Elohim nieuwsbrief 160: Groepsziel vraagt om transparante persoonlijkheid

Groepsziel vraagt om transparante i.p.v. ik-gerichte persoonlijkheid

blauw licht.jpgEen groepsziel wordt gevormd door mensen die op zielsniveau met elkaar verbonden zijn, die met elkaar resoneren door vanzelfsprekende, verdiepende afstemming. Die afstemming is op zielsniveau en hoe beter de resonantie hoe sterker de energie uitwisseling op aards niveau. De persoonlijkheid van de mens heeft zich door de eeuwen heen gemanifesteerd als beschermer van het individu en is dus ikgericht. Het ik of ego ervaart de buitenwereld als iets dat onoverkomelijk is waardoor het de oorzaak van zijn problemen buiten zichzelf legt. Vaak heeft dit afscheiding als gevolg want oplossingen dienen dan óok van buiten te komen.

Kun je je persoonlijkheid al op de achtergrond plaatsen?
Een groepsziel die alleen maar kan bestaan door afstemming of het zoeken naar overeenstemming zonder egobelang of ego-bescherming. Hoe meer wij in staat zijn om de persoonlijkheid op de achtergrond te plaatsen hoe meer de groepsziel op de voorgrond kan komen en hoe beter de flow, afstemming en de eenheid met elkaar, stromen.

Ego-loosheid of ego-leegheid is het loslaten van de ik vorm die ons beste maatje is
Het ik dat altijd het beste met ons voor heeft en die altijd zorgt dat we niets te kort komen, dit is veruit de moeilijkste stap in het proces naar transpersoonlijkheid. Het ik kent vele vormen en heeft vele maskers die zo subtiel zijn dat we ze soms zelf niet herkennen waardoor de hulp van de andere groepsleden onontbeerlijk is om dit te kunnen spiegelen.

Klik hier om meer te lezen

 


The Diamond New Earth ambassadeurs

Als Diamond New Earth ambassadeur leren elkaar wat je nu precies wel en niet kunt doen vanuit je eenheidsziel bij irritatie, dualiteit, reactieve emoties of problemen. In onszelf en met de omgeving. Ook leren we hoe je meer licht en verbonden eenheid in je omgeving kunt brengen. Tijdens de samenkomstdagen van de ambassadeurs leren we elkaar o.a. hoe innerlijke vrede i.p.v. afstand ontstaat tussen de lagen van de Goddelijke oorsprong, ziel en ego-ikje. En hoe de eenheid met de ander als die denkt "bekijk het maar ..." behouden kan blijven. In de Elohim woon-werk-gemeenschap hebben we daar reeds jaren flink op geoefend en werkende vormen voor gevonden die we in kunnen brengen zoals ook de ambassadeurs hun eigen inbreng kunnen geven.

Klik hier voor meer informatie

 


Bekijk hier de opleiding "Multidimensionaal satsanggever, verlichting, non-dualiteits coach en healer"

 


De persoonlijkheid van de mens heeft zich door de eeuwen heen gemanifesteerd als beschermer van het individu en is dus ikgericht. Godrealisatie, Ego-loosheid of ego-leegheid is het loslaten van deze ik-vorm, die ons beste maatje en oppasser is.

 


VACATURE Medewerk(st)er kristalwinkel en webshop

1ste jaar tijdelijk met uitzicht op verlenging.

klanten helpen in de winkel, 2016.jpgWe hebben een boeiende vacature in de Elohim kristalwinkel met een hoop afwisseling en mooie klanten contacten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers van ons spiritueel centrum en de Elohim krachtplaats. Je wijst de bezoekers de weg, adviseert hen over kristallen en edelstenen en zorgt voor de koffie en thee, ook tijdens workshop weekenden. Je zult ervaren hoe het is om te werken en leren in een nieuwetijdsorganisatie en community waar bewuste en sensitieve mensen samenwerken aan het welzijn en de verlichting van mens en planeet.

Klik hier voor meer informatie

 


Het doorbreken van herhalingspatronen van onbalans, onzekerheid, angst, verslaving en ongeheelde relatiestructuren

Jessica had een dominante en agressieve vader en voelde zich altijd onzeker ook al liet ze dat niet merken en deed ze sterk en stoer aan de buitenkant. In de mannenlijn was ook opa overheersend en weinig invoelend. Jessica geloofde weinig in haarzelf, paste zich vaak aan en vond het lastig in haar innerlijke autoriteit te staan. merkivah.jpgPas na een aantal 13D matrix-master-healingen en veel coaching op dagelijkse houdingen in situaties, kon ze haar gevoelige, liefdevolle en subtiele vrouwelijkheid zelf bekrachtigen door haar innerlijke man en werd ze meer zelfverzekerd, daadkrachtig en autonoom. Ze merkte ook veranderingen bij haar vader, zoontje en moeder door de 13D matrixhealingen die ook de zielegroep en verleden levens schoonden tot aan hun oorsprong. Zeker rondom niet samenwerkende en verwrongen mannelijke en vrouwelijke houdingen. Ook haar zoontje Stevan leek beter in zijn vel te zitten en had duidelijk minder problemen op school door de healingen die Jessica nam voor haarzelf maar ook voor de onderliggende velden van haar familie- en zielegroep. Veel werd er opgeschoond in de interne zowel als externe mannen- en vrouwenlijn.

Lees meer

 


Wil je ook een Elohim 13D matrix healing tot aan je oorsprong?

Bel dan voor info en een afspraak: T +31 597 541539.

Of bekijk onze website.

 


De aardegrids veranderen nu snel

Veel van de diepste, emotionele pijnen zitten vast in het aardmagnetisch veld van onze geschiedenis en Gaia. Nu we openen in de wij-zorgzaamheid en ik-loze Christuskracht, komen ook de individuele en collectieve pijnen, verlatenheidsherinneringen en mannelijke vrouwelijke onbalanspatronen, nog nadrukkelijker, omhoog. Ook voelen we de collectieve pijnen als van onszelf. Onbewustere mensen gaan erdoor in dualiteit, vallen terug in het kleine zelf gedrag. Bewuste mensen verlichten daar in tegen juist de aarde en het magnetisch geschiedenisveld van Gaia d.m.v. verdere eigen zuiveringen, hogere inzichten en nog meer wij-gevoel. Ze overstijgen vanaf heden totaan de oorsprong elke vorm van karma, verlatenheid, het verraden of overruled zijn geweest, waardoor de mannelijke en vrouwelijke houdingen, in balans komen en gezondheid en relaties vanuit een niet-réactieve Christusziel, toenemen. De geest komt in het lichaam.

Op de Elohim camping, de krachtplaats en het Lemurisch bos word je (soms ook 's nachts als je slaapt) binnen geleid in het Mysterie en de Genade van het Gaia Christ Licht. Dit komt bij het Elohim Centre uit de aarde als een zacht universeel liefdeslicht dat in al je cellen doordringt. Daarnaast verlichten de Lemurische engelen van het bos voelbaar je levenszorgen, relatiepijnen en innerlijk kind.

Op één bepaalde plek in het Lemurisch bos activeert de Gaia-Christ-energie de Goddelijke codes die je zorgzaamheid voor al het leven, aanwakkeren.  Je wordt Liefde en draagt zorgzaamheid voor alle geziene en ongeziene wezens. Voor de stenen-, dieren- en plantenvrienden. Je veld van Een-zijn en Geluk opent zich voor de ik-persoonlijkheid en je zult thuis minder terugval bemerken. In het Lemurisch bos is hiervoor een speciale Inwijdingsplek en energie ontstaan.


De Gaia Christ tinctuur © die je bij je kunt dragen en innemen, helpt je hierbij. 

Lees meer bij deel 2

 


engelen vleugels.jpgWat kan je hierbij ondersteunen:

 


Bezoek de helende tuinen voor je verbinding met je Oorsprong

Piramide tuin.jpgBezoekers ervaren vaak direct al een gevoel van thuiskomen. Ze laden op en de krachtplaats helpt ze om de verbinding met hun Oorsprong weer te leggen. De reacties die we horen zijn altijd heel enthousiast, zo hoorden we laatst van iemand dat de dag in de tuinen de beste dag van hun hele vakantie was. Super mooi om te zien hoe steeds meer mensen die komen zo gemakkelijk in het healingsveld opgenomen worden. Alle spirits en natuurwezens op de krachtplaats geven bezoekers vaak spontane healingen, en gaan soms ook mee naar huis om de energie daar ook te verlichten.

Meerdere dagen verblijven voor extra diepgang en ontspanning

Heb je de tijd dan raden we je aan om meerdere dagen op de krachtplaats te verblijven. Zo heb je de tijd om alle 28 helende tuinen te bezoeken en dieper in de rust en stilte van je ware Natuur te zakken. Daarnaast is het een prachtige tijd om nu in de natuur van de krachtplaats te zijn, met haar vele vogels, de groene specht, bloemen en reeën.

Klik hier voor meer informatie over de helende tuinen

 

Klik hier voor meer informatie over een verblijf

 


Korting bij groepsbezoek aan de helende tuinen, klik hier voor meer info

Je kunt tijdens je bezoek ook een rondleiding krijgen van een Healer-Reader.


Doorbreek je herhalingspatronen met deze ondersteuning!

 

sekhmet tinctuur.jpg dnakrachtset692_c1_w340_h250.jpg
Sekhmet, Hathor, Isis, Horus tinctuur
DNA healingsset van kleine zelf naar Ware zelf
   
   

2-3 daags doorbraakarrangement

 

 

De volgende workshops kunnen je zeker ook helpen:

 


 

alleen nu bestaat.png

 


Bijzondere lichtverschijningen op de Elohim Krachtplaats

Regelmatig ontvangen we van bezoekers bijzondere foto's waarop enorme lichtwezens en orbs te zien zijn. Grote bollen of formaties kleuren laten zich zien, op zoek naar contact. Een grote collectie hebben we inmiddels mogen ontvangen, hieronder twee hele bijzondere foto's die we recentelijk ontvingen.

orb lemurisch bos 2016.jpg orb lemurisch bos 2016 (2).jpg

 

Klik hier voor een collectie van orb foto's en like onze Facebook pagina voor meer

 


Bewoner en vrijwilliger worden als assistent klussen- en tuinman?

Er staan de komende jaren veel interessante bouwprojecten en klussen gepland. Wil jij je bijdrage leveren en ons  centrum helpen groeien, uitbreiden en nog duurzamer worden?

Kom je ons helpen voor 40 uur p.w. ? Na een halfjaar zijn er soms mogelijkheden om 1 à 2 dagen betaald werk te krijgen of permanente bewoner te worden in de woon-werk-gemeenschap. Het Elohim Centre is een unieke werkplek waar je bijdraagt aan de nieuwe samenleving en waar samen wordt gewerkt met Moeder Aarde en de natuurwezens.

Klik hier voor meer informatie over deze functie

 


Verblijven op de krachtplaats tussen de lichtwezens en natuurspirits

voorkant pegasus met gast.jpgHeerlijk verblijven op de krachtplaats waar de liefdesenergie van Moeder Natuur en de Lemurische engelen duidelijk voelbaar is. De krachtplaats helpt je om uit je hoofd te komen en brengt je naar ontspanning en de rust van Zijn. Naast de enorme spontane healingen die sommigen ervaren in de helende tuinen kun je ook heerlijk genieten van de vele vogels, kikkers, de buizerds en reëen met hun jongen. Een prachtige plek om te Zijn!

Klik hier voor meer informatie over een verblijf

 

Van 19 juli t/m 31 juli ontvang je 15% korting op een verblijf!

 

“Wat een heerlijke plek en wat een energie!! Had nooit kunnen dromen dat er zo'n plek in Nederland zou bestaan. Ik ontving intense healing, vooral bij de Elfentuin en de staart van Merlijn. De volgende dag was ik zo ontspannen, zo had ik het nog nooit ervaren. Het was een fantastisch verblijf in deze wonderlijke energie, ik heb dan ook mijn verblijf verlengd! De natuur hier, de vlinders, libelles, de stilte, de rust: geweldig! Mijn dank is groot. Heel veel liefde en licht en dank aan Joke en team en de kosmische- en aardekrachten die dit gecreëerd hebben en in stand houden.”

 


26/6 Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt

 

In deze cursus leer je welke spirituele en fysieke werking planten voor je kunnen hebben en maak je contact met hun Deva's. In je eigen tuin en omgeving zal je daar veel gebruik van gaan maken. Je leert hoe je kunt zien welk soort plant bepaalde chakra's, je innerlijk kind of juist je innerlijke autoriteit kan versterken, en welke je vrouwelijkheid of mannelijkheid. Waaraan je kunt herkennen of het kruid of de boom, je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Ook leer je hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt.

Klik hier om je op te geven

 


 


De workshop "6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra" is heel geslaagd!

Wat een enorme liefdeskracht is er gezakt tot in onze buik tijdens dit weekend. Met een blij en krachtig gevoel ging iedereen naar huis. De transformatie van deze workshop heeft grote positieve impact op alle deelnemers, net zoals op de Krachtplaats. Alle 35 deelnemers vormden samen een enorm krachtveld dat bijdraagt aan de nieuwe aarde. Dank voor al jullie aanwezigheid, aankopen en mooie energie! Tot ziens.

Ervaring van een deelnemer:

"Dank weer voor de prachtige workshop afgelopen zondag, na een dieptepunt na Wesak ben ik in een enorme flow van liefde en dankbaarheid gekomen. Ik ga ermee naar bed en word ermee wakker…Prachtig!

De kinderen resoneren ontzettend mee op deze flow en komen veel meer in hun kracht en natuurlijke wijsheid…."

 


Benieuwd welke workshop voor jou geschikt is?

Als je gratis readingsadvies wilt over een passende workshop, bel dan +31 (0) 597 541 539.

Of bekijk de agenda en kijk welke workshop je roept.  

 


30/6 (Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit


Wil jij je hogere zielsdimensies ophalen en toepassen in privé en werk? Al je 144 lichtlichamen doen incarneren?

Dit alles haal je op tijdens de grote workshop Kosmisch Vuur 1 (10-11 sept), die al sinds jaar en dag gegeven wordt! Grote getalen van lichtmeesters en engelen helpen je om je volledig potentieel van al je zieledelen, te incarneren en om te leven vanuit je ziel en goddelijke Vonk. Reserveer nu alvast je plek, dan ben je verzekerd van een slaapplaats want er komen altijd heel veel deelnemers naar deze buitengewoon mooie workshop.

Klik hier voor meer info

 


Wil je ons helpen het bewustzijn te verspreiden?

reclame verspreiden.jpgWil je ons en de Krachtplaats helpen om de wereldshift in het bewustzijn op aarde te brengen?

Je kunt helpen door onze internationale website www.sacred-site.eu te benoemen aan je buitenlandse vrienden.

 


Op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen

We zoeken vrijwilligers voor hele of halve dagen (vast of voor een kortere periode).

Paden aanvegen, participant 2016.jpgWe hebben het op het moment genoeg werkzaamheden om een aantal nieuwe vrijwilligers te kunnen gebruiken. Als vrijwilliger help je met schoonmaken, het bijhouden van de moes- en zelfrealisatietuinen en eventueel het eten koken. Je werkt 8 uur per dag, 5 dagen in de week en krijgt daarvoor in ruil kost en inwoning, een fantastische plek om te Zijn en een dynamische en enthousiaste team om je heen.

Ben je een nieuwe community bewoner/vrijwilliger in potentie?
Samen kijken we naar je mogelijkheden om voor langere tijd deel te nemen aan de woon-werk  gemeenschap. Combineer je vrijwilligerswerk met een maatwerk-groeipakket als je ook nog eens een enorme stap in je spirituele ontwikkeling wilt maken.

Neem gerust contact op voor meer informatie

T: +31 (0) 597 541 539
E:
info@elohim-centre.org

Klik hier voor meer info

 


Agenda

Za 11 juni -
Zo 12 juni
10:00-17:00
Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap
Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.
Zo 12 juni
14:00-15:00
Channeling, healing in de 2e chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
2de chakra, creatiekracht en buikgevoel, eenheid, seksualiteit, kwetsbaarheid, innerlijk kind, (verlichte) relaties.
Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.
Zo 26 juni
10:00-17:00
Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Je leert hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Ook leer je in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Do 30 juni
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. We zullen onszelf bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik.
   
Do 14 juli
19:30-20:30
(Live of) Online channeling en healing 7D Magic Power in Overgave
De transmissie activeert ons 7 dimensionale ziele-Lichtlichaam met Magic Power. Door de transmissie zullen we gaan leven vanuit ons multidimensionale bewustzijn dat ook kennis en gaven inhoud van de zielengroep, tweelingvlammen of tweelingstraal.
Do 18 aug
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 7D kosmisch Zelf, Farao-Ra-Deva-bewustzijn in zonnevlecht en innerlijk kind
7 Dimensionaal Meesterschapsactivatie helpt ons samen te werken met geascendeerde Lichtmeesters, engelen, sterrenvolkeren, natuurwezens en deva’s. De Bovenwereld en Moeder Aarde wereld.
Di 23 aug -
Zo 28 aug
Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden
Inspiratie, vreugde, verbinding, gezelligheid, genieten en passie staan centraal in deze week. Ontmoet gelijkgestemden en maak mooie zielsverbindingen tijdens de zomerweek op de Krachtplaats. Doe mee aan de leuke en verdiepende zomerweek workshops.

Volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png