Elohim kristallen nieuwsbrief 90

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 3 juni t/m donderdag 16 juni

 


Kristallen en bio tincturen


Belastende straling.jpgZiek door electriciteit en straling

Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat veel mensen last hebben van de straling geproduceerd door apparaten in huis en op het werk, wifi, zendmasten, mobiele telefonie, noem maar op. De komst van 4G voor het mobiele netwerk (en straks al 5G!) maken de problemen alleen maar groter. Je hoeft geen genie te zijn om te snappen waarom deze straling ons ziek maakt. Ons lichaam wordt gestuurd door elektrische signaaltjes afgegeven door de hersenen. Als deze signaaltjes worden onderbroken, of lichaamsdelen en organen ontvangen verkeerde signaaltjes, dan wordt de kans op ziekte en ongemak erg groot. De straling verstoort ook onze aura met electro-magnetische frequenties en etherische lichamen, met als gevolg dat we minder goed afgestemd zijn op onze ziel en hoger zelf. We maken minder goede keuzes, voelen ons ongelukkiger, onbestemd of meer nutteloos. 

Een gezonde en stralingsarme leefomgeving is daarom heel belangrijk!

Helaas kunnen we niet allemaal in het bos of aan zee wonen, ver weg van de straling. Velen willen dit ook niet, want de apparaten, internet en mobiele telefonie brengen ook gemak en comfort met zich mee. Wat we wel kunnen doen om onze kwaliteit van leven te verbeteren is de hulp inschakelen van geopende en geactiveerde Elohim kristallen en edelstenen. Een aantal geactiveerde Elohim soorten, waaronder  toermalijn, woestijnroos, de home healers en haliet staan erom bekend straling te neutraliseren, het energieveld in huis positief te maken en de lucht te verreiken met ionen die heel gezond zijn voor het menselijk lichaam en de geest. Daarnaast hebben wij het aura beschermingspakket samengesteld voor gevoelige mensen die dagelijks niet alleen thuis maar ook op het werk of andere plekken veel met electrische apparaten zoals computers te maken hebben. 


AANBIEDINGEN

zwartetoermalijnset.jpgToermalijn ontstoringssetvan € 47,00 nu voor € 37,50

 

 

Home healers.jpgHome en office healer - van € 107,50 voor € 95,00. Of ontvang 30% korting bij aanschaf 3 of meer

 

 

Haliet steenzout cluster 495 DSC09797.JPGHaliet clusters - 15% korting

 

 

aurabeschermingsset3_c1_w340_h250.jpgAura beschermingspakket - van € 48,75 nu voor € 39,00

 

 

Labradoriet, edelsteen, kamerstuk.jpg

Labradoriet - 15% korting

 

 


Alle Gaia-Christ© zonnesteen bollen zijn uitverkocht!

Echt geweldig hoeveel klanten hebben kunnen voelen en herkennen wat de Gaia-Christ© Zonnesteen bol, geprogrammeerd door het Elohim Centre, persoonlijk en voor de omgeving kan betekenen. De Gaia-Christ© energie verspreidt zich hierdoor over steeds meer huizen en steden wat een netwerk van onvoorwaardelijke liefde tot stand brengt. Dit geeft zo'n belangrijke impuls aan het ontwaken van ons ware Zelf en de vorming van het eenheidsbewustzijn in de maastschappij! Heel blij zijn we daarmee! Eenheid in onszelf en tussen alle rijken komt steeds dichterbij!

We zijn reeds driftig op zoek naar nieuwe bollen om aan de vraag te kunnen voldoen. Middels de nieuwsbrief en de kristallen pagina op facebook houden we iedereen op de hoogte zogauw ze er weer zijn.

 


 

Facebook-logo.pngBlijf op de hoogte!
Ken je onze kristalpagina op Facebook?

Hier plaatsen we boeiende informatie over nieuwe leveringen van kristallen en edelstenen en mooie ervaringen van klanten. Ook krijg je tips en leuke wetenswaardigheden.

Bekijk hier Elohim kristallen op Facebook

 


Gaan staan voor jezelf, je vuur en drakenkrachthanger draken kristal punt DSC09936.JPG

Prachtig drakenkracht sierraad bestaande uit een heldere bergkristal punt met bol geslepen achterkant, verzilverde draak en in zilver ingelegde edelstenen. Naast de opbouw voor je vuurkracht te gebruiken als krachtige edelsteenhanger en als healingstaaf.


Opstaan

Open en eerlijk je eigen Waarheid en bedoeling kunnen en durven uiten en delen. Geen oordeel of twijfel. De verantwoording voor je (kristallijnen) zelf aangaan. Opstaan en handelen voorbij je twijfels.


Aanbieding: € 87,00 voor € 72,50 (Let op: nog maar 4 beschikbaar)

Hier meer info en de drakenkristal hanger-healingstaaf bestellen

 


Last van droge huid?goudsbloem.jpg

Biologische goudsbloem zalf van de Elohim krachtplaats, gemaakt van eigen bijenwas en eigen bloemen, kent veel toepassingen en is een heerlijk verzorgende zalf. Is zeer geschikt bij een ruwe, schrale huid. Maar ook bij een droge en gevoelige huid. Blijft lange tijd goed en  verzorgt, beschermt en maakt de huid weer zijdezacht. Een prachtig product dat ook toepasbaar is na bestraling, bij rode babybilletjes of doorligplekken. 

Lees hier meer of bestel direct

 


De hele weg van zelfrealisatie binnen handbereikzelfrealisatie - meditatie - spiritueel.jpg

De zelfrealisatie tincturen van de Elohim krachtplaats zijn een waar geschenk van de Bron. Nergens anders op de wereld is voor elk thema dat we kunnen tegenkomen op ons pad naar het worden van onze oorsprong, de helende energie zo diep geankerd. Nergens anders kun je op zo'n efficiënte en doeltreffende manier je systeem zuiveren en schonen om je stralende ware Zelf te worden temidden van polariteit en dualiteit. Deze helende energie kun je elke dag in je huis zetten, bij je dragen, innemen en op je lichaam aanbrengen d.m.v. de Elohim zelfrealisatie tincturen van de krachtplaats met helende tuinen. Door veel met deze producten te werken ga je sneller door je (zelfrealisatie)processen heen en los je oude thema's, karma, programmaknoppen, overtuigingen en pijnen op. Je ware zelf en Godrealisatie komen op de voorgrond!
De zelfrealisatie tincturen gaan sinds een aantal jaren als "warme broodjes". Wekelijks krijgen we vele online bestellingen. Dat zegt alles over het resultaat!

Aanbieding: alle Elohim zelfrealistie tincturen nu 15% korting

Of bestel de hele set en ontvang 40% korting! 

 


Gaan we teveel op anderen af? Zijn we "halsstarrig"?keelchakra.jpg

Wanneer het keel chakra niet volledig kan stromen treden lichamelijke klachten zoals nekpijn, holteontstekingen, prikkelende of koude vingers en allergische reacties op. Die zijn vaak een uitlaatklep van het lichaam en van emoties (boosheid) die we niet geleerd hebben te uiten en beklemd zitten. Het is ook het chakra van overgave en het loskomen van het ik.

Als het keel chakra wel goed stroomt staan we op en kiezen we in alle kleine en grote dingen in ons leven en gedrag voor onze Goddelijkheid, ziel en meesterschap terwijl wer ons gevoel niet onderdrukken of op schoot nemen.

Het veel verkochte  Elohim keelchakra pakket is nu verkrijgbaar voor € 49,95 (i.p.v € 65,10).

Lees meer over hoe dit pakket je kan ondersteunen of om direct te bestellen


De workshop kosmisch vuur 1 op 10 en 11 september is ook geweldig voor o.a. het openen en activeren van het keelchakra. De 12 Kosmische Stralen brengen voelbaar jouw volledige potentieel met al je hoger dimensionale ziele-lichtlichamen in je chakra's, lichaam, geest en persoonlijkheid tijdens de workshop en transmissies.

 


Handig.pngWist jij dit al?

Met 1 druk op de knop overzichtelijk alle soorten edelstenen en hun werking, klik hier

 

 

 

 


Zoek jij een origineel vaderdag cadeau?Vaderdag.jpg


Neem een kijkje in onze geschenkjes hoek!


Of geef bijvoorbeeld een cadeau bon

 

 


 

Diversen


26/6 Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt

Wil je leren zien welke spirituele werking planten hebben? Bijvoorbeeld om op te staan in je kracht of juist te verzachten. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender.

Tijdens deze workshop leer je planten, kruiden en hun Deva kennen
Je leert welk soort je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken. En welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Tevens leer je zien welke chakra’s hulp krijgen door een bepaalde plant als theekruid, groente, hanger of tinctuur te gebruiken. Tijdens deze workshop leer je ook in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant. Je eigen moestuin, gezondheid of praktijk leer je te vullen met de aanwezigheid en samenwerking met de natuurspirits.Je magisch kind, levensgeluk glanst je zachtjes toegemoet!

Klik hier voor meer informatie


Heb je last van insekten, slakken of luizen in de tuin?kruidengier 3 soorten verzet.JPG

Denk dan aan de Elohim kruidengieren waardoor de planten minder aantrekkelijk ruiken voor de plaagdieren en minder ziekte of schimmels krijgen.
Ook verkoopt Elohim diverse planten voor je chakra-, elfentuin of kruidentuin.  Net als voor je
kruidentheeën. Alleen bij de winkel in Veerveen af te halen!

Bestel hier Elohim kruidengieren

 

Bekijk hier het aanbod aan planten en kruiden

 


11+12/6 Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

Innerlijk kind.jpg [1]Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht. Zodat je je niet langer regelmatig onzeker, verlaten, onderdrukt, boos of afgescheiden voelt vanuit je ikje, maar de kwaliteit van je ware zelf of verlichte vorm ervaart.

Klik hier om je op te geven

 

Speciaal geselecteerde ondersteunende producten voor de workshop:

 


Ervaar de kracht van de levensgrote geometrische vormen op de Krachtplaats

Tuinchanneling christgrid 2016 (klein formaat).jpgBezoek de krachtplaats voor één of meerdere dagen en maak kennis met de geweldige krachten van de heilige geometrie. Eeuwenlang zijn deze kennis en krachten verborgen gehouden, en is nu eindelijk weer beschikbaar gekomen voor de ontwikkeling van de hele mensheid. Op het Elohim Centre hebben we alle 5 platonische lichamen + de Merkaba en het Christusgrid als levensgrote vormen in de tuin staan. De tuinplekken en de vormen zijn door Joke ElZiam Nootebos, als Ingewijdene, opgeladen met de codes voor je Inwijdingsweg, waardoor ze je  gemakkelijker naar de egoloze staten van Godsrealisatie en levensgeluk voeren. Vele bezoekers ervaren dan ook dat ze enorm gesteund, geaard en met Licht bekrachtigd worden door de geometrische vormen en open gaan. Tijdens een bezoek of verblijf op de krachtplaats ervaren vele mensen spontane healingen.

Wil je zelf ook de kracht van deze helende vormen ervaren? Bezoek dan de Elohim krachtplaats en de 28 verschillende zelfrealisatie tuinen met het Lemurisch bos. Maak er een echte mini-vakantie van door enkele dagen te verblijven op deze heerlijke groene plek met natuurwezens, Deva's en engelen die je in verbinding brengen met je hart, ware Zelf en levensmissie.

Klik hier voor meer informatie over de levensgrote geometrische vormen

 


1 pers labyrint.jpgErvaar diepgaand de eenheid met jezelf en de natuur tijdens een verblijf op de Krachtplaats

De diepgang van de helende tuinen kun je vaak niet helemaal in 1 dag ervaren, wel de stukjes die op dat moment belangrijk zijn voor jou. Om in de helende energie te komen en enorme spontane healingen te ontvangen van alle lichtmeesters en natuurwezens die op de krachtplaats aanwezig zijn, raden we aan om langer te verblijven op de krachtplaats. Bijvoorbeeld in de B&B/hostelerie, een vakantiehuis of op de camping.

Klik hier om meer te lezen over een verblijf op de Krachtplaats

 


30/6 (Live of online) channeling, groepshealing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

19.30 - 20.30 uur

 

Doe mee en breng je hoogste liefde, je spontaniteit, je creatieve en manifesterende kracht in je innerlijk kind, buikgevoel, je seksualiteit en geslachtsorganen. Transformeer daar de beperkende  gevoelens, gedachten en programmaknoppen.

Klik hier om je op te geven en maak gebruik van de €6,- vroegboekkorting

 


Boek 4 online groepshealingen en ontvang de 5e gratis, klik hier voor meer informatie
1 x per maand, van 19.30- 20.30 uur


Word Stil in hoofd en hart en heb tijd voor jeZelf tijdens een individuele retreatretreat.JPG

De komende maanden zijn ideaal om een retreat te doen op de Elohim krachtplaats. Een fantastische locatie met helende energieën en een geweldig potentieel voor innerlijke groei.

Lees hier meer over een retreat op de Elohim krachtplaats

 

 

'Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn vel zit'
Mariette

 


Reserveer alvast je plekje voor de zomervakantie

Profiteer van 19 t/m 31 juli van 15% korting op chalets en caravans

Heerlijk verblijven in het helende energieveld van de Krachtplaats, wandelen in het Lemurisch bos en de magie van de helende tuinen ervaren. Maak gebruik van een van de chalets, het houten vakantiehuis of de B&B/hostelerie. Alleen door op tijd te boeken ben je verzekerd van je favoriete plek.

Op dit moment is nog vrij in de maanden juni en juli:

caravan 9.jpgVakantiehuis Pegasus, 4 pers: 12 en 13 juni, 21 t/m 24 juni en 2 juli t/m 18 juli
Chalet 17 met serre, 2-3 pers:  4 juni t/m 24 juni, 28 en 29 juni,  5 tot en met 18 juli
Chalet 15, 4-6 pers: 12 juni tot en met 7 juli, 10 juli tot en met 19 juli en 23 juli t/m 11 augustus
Chalet 13 2 pers: vanaf 5 juli
Caravan 11, 1-2 pers: 10 juni t/m 30 juni, 6 juli tot en met 23 juli en 26 juli t/m 18 augustus
Carvan 9, 1-2 pers: 4 juni t/m 13 juni, 17 en 18 juni, 23 juni t/m 1 juli, 11 juli t/m 23 juli

Bel of mail ons als je wilt reserveren:
T: +31 (0)597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

Bekijk hier onze accommodatie mogelijkheden

 


Agenda

Za 4 juni
10:00-17:00

Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding
Geometrische vormen en channelings helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Informatie over de Sirius, Pleiaden, Elementen, Graal, Ankh en de Elohim-vlam kun je integreren tijdens deze workshop.

Zo 5 juni
10:00-17:00
6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra
In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit.
Za+zo
11+12 juni
10:00-17:00
Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap
Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.
Zo 12 juni
14:00-15:00
Channeling, healing in de 2e chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
2de chakra, creatiekracht en buikgevoel, eenheid, seksualiteit, kwetsbaarheid, innerlijk kind, (verlichte) relaties.
Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.
Zo 26 juni
10:00-17:00
Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Je leert hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Ook leer je in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Do 30 juni
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. We zullen onszelf bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik.
Za+zo
2-3 juli
10:00-17:00
Hoe wordt je huis een krachtplaats en je aura een lichtvortex?
Joke vertelt tijdens deze sjamaan opleiding hoe de Elohim Krachtplaats is ontstaan en de energie van Moeder Aarde in de chakratuinen. Hoe ze de bezoekers Krachttuinen heeft gemaakt en hoe door eigen ontwikkeling een vortex of krachtplaats kan ontstaan in je eigen huis en tuin!
Do 14 juli
19:30-20:30
(Live of) Online channeling en healing 7D Magic Power in Overgave
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png