Elohim nieuwsbrief 164: Waar Licht is, is schaduw...

Waar Licht is, is schaduw...

De diepe grotten van pijn, eenzaamheid en onzekerheid

vrijheid 7.jpgIn deze tijd waarin Liefdes- en Eenheidsvelden steeds krachtiger aanwezig zijn, worden enorme diepe pijnstukken aangeraakt. Voor veel mensen is dit nog onbewust en vaak wordt gedacht dat men ‘er al is’. Maar, het tegendeel is vaak waar….het ego zet zich schrap. Velen schieten in de bovenste chakra’s, vluchten in hun werk, zoeken liefde en steun in een relatie of toekomst. Men ervaart prachtige Liefde en Licht… maar het is deels schijn…. want als we de wereld en onszelf daadwerkelijk willen verlichten, dan zullen we door die diepe grotten in de buik en basis moeten. Door de wereld van dualiteit heen ankeren, met onze voeten in de klei…. zonder alle "verhalen" over wat we er van vinden.

Om door de buik en basis gerealiseerd te worden zullen we onze schaduw en het afgescheiden innerlijk kind onder ogen moeten komen, om ze vrij te laten stromen… Wat we daarin tegenkomen lees je verderop...

Klik hier om het volledige artikel te lezen

 


Het onbewuste bewust maken in relaties, werk, seksualiteit - Verdiepingshalfjaar

Wil jij het onbewuste bewust maken in alle dynamieken die spelen tussen jou en de ander? Wil je onderzoeken waar je jezelf weggeeft, in de afhankelijkheid gaat, duwt en trekt in een (tweelingzielen) relatie of anders? Wil je onderzoeken wat jouw waarheid is en die (leren) delen met anderen? Onderzoeken wanneer je duaal reageert of vanuit je hoger Zelf? Wat dit doet met een ander en jezelf?

In het verdiepingshalfjaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’, van 6 bijeenkomsten, maak je een diepe verbinding met jeZelf en de ander. Het verdiepingshalfjaar begint op 17 september.

Lees meer over het verdiepingshalfjaar met Willeke Jansen

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Elohim Master healer-coach

 


Kom Thuis op de krachtplaats van het Elohim Centre

Al weer 7 maanden woon en werk ik weer op deze prachtige plek, het Elohim Centre.
Zoveel is er alweer veranderd en de processen gaan gewoon door. ..

Tweelingstraal tuin mei 2016.jpg

Veel nieuwe bezoekers melden zich
Een enorme toestroom van (nieuwe) bezoekers dient zich aan en allen geven aan dat ze gewoon hier, op de krachtplaats, moeten zijn. Ze worden er als vanzelf naar toe getrokken worden. De meeste mensen zijn nog nooit eerder geweest en boeken direct een doorbraakarrangement,  komen ineens een week op de camping staan of verblijven in de B&B. Zoveel mensen die gezellig mee-eten en vooral genieten van de helende krachttuinen.

Het sacrale hart van het Elohim Centre laat je ervaren wie je werkelijk Bent!
Ook ik voel zo’n enorme sterke verbinding met het sacrale hart van het Elohim Centre, de helende krachttuinen, waar zoveel voelbaar is. Waar zoveel Liefde aanwezig is en waar je alles kunt ophalen in wie je Bent. Een heilige sacrale plek die alle dimensies in zich heeft en neerzet voor de nieuwe aarde.

Het ontroert, geeft dankbaarheid, duwt en opent me steeds verder….meer en meer voel ik dat ik me er volledig mee wil verbinden en er één mee wil worden. Ik kies voor een leven in eenvoud in volledige verbinding met de Al-Eénheid. Het is wie IK Ben, het is wie JIJ Bent!

Klik hier om verder te lezen

 


Wist je dat...

 


Zielsdeel vroegste kindertijd niet veilig op aarde en bij de ouders

door Joke ElZiam Nootebos

Wereldwijd is de collectieve mannen- en vrouwenwond nu aan het openrijten. Dit werkt uit op relatiegebied, in het fysieke maar ook in het zielskinddeel dat we onderdrukt hadden. Over dat zielsdeel hebben we een ik-karakter heen gebouwd. We zullen de angst, kwetsbaarheid, het alleen voelen nu op een nog diepere wijze kunnen tegenkomen en moeten het zien te healen. Soms voelt het alsof ons leven of wijzelf, uit elkaar dreigen te vallen. Het vertrouwde houvast aan ons ego-ik en onze routine identificatie lossen op! Ook wat we als baby en peuter allemaal hebben gevoeld en ervaren aan zware energie (tussen de ouders) komt in ons leven voorbij om uitgewerkt te worden, nu we kristallijn kwetsbaar worden door het uit elkaar vallen van ons ikje en ziel en we tenslotte ons oorspronkelijke (Goddelijke) Zelf worden. We hebben nu, doordat onze zieleleven meer naar voren komt, meer angst voor onze grofstoffelijke of duale omgeving. Echter onze oude neiging uit baby-peutertijd is nog aanwezig...

Lees hier verder

 


Boek een telefonisch of live consult voor healing-reading, ondersteuning en uitwisseling:

 

Klik hier voor meer informatie over een healing-readingsconsult

 

Contact en route
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org


Boek een doorbraak arrangement of essentie-wellness arrangement voor een paar heerlijke en verdiepende dagen op de Krachtplaats.


Een prachtig filmpje over de Krachtplaats

Vrouw in tuin, sekhmet.jpgNa veel monteer- en filmwerk hebben we een nieuw filmpje over de Krachtplaats en de nieuwe samenleving. Het is een prachtig filmpje geworden en we zijn dan ook blij hem te mogen delen met jou.

Bekijk hier het nieuwe filmpje en geef hem door aan je vrienden!

 


 

De aanmeldingen voor Kosmisch Vuur 1 druppelen binnen

Alle bedden in de B&B zijn bezet, maar je kunt nog met je tentje op de camping staan. Er is al een mooie groep van meer dan 40 mensen gevormd en velen enthousiaste mensen moeten zich nog aanmelden. We ervaren een bijzonder krachtig en helende groepsveld bij deze workshop. Nog meer dan anders!

Klik hier om je aan te melden en voor meer info over deze workshop op 10+11 september

 


Ben jij er ook bij met de inspirerende zomerweek? 23-28 augustus

stralende zomerbloemen.jpgEen hele week vol mooie activiteiten, eten met gelijkgestemden en een prachtig samenzijngevoel.

Je mag deze week echt niet missen! Er is nog plek voor verblijf op de camping of in de B&B.

Klik hier om je op te geven voor de zomerweek met gelijkgestemden

 


ken jezelf en ken god.png

 


Niet meer blij met je werk en collega’s

Door Joke ElZiam Nootebos

Soms doe je altijd hetzelfde werk of voel je bij collega’s onderstromen, ben je bewuster en gevoeliger dan de rest en vind je daardoor steeds minder aansluiting. Je omgeving zit niet te wachten op wat jij allemaal aan kunt voelen of op jouw inzichten. Kortom misschien komt je portemonnee niet tekort op je werk, maar wel je ziel en bestemming. Toch blijven nog veel mensen hangen in het oude werk of bij een opdrachtgever die niet langer klopt. Hetzelfde geldt voor het blijven hangen in de oude matrix van uitkering, levenspartner, familie of vriendschap waarbij geen innerlijke groei, uitdaging, inzet, passie en genieten meer mogelijk zijn. 

 
Toch hebben velen een gevoel en idee over wat ze WEL zouden willen
Misschien weet ook jij ergens wel hoe je zou willen werken, in wat voor sfeer en omstandigheden, en welk werk je het liefste zou willen doen? Hoe een intieme relatie zou kunnen zijn… En waarom lukt jou dat dan niet ... Misschien voel ook jij je niet langer geïnspireerd, ben je niet tevreden, heb je geen uitdagingen genoeg en word je moe en mat of voel je je geleefd?

LEEF je steeds minder en wil je eigenlijk je leven omgooien? Vind je een stap zetten ook zo ENG?

Lees hier meer

 


"De strijd tussen wat je wenst en niet wenst is de mindziekte"


17/8 Lezing "Mensen, engelen en lichtmeesters"
19:30-22:00 door René de Quastenit in het Elohim Centre te Veelerveen

Wat zijn engelen en waarom staan wij daarmee in contact, zijn het overleden mensen in een andere hoedanigheid of zijn het vergevorderde bewustzijnsvormen? Welke rol hebben de lichtmeesters en hoe beïnvloeden zij het leven op aarde, heeft de mensheid een eigen keuze of is alles voorbestemd? Tijdens deze lezing met René de Quastenit zal dieper worden ingegaan op deze en andere vragen zodat een duidelijker beeld gekregen kan worden over de mens en zijn rol in het universum.

Meld je op tijd aan voor de vroegboekprijs van €15,-

Klik hier om je op te geven voor de lezing

 


18/8 (Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind. 19.30-20.30 u.

christusbewustzijn.jpgDeze 7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. Met de Bovenwereld en Moeder Aarde wereld. Magic Power, Kennis en grote Krachten kunnen door ons als kanaal heen werken tijdens deze transmissie met Joke. Zeker zo gauw ons innerlijk kind of emotionele lichaam verlicht raakt.

De prachtige live/online groepshealing met Joke ElZiam Nootebos is van 19:30 tot 20:30 uur
Al meer dan 20 mensen doen er mee, ben jij er ook bij?

Klik hier om je op te geven

 


Schaf een pakket aan voor de live/online groepshealingen en ontvang flinke korting!

 

 


Wil je ons helpen de wereld te bereiken door de internationale website van het Elohim Centre door te geven aan je buitenlandse vrienden?

Je kunt hier onze Engelstalige website bezoeken: www.sacred-site.eu

 


Dank aan alle reacties op de vrijwilligersoproep!

We hebben veel reacties en handen die ons bijstaan mogen ontvangen. Dank aan iedereen die gereageerd en geholpen heeft. Mede door jullie kunnen wij het werk doen dat we doen! We hebben inmiddels voor de zomermaanden genoeg hulp, maar kunnen nog vrijwilligers gebruiken vanaf begin oktober. Neem contact op als je geïnteresseerd bent, onze contactgegevens vind je onderaan deze mail.

 


Agenda

 

Wo 17 aug
19:30-22:00
Lezing "Mensen, engelen en lichtmeesters"
Wat zijn engelen en waarom staan wij daarmee in contact? Welke rol hebben de lichtmeesters en hoe beïnvloeden zij het leven op aarde? Tijdens de lezing met René de Quastenit zal dieper worden ingegaan op deze en andere vragen zodat een duidelijker beeld gekregen kan worden over de mens en zijn rol in het universum.
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s.
De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Wo 31 aug
19:30-22:00
Verdiepingsavond "Geeft je werk of relatie nog voldoening?"
Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt.
Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Wo 14 sept
19:30-22:00

Healing & readingavond; hooggevoeligheid, burn-out en vermoeidheid
Een avond met Marlisa Hof over hooggevoeligheid en hoe je hiervan een kracht maakt. Hoe je de negatieve spiraal van vermoeidheid, burn-out, niet in jezelf geloven en te gevoelig zijn doorbreekt. Met ruimte voor persoonlijke readingsvragen.

Do 15 sept
19:30-20:30
8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.
6x van 10:00-17:00,
te beginnen op za 17 sept
Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf?

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png