Elohim kristallen nieuwsbrief 91

Kristallen en bio tincturen


Vergroot de opname van kosmische energie in je bewustzijn en gedrag

Gedurende dit jaar is de stroom van kosmische energie naar de aarde enorm toegenomen om bewustzijnsverandering in ons allen en verstrekkende maatschappelijke veranderingen richting de paradijselijke nieuwe aarde, tot stand te brengen. Alles wordt nu heel intens. We horen dit volop in de kristalwinkel van bezoekers die melden dat hun ontwikkeling steeds sneller gaat en dat dit vaak gepaard gaat met lichamelijk ongemakken. We horen over (intense) vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, spijsverteringsklachten, aanhoudende verkoudheid en vele andere relationele en energetische ongemakken.

Kosmische energie 2.jpg

Hoe verkrijg je een positieve flow

Het is de bedoeling om deze energie goed te aarden in je lichaam en chakra's, alleen dan kan het optimaal benut worden om transformatie op gang te brengen en komt de nieuwe maatschappij van eenheid, lichtvoetigheid en innerlijke veiligheid steeds dichterbij. Alleen dan kan je hoger Lichtwezen zich uitdrukken in je buikgevoel, basischakra, gezondheid, werkzaamheden en stralendheid zonder afhankelijk te zijn van de uiterlijke situatie en mensen. We zien dan ook, juist bij diegenen die krachtdadig werken aan het aarden van het hoger hart en hun kosmische energie d.m.v. healings- of doorbraaksessies, workshops en ondersteunende middelen, een versnelde afname van relationele, geestelijke en fysieke problemen. Een positieve flow, meer zelfvertrouwen en stralendheid laten zich in deze tijd, na slechts enkele sessies, dan ook onmiddelijk zien!

Lees meer over een doorbraak sessie

Geactiveerde Elohim edelstenen zijn uitermate geschikt om de kosmische energie te aarden in het fysieke, je lichaam en de materie. Juist omdat ze op alle lagen werken.

Door met Elohim edelstenen te werken, ze bij je te dragen of bij je te leggen zul je veel beter in staat zijn om meer kosmische energie op te nemen en daardoor je ontwikkeling en transformatie te versnellen. Stagnatie stopt dan. Ook zullen er minder weerstand en fysieke klachten in het lichaam optreden.

We hebben een aantal kristallen geselecteerd die de komende tijd van grote waarde zijn

pyriet bol 75 DSC00195.JPG   polychroomjaspis.jpg   bergkristal lemurisch cluster 118,00 (2).JPG

Pyriet edelsteen

 

Japsis edelsteen

 

Lemurisch eenheidskristal

Aardt kosmische energie in je zonnevlecht en lichaam. Gezonde luchtwegen en sterk zenuwstelsel
  Verbindt het kosmische met het aardse praktische, het verstand en geld met het gevoel en versterkt het immuuunsysteem   Brengt eenheid op alle lagen, zowel fysiek als kosmisch. Geeft energie, lichtkracht, opent het hart en werkt op de nieren en rug
         
 open christuskracht schedels.JPG    toermalijnkwarts 230DSC00824.JPG    
Elohim Christusbewustzijn schedels    Toermalijnkwarts
   
Helpen de universele Christusliefdes frequentie te ankeren in het lichaam en de aarding. Reguleert spijsvertering, hartklachten, liefdeszaken en brengt eenheid, healing en rust
  Helpt bij het verwijderen van obstakels die vooruitgang (zowel spiritueel als fysiek) in de weg staan. Helpt bij burn out, mentale en emotionele processen, verdriet en relatiespanningen    

 

Beluister deze helende audio opnames om je hogere lichtfrequenties dieper in je lichaam te aarden.

 


amethistcluster merlin.jpgOntdek je innerlijk magisch kind - manifesteer overvloed!

We hebben een nieuw filmpje (scroll naar beneden op de pagina) over Elohim Merlin amethist. Erg leuk om te kijken!


Het is aan te raden om regelmatig je huis energetisch te reinigen

reinigings set smudge.jpg

We nemen ongemerkt veel beladen energie mee naar huis vanuit ons werk, school of andere plekken waar mensen bijeenkomen. Ook visite laat de nodige energie achter. Als dit niet regelmatig gereinigd wordt gaat deze lome energie zich stapelen. Hierdoor neemt je vitaliteit en blijheid af, wordt het sneller rommeliger in huis en wordt er sneller ruzie gemaakt binnen het gezin.

Dit kan je gemakkelijk voorkomen d.m.v. reinigende Elohim producten. Deze producten zijn energetisch geopend en geactiveerd waardoor het huis diepgaand gereinigd wordt en er weer ruimte komt voor positieve energie. Het is aan te raden je huis meerdere keren permaand te reinigen. Onderstaande producten zijn geselecteerd om je huis te reinigen, maar kunnen ook prima gebruikt worden om je eigen energieveld, je kristallen en aura te reinigen.

Reinigende Elohim producten:

3 delige smudge set
Heerlijk geurende bio- en aurazuivering spray's. Vanaf 3 spray's 30% korting

 


Reinig je lichaam en cellen ook regelmatigwaterkan met elixer kristallen en vlinder.JPG

Dit doe je door regelmatig Elohim kristalwater (elixer) te drinken. Dit kun je gemakkelijk zelf maken door Elohim elixerstenen in een karaf water te leggen. Dit reinigt niet alleen, het water smaakt ook beter en is gezonder! Voor slechts een luttel bedrag drinken jij en je kamerplanten, langer dan een half jaar, opgeladen helend water!

Bekijk hier het assortiment aan elixerstenen


Facebook-logo.pngBlijf op de hoogte!
Ken je onze kristalpagina op Facebook?

Hier plaatsen we boeiende informatie, kristalteksten, foto's van nieuwe leveringen van kristallen en edelstenen en mooie ervaringen van klanten. Ook krijg je tips en leuke wetenswaardigheden.

Bekijk hier Elohim kristallen op FacebookBoodschap van de Raaf:

'Blijf niet hangen, wachten, talmen, ga voorwaarts! Het verleden loslaten, zand erover. Ontdek nieuwe gronden en dieptes.'

Ravenschedel obsidiaan.jpg

Elohim ravenschedels zijn uniek in de wereld. Ze zijn op alle 13 bewustzijnsniveaus geopend en geactiveerd en handgemaakt. Hierdoor resoneren ze van je persoonlijkheid tot aan je ware Zelf. Ze helpen je temidden van dualiteit, grofstoffelijkheid en zware emoties in het licht te blijven. Geweldige inzichten en healingen kunnen in samenwerking met deze schedels ontstaan.

Bekijk de nieuwe collectie ravenschedels

 


Alle Isis meesterkristallen binnen 3 weken uitverkocht!

isisbergkristalpunt185gr41503_w992_h661.jpg

De verkoop van de Isis meesterkristallen is snel gegaan. Geweldig om te zien dat de schoonheid van dit kristal door zo velen wordt herkend en erkend!

Het Isiskristal vertegenwoordigt de tegenstrijdige krachten die het leven biedt om op aarde te groeien. Isis transformeert naar groter inzicht, overzicht, Diamanten Waarheid, egoloze Wijsheid, wij-bewustzijn en een verlichte geest en denkwijze.

We krijgen binnenkort een nieuwe voorraad Isis meesterkristallen.
Ben je geïnteresseerd, houd dan de komende nieuwsbrieven en facebook in de gaten.


Bekijk ons assortiment aan Isis beeldjes en overige Egyptische producten


isis.jpgEgyptische beeldjes (Isis, Hathor, Ra, Horus)
Piramide tuin.jpgOpgeladen Egyptische piramides

 

 

 

grote piramide en Ra zelfrealisatie tinctuur.jpgGrote piramide & Ra zelfrealisatie tinctuur

 

 

 

Sekhmet - Hathor - Isis.jpgBezoek ook de helende zelfrealisatie tuin "Sekhmet - Hathor - Horus - Isis"

En luister de helende channeling "Anker je 7D zielelichaam, geluk, Farao-, Ra- en Deva bewustzijn in je innerlijk kind en persoonlijkheid".

 

 


Diversen


2+3/7 Workshop: hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?

moeder Aarde hoeder 2.jpgJoke vertelt tijdens deze sjamaan opleiding hoe de Elohim Krachtplaats is ontstaan en de energie van Moeder Aarde in de chakratuinen. Hoe ze de bezoekers Krachttuinen heeft gemaakt en hoe door eigen ontwikkeling een vortex of krachtplaats kan ontstaan in je eigen huis en tuin! Je hoort over de oorspronkelijke gebiedsenergie en dat je om een bepaalde reden in dat gebied woont. Ook leer je over leylijnen, Moeder Aarde, aardstralen, waterlopen, entiteitpoorten, electrosmog, sferenbelasting, kosmische straling, draken, elementalen en diepe aarde belasting. Info die je ook in je therapeutisch praktijk nodig hebt!

Klik hier om je op te geven26/6 Workshop: hoe zie je welk kruid en Deva bij welk fysiek probleem of spirituele groei helpt

Kennis opdoen over de geneeskrachtige werking van kruiden en op welke organen en chakra's ze werken? Leren hoe je de Deva behoud zodat je planten, tincturen, thee en groenten veel hoger opgeladen zijn met levensenergie?

Dan is deze workshop geschikt voor jou! Joke ElZiam Nootebos deelt haar ruime ervaring en kennis over natuurgeneeskunde en neemt je mee door de tuinen van het Elohim Centre. Samen met haar ontdek je de helende wereld van planten, kruiden en natuurspirits. Een aanrader voor elke natuurliefhebber, plantenvriend en natuurgeneeskundige.

Klik hier voor meer info en opgave30/6 19:30-20:30 (Live of online) channeling en healing: 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

Klik hier om je op te geven en maak gebruik van de €6,- vroegboekkorting

 


Essentie Wellness arrangement

In de eenheid van lichaam én essentie; genieten, ontspannen en even bijkomen? Dit is mogelijk tijdens het essentie wellness arrangement!


rust en balans.gifAl je cellen zullen diepgaand geopend worden en ontspanning vinden in je Zijnsstaat
Multidimensionale massage, masterhealing met 13 dimensionaal geopende Elohim kristallen en een verblijf in de sacrale rust van de natuur en de Krachtplaats met helende tuinen, doen wonderen! Gun jezelf, je Essentie, Ziel en Lichaam, de liefde en gelukzaligheid. Laat je enkele dagen lekker verwennen om je daarna weer vernieuwd, opgeladen, relaxt en herboren te voelen!

Klik hier voor meer informatie

 


Rust vinden in het Eenheidsveld van de Elohim krachtplaats

Profiteer van 19 t/m 31 juli van 15% korting op chalets en caravans

labyrint+mooie tuinoverzicht 2015.jpg

De enorme universele, spiralende lichtvortex van de krachtplaats opent je in je hoogste potentieel, je volledigheid en de realisatie van je Goddelijke Vonk. Daarnaast reikt de spiralende vortex tot diep in de aarde waardoor het hoogste in je dagelijks functioneren, veiligheid en lichaam kan doordringen.

Door te verblijven op de krachtplaats haal je automatisch de codes op voor verlichting, je levensbestemming en het leven vanuit je multidimensionaliteit. Naast de energie is de krachtplaats ook een heerlijke groene natuurplek om tijd voor jezelf te hebben, te ontspannen en er voor jezelf te zijn.

“Een heel bijzondere, mooi verzorgde plek. Een inspirerend voorbeeld. Een plek voor mij om vaker terug te komen! Een plek waar aandacht is voor alle facetten en daardoor evenwichtig overkomt en dat kom ik niet zo vaak tegen”

"Het kamperen was heel fijn, prima en compleet sanitair. Heel fijn om ook ’s avonds in de tuinen te kunnen zitten.”

Klik hier voor meer info over de hostellerie, camping en vakantiehuisjes

 


Op dit moment is nog vrij in de maanden juni, juli en augustus:

Vakantiehuis Pegasus, 4 pers: 21 - 25 juni, 2 juli - 5 juli, 8 juli - 18 juli, 28 - 29 juli, 2 - 20 augustus
Chalet 17 met serre, 2-3 pers:  18 - 24 juni, 28 - 29 juni, 15 - 18 juli, 22 - 23 juli, 2 - 8 augustus, 14 - 20 augustus
voorkant pegasus met gast.jpgChalet 15, 4-6 pers: 18 - 29 juni,  5 - 7 juli, 10 juli - 19 juli, 23 - 29 juli, 31 juli - 11 augustus, 19 - 21 augustus
Chalet 13 2 pers: 18 - 21 juni, 1 - 2 juli, 5 - 14 juli, 22 - 26 juli, 29 juli - 10 augustus, 18 - 21 augustus
Caravan 11, 1-2 pers: 18 - 30 juni, 6 - 8 juli, 26 juli - 18 augustus
Carvan 9, 1-2 pers: 18 - 19 juni, 23 juni - 1 juli, 12 - 17 juli, 5 - 21 augustus

Bel of mail ons als je wilt reserveren:
T: +31 (0)597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor al onze accommodatie mogelijkheden

 


Agenda

Zo 26 juni
10:00-17:00
Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Je leert hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Ook leer je in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Zo 26 juni
14:00-15:00

Channeling, healing in de Hartchakra tuin v.d. Elohim krachtplaats
Transmissie in de Hartchakra krachttuin; oneindige Liefde, het mnl en vrl hart belichamen. Hartepijn helen. De nieuwste energie voor ons hartchakra. De kosmische Hart-Straal en Weegschaal.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Do 30 juni
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. We zullen onszelf bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik.
Za 2 juli -
Zo 3 juli
10:00-17:00
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke vertelt tijdens deze sjamaan opleiding hoe de Elohim Krachtplaats is ontstaan en de energie van Moeder Aarde in de chakratuinen. Hoe ze de bezoekers Krachttuinen heeft gemaakt en hoe door eigen ontwikkeling een vortex of krachtplaats kan ontstaan in je eigen huis en tuin!
Do 14 juli
19:30-20:30
(Live of) Online channeling en healing 7D Magic Power in Overgave
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Zo 4 sept
11:00-17:00

Samenkomstdag van alle Diamond New Earth Ambassadeurs
We leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen.

We zijn op zoek naar Diamond New Earth Ambassadeurs, klik hier voor meer info

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png