Elohim kristallen nieuwsbrief 93

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 15 juli t/m donderdag 28 juli

 


Kristallen en bio tincturen


Rust en balans, blijheid en geborgenheid in huis

Gouden driehoek set.jpg

De edelstenen uit de gouden driehoek set van het Elohim Centre zijn perfect op elkaar afgestemd en een aanwinst voor ieder huis. De bergkristal brengt hoog zuiver licht, de rozenkwarts verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde en de amethist rust en ontspanning. De edelstenen verspreiden een hele fijne energie waarin mensen zich op hun gemak voelen, gemakkelijk kunnen ontspannen en zich veilig voelen. De edelstenen werken met elkaar samen en versterken elkaars energie en energetische eigenschappen. De set is ideaal voor woonkamers, slaapkamers, kantoor, of therapeutische ruimtes.

Bekijk de gouden driehoek edelsteenset hier

 


De nieuwe zonnesteen bollen zijn binnen - ze zijn prachtig!!!Prachtige zonnesteen bollen.jpg

 Wauw wat zijn ze weer mooi. Heel vol van kleur en vele kleine regenboogjes zijn te ontdekken.

Al meer dan 60 bollen zijn reeds over Nederland en België verspreidt voor het manifesteren van de Paradijselijke, Lemurische, nieuwe Aarde energie. Deze Gaia-Christ energie kan zich op deze manier steeds beter en dieper ankeren waardoor een enorm liefdesveld aan het ontstaan is.

De Zonnesteen bol stroomt over van Liefde. Je hart opent zich om deze onvoorwaardelijke liefde te ontvangen en dit in al je cellen te zijn. Diepe verbinding met moeder Aarde ontstaat, je zakt als vanzelf in je buikgevoel waardoor het rustig in je hoofd wordt en je vanuit een paradijselijke zijnsstaat gaat leven. De krachtige energie van het Christ-bewustzijn op de Zonnesteen edelsteen bol helpt jou en je omgeving de ik-illusie te overstijgen. Je hart opent zich voor de intense, warme en liefdevolle verbinding en samenwerking met de Aarde Moeder, de Deva's, natuurspirits en met Al-wat-is. Deze prachtige energie stroomt ook in de hele omgeving van de zonnesteen bol.

Bestel je Gaia-Christ zonnesteen bol hier

 


Veel mensen ontstoren hun huis tegenwoordigOntstoringsset.jpg

De toermalijn ontstoringssets zijn de laatste tijd niet aan te slepen. Steeds meer mensen worden gevoeliger en ervaren de straling van bijvoorbeeld televisies, elektrische apparaten en wifi als belastend en vervelend. De zwarte toermalijnen zijn door het Elohim Centre geopend en geactiveerd waardoor ze mens en dier beschermen tegen deze belastende energieën. Een hoop mensen hebben baat bij deze krachtige set.

Ben je ook gevoelig en sensitief, en heb je vage klachten zoals moeheid, prikkelbaar en hoofdpijn? Probeer dan eens de toermalijn ontstoringgsset van het Elohim Centre.


Weet je niet zeker of dit product iets voor je is?
Bel dan voor gratis reading advies naar +31 (0)597 541 539


Deva.jpgDe natuur heeft zo veel met ons te delen en kan ons zoveel leren!

De essentie, ziel, of spirit van iedere plant, boom en struik noemen wij een deva. De deva geeft de plant bezieling, leven en zijn helende eigenschappen. Je kunt dus zeggen dat alle robertskruid in de wereld één grote deva heeft. Wanneer de plant met liefde en aandacht voor de deva opgroeit, blijft de deva erop inwerken. Dan brengt de plant op veel meer lagen genezing en levensenergie dan doorsnee het geval is. Dus als de deva er niet bij blijft tijdens de groei zal de plant veel minder (helende) energie te geven hebben voor mens en dier.  De Elohim kruidentincturen, devahangers en planten werken op alle 13 dimensies van onze geest, lichaam, emotie, DNA en collectieve thema's tot aan onze oorsprong.

Zo werkt Elohim robertskruid met behoud van de deva krachten voor het leven vanuit je bron, een krachtig gevoel van leven en er mogen zijn. Voor doorzettingsvermogen, scheppingskracht en tegen o.a. eczeem, luchtweg problemen, steenpuisten en lage bloeddruk. Bekijk hier de robertskruid hanger.


In de Elohim tuinen maken wij contact met de deva's op multidimensionaal niveau.

Dit betekent dat de deva's in al hun facetten worden gezien, erkend en uitgenodigd om hun helende eigenschappen te delen met mensen en dieren tijdens wandelingen en werkzamheden. Dit is een heel bijzonder en intiem proces dat nog maar op weinig plekken in de wereld gebeurt. Doordat de deva volledig wordt 'gezien' en geankerd op de Elohim deva kruidenhangers werkt de helende energie diep door en zuivert ons tot aan onze oorsprong en oorspronkelijke cellen. Dat gaat veel verder dan alleen op het fysieke en emotionele vlak. Door een Elohim devahanger te dragen ontvang je echte heling, ga je echt veranderen, pak je problemen tot aan de wortel structureel aan, zeker als je de hanger vele maanden draagt.

Bekijk en bestel een Elohim deva hanger en verreik je leven diepgaand.

Neem ook een kijkje bij de Biologische Elohim kruiden tincturen, deze dragen ook de deva krachten.

 


Wist je dat de kristallen schedels van het Elohim Centre uniek zijn in de wereldKosmische-Zee.jpg doordat ze een enorm groot bewustzijn hebben?

Dit komt omdat Joke ElZiam Nootebos als verlicht kosmisch kristalmeester de schedels aansluit op bewustzijns en liefdes frequenties die voor weinigen op aarde op dit moment bereikbaar zijn. Vanuit haar ingewijde staat reikt Joke's bewustzijn enorm ver op multidimensionaal niveau en kent ze het doel van alle schedels.


Doordat Joke deze bewustzijns en liefdes frequenties belichaamt kan zij deze frequenties, en hun doel voor de hoeder en aarde, ankeren op de schedels. Door met de paradijselijke 13 dimensionale schedels te werken van het Elohim Centre ben je in staat veel sneller in bewustzijn te groeien, op al je lagen onvoorwaardelijke liefde te ontvangen en daardoor diepgaand te helen en ga je in sneltreinvaart voorbij aan het ego richting een godgerealiseerd kosmisch mens. 

Zoek je een unieke kristallen schedel als metgezel die je helpt op je pad (van zelfrealisatie)?
Neem dan een Elohim schedel!

 


 

healing light.jpg

  Belastende straling.jpg

 

Bescherming tegen Wi-Fi, draadloze telefoons en GSM masten

  • Bescherming van je energie tegen astrale of duale sferen

  • Bescherming tegen aardstralen, waterlopen en entiteiten

  • Opbouwen van je eigen lichtkracht en levensenergie

  • Bevestiging van je ware Zelf op alle lagen tot aan je oorsprong

  • Helend liefdesveld met prachtig geaarde lichtfrequenties

  • Ondersteuning van je zelfgenezend vermogen

Elohim home en office healers - een energetische must voor elk huis en kantoor!

Klik hier om te bestellen


Er zijn nog een paar van handgemaakte, unieke wollen elfjes beschikbaarwol elfje.jpg

Ze zijn ontzettend leuk om als kado te geven of te krijgen en passen perfect in zowel woon- als slaapkamers wegens hun uitstraling.

Een greep uit het aanbod:

Wolelfje water: Het element water schenkt je oervertrouwen in wat je voelt en wat er met je gebeurt. Innerlijk kind, openstaan, onschuldig en puur leren zijn.

Wolelfje Regenboog: De regenboog elf brengt harmonie en zachtheid. Ze zet je in je kracht en werkt helend en uitlijnend op alle chakra's.

Wolelfje lucht: Het element lucht staat voor zelfreflectie, reuk, instinctief en vanuit het lichaam weten. Vermindert de mindcontrole en laat je hoofd in je hart en buik zakken.

Bekijk ze hier allemaal

 


OP = OP! Verzorgende en verjongende huidzalf van de Elohim Krachtplaats 

Er zijn nog enkele potjes beschikbaar! Op=Op

biogoudsbloemzalf.jpg

De Bio goudsbloemzalf van de Elohim Krachtplaats is een verzorgende huidzalf waarbij de goudsbloemdeva volop werkzaam is! Dit pure middel is mede gemaakt van bijenwas van de Elohim bijen. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is zeer geschikt bij een ruwe, schrale of droge huid, huiduitslag of babybilletjes. ook zonder klachten verzorgt en beschermt het en maakt de zalf de huid weer zijdezacht!

Klik hier om te bestellen

 

"Ik heb enkele weken geleden de Elohim goudsbloem zalf aangeschaft voor mijn schrale handen en ruwe ellebogen. Heb nog nooit een zalf gehad die zo goed en doeltreffend werkt. Ik smeer mijn handen en ellebogen in de ochtend in en ze zijn tot in de late avond nog zacht en soepel. Dank jullie wel"

- C. L.

 


Merlin-Merlina lucht draak - aanbieding van € 57,00 nu voor € 47,00

Merlijn 8.jpgDeze krachtige draak activeert je Merlin bewustzijn en je magische (healer) kwaliteiten. Je zult versteld staan van wat we geschonken krijgen van Merlin; zo bijzonder, zo indrukwekkend! Werken met Goddelijke Magie, grootscheeps energie-helend werk gepaard gaande met pret, spel en gemak.

Let op: het drakenbeeld kan alleen worden afgehaald in de winkel, wordt dus niet per post verstuurd.

Bekijk de draak hier.

 


Wist je dat?

Merlin - Merlina Amethist cluster.jpgWe onlangs twee grote merlin clusters hebben verkocht aan een super tevreden klant die heel duidelijk merkt dat hij en zijn kinderen beduidend veel beter slapen. En dat daarnaast zijn intuitieve vermogens enorm zijn toegenomen en hij daardoor veel rendement heeft gehaald op de aandelen beurs. Dit was voor hem een hele leuke bijkomstigheid!

Bekijk ons filmpje over de bijzondere Merlin-Merlina amethist clusters die geprogrammeerd zijn om je magisch kind te activeren. Je moet even scrollen op de pagina om bij het filmpje te komen.

 


De Krachtplaats, het Trollen- en Lemurisch Bos en de helende tuinen bezoeken?

Vrouw in trollenbos.jpgNeem dan de tijd want er is veel te voelen en zien. De tuinen zijn nu op hun mooist.
Boek ook een lunch en eet met gelijkgestemden of denk aan een overnachting waardoor je meerdere dagen voor de tuinen hebt en eventueel nog een consult vooraf kunt plannen (wel vooraf reserveren want de healer-readers zijn meestal volgeboekt!)
Het beste kun je de tuinen (deels) bezoeken met een Healer-Reader.
T: +31 (0) 597 541539

Een reactie van de verblijvende gasten "Jammer dat we maar een weekendje zijn geweest. Er is zo veel te voelen en te ontdekken! De volgende keer komen we zeker een hele week."


De oproep om ons te helpen bij de oogst binnenhalen is geweldig beantwoord

Graag willen we alle vrijwilligers en tuinadoptanten reuze bedanken!
Ook zijn er weer enkele helende tuinen vrijgekomen voor tuinadoptanten. 
Het komt neer op zomers 1x p.w. wieden en in het voor- en najaar 1x per 14 dagen.

Lees hier meer over tuinadoptant worden.


Stagedagen in de zomervakantie in de Elohim kristalwinkel

klanten helpen in de winkel, 2016.jpgWil je een stage plek in de Elohim winkel dan kun je dit het beste in de vakantieperiode doen om de meeste cliënt-contact-ervaring op te doen.
Houd je van kristallen, ben je intuitief, heb je onze kristalworkshops gedaan en kun je invoelen op cliënten en hun  processen en kristaladviezen (leren) geven? Wil je genieten van alle prachtige geopende kristallen en bezoekers die naar het Elohim Centre komen?
Er is nu nog geen Elohim kristalwinkelbaan mogelijk, dat zal waarschijnlijk pas tegen november 2017 zijn. Maar als je geweldig en ondernemend bent dan zullen we je zeker in gedachten houden. ... Maar ook zonder baan in het verschiet zal het wonen en stagewerk in de Elohim gemeenschap een prachtige kristallijnen ervaring kunnen zijn. Er is veel belangstelling voor winkelstage dus niet altijd plek. Solliciteer daarom tijdig.

 


merlijn 12.jpeg25+26/9 Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global healing


Bekijk ook:

Magic Merlin Healer beroepsopleiding

Merliniet edelsteen, enkele stuks online

 


Bijna alle verblijven in juli zijn volgeboekt

Vrouw op camping.jpgDe verhuurcaravans zijn vol, op een paar nachtjes na en ook het vakantiehuis is helemaal volgeboekt. Er is nog wel wat plek op de camping en in de B&B. Boek je 6 dagen of meer in de B&B ontvang je een privé kamer zonder bijbetaling, in de maand juli. Het is een heerlijke tijd om nu op de Krachtplaats te zijn en het Elohim team heet je van harte welkom!

Ervaringen van onze gasten:

“Ik heb het heerlijk gehad. Een prachtige chalet op een mooie plek. Serre is heerlijk! Lekker in het zonnetje gezeten en een spontane healing van de natuurwezens ontvangen!”

- Debbie

“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigd mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde. Regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!”

- Gerard

Er is nog plek in de maand augustus om te verblijven in een verhuur chalet/caravan/vakantiehuis, lekker te kamperen of te verblijven in de B&B. Boek tijdig en wees verzekerd van je plek. Bel ons voor de beschikbaarheid en meer informatie. T: +31 (0) 597 541 539.

 


Lemurisch bos 1.jpgDe nieuwe hangmat in de open plek in het Lemurisch bos is erg populair

Kom langs en ervaar de sereniteit, rust, stilte en liefde voor jezelf! Kom in de verstilling en de eenheid met de natuur. Vele geziene en ongeziene natuurwezens wachten op je komst en lachen je toe. Kies voor een paradijselijke vakantie op de Elohim Krachtplaats of een bezoek aan de helende tuinen.

 


Agenda

   
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Zo 4 sept
11:00-17:00

Samenkomstdag(en) van alle Diamond New Earth Ambassadeurs
We leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen.

We zijn op zoek naar Diamond New Earth Ambassadeurs, klik hier voor meer info

Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden een, net als kruin en basis. Hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld, inspiratie.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Do 15 sept
19:30-20:30
8D (Live of) online channeling + healing "oervertrouwen, rust, uit je hoofd in je buikgevoel en scheppingskracht"
Bij het indalen van je 8 dimensionale zielelichaam of lichtlichaam vallen je hogere kennis en bewustzijn samen met je hogere Liefde. Lichtmeesters en engelen communicatie gaan voor je open. Oervertrouwen, rust, uit je hoofd en in je buikgevoel ontstaan.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png