Elohim nieuwsbrief 162: Relaties en tweelingzielen

Tweelingzielen, vlammen en stralen

Zoveel mensen wie het nu niet meer lukt in een huwelijk of relatie te blijven welke begonnen is op persoonlijk zelf niveau en waarin een van beiden is gaan leven vanuit meer hart-éénheid en inzicht, vanuit de ziel en het hoger zelf, terwijl de ander zich bezig blijft houden met alledaagse dingen.

Tweelingziel

De ontwakende lichtdrager, waarvan de ziel gedurende de dag zijn mens-zijn, denken en handelen doorstraalt met liefde en bewustzijn, heeft het nodig met andere zielematen en soms zelfs met een tweelingziel, vlam of straal, uit te wisselen en zich erin te spiegelen. Gesprekken over wat hem of haar bezig houdt, wat er speelt aan processen, inzichten, ontwikkeling en hoe er een betere wereld zou kunnen ontstaan.

De ontwakende mens kan het eenvoudig niet meer opbrengen slechts over koetjes en kalfjes, het huishouden, de boodschappen, het werk, de collega’s, hypotheek, dualiteit of vakantie te praten. Het licht, het zieleleven en de spirituele ontwikkeling zijn een geïntegreerd deel van hem of haar geworden. Er is geen leven meer mogelijk in twee werelden. Op zo’n moment kun je ook je tweelingvlam tegen komen.

Lees verder

Bestel hier het boekje van Joke over Goddelijke seksualiteit en tweelingstraal relaties

 Van identificatie met de persoonlijkheid naar verbondenheid en geluk

Pas als het denken niet meer de leidraad van je functioneren is komt liefde uit het hart. We kunnen ons alleen overgeven zodat de universele liefde, de liefde die niet van ons is, kan stromen. Vooral dat geeft ons een gelukkig gevoel. Veel mensen zeggen ik hoef geen verlichting of Overgave, ik wil alleen maar gelukkig zijn. Zij snappen niet dat persoonlijk geluk niet permanent kan zijn maar steeds afhankelijk is van de situatie. Op persoonlijk niveau kunnen we alleen affectie voelen. Dit komt en gaat altijd. De werkelijke waarde van Overgave (verlichting) is het vervagen van onze persoonlijkheid en het openen en opgenomen worden in universele liefde. De liefde waar de hele schepping, Jij als ware zelf en Godrealisatie, uit bestaan. Als de persoonlijkheid transparant wordt komt onze menselijke ziel in verbinding met onze Goddelijke of Kosmische Ziel en met de onpersoonlijke Liefde die eigen is aan het Goddelijke.

zelfrealisatie.jpgZelf was ik laatst aangedaan door enkele lichtvrienden die ongemerkt het wij-denken hadden losgelaten. Ik had dat niet van hen verwacht en het deed me pijn. Even daarna besefte ik dat ik me op persoonlijke wijze was gaan hechten aan hun vriendschap, bewustzijn en liefde en daarop ongemerkt toch verwachtingen en blijkbaar ook verlangens had gebouwd. Anders zou ik immers niet teleurgesteld zijn geweest. De dagen daarna was ik dankbaar voor de ervaring en inzichten en kon ik de verwachting naar hen weer loslaten. Was de transpersoonlijke liefde weer terug. Aanvaarden in zachtheid kwam in de plaats van het egogestuurde verlangen. Daarna ging het weer stromen. Mijn identificatie schoof weer terug naar mijn ware Zelf i.p.v. mijn persoonlijkheid.

Joke ElZiam Nootebos


In haar workshops en helende audio opnames brengt Joke ElZiam Nootebos je dieper in verbinding met je ware Zelf. Je krijgt de tools om je ik-identificatie te verschuiven naar egoloosheid en te leven vanuit je buik en innerlijke vrede.

Klik hier om de workshop agenda te bekijken

Bekijk hier de satsang audio opnames van Joke

 


Pas na het loslaten van je manifestatiedrang, je hechtingen aan ideeën, aan anderen of materie, kan liefde vrijelijk stromen. Pas als je jezelf volledig aanvaard en daarin ontspant, kun je je universeel verbonden voelen met ALLES.

 


De oorspronkelijke man/vrouw verbinding is weer mogelijk!

Wat leven we in een prachtige tijd. Nee, zeker niet altijd even makkelijk, want als je kiest voor de hele weg, ja, dan is het a hell of a way!

tweelingstraal 2.jpgToch, nu we meer en meer proeven van het echte leven, voorbij de ik-illusie, komen we dichter bij de oorspronkelijkheid van alles. We gaan weer ervaren, diep in onze cellen en DNA wat onze oorspronkelijkheid betekent. Maar ook de diepe herinneringen in onze cellen worden weer wakker gemaakt over hoe het leven kan zijn, als alles weer terug komt in de oorspronkelijke staat. Want, ja, we weten het, we kennen het! Daarvoor zijn we hier! Door de vele levens heen, kunnen we er nu voor kiezen dit alles weer in onszelf en op de aarde te realiseren. Wat een prachtige tijd!

Lees hier verder
Wil je alleen of samen de verdieping in jullie relatie aangaan, onderzoeken wat nog in de weg staat?

Boek dan eens een (reeks) sessie(s) of een doorbraakarrangement bij mij en/of een andere Elohim Master Healer. Of geef je samen op voor de VIP Relatie dag of het Essentie Welness arrangement.

Contact: E: info@elohim-centre.org T: +31 (0) 597 541539

 


Verdiepings half jaar met Willeke Jansen ‘Ontdek je Ware Zelf in de ontmoeting met jezelf en de ander’

Je ware Zelf leven temidden van anderen
Wil jij meer contact met je (onbewuste) buikgevoelens en meer vandaaruit leven? Je hoofd en gedachten meer en meer loslaten? Bewegen vanuit een verruimd bewustzijn en je Ware Zelf? Dieper contact krijgen met je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen en lichaamsbewustzijn? Leren hoe je in in de dagelijkse praktijk omgaat met (hoog)gevoeligheid en hoe je je subtiele/kristallijnen Zelf kunt leven temidden van het gewone leven? In je relaties of seksualiteit?

Wil jij je Ware Zelf meer en meer ontdekken door in contact en verbinding met anderen te zijn? Voel jij dat jij je stralende Zelf wilt neerzetten voor de nieuwe aarde? Voel jij dat je niet langer de intieme verbinding met anderen uit de weg wilt gaan, maar gewoon jeZelf wilt zijn?

Klik hier voor meer info

 Do 14/7 19:30 - 20:30 uur online channeling, Verruim mind+hart met Magic Power, lichtmeesterbewustzijn, Goddelijke Wil van je 7D Bovenwerelddeel

lotus.jpgDe transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.

Lees meer en geef je nu nog op voor de vroegboekprijs

 


Op de krachtplaats komen we vaak bijzondere dieren tegen, zo ook deze twee parende ligusterpijlstaart vlinders

Parende ligusterpijlstaarten 2.jpg Parende ligusterpijlstaarten 3.jpg  

 


Zomerweek: Labyrint lopen door al je levens heen

1 pers labyrint.jpgStel je voor… stap voor stap loop je over het labyrint. Koude rillingen laten los, beelden komen voorbij, soms voel je dat je even niet verder kunt en staat dan even stil... En zo loop je stap voor stap door al je incarnaties en levens.. Oude pijnen, blokkades en verdriet laat je achter je terwijl je steeds meer vergeving voor jezelf, anderen en de werkelijke liefde weer toelaat in je leven. Ongemerkt open jij je steeds meer naar je essentie, ziel en ware zelf. Totdat je aangekomen bent in het middelpunt waar alles tezamen komt. Alles integreert zich en de informatie van jouw blauwdruk en essentie komen binnen in je cellen. Je voelt je gevuld, volledig en vrij! En dan, als alles is geïntegreerd, loop je in liefde en vertrouwen weer hetzelfde (levens)pad terug maar dan vanuit dankbaarheid. Dankbaar voor wat alle levens jou hebben gebracht en dat het jou heeft gemaakt tot wie je nu bent. Vergeving heeft plaats gevonden waardoor veel meer rust, innerlijke vrede en liefde is belichaamd. Je gaat nu weer opnieuw je leven in met meer erkenning, bevestiging en zelfliefde voor wie jij Bent!

Wil jij ook dit levenspad lopen en oude pijnen en blokkades achter je laten? Doe dan mee aan de zomerweek van 23 t/m 28 augustus en laat je verassen, het zal je dit geweldige onderdeel geven maar ook nog zoveel meer!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!

 


Relatie (s) met veel ruzie

Ben je flink overtuigd van je eigen mening of gelijk? Weet je alles zo zeker en verkondig je dat ook aan je omgeving? Tijdens je pad van zelfrealisatie kun je je gehechtheid aan meningen, gelijk hebben en overtuigingen loslaten en wordt alles meer open en transpersoonlijk. Een toestand van niet-weten. Leven vanuit niet-weten werkt bevrijdend en voorkomt conflicten. alles wordt harmonieuzer.

Bevrijd daarom je geest van ideologieën, meningen en overtuigingen. In de ruimte die zo ontstaat kan de levende waarheid en liefde vrij door je heen stromen. Die zal je van binnenuit vervullen en je de weg wijzen door je leven en relaties.

Boek een master healing-reading live/afstand consult om je hierbij te ondersteunen T: +31 (0) 597 541539

"Ik heb een hele mooie sessie gehad bij Marlisa. Erg de moeite waard en de spijker op de kop. Ik heb er zeker wat aan en ik ga het ook vervolgen op afstand. Dank je wel voor je warmte en helderheid. Fijn!"

"Ik bemerk na een dag of twee zoveel veranderingen al. Ik sta zoveel rustiger en steviger in mezelf, heel gelukkig mee! Mijn toegenomen vertrouwen is het sterkste. Wat ik ook bijzonder fijn vond was de heling op verschillende punten. Ik vóel me werkelijk heler, completer. Vandaar waarschijnlijk de rust!"

Klik hier voor meer informatie

                 


Nieuw: Wegens groot succes straks ook bio kruiden tinctuur van de Eik

eik.jpg

De Elohim Deva hanger van de Eik is enorm goed verkocht, we konden ze niet snel genoeg bij maken. Vanwege de enorme ondersteuning die de Eik kan bieden voelen we dat het belangrijk is om deze bijzondere natuurspirit verder te verspreiden onder de mensheid. De daadkracht en rust van de Eik geeft een diepe aarding en veiligheid. Hij helpt je om je essentie te kunnen 'Zijn', "door je buik heen te gaan", uit je hoofd te komen, niet teveel open te staan, of voornamelijk vanuit de hogere chakra's te leven. Door je onderbuik gevoel heen te zakken. Er komt binnenkort ook een nieuwe tinctuur van de Eik, dus houd de nieuwsbrief goed in de gaten!

Klik hier voor meer informatie over de werking van de Eik

Heb je een mooie ervaring met je Eik Deva hanger?
Deel dit dan gerust met info@elohim-centre.org, bedankt!

 


keelchakra pakket.jpg

De Eik Deva hanger voor buikgevoel en basis
zit ook in het Elohim keelchakra pakket, klik hier voor meer info

 

Bekijk ook eens het Elohim basischakra pakket


Merlin werkt met de onschuld van je hart en het plezier van je innerlijk kind!

merlijn 14.jpgMerlin is een groot Elohim-, en Druïdisch Kosmisch Bewustzijn. De Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysterieën, vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je (opnieuw) hoeft te leren. Merlin werkt met hen die de onschuld van het hart, het plezier van het innerlijk kind en het kosmische in zichzelf kennen. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil (hoogste Intentie), heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak.

Klik hier voor meer informatie

 Filmpje: Oproep van Moeder Aarde, Gaia

 

Een oproep van Moeder Aarde, haar Deva's, planten spirits en stenenrijk. Ontwaak in de grootsheid van de natuur waarmee je altijd al verbonden bent. Kom thuis en ga voortaan hand in hand met Moeder Aarde!

Klik hier om de oproep te bekijken

Klik hier voor de Duitse versie of de Engelse versie

 


De krachtplaats ankert onvoorwaardelijke Licht-liefdeskracht in al je cellen

De uitsralende krachten helpen je om uit je hoofd te komen en in de zachtheid van je buik te zakken. De onvoorwaardelijke Licht-liefdeskracht, gedragen door de krachtplaats, Moeder Aarde en alle spirits bij Elohim, zorgt voor een diepgaande veiligheid waardoor al je cellen zich openen. je kunt ontspannen, zakken en verzachten. Lijkt het je ook heerlijk om van de zomer te verblijven op de groene Krachtplaats, op de camping, in het vakantiehuis of in de B&B/hostellerie? Wil je ook genieten van de sacrale rust van het Lemurisch bos en de blijdschap van de elfentuin?

Vrouw bij fontein.jpgOntvangen reacties van gasten:

“Het vakantiehuis Pegasus is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in te mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

“Zeer prettig verblijf. Heerlijke rust en zonder prikkels van buiten. Lekker tot jezelf, en tot elkaar komen.”

Klik hier voor meer informatie over verblijven op de Elohim Krachtplaats

 


Aanbieding B&B: ontvang in de maand juli bij boeking van 6 dagen of meer een privé kamer, zonder extra bijbetaling. Wees er snel bij, er is maar beperkte plek.

vakantiewoning-happiness-serre_w700_h466.jpgLet op, op maandag verblijven kan alleen bij boeking van 2 weken of meer.

Klik hier om te boeken

 

 


In de kortingsperiode voor de chalets (17-31 juli) is alleen nog de chalet "Licht & Comfortabel" beschikbaar.

chalet 13.jpg

Je kunt hem in deze periode alleen nog boeken van 24 t/m 27 juli en 29 juli t/m 1 augustus.

Klik hier om te boeken

 

 


Agenda

Do 14 juli
19:30-20:30
Online channeling: Verruim mind+hart met Magic Power, lichtmeesterbewustzijn, Goddelijke Wil van je 7D Bovenwerelddeel
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.
   
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Zo 4 sept
11:00-17:00

Samenkomstdag(en) van alle Diamond New Earth Ambassadeurs
We leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen.

We zijn op zoek naar Diamond New Earth Ambassadeurs, klik hier voor meer info

Za + zo
10 - 11 sept
10:00-17:00

Kosmisch Vuur 1
Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies).

Zo 11 sept
14:00-15:00

Channeling, healing in de Kruin chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Aardse en kosmische mens worden een, net als kruin en basis. Hoogste doel wordt wakker. Kosmisch Zelf, Lichtheid belichamen, helderweten, uitlijning en communicatie met Bron en Bovenwereld, inspiratie.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png