Elohim nieuwsbrief 161: Wereldwijde bewustzijnsveranderingen

Steeds meer mensen krijgen inzicht over mindcontrol. De roep om te leven vanuit de buik wordt steeds sterker en zal binnenkort de mainstream bereiken. Een grote maatschappelijke shift zal het gevolg zijn. Het egogestuurde 3D functioneren vanuit de wil, denker en doener, zal zich na duizenden jaren, massaal verplaatsen naar een 4 en 5D leven vanuit het gevoel. Wat een tijdperk waarin we leven!

De Lichtwerkers, de voorlopers van de mainstream, krijgen steeds meer zuiveringen op alle lagen tegelijk voor hun kiezen. Hun systemen beginnen met diepergaande (collectieve) zuiveringen van beperkende overtuigingen, de niet-eenheid tussen mannelijk en vrouwelijk functioneren en het lagere zelf dat nu omhoog komt. De komende jaren zullen zij alles zuiveren tot aan hun Oorsprong waardoor de Goddelijke Vonk en missie kan incarneren voorbij de ik-ruis, in buik en basis. Bij het omhoogkomen en het zuiveren van gedrag en manipulaties worden ook de zielegroepen en vorige incarnaties meegenomen waardoor schaduw- en lichtkrachten zich uitvergroten. Ook groeit de Liefde die alles doorziet en overziet waardoor heling, op ieders eigen tijd en tempo, zijn werk kan gaan doen.

Op 10 en 11 september tijdens de geweldige workshop "Kosmisch Vuur" zullen we op hartverwarmende wijze, met een geweldige groep Lichtwerkers, grote doorbraken tot aan de Oorsprong maken in jezelf én voor de mensheid. Al je hogere zieledelen zullen zich dan voelbaar verenigen. Als je een slaapplaats op de Elohim Krachtplaats wilt hebben is het zaak je nu al aan te melden omdat de workshop elk jaar veel deelnemers aantrekt.

Bij het doorbreken van je eigen voorouder-, zielegroep- en vorige levens patronen kan een Elohim sessietraject je enorm ondersteunen. Je komt tijdens dit traject steeds sterker in verbinding met je ware Natuur en gaat voorbij aan alle remmingen, opgelegd gedrag en blokkades die in de weg staan van het leven van je volledig potentieel.

Klik hier voor meer informatie over een sessietraject

 


Gratis filmpje: Het Aquariustijdperk en je Goddelijke taak

filmpje aquarius tijdperk.PNG

Inspirerend filmpje met Joke ElZiam Nootebos. Je ontvangt uitleg over het Aquariustijdperk, wat dit betekent voor jou en de mensheid en hoe je de verschillende dimensielagen van je ziel kunt herkennen. Joke legt duidelijk uit wat het verschil is tussen je persoonlijkheid, je ziel en je Goddelijke vonk.

Klik hier om het filmpje te bekijken

 


10+11/9 Kosmisch Vuur 1

Kosmisch Vuur is de basis voor alles in je Leven. Ook om DNA-, galactisch-, kosmisch healer- reader en zelfrealisatie coach te worden en je volledig potentieel te activeren. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar je 12+1 lichtlichamen (van je ziel uit andere dimensies). Helderzien, helder voelen, galactische, DNA en kosmische kennis en genezende Gaven ankeren in je lichaam door helend engelen-liefdeslicht uit de Bovenwereld en de Aarde (Shekinah). Dit maakt veilig waardoor onbewust gedrag, lastige emoties, voorouderpatronen en zelfs DNA zuiveren. Universele Liefde, Bewustzijn, innerlijke Kracht en helende Gaven verdiepen tot jaren na afloop door de verdere indaling van je Goddelijke Vonk! Je oefent als kosmisch healer met Eternal Healing Light.

 "Voorafgaand aan Kosmisch Vuur 1 had ik enorm veel energie, wat me verwonderde omdat ik mezelf niet zo herken in dat energieke zonder zwaarte. De workshop zelf was heel bijzonder en heel intens. Ik heb het gevoel dat er veel in gang is gezet en los is gelaten, en dat er tijd nodig is om alles langzaam op z'n (nieuwe) plaats te kunnen laten vallen."

- Irene

Klik hier voor meer informatie

 


Het keelchakra thema dat nu speelt:

transformatie - vlinder.jpg

De tijdsgeest vraagt ons op te staan voor onze ziel, boven het maaiveld uit te steken en een grotere (maatschappelijke) verantwoordelijkheid aan te gaan, zonder dat we ons bange zelf daarbij onderdrukken of volgen. Het vraagt ons het stuur over onszelf los te laten, ons over te geven en te vertrouwen op de Bron in ons en onze ziel te volgen zonder garanties. 

Lees hier meer

 


Keel chakra pakket - ondersteuning

keelchakra pakket.jpgDe producten in dit pakket helpen je geen energie te lekken op anderen om bevestiging te krijgen voor wat je doet, je zorgzaamheid of voor wat je van iemand of de situatie vindt. Het helpt je uit het hoofd te komen en de kop te buigen voor iets dat groter is dan je ikje. Het leert je raakbaarheid te tonen, maar ook daadkracht en verantwoordelijkheid voor de groep, ook al heb je vroeger veel op je kop gehad, ben je onderdrukt of emotioneel in de steek gelaten geweest.

Klik hier om te bestellen

 


Vrouw in tuin, mooi.jpg

Essentie Wellness arrangement

In de eenheid van lichaam én essentie; genieten, ontspannen en even bijkomen? Dit is mogelijk tijdens het essentie wellness arrangement!

Klik hier voor meer informatie

 


je hart kent eenheid.png

 


Lekker kamperen en meedoen aan leuke activiteiten deze zomer?

Doe dan mee aan de inspirerende zomerweek voor gelijkgestemden van 23 t/m 28 augustus!

stralende zomerbloemen.jpgEr zijn in deze week leuke activiteiten zoals een kristallegging (leren) geven, labyrinth lopen, masterhealing in de helende tuinen en nog veel meer. Daarnaast is het een geweldige mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten en samen een mooie week door te brengen. Er is ruimte voor kampvuur, muziek en gezelligheid.

Bekijk hier het hele programma

Vrouw bij fontein.jpgBezoek de Helende tuinen en laad op in de helende energie van de krachtplaats
Door te verblijven op de krachtplaats haal je als vanzelf de nieuwe codes op voor jouw ontwikkeling en bezield leven. Of je nou overnacht op de mini-camping, in een van de vakantiehuizen, of in de groepsaccomodatie. De eenheidsenergie zal je ongetwijfeld optillen en je Hart verder openen!

Tijdens de zomerweek is er nog slechts beperkte plek op de camping en in de hostellerie (rest is vol).
Dit mag je niet missen, maak er ruimte voor in je agenda. Graag tot dan!

Klik hier om je op te geven

 


Deva's, natuurgeesten en gebiedsengelen zijn onze broeder-zusterdelen

Niets anders brengt eeuwig geluk en blijvende vreugde dan het opheffen van de scheiding tussen ik en de anderen, wij en de natuur, het praktische aardse en de hogere geest. Immers, de hogere dimensies, de engelen en de natuurspirits zijn net als wij, zuster- en broederdelen van oneindige liefde-bewustzijn. Ze zijn de toegangspoorten van onze evolutie en brengen ons voorbij onze eigen beperktheid. Onze ware natuur, de hogere intelligenties en engelen worden door ons gevoeld als een diepere “drive”, inspiratie, eenheid en hartgevoel, een gevoel dat dieper gaat en ruimer is, dan van ons ik.

Lees hier verder

 


Aankomende natuurworkshops:

 

26/6: Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk fysiek probleem of spirituele groei helpt

 


Beluister ook de natuurwezens audio healing


30/6 19:30-20:30, (Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. Het gebied van ons volledig potentieel aan Liefde en scheppingskracht. Eerst zullen onze geslachtsorganen, psychisch- en emotioneel lichaam zich bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik. Na voldoende innerlijke groei en integratie kunnen we na de transmissie leven vanuit onze ware Natuur en eenheidsbewustzijn. In Eenheid met alle mensen en Rijken. We ervaren het leven van binnenuit als paradijselijk en creëren automatisch overvloed en welzijn.

Dit weekend laatste kans om aan te melden met vroegboekkorting

Klik hier om je op te geven

 


Ontvang de 5e channeling gratis bij een pakket van 4 online groepshealingen, klik hier voor meer info


Channeling, healingsopname “Activatie van de helende fundering van Liefde, diepere rust en veiligheid”

waterdruppel op blad.jpgDit is een audio opname van een live channeling, die plaatsvindt in een van de krachtigste vortexpunten op de Krachtplaats, de helende tuin van het voorhoofdchakra. Je haalt met deze channeling en healing je lichtlichamen en ontwaakt Bewustzijn dieper op in je lichaam, wat je voorgoed kan veranderen.

Klik hier voor meer informatie

 


1 jarige Beroepsopleiding Magic Merlin Healer

Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Goden-Magie sinds de tijd van Lemurie! Deze Magische healingstools kun je na afloop van de beroepsopleiding voortaan, vanuit je eigen lichaam, channelen. Daarmee kun je jezelf, anderen, gebouwen, organisaties en de Aarde helen! Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie uit Atlantis, Egypte, India, China, Iran en de Keltische mysteriën worden op vernieuwende wijze deel van jou en je Magische tools.

Klik hier voor meer informatie

 


24+25/9 workshop: Magic Merlin Healer Class, Druïdische en Global Healing


Wat een gezelligheid en vreugde in Happiness, groepsaccommodatie en B&B!

Gezellige mensen in hp, klein gebruiken.jpgDe sfeer is warm en vreugdevol in Happiness (groepsaccommodatie/B&B). Tussen de gasten en vrijwilligers ontstaan mooie, diepgaande gesprekken en zielsontmoetingen. De energie is fijn en veilig waardoor je als vanzelf open gaat. De biologische maaltijden zijn smaakvol, voedzaam en gezellig. De hoge lichttrilling van de Krachtplaats brengt meer levensenergie in je cellen zodat alles in je vitaler en energieker wordt. Veel mensen beschrijven dat ze na een verblijf, een flow van gemak en plezier ervaren, ook thuis. Het is mogelijk om enkele dagen in Happiness te blijven of te kiezen voor een langer verblijf, vol of half pension. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Speciale ACTIE: ontvang in de maand juli bij boeking van 6 dagen of meer een privé kamer, zonder extra bijbetaling. Wees er snel bij, er is maar beperkte plek. Let op, op maandag verblijven kan alleen bij boeking van 2 weken of meer.

 


Mooie aardbeienplanten, voor als je binnenkort langskomt

Aardbeien verkoop winkel.jpg

De aardbeien planten staan blij te pronken bij de entree van de winkel. Het zijn grote planten, en de eerste rijpe aardbeien zitten er al aan. Doordat ze zichzelf uitstekken heb je elk jaar voldoende nieuwe planten. En dus lekker veel aardbeien om van te smullen. Kom je binnenkort langs neem dan een paar mooie planten mee voor in de tuin of op het balkon, daar krijg je geen spijt van!

 


Agenda

Zo 26 juni
10:00-17:00
Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Je leert hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Ook leer je in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Zo 26 juni
14:00-15:00

Channeling, healing in de Hartchakra tuin v.d. Elohim krachtplaats
Transmissie in de Hartchakra krachttuin; oneindige Liefde, het mnl en vrl hart belichamen. Hartepijn helen. De nieuwste energie voor ons hartchakra. De kosmische Hart-Straal en Weegschaal. Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Do 30 juni
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. We zullen onszelf bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik.
   
Do 14 juli
19:30-20:30
(Live of) Online channeling en healing 7D Magic Power in Overgave
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.
Zo 4 sept
11:00-17:00

Samenkomstdag van alle Diamond New Earth Ambassadeurs
We leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen.

We zijn op zoek naar Diamond New Earth Ambassadeurs, klik hier voor meer info

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png