Elohim kristallen nieuwsbrief 94

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 29 juli t/m donderdag 11 augustus

 


Kristallen en bio tincturen


melkkwartsgeode.jpgLeef je pure kristallijnen zelf en zet je Bron kwaliteiten in!

De talrijke kleine kristalletjes van de melkkwarts geode met hun krachtige, subtiel schitterende, uitstraling ontwaken je fijngevoeligheid, intuïtieve vermogens, sensitiviteit en je kracht; je ware Bron kwaliteiten. Door de melkkwartsgeode in huis te plaatsen worden deze eigenschappen de basis van waaruit je leeft. Je staat als een huis en blijft toch verbonden met je zachtheid en je omhullende bescherming.

De Elohim melkkwarts geode brengt een ragfijne, zuivere sfeer en energie in huis, waarin puurheid, waarheid en schoonheid tot ontplooiing en wasdom komen.

2 prachtige melkkwarts geodes vormen, komende uit 1 bol vormen 1 set.
Bekijk hier de geodes en de prijs per set

 


 

Elohim geometrische vormen - Ontvang de allerhoogste energiegeometrische vormen set.jpg

We zijn ontzettend enthousiast over hoe goed de geprogrammeerde geometrische vormen van bergkristal door iedereen worden ontvangen en ervaren! Dank voor alle mooie reacties!

De vormen dragen diep werkende Inwijdingsfrequenties die Joke als Ingewijdene belichaamt en daardoor ook kan doorgeven. Door met de vormen te mediteren of ze afgestemd in je kamer te leggen creër je een helend krachtveld. Het brengt zuiveringen tot aan je oorsprong en in je DNA en brengt totale liefdes eenheid.

"Door de aurabeschermingshanger, de geometrische vormen en de krachtplaatstincturen ben ik veel krachtiger en zelfverzekerder geworden. Ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald. Als het toch gebeurd, herstel ik me veel sneller. Onmacht en gebrek aan zelfvertrouwen slinken."

A

Klik hier voor het assortiment van geometrische vormen

Klik hier voor de krachtplaats tincturen

Klik hier voor de bergkristal aurabeschermingshanger


De levensgrote geometrische vormen van de helende Elohim tuinen hebben al heel wat  healing gebracht voor de bezoekers. Net als aarding, doe- en daadkracht!

Vrouw in dodecaëder.jpg

Het is niet overdreven om te zeggen dat de geometrische vormen van de zelfrealisatie tuinen een wervelende dynamiek met zich meebrengen en enorme healingen en inzichten geven. Vele bezoekers zijn dan ook mediterend en genietend te vinden bij de vormen.

Van de bezoekers horen we vaak hoe waardevol ook een rondleiding met een Elohim Healer-Reader door de Helende Tuinen is.

"Wow, dankzij de gids kon ik de tuinen veel beter voelen. Ook toen ik na afloop van de rondleiding nog zelf de tuinen in ging. Er kwam zo veel los en ik heb mooie inzichten mogen ontvangen. Ben ook hartstikke blij met de verbinding met de natuurwezens die de gids me heeft laten voelen. Ik ga de natuurwezens thuis ook vragen en uitnodigen in mijn tuin!"

Claudia

Klik hier voor meer informatie

 


Leuke en bijzondere nieuwe producten op de webshop, zoals:

- Stralend pyriet clusterpolychroomjaspis.jpg
- Ware kunstwerken van Polychroom Jaspis
- Amethist boeddha beeldjes
- Isis meesterkristallen


Bekijk hier onze nieuwste producten

 

 


Balans vinden is niet altijd makkelijk

rust en balans.gif

We zijn overal tegelijk nodig, iedereen verwacht iets van ons, ons spiritueel pad roept, en ga zo maar door. De toename van kosmische energie roept ons op om keuzes te maken. Dit kan soms vermoeiend en overdonderend zijn. Hoe hou je de balans en blijf je goed voor jezelf zorgen?
De Elohim fluoriet edelstenen die wij verkopen helpen je in tijden van onrust, stress en keuzes. Ze geactiveerde edelstenen bewaren de balans doordat fluoriet een kristal is dat beide hersenhelften en het mannelijke en vrouwelijke in ons, met elkaar verbindt. Er ontstaat balans en de energie kan weer goed stromen.

Fluoriet reinigt, zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het (energetische) lichaam wat nog niet volmaakt in orde is. Dit is een van de beste hoger dimensionale kristallen om chaos en wanorde te herstellen en de balans te vinden!

Pak de draad weer op met Elohim fluoriet en verbindt je hersenhelften!

 

fluoriet octaeder groo.

"Ik heb de geactiveerde Elohim fluoriet edelsteenlegging gebruikt bij mijn man. Hij heeft al lang last van slaapproblemen kan zich niet goed concentreren. Na de chakralegging is er een hele ommekeer te voelen. Hij slaapt als een roos, vergeet minder, kan zich beter focussen op de werkzaamheden. Dank, dank, dank,"

C

Klik hier om de fluoriet edelsteen legging te bekijken


1122Benieuwd welk kristal of tinctuur bij jou past?

Bel dan +31 (0)597 541 539 voor een gratis 5 min. readingsadvies.

 

 


30% korting bij bestelling van 4 of meer Elohim zelfrealisatie bio tincturen!
Reeds duizenden verkocht en het aantal neemt nog steeds sterk toe!

tincturen.jpgDe zelfrealisatietincturen van de Elohim krachtplaats dragen de Lichtcodes voor het leven van je ware Zelf en Godsrealisatie. Ze zijn een bron van energie, inspiratie en bewustzijn. Ze brengen je (spirituele) ontwikkeling in een stroomversnelling. De tincturen activeren je volledig potentieel, schonen je lichaamscellen en chakra's en helpen je je ware Zelf op aarde neer te zetten. Ze zijn uniek in de wereld en we zijn dan ook dankbaar dat zoveel mensen ze gebruiken en verspreiden!

"Ik gebruik de tincturen nu een paar weken en voel al echt verschil, geweldig! Ik voel me beter geaard en voel de energie stromen door mijn lichaam. Op jullie advies ben ik begonnen met de basis chakra en Pillar of Light. Ik ben echt benieuwd wat de andere tincturen me nog allemaal gaan brengen!"

Liesbeth

Kies een tinctuur uit die bij jou past of bel ons; T: +31 (0)597 541 539

 


Nieuw! De Elohim bio Eik Tinctuur!

Na meer dan een maand "trekken" is de home-made Deva bio tinctuur van de Eik eindelijk klaar!
Vele afnemers van de Deva eikhanger keken er naar uit, net als vele nieuwsbrieflezers. We voelen dat deze tinctuur dan ook een enorme ondersteuning biedt in het proces waar zo veel mensen juist nu door heen gaan. We hebben een beperkte voorraad dus op=op.


Eik houdt je verbonden met je hoger licht en eerlijkheid vanuit je aarding en oerveiligheid
Een goed kruid om je essentie te kunnen 'Zijn', "door je buik heen te gaan", uit je hoofd te komen, niet teveel open te staan of voornamelijk vanuit de hogere chakra's te leven. Emotionele en geestelijke pijnen verzachten door Elohim Eiken tinctuur en Devahanger.

eik, mooi.jpgZelfbescherming, en angst voor verlatenheid, overheersing, conflicten of agressie ontspant. Eik brengt je de mannelijke en vaderlijke steun in de rug! Hij heelt je basis en jeugdjaren waar je ziel en gevoeligheid werden misbegrepen en vertrapt, waardoor je beter vanuit je buik en lichaam kunt leven. Elohim Eik brengt en ontspant wilskracht, plichtsgevoel, doorzettingsvermogen, moed en uithoudingsvermogen. Ook komt er rust in je systeem. Hij trekt je uiterst goed in je aarding en geeft daadkracht.

Fysieke werking van de Elohim bio Eik tinctuur:
Eik helpt bij een zenuwachtig gevoel, voor een gezonde slaap en verhoogt de weerstand van het organisme en is goed voor het zenuwstelsel.
Helpt bij opvliegers en bevordert een normale en regelmatige menstruatie  - voor sterke botten - voor een goede vochthuishouding - In te zetten bij onzichtbare vochtophopingen, zoals achter de longen en rond het hart - Versterkend op de slijmvliezen (spijsvertering) - voor behoud van een sterke vaatwand.

Klik hier voor meer informatie over de Eik Deva hanger en tinctuur

 


Nieuw!
Elohim Kaasjeskruid bio tinctuur voor als je je sterk hebt moeten houden of te open bent

Het liefelijke kaasjeskruid opent en bezield je hart. Verharding of verbittering verdwijnt. Heb je je sterk moeten houden in het leven waardoor je gevoeligheid er nu minder lijkt te zijn gebruik dan de Elohim Kaasjeskruid tinctuur of Deva hanger. Normaal wordt dat slechts van de bloemen gemaakt maar Joke heeft het alleen voor 2016 en 2017 gemaakt van de wortels van de struik zowel als de bloemen!  Daardoor krijgt het opengaande of juist te ver openstaande hart, aarding, veiligheid en houvast in jezelf. Op = op!

Klik hier om Kaasjeskruid tinctuur te bekijken

 


Diversen


Baden in licht, je grote scheppingskracht en liefde ervaren en installeren?

Workshop 10 + 11 september 2016


Ja, dat kan echt tijdens de workshop Kosmisch Vuur, door de 12 Kosmische Stralen en de liefdeshealingen met de machtige Elohim-engelen. Kosmisch Vuur is de sleutel tot je hogere evolutie in de stof.

Gouden engelenlicht.jpgKosmisch Vuur 1 is tevens de basis om DNA en kosmisch healer en reader te worden en je volledig potentieel met al je lichtlichamen te activeren. Tijdens de helende transmissies haal je voelbaar al je lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies) op. Dit opent je volledig potentieel (aan helderzien, helder voelen, galactische-, DNA- en kosmische kennis) zowel als je genezende Gaven.

Een workshop met Joke ElZiam Nootebos o.l.v. Metatron en de Bovenwereld.

Alle bedden zijn al gereserveerd, maar er is nog plek op de camping als je heerlijk in de energie wilt blijven slapen.

De aanmeldingen stromen binnen, wees er ook snel bij

 

"Ik vind het leuk om even te laten weten dat ik me weer veel krachtiger voel na Kosmisch Vuur 1. Lastige gevoelens kunnen gemakkelijker en zachter door me heen stromen, merk ik. Ik herinner me nog dat er tijdens sessies wel eens is gezegd dat je ook kunt genieten als er lastige gevoelens zijn, dat ervaar ik nu sterker. Er is meer aanvaarding en berusting voel ik. Ook in m'n praktijk stroomt het deze week weer, een paar nieuwe clienten erbij en meer zelfvertrouwen. Fijn."

Inge

Nodig als voorbereiding
dnakrachtset692_c1_w340_h250.jpgSchaf vooraf een DNA Healingsset aan om nog meer te hebben aan de workshop. We raden je dringend aan, vooraf, tijdens en na deze workshop de DNA healingset te gebruiken. Ook na afloop als alles nog verder zuivert en integreert is het gebruik ervan van belang. De DNA set kun je, vooraf en achteraf, ook gebruiken voor verdere integratie en verdieping.

 


Altijd al healer willen worden, of je healingskwaliteiten verdiepen?

Leer je natuurlijk healingsvermogen ontwikkelen en verdiepen tijdens de Elohim opleidingen.

 


Channeling healing Christusbewustzijn “Activatie onvoorwaardelijke Liefde, oplossen seksuele remmingen”

Audio opname om thuis te beluisteren

christusbewustzijn.jpgIn deze audio opname van een helende activatie in de Kristallijnen tuin van het Elohim Centre, opent het Christusbewustzijn zich in jou. De helende energie, onder de woorden van Joke, brengen je in een verruimde staat van bewustzijn. In de channeling ontvang je uitleg over hoe je in het (Christus)hart van onvoorwaardelijke Liefde kunt blijven, ook als er lastige dingen spelen op je werk of thuis.

In deze healing vallen ook remmingen, please gedrag en maskers binnen je seksualiteit weg. Je kunt na afloop van de channeling makkelijker je volledige seksualiteit in bezit nemen, ook als je geen relatie of (seksuele) partner hebt op het moment, en hebt minder input van buiten nodig om je sexy te voelen. Je kunt oude overtuigingen op seksualiteit, vanuit bijvoorbeeld de kerk of verleden levens, loslaten.

Bestel deze helende audio opname hierchristusgridp1160016_c0_w900_h.jpgSchaf een Christusvorm aan om het leven vanuit je ware Natuur te bekrachtigen!

Klik hier om te bestellen

 


Facebook-logo.pngLike onze Facebook pagina voor meer leuke berichten en updates!

 

 


Zomers verblijven op de Krachtplaats met gelijkgestemden

De wilde bloemen, kruiden en geuren zijn overweldigend op het moment! Net als de sacrale energie en open, Thuissfeer. Steeds meer mensen kiezen ervoor om één tot enkele weken door te brengen op de Elohim krachtplaats met haar helende tuinen. Het ontmoeten van gelijkgestemden is voor veel mensen als thuiskomen.

 Door langere tijd op de Elohim Krachtplaats te verblijven raak je los van je oude omgeving en patronen. Hierdoor wordt het makkelijker de nieuwe stap te maken op werk, relatie of spiritueel gebied. Je (h)erkent je unieke kwaliteiten en laat jezelf meer zien. Je zult daardoor gemakkelijker het werk, de omgeving en het leven van je ware Zelf en ziel aantrekken.

"Ik wilde wel eeuwig blijven zitten bij het Lemurische Bos met engelen, de ritselende blaadjes en het enorme vogelconcert. Het gaf me een eeuwigheidsgevoel"

Klik hier voor de accommodaties en tarieven

 

Gezellige mensen in hp, klein gebruiken.jpg Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpg
   

 


Combineer je verblijf of krachtplaatsbezoek met een leuke activiteit!

Je kunt ook biologisch-vegetarisch meedineren. Klik hier voor meer informatie over de Elohim krachtplaats.

Agenda augustus

Bekijk hier de volledige agenda

 


We hebben nog maar een paar plekken beschikbaar de komende maanden

Om het je makkelijk te maken hebben we het hieronder op een rijtje gezet voor je:

voorkant pegasus met gast.jpgChalets/vakantiehuis

Vakantiehuis Pegasus, 4 pers: 6-7 augustus, 16-21 augustus, 3-9 september, vanaf 13 september
Chalet 17 (Geïsoleerd chalet met serre), 2-3 pers:  14-21 augustus, 30 augustus - 6 september, vanaf 17 september
Chalet 15 (Luxe & Ruimte), 4-5 pers: 3-5 augustus, 9-12 augustus, 19-21 augustus, 31 augustus - 6 september, vanaf 13 september
Chalet 13 (Licht & Comfortabel), 2 pers: 29 juli - 4 augustus, 18-21 augustus, 30 augustus - 2 september, 11-27 september
Caravan 11 (Klein maar fijn), 1-2 pers: 6-11 augustus, 14-18 augustus, 2-9 september, vanaf 12 september
Caravan 9 (Klein maar fijn), 1-2 pers.: 5-19 augustus, 4-9 september, 11-23 september, 25-29 september,

Sekinah - kamer.jpg [1]B&B

B&B Happiness: Nog voldoende plek
B&B Sekinah: Slechts 1 kamer beschikbaar

 

camping-04.JPGNatuur camping

Nog voldoende plek deze zomer. Klik hier voor meer info.

Bel of mail ons als je wilt reserveren:
T: +31 (0)597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

 


Agenda

   
Wo 17 aug
19:30-22:00
Lezing mensen, engelen en lichtmeesters
Wat zijn engelen en waarom staan wij daarmee in contact? Welke rol hebben de lichtmeesters en hoe beïnvloeden zij het leven op aarde? Tijdens de lezing met René de Quastenit zal dieper worden ingegaan op deze en andere vragen zodat een duidelijker beeld gekregen kan worden over de mens en zijn rol in het universum.
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s.
De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Wo 31 aug
19:30-22:00
Verdiepingsavond Geeft je werk of relatie nog voldoening?
Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt.
Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Do 15 sept
19:30-20:30
8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.
6x 1 dag, te beginnen op za 17 sept.
10:00-17:00
Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf?

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png