkele plekken vrij om te verblijven). Door alle bewuste en fijngevoelige bezoekers voelen de natuurwezens zich veilig en durven ze zich te verbinden waardoor hun energie veel minder op de achtergrond is. Een levend voorbeeld voor hoe de mens en de natuur samen kunnen leven in de toekomst, wat een Joy!

De leuke reacties die we terugkrijgen maken het helemaal af:

“Heerlijk. Mijn ziel is weer vervuld. Ik kom meestal een dag of een middag, nu twee dagen heerlijk aanwezig zijn en kunnen zakken in de energie. Het heeft me heel goed gedaan. Ik kom zeker terug!”

“Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder en dank iedereen en alles hier, hiervoor. Ik hoop dat de volgende gast(en) in deze caravan net zo'n fijne tijd mag/ mogen beleven.”

Lees hier meer over de helende tuinen en de bekijk de mogelijkheden tot verblijf

 


Groep bij Lemurisch bos 2013.jpg

Komende week laatste kans om je in te schrijven voor de zomerweek

We hebben een klein groepje van 10 mensen en er is nog ruimte voor een aantal deelnemers.

Het wordt een geweldig leuke en verdiepende week waarin we nader tot onsZelf, elkaar en de Krachtplaats komen. De week is van 23 t/m 28 augustus en is onder begeleiding van de Elohim Master healer-readers en docenten.

Klik hier om je op te geven, laatste kans om je op te geven voor de vroegboekkorting


 


 

17 augustus Lezing "Mensen, engelen en lichtmeesters"
19:30-22:00 door René de Quastenit in het Elohim Centre te Veelerveen

 

Wat zijn engelen en waarom staan wij daarmee in contact, zijn het overleden mensen in een andere hoedanigheid of zijn het vergevorderde bewustzijnsvormen? Welke rol hebben de lichtmeesters en hoe beïnvloeden zij het leven op aarde, heeft de mensheid een eigen keuze of is alles voorbestemd? Tijdens deze lezing met René de Quastenit zal dieper worden ingegaan op deze en andere vragen zodat een duidelijker beeld gekregen kan worden over de mens en zijn rol in het universum.

 

Meld je vóór zondag 14 augustus a.s. aan voor de vroegboekprijs van €15,-

 

Klik hier om je op te geven voor de lezingAgenda

Wo 17 aug
19:30-22:00
Lezing "Mensen, engelen en lichtmeesters"
Wat zijn engelen en waarom staan wij daarmee in contact? Welke rol hebben de lichtmeesters en hoe beïnvloeden zij het leven op aarde? Tijdens de lezing met René de Quastenit zal dieper worden ingegaan op deze en andere vragen zodat een duidelijker beeld gekregen kan worden over de mens en zijn rol in het universum.
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling - healing Activeer je 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s.
De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Wo 31 aug
19:30-22:00
Verdiepingsavond "Geeft je werk of relatie nog voldoening?"
Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt.
Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Wo 14 sept
19:30-22:00

Healing & readingavond; hooggevoeligheid, burn-out en vermoeidheid
Een avond met Marlisa Hof over hooggevoeligheid en hoe je hiervan een kracht maakt. Hoe je de negatieve spiraal van vermoeidheid, burn-out, niet in jezelf geloven en te gevoelig zijn doorbreekt. Met ruimte voor persoonlijke readingsvragen.

Do 15 sept
19:30-20:30
8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.
6x van 10:00-17:00,
te beginnen op za 17 sept
Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf?

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png