Elohim nieuwsbrief 163: De 6de dimensie van je ziel is leven vanuit de grote Tijd

Leven vanuit de grote Tijd en de 6e dimensie van je ziel

Als je de 6de dimensie van je ziel gaat beleven in het dagelijks leven, word je een meester van Tijd. In de hogere dimensies is de tijd niet dezelfde realiteit als hier. Het is niet zo vast, maar wordt meer holografisch. Dat wil zeggen dat des te meer je je opent als zielemens, je je parallelle levens, je andere delen (zelven), ervaart en integreert als van je ikje. Je vaardigheden, persoonlijkheden, gedrag, kwaliteiten en karaktertrekken veranderen naar een vollediger potentieel.

Je leert je dan afstemmen op andere tijdslijnen van jezelf en anderen
Je ziet het grotere plaatje. Ook je verleden levens zie je niet meer als lineair, maar als verschillende delen van je volledig potentieel in een andere tijdzone en met een ander bewustzijn, die allemaal tegelijkertijd plaatsvinden en elkaar beïnvloeden... Voor de denker niet makkelijk te snappen maar alles vindt tegelijk plaats in het Ene, in God of het Eeuwige ...

Je wijze van denken, je geheugen en analytisch vermogen veranderen

Lees meer

 

Gouden engelenlicht.jpgKosmisch Vuur kun je niet missen!
Graag nodig ik je uit voor de prachtige workshop Kosmisch Vuur waardoor je deze weg, al je dimensies en zielelichamen op de meest mooie en makkelijke manier ophaalt. We verwachten heel wat mensen! Het gaat weer een geweldig Kosmisch feest worden. De Vreugde die bij ieder zal binnenkomen is zich nu al voelbaar aan het opbouwen in het Elohim Centre. Het belooft heel krachtig te worden. Wees er snel bij als je nog een bed wilt hebben want we hebben al veel inschrijvingen. Kamperen kan echter ook!


Auteur, satsanggever en docente
Joke ElZiam Nootebos

 


Als je het persoonlijk maken en kleven aan boosheid en liefde achter je laat wordt je helder en ontwaak je!


Wereldwijde bewustzijnsveranderingen

oak tree.jpgSteeds meer mensen krijgen inzicht over mindcontrol. De roep om te leven vanuit de buik wordt sterker en zal binnenkort de mainstream bereiken. Een grote maatschappelijke shift zal het gevolg zijn. Het egogestuurde 3D functioneren vanuit de wil, denker en doener, zal zich na duizenden jaren, massaal verplaatsen naar een 4D leven vanuit het gevoel. Wat een tijdperk waarin we leven!

Luisteren naar de richting van je ziel vraagt nu om actie
De Lichtwerkers en de voorlopers van de mainstream, krijgen steeds meer zuiveringen op alle lagen tegelijk voor hun kiezen. Hun systemen beginnen met diepergaande (collectieve) zuiveringen. Beperkende overtuigingen, de niet-eenheid tussen mannelijk en vrouwelijk functioneren, emoties en het kleven aan de oude zekerheden en gewoontes, i.p.v. het luisteren naar de richting van de ziel, komen beter in beeld en vragen om actie.

Schaduw- en lichtkrachten vergroten zich uit als tegenstellingen
De komende jaren zullen de lichtwerkers alles zuiveren tot aan hun Oorsprong waardoor de Goddelijke Vonk en missie kan incarneren voorbij de ik-ruis, in buik en basis. Het omhoogkomen en het zuiveren van het kleine zelf gedrag gebeurt niet alleen op persoonlijkheidsniveau maar zet zich voort tot in de zielegroepen en vorige incarnaties welke ook door ons heen hun uitwerking vinden. Als we, ondanks onze liefdes-bewustzijns-groei blijven hangen op onze oude gewoontepatronen, vergroten schaduw- en lichtkrachten zich uit als tegenstellingen die een (negatieve) uitweg zoeken. Individueel en mondiaal. Gelukkig groeit ook de Liefde die alles doorziet, overziet en wel in actie komt, waardoor heling zijn werk, op volle kracht kan doen.
Vele Pillars of Light boeken in deze tijd daarom een consult bij het Elohim Centre of verblijven er in de eenheidsenergie en helende tuinen. 

Op 10 en 11 september
tijdens de geweldige workshop "Kosmisch Vuur"
zul je op hartverwarmende wijze, met een grote groep Lichtwerkers, enorme doorbraken tot aan de Oorsprong maken in jezelf én voor de mensheid. Al je hogere zieledelen zullen zich voelbaar verenigen met je aardse zelf waardoor je je gelukkig voelt en stroomt.

Let op slaapplaats en DNA set
Als je een slaapplaats op de Elohim Krachplaats wilt hebben is het zaak je nu al aan te melden omdat de workshop elk jaar veel deelnemers aantrekt. Schaf ook een DNA set aan om alvast te beginnen met je doorbraak zodat je nog meer uit de workshop haalt!

 


Nieuwe inwijdingstuin in het Lemurisch bos vertelt het volgende:

Oproep van Moeder Aarde; ont-dek de diepste verbinding met je Oorsprong

Open plek Lem. bos.jpgOp de sacrale open plek maak je pas op de plaats en voel je je ware Zelf, je heelheid, verlichting en vrede. Je voelt de Stilte in jezelf en in het hele Lemurische bos. Mogelijk voel je zelfs je eeuwige Zelf. In het sacrale eenheidsveld van de open plek en je ware Zelf is het goed rusten. Hier kun je verdere inwijdingscodes ontvangen én afleggen - al wat je denkt dat je bent (als ikje). Daarna moet je oorspronkelijke Goddelijke  Essentie nog in je gedrag komen.

Maar je zult daar wel voor moeten kiezen, dat gaat niet vanzelf
Na gerust te hebben op de sacrale open plek ga je uiteindelijk verder op je weg, met of zonder een besluit genomen te hebben. Een besluit en focus, tot het oplossen van het subtiele ego en de laatste ik-kern om op de allereerste plaats, voorbij de ik-illusie, je in buik en basis te openen naar Godrealisatie en Overgave. Of…, om je levensweg weer voort te zetten in het veld van herhalingslussen en je zielevrienden als kosmisch bewust, Pillar of Light meester. Hoe het ook zij, je krijgt op deze weg veel codes om schaduw op te lossen uit je zonnevlecht, je maskers en houdingen.

Je zakt met je oorspronkelijk Zelf weer wat dieper in je buikgevoel en lichaam
Je ontvangt daarna bij een volgend bezoek nieuwe lichtcodes om nog meer verruimde beelden en inzichten over waar je je nu in je leven mee bezig houdt en of dat in overeenstemming is met jouw weg en bestemmingsplan. Ook zul je daarna nog meer ego, zijwegen en gewoontepatronen gaan doorzien. Je ontvangt op het einde van de weg de eerste inwijdingscodes om jezelf angstloos boven het maaiveld te laten uitsteken en je angstloos uit te spreken vanuit Waarheid.  Daarna openen de Christuscodes zich en lost je ik-kern langzaam op in je belangeloze wij-inzet, denken en gevoel. Deze Christuskrachtcodes komen vervolgens stap voor stap binnen in héél je gedrag, al je chakra’s, je wenslichamen en handelingen. De weg en keuze naar Godrealisatie, permanent belichaamde goedheid zonder weggeefstand, en je eenheid met de natuur, openbaren zich.

De sacrale open plek is gelegen in het Lemurisch Bos van de Elohim Krachtplaats.
Te bezoeken van dinsdag t/m zondag van 10:30 - 17:00 uur.

Contact en route (link)
T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

 


Kun je niet naar de Krachtplaats komen om de Stilte in jezelf te activeren?

Dan is er de bio tinctuur van het Lemurisch Bos met de Gaia-Christ© kracht. Die zet je in je ruimte, je mediteert ermee en/of neemt intuïtief de druppels in zodat je de energie alsnog ontvangt die je opent voor je volgende stap op je levenspad. Ook met de zonnesteenbol "Gaia-Christ©" worden goede resultaten geboekt!

"Bij deze wil ik mijn ervaring delen over de werking van de zonnesteen die nu een week bij mij op de kast in de woonkamer staat.

Ik voel een enorme rust, veel meer ruimte en zachtheid in mijzelf, steun, geaard, alles is goed zoals het is.
Met name ’s avonds de eerste dagen veel kou rondom mij heen gevoeld,
dan weet ik dat er ondersteuning is van de Goddelijke wereld. Ook een enorm diep vertrouwen in mijzelf en regelmatig zie ik lesauto’s met de naam “Het vertrouwen”.

Dan glimlach ik in mijzelf, voor mij een uitdaging in mijn leven om op het leven te vertrouwen. "

- Francine uit Helmond

 


De Sekinah-energie en de Sekinah teachings en coaching

Pillar of Light, geboorte Gouden Tijd, Sekinah.jpg

De Sekinah-energie en Sekinah-teachings, zijn, voor zover wij kunnen nagaan, nog nergens anders op de planeet in materie aanwezig. (wel geestelijk) Het is de zachtaardige, egoloze universele vrouwelijkheid die rechtstreeks vanuit de hoogste Bron door de aarde en de Elohim Krachtplaats omhoog komt. Onvoorwaardelijke Liefde en veiligheid komen daarmee in ieder die er verblijft, sessies of workshops volgt. De prachtige Liefdesenergie komt voelbaar en direct in het organisme, beperkende gedrag en de dagelijkse levenssituaties gaan stromen!


De onderste chakras en je innerlijk kind ontwikkelen zich naar Overgave

Je interacties raken gevuld met eenheidsgevoel, zachte liefde en koestering waardoor de belangstelling voor je mind, je persoontje en wat het meemaakt (ik-kern-ego), naar de achtergrond verdwijnt en plaats maakt voor je ware natuur. Zelfrealisatie en verlichting kunnen ontstaan, maar ook een rijker zieleleven en dienstbaarheid. Heel geleidelijk aan lost het ego steeds verder op en daalt je ware essentie in. Je persoonlijkheid en kleine zelf worden transparant en non-duaal. Dat merken we hier duidelijk en heel wat mensen met ons die meeresoneren in de eenheid met Elohim. Als je Sekinah voldoende belichaamt blijft dat ook bij tegenstand of het aangeven van je grenzen overeind, omdat je steeds meer universele Liefde, Thuis, zachtheid, wij-gevoel en Kracht Bent. Je ontwikkelt dan tevens aandacht voor en wilt meewerken aan het wereldwijde evolutieproces. Je wordt vanuit egoloosheid en gemak een non-duale dienstbare pionier en tilt je organisatie of thuisfront ook op in het eenheidsveld en wij-gevoel. Je denkt niet langer "wat vinden ze van me". Steeds meer mensen zullen naar je toe  komen. Als ook je kosmisch bewustzijn ontwaakt dan word je een gerealiseerde Pillar of Light. 

Klik hier om meer te lezen

 


De Hoogste Gaia-Christ© inwijding

De Al-Moeder - Gaia Christ © Inwijdingplek
moeder.jpgDeze inwijdingsplek in de sacrale energie van het Lemurisch bos op de elohim Krachtplaats helpt je om angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam, blij en sensitief te worden, de taal van licht, liefde, waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen. De Al-Moeder - Gaia-Christ© Inwijdingen die je daar ontvangt (of via de bio tinctuur ervan) helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in je Gaia’s Christus-Hart © en lichaam. Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam uit te drukken in het gewone leven. Om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid, subtiliteit en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven en voor de schoonheid van materie en lichaam.

 


Loskomen van de drukte, je gedachten en alle omgevingsprikkels

Heb je veel drukte of prikkels om je heen? Verlang je ernaar helemaal bij jezelf te komen? Heb je last van onrust?

1 pers labyrint.jpgEen verblijf op de Elohim Krachtplaats doet wonderen voor je!
We horen van veel mensen dat ze, al na een paar dagen verblijven, zich rustiger en blijer voelen. Meer zichzelf. Je ziel en Ware Zelf installeren zich voelbaar meer in je lichaam. Deze energie zorgt er voor dat je ook thuis meer in je flow blijft. De dingen gaan gemakkelijker en moeitelozer. Je hebt minder snel het gevoel dat het leven je overkomt en gaat het meer als een leuk spel zien en ervaren.

 De sfeer van het team, andere gasten en de tuinen is vrij en open
Je zult merken dat je door de natuurspirits en door de warme, non-duale sfeer op het sacrale terrein, welkom geheten wordt op een manier die je nooit eerder zo hebt ervaren. Je wordt ook door het Elohim team gezien in je ziel en in wie je werkelijk bent. In combinatie met de helende energie van de zelfrealisatie tuinen en krachtplaats zorgt het ervoor dat je identificatie verschuift van 'de dingen van alle dag' naar de schoonheid van je eeuwige ziel.

Kom langs voor een verblijf in je vakantie of vrije weekend!

Klik hier om je verblijf in onze caravans, B&B of camping te boeken

Ben je geïnteresseerd in een Master healing-reading sessie tijdens je verblijf? Boek dan tijdig want de healers agenda is overvol aan het raken. Ook kun je biologisch vegetarisch mee-eten als je tijdig reserveert.


Ervaringen van onze gasten:

“Wat een prachtige sterrenhemel kon ik ’s nachts waarnemen, ik voelde me echt verwend!”

Buiten lunchen met team april 2016.jpg“Wat een fijne krachtplek om op te laden en te ontladen! Helend... De caravan die we huurden is ook aangenaam, met z'n drieën was het er heerlijk. Veel liefs en dank”

“Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder en dank iedereen en alles hier, hiervoor. Ik hoop dat de volgende gast(en) in deze caravan net zo'n fijne tijd mag/ mogen beleven.”

 


Combineer je verblijf of tuinbezoek met een mooie avond lezing of workshop!

Je kunt ook biologisch-vegetarisch meedineren.

 

17 AUG 19:30 – 22:00

Lichtmeesters.jpgLezing Mensen, engelen en lichtmeesters

Wat zijn engelen en waarom staan wij daarmee in contact? Welke rol hebben de lichtmeesters en hoe beïnvloeden zij het leven op aarde? Tijdens de lezing met René de Quastenit zal dieper worden ingegaan op deze en andere vragen zodat een duidelijker beeld gekregen kan worden over de mens en zijn rol in het universum.

18 AUG 19:30-20:30
christusbewustzijn.jpgGroepshealing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind

Deze 7 Dimensionale Meesterschapsactivatie met Joke ElZiam Nootebos helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s, de Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.

31 AUG 19:30 – 22:00
Verdiepingsavond Geeft je werk of relatie nog voldoening?

Tijdens deze samenkomst neemt de ervaren Master Coach Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt zo mogelijk healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je vastloopt.

Bekijk hier de volledige agenda

 


Bezoek de Helende Tuinen met een Healer-Reader en haal veel meer diepgang uit je bezoek of verblijf

Klik hier voor meer informatie


Hoe ver is jouw basischakra ontwikkeld?

Basischakra - kundalini.jpg

Als je basis chakra ten diepste werkt, voel je een intense verbondenheid met de aarde
Een verbondenheid met de hele schepping waarbij je durft mee te stromen met de bedoelingen van je leven. Je hebt een diep vertrouwen dat je door innerlijke leiding geholpen wordt en klampt je niet vast aan oude zekerheden of contacten.

Als je basischakra minder goed werkt:
Je denken en handelen draait vaak om (subtiele, spirituele) zelf, om materieel bezit, relaties, zekerheid, veiligheid, je werk of de Lichtwerker die je bent. Je functioneert nog veel vanuit je hoofd of emoties. Problemen met te veel zinnelijke prikkels, voeding, seks, drugs of alcohol hebben vaak met een verstoord basis chakra en vluchtgedrag te maken. Net als slaagangst, faalangst, weggeefstand en afhankelijkheden in relaties.

De volgende vragen zijn gerelateerd aan thema's van het basischakra:

  • Aan wie, wat en hoe vaak geef je je aandacht, tijd en energie, zonder dat het met je wezen en doel te maken heeft?
  • Heb je moeite met regels of dominantie van anderen?
  • Heb je weinig energie, durf en innerlijke zekerheid?
  • Zet je jezelf steeds op de voor- of achtergrond?
  • Heb je weinig kern? Mag je er zijn bij anderen?
  • Weet je niet wat je doel of missie is of wie je bent?

Wil je meer weten? Klik dan hier

 


basis chakra.jpg

Ter ondersteuning van je basischakra kun je denken aan de

Bergkristal kubus en opgeladen geometrische 3 meter grote kubusvorm in de helende Elohim tuinen.

 

Elohim Bio basischakra tinctuur of het Basischakra pakket.

 

Ook deze audio-opname van een helende channeling voor het basischakra ondersteunt je verder op je weg.

 

Tijd voor een serieuze doorbraak voor je levensweg?
Boek dan een arrangement op de Elohim krachtplaats.

 

"Bedankt voor een prachtig arrangement. Het heeft mij ontzettend goed gedaan. De aanpak van de verschillende healers werkte voor mij erg prettig. Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers!"

Liefs, Els

 


Verdiepings halfjaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’

lotus.jpgWil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken in het contact en de verbinding met anderen? Voel jij dat jij je stralende Zelf wilt neerzetten voor de nieuwe aarde? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en vandaaruit leven? Je hoofd en gedachten loslaten? Functioneren vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijne Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? In je relaties of seksualiteit?

Doe dan mee aan het verdiepings halfjaar met Willeke Jansen, te beginnen op 17 september.

Tijdens haar werk als multidimensionale healer, reader, coach ziet en voelt Willeke heel snel wat er aan onderstromen, weerstanden en projecties over en weer in relaties gaande zijn. Samen met jou haalt ze de schoonheid van het Ware Zelf, de Engel in jou, meer boven tafel!

Klik hier voor meer informatie over dit verdiepings halfjaar
Ook kun je een individuele live of afstand healing-reading afspraak met haar maken; +31 (0) 597 541539

 


Feestelijke Zomerweek 23-28/8 met o.a. het opgeladen labyrint lopen en ervaren door al je levens ...

1 pers labyrint.jpgStel je voor… stap voor stap loop je over het labyrint. Koude rillingen laten los, beelden komen voorbij, soms voel je dat je even niet verder kunt en staat dan even stil... En zo loop je stap voor stap door al je incarnaties en levens.. Oude pijnen, blokkades en verdriet laat je achter je terwijl je steeds meer vergeving voor jezelf, anderen en de werkelijke liefde weer toelaat in je leven. Ongemerkt open jij je steeds meer naar je essentie, ziel en ware zelf. Totdat je aangekomen bent in het middelpunt waar alles tezamen komt. Alles integreert zich en de informatie van jouw blauwdruk en essentie komen binnen in je cellen. Je voelt je gevuld, volledig en vrij! En dan, als alles is geïntegreerd, loop je in liefde en vertrouwen weer hetzelfde (levens)pad terug maar dan vanuit dankbaarheid. Dankbaar voor wat alle levens jou hebben gebracht en dat het jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. Vergeving heeft plaats gevonden waardoor veel meer rust, innerlijke vrede en liefde is belichaamd. Je gaat nu weer opnieuw je leven in met meer erkenning, bevestiging en zelfliefde voor wie jij Bent!

Wil jij ook dit levenspad lopen en meedoen aan andere spirituele activiteiten?
Doe dan mee aan de zomerweek van 23 t/m 28 augustus en laat je verassen!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!


Agenda

   
Wo 17 aug
19:30-22:00
Lezing mensen, engelen en lichtmeesters
Wat zijn engelen en waarom staan wij daarmee in contact? Welke rol hebben de lichtmeesters en hoe beïnvloeden zij het leven op aarde? Tijdens de lezing met René de Quastenit zal dieper worden ingegaan op deze en andere vragen zodat een duidelijker beeld gekregen kan worden over de mens en zijn rol in het universum.
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Wo 31 aug
19:30-22:00
Verdiepingsavond Geeft je werk of relatie nog voldoening?
Tijdens deze samenkomst neemt Willeke Jansen je mee op weg om meer vanuit je hoger zelf te leven en te onderzoeken wat je ziel, buikgevoel en intuïtie zeggen. Je ontvangt mogelijk persoonlijke healing en reading, je hebt ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en zaken waarin je wellicht vastloopt en begeleiding bij zoekt.
Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden één, net als je kruin en basis. Je hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld en inspiratie ontstaan.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Do 15 sept
19:30-20:30
8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.
6x 1 dag, te beginnen op za 17 sept.
10:00-17:00
Verdiepings half jaar ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’
Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in het contact en de verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Leven vanuit een verruimd bewustzijn, buikgevoel en je Ware Zelf?

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png