Elohim kristallen nieuwsbrief 92

Aanbiedingen geldig van 

Vrijdag 1 juli t/m donderdag 14 juli

 


Kristallen en bio tincturen


Sluit jij je ook aan bij de collectieve verschuiving van 'ik' naar 'Wij'?

 

Het is duidelijk merkbaar dat er momenteel een hoop verandert in onszelf en om ons heen. Hierover hebben we ook uitvoerig gesproken in kristalnieuwsbrief nummer 90 en inspiratienieuwsbrief 161. De geweldige uitwerking van deze veranderingen, en de toestroom aan kosmische energie, laat zien dat er collectief een duidelijke verschuiving plaatsvindt van 'ik' naar 'Wij'. We groeien en helen voorbij de ego-ik ruis, richting eenheid binnen onszelf en om ons heen. Dit is zo'n belangrijk moment! Hiervoor zijn de meesten van ons naar de aarde gekomen, om samen met Gaia te ascenderen, naar Paradijselijke eenheid, naar echte verbondenheid, naar onvoorwaardelijke liefde en overgave. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Onzekerheid, geen duidelijke richting weten, loslaten en durven te vertrouwen, zijn allemaal thema's waar we nu mee dealen.

Bij het Elohim Centre merken we deze veranderingen ook heel duidelijk door de massale vraag naar o.a. de zelfrealisatie biotinctuur van Sekmet, Hathor, Isis, Horus inwijding.


Deze tinctuur draagt, net als de gelijknamige Elohim bezoekerstuin, een mix van de oude inwijdingskrachten die je systeem hierbij helpen. Deze multidimensionale zelfrealisatie tinctuur ondersteunt geweldig bij het transformeren van het lager zelf en je onbewuste, (collectieve) karmische patronen in DNA, gen en gedrag, oude denk- en doe wijze.
Gebruik de tinctuur zeker een half jaar waardoor vertrouwen in je oneindige Zelf, je eeuwige Ziel en toewijding aan je Goddelijke Plan zich kunnen openen. Praktisch gezien geeft deze Elohim tinctuur je richting, lost het relatie- en liefdesproblemen op en vegroot het je kracht en vertrouwen.

Lees hier meer over waarom deze Elohim zelfrealisatie tinctuur van Sekhmet, Hathor, Isis, Horus ons op dit moment zo goed kan helpen

 


Ondersteuning: van 'ik' naar 'Wij'

 

Goudentijd Sekinah set bol.jpg   Ster dodecaëder.jpg   bergkristal lemurisch cluster 118,00 (2).JPG

Gouden tijd kracht set

 

Ster dodecaëder - Christusbewustzijn

 

Lemurisch eenheidskristal

Twee geprogrammeerde Elohim kristalbollen die samen de nieuwetijds energie van eenheid, verbondenheid en universele liefde ankeren voor jou en je omgeving. Helpt bij het vinden van je levensbestemming en manifestatiekracht.
  Deze krachtige Elohim geovorm draagt het Christusbewustzijn. Je word non-duaal, krijgt de kracht om op te staan en wordt onvoorwaardelijke liefde. Brengt innerlijke vrede en helpt bij het loslaten van gedachten.   Brengt eenheid op alle lagen, zowel fysiek als kosmisch. Geeft energie, lichtkracht, opent het hart en werkt op nieren en rug. Verbind je met Lemurië en je oorspronkelijke paradijselijke zelf.
         
 voltooingeenheidsbewustzijneeuwigzelfzelfrealisatietinctuur.jpg    13D aura spray.jpg    Aliën schedel sodaliet.jpg
Voltooiing eenheidsbewustzijn
  Aura spray 13d paradijselijke nieuwe aarde
   Sodaliet Aliën schedel
Deze Elohim zelfrealisatie tinctuur helpt bij het zien van mogelijkheden en kansen. Bevrijdt je van je ikje die in tekorten en onmogelijkheden denkt. Zet je in je creatiekracht. Brengt heelheid op alle lagen.
  Heerlijk geurende reinigings en aura spray van het Elohim Centre. Vanuit lichtheid en gemak functioneren in het hier en nu. Stopt zwaarte. Veroudering en ziekte worden vertraagt.   Door de diepe uitlijning met sterrenmeridianen door het Elohim Centre zorgt deze Aliën schedel ervoor dat je een Kosmisch Mens wordt, onthecht van materie en grofstoffelijkheid. Leven vanuit Joy en bezieling.

 


Groothandelskorting, voor mensen mét en zonder praktijk, klik voor meer info

 


Last van vage klachten, vermoeidheid, onverklaarbare allergieën?

In het medische circuit kunnen de meeste fysieke klachten verholpen worden, maar soms blijkt dat daar niet de oplossing ligt. Bij vermoeidheid, burn-out, onverklaarbare uitslag of pijn en vage fysieke klachten is het raadzaam om naast het advies van je dokter, ook te kijken naar de energetische, dieperliggende oorzaak. Zo behandel je het probleem van twee kanten en kan er vaak een snellere genezing ontstaan. Bij het Elohim Centre hebben we door onze jarenlange ervaring veel (helderziende) kennis en inzicht over de achterliggende energetische oorzaken van fysieke klachten, en de natuurlijke geneeswijzen die je, ook op fysiek niveau, hierbij kunnen ondersteunen. Daarnaast bieden we live en op afstand, healing-reading consulten aan zodat die patronen en dieperliggende oorzaken doorbroken kunnen worden.

Loop je rond met onverklaarbare klachten, lijkt de oplossing niet te liggen in het medische circuit?
Bel dan eens voor 5 min. gratis readingsadvies, je kunt ons bellen op +31 (0) 597 541 539

Ondersteunende producten energetisch opgeladen door de Elohim Krachtplaats:

Colloidaal zilverwater geopend en geactiveerd.jpgColloidaal zilverwater ondersteunt de werking van het immuunsysteem
Biologische kruidentinctuur Rode Zonnehoed (Echinacea) maakt fit, verhoogt de weerstand en reinigt het bloed. Maakt je tevens weerbaar voor invloeden van buitenaf en zet je goed in de aarding van je lichtkracht.
Aquamarijn hangersteen werkt goed bij keelpijn, gezwollen klieren, schildklierproblemen en hooikoorts. Daarnaast versterkt en reinigt aquamarijn de organen.
Barnsteen: helpt bij hooikoorts, vermindert gewichtsproblemen, helpt bij suikerziekte, darmen en reuma
Teatree etherische olie: ondersteunt de werking van het immuunsysteem, helpt bij onstekeningen.

 


Gebrek aan daadkracht? Mis je aarding? Zoek je oerveiligheid?

Gebruik dan de Elohim eik devahanger met hoge Bovis waarde!

 

Alle positieve eigenschappen van de eik zijn d.m.v. channeling  geankerd op de devahanger. De eik deva trekt je goed in je aarding en geeft daadkracht. Eik houdt je verbonden met je hoger licht en eerlijkheid vanuit je aarding en oerveiligheid. Eik brengt rust in je systeem. Het is een goed kruid, mits geopend en geactiveerd in alle 13 dimensies, door het Elohim Centre, om je essentie te kunnen 'Zijn', "door je buik heen te gaan", uit je hoofd te komen, niet teveel open te staan of voornamelijk vanuit de hogere chakra's te leven.

Eik brengt je de mannelijke en vaderlijke steun in de rug! Hij heelt je basis en jeugdjaren waar je ziel en gevoeligheid werden misbegrepen en of soms zelfs vertrapt, waardoor je beter vanuit je buik, heelheid en lichaam kunt leven.

Lees hier meer over de werking van de Elohim eik devahanger

 

Of bekijk het Elohim keelchakra pakket waar de eik devahanger ook onderdeel van uit uitmaakt


Heerlijke parfum - opgeladen met de Elohim krachtplaats energie!Parfum.jpg

De Elohim schoonheidsparfum Stralend Hart heeft een heerlijke geur en maakt je ook nog eens blij, levenslustig en zelfverzekerd. Hij laat je Stralen in wie je werkelijk Bent.

10% korting op Stralend Hart parfum
Bekijk de parfum hier

 


zelfrealisatie tinctuur.jpgTransformatie en Verlichting: bio zelfrealisatie tinctuur-mix

Deze weldadige tinctuur van de Elohim krachtplaats brengt je het volgende en is uitermate geschikt voor de turbulente tijden waarin we nu met ons allen verkeren.

  • Hoofd loslaten, ongedwongen "Al wat is" aanvaarden
  • Angst (voor het onbekende), onzekerheid, weinig eigenwaarde, geloven in te-korten en onmogelijkheden i.p.v. mogelijkheden, oplossen
  • Krachtige, non duale basis en persoonlijkheidsstructuur ontwikkelen
  • Scheiding lost op tussen gewone en Goddelijke Zelf
  • Oplossen huidige liefdessituaties en (oude) hartepijnen
  • Persoonlijk hart gaat samenwerken met Universele Hart

Lees hier meer

 


Alle Elohim hanger en knuffelstenen nu 20% korting!

knuffelstenen.jpgEdelsteen super tips:
- labradoriet bij hooggevoeligheid
- bergkristal om je systeem te zuiveren
- groene aventurijn voor oplossen van negatieve gedachten
- coelestien om plannen en doelen te realiseren
- rhodochrosiet voor onzelfzuchtige liefde en mededogen

Advies welke edelsteen bij jou past? Bel +31 (0) 597 541 539 voor gratis 5 min. readingsadvies.

Klik hier om het assortiment hanger en knuffelstenen te bekijken


Gebruik deze link om rechtstreeks naar de werking van de edelstenen te gaan

 


Ken je onze topstukken al?

 

Sodaliet kamerstuk 2.jpg

Bijvoorbeeld de grootste geslepen sodaliet van Europa?

Jade boeddha.jpg

Of de grote Boeddha vervaardigd uit groene Jade van 100 kilo?

Christusbewustzijn schedel.jpg

Wat dacht je van deze bijzondere Christusbewustzijn geode schedel?

 

Bekijk hier alle Elohim topstukken

 

 


Diversen


Avond workshop in de zomervakantie, kom langs en neem je vrienden mee!

 

Wo 6 juli 19:30-22:00 Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie

 

Van vormloze energie tot kosmisch scheppend bewustzijn, van Lemurie tot Atlantis. Tijdens de lezing door René de Quastenit wordt dieper ingegaan op de weg die je als mens bewandelt naar zelfrealisatie door de vele levens die je in de diverse werelden gehad hebt.

Klik hier voor meer informatie

 


Heb je zin om een paar dagen of weken te komen helpen op de krachtplaats?

Het is oogststijd voor o.a. de rode besjes en we kunnen heel wat hulp gebruiken!
Vind je het leuk om lekker de handen uit de mouwen te steken en samen te werken met gelijkgestemden op de Elohim krachtplaats? Neem dan contact met ons op: E: info@elohim-centre.org / T: +31 (0)597 541 539.

 


14/7, 19:30-20:30, (Live of) Online channeling en healing 7D Magic Power in Overgave

De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal. Ook het Magic Helende Merlinbewustzijn zal indalen via onze kruin en geest. We zullen Magie, energiewerk en healing op natuurlijke, bewuste wijze toepassen vanuit Meesterschap.

Klik hier voor meer info

 

Kortingsmogelijkheid: Bij aanschaf van een pakket van 4 online groepshealingen, ontvang je de 5de gratis.
Klik hier voor meer info.

 


Nieuwe opleiding: Readingsopleiding met lichthealingen

In de readingsopleiding word je tijdens enkele weekendworkshops geopend naar een verdiepend intuïtief niveau. Je zult door de energie die in de groep wordt neergezet, meer zien, horen en/of voelen dan je nu voor mogelijk houdt! Je zult niet alleen jezelf, maar ook anderen gemakkelijker leren aanvoelen qua spirituele ontwikkeling, ziel en bewustzijnsgroei waardoor je goed kunt adviseren en begeleiden.

Lees meer

 


Bekijk hier alle Elohim (beroeps)opleidingen

 


De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Vrouw bij lem bos.jpgLeer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens verblijf en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf.

Lees hier meer over verblijfsmogelijkheden of workshops


 

Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden, 23-28 augustus, ben je er bij?

 

 

 


Nog maar beperkte plekken beschikbaar op de Krachtplaats deze zomer

voorkant pegasus met gast.jpgGeniet van de heerlijke natuurspirits, Deva's, zelfrealisatietuinen en het Lemurisch Bos. Kom tot de innerlijke verbinding met je ware Zelf. De aanwezigheid van alle dimensies en lichtmeesters maken de Elohim Krachtplaats een unieke lichtplek waar je zeker geweest moet zijn. Voor de maanden juli en augustus zijn de vakantieverblijven al aardig vol, we moeten steeds vaker 'nee' verkopen aan de telefoon. Op de camping en in de hostellerie/B&B is er nog wel voldoende plek.

Beschikbaarheid in de maanden juli en augustus:

Vakantiehuis Pegasus, 4 pers:  2 - 5 juli, 8 - 19 juli, 2 - 5 augustus, 6 - 8 augustus
Chalet 17 met serre, 2-3 pers:  15 - 19 juli, 22 - 24 juli, 2 - 9 augustus, 14 - 21 augustus
Chalet 15, 4-6 pers: 5 - 8 juli, 10 - 20 juli, 23 - 29 juli, 31 juli - 12 augustus, 19 - 21 augustus
Chalet 13 2 pers: 5 - 15 juli, 24 - 27 juli, 29 juli - 11 augustus, 18 - 21 augustus
Caravan 11, 1-2 pers:  6 - 9 juli, 26 juli - 11 augustus, 14 - 19 augustus
Caravan 9, 1-2 pers: 12 - 17 juli, 5 - 21 augustus

Je kunt ook heerlijk in de hostellerie/B&B of op de camping verblijven.

Bel of mail ons als je wilt reserveren:
T: +31 (0)597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor al onze accommodatie mogelijkheden

 


Is het allerbelangste in je leven nog jeZelf vinden?

participatie, tuin, sergio 2016.jpgOntdekken wie je werkelijk bent, helemaal jezelf zijn
Je levensbestemming hervinden?
Ben je er helemaal klaar voor? Heb je er alles voor over? Ben je bereid je oude ik en zekerheden te overstijgen?
Neem je een sabbatical en/of kom je als Elohim vrijwilliger je nieuwe zelf en je uiteindelijke richting ontdekken?

Klik hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk

 


Agenda

Za 2 juli -
Zo 3 juli
10:00-17:00
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke vertelt tijdens deze sjamaan opleiding hoe de Elohim Krachtplaats is ontstaan en de energie van Moeder Aarde in de chakratuinen. Hoe ze de bezoekers Krachttuinen heeft gemaakt en hoe door eigen ontwikkeling een vortex of krachtplaats kan ontstaan in je eigen huis en tuin!
Zo 3 juli
14:00-15:00

Channeling, healing in de Basischakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Manifestatiekracht, Power of One. Kruin wordt 1 met basis, Godvonk, je engel, op aarde brengen. Scheppen en doen vanuit Zijn. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Wo 6 juli
19:30-22:00

Lezing bewustzijnsgroei en zelfrealisatie
Van vormloze energie tot kosmische scheppend bewustzijn, van Lemurie tot Atlantis, tijdens de lezing wordt dieper ingegaan op de weg die je als mens bewandelt naar zelfrealisatie door de vele levens die je in de diverse werelden gehad hebt.

Do 14 juli
19:30-20:30
(Live of) Online channeling en healing 7D Magic Power in Overgave
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.
   
   
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Zo 4 sept
11:00-17:00

Samenkomstdag(en) van alle Diamond New Earth Ambassadeurs
We leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen.

We zijn op zoek naar Diamond New Earth Ambassadeurs, klik hier voor meer info

Volg ons ook op Facebook!