Elohim nieuwsbrief 159: Verschil Elohim school en elders

Verschil Elohim school en leraren en die van elders

Tuinchanneling kubus 2016 klein formaat.jpgTijdens geïnspireerde Elohim lezingen en de Ingewijde energieoverdrachten met helende channelings, verruimt je bewustzijn, hart en innerlijke ontwikkeling. Je activeert bij het Elohim Centre laag voor laag je (multidimensionaal) volledige potentieel en kunt, als je wilt, vervolgens doorgroeien van zelfrealisatie, naar verlichting, Overgave en Godrealisatie. Dit voert je voorbij de ik-illusie. Het voert je niet alleen voorbij karma, onmacht, onvrede en afhankelijkheid maar voert je ook naar het uittrekken van je laatste (Pillar of Light) ego-ik-jas. Het ik waarom je leven en denken tot nog toe draaide.

De ego- ik kern die alles wat je meemaakt betrekt op jezelf
Die alles wat je ervan vindt, wat je voelt en wilt delen met anderen, alles wat je stapelt tot een vastgezet idee, gevoel, mening, begeerte of wenslichaam, betrekt op jezelf. Op weg naar Overgave lost dit op en maakt plaats voor je betrokkenheid bij een groter geheel, groep of groepsziel. Dit is ook de Inwijdingsweg om je Oorspronkelijk zelf, je Gods Vonk te belichamen. Vanuit wie je bent in de Bovenwereld, je geestelijke/ Goddelijke Zelf, heb je interesse in je omgeving en zoek je naar oplossingen i.p.v. waar het niet goed gaat. Er komt egoloze ruimte in je hart en hoofd. Vanuit onafhankelijke, egoloze verbinding word je vervolgens ondersteunend aan je omgeving en het wij-belang. Je Christusbewustzijn ontstaat. Het Elohim Centre kan je deze ontwikkelingssnelweg, juist in het alledaagse functioneren, aanbieden. Een weg tot Godrealisatie waar je normaal gesproken heel wat levens over doet. Het functioneren vanuit al je zieledelen, non-dualiteit, Vreugde, Geluk, Gaven en je Goddelijke Zelf leer je niet alleen geestelijk kennen, maar ook toe te passen tijdens omgang en werk. Dit kun je oefenen bij het Elohim Centre als je toegelaten wordt als langer blijvende vrijwilliger/bewoner en dit wordt meegenomen tijdens de workshops, opleidingen en sessies.

Lees meer

 Tips

 


atomic_passion_by_deaconstone-d5l05z8.jpg4/6 Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding

Klik hier om je op te geven

5/6 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra

Klik hier om je op te geven


Wat was 21 mei, de grote aarde bijeenkomst een bijzondere dag!

86 deelnemers vanuit Nederland en België waren aanwezig op deze enorm grote healingsdag. We hebben bijzondere healingen en een grote bewustzijnsshift ontvangen mede dankzij de lichthulp die klaarstond vanuit alle dimensies. In onszelf maar ook in de wereld is er een enorme omslag aan het plaatsvinden, mede door deze dag. Vanuit de latere reacties horen we dat veel van het oude denken zich lijkt op te lossen en dat menigeen veel stiller is geworden in het hoofd. We willen alle deelnemers ontzettend bedanken voor hun komst en bijdrage aan de wereldshift en nieuwe aarde. Door Jouw bijdrage kan de wereld veranderen!!!

Enkele reacties van deelnemers:

"Woorden schieten tekort om te beschrijven wat ik gister - en ook vandaag - heb beleefd. Eindelijk voel ik me thuis! In mezelf en op aarde. Het voelt alsof er een einde is gekomen aan een jarenlange zoektocht. Wat een heerlijk, ontspannen gevoel geeft dat!

Ondertussen begint het ook te borrelen: wat ga ik vanaf dit punt nu verder doen? Blijf ik doorgaan zoals ik deed? Waar geeft ik mijn energie en gedachten aan? Wat kan ik doen voor mijn relatie, wijk of organisatie i.p.v. dat die er voor mij moet zijn..."

"Vanaf nu snap ik hoe ik mijn eigen leven vanuit de hoogste vorm kan creëren ... Ik ben erg benieuwd!"

"Ik ga voortaan mijn wandelclubje vertellen een plastic zak voor het zwerfafval mee te nemen! Nu weet ik ineens wat ik kan doen voor de samenleving en Moeder Aarde. We kunnen het idee verspreiden!"

"Ik snap nu veel beter het verschil tussen mijn ego-ik, ziel en Goddelijke Vonk. Bedankt!"

"Voor mij heeft deze dag veel bevestiging gebracht en een krachtigere fundering in mezelf!"

21 mei 2016 aardehealing, mooi!.jpg

 


De Al-Moeder - Gaia Christ © Inwijdingplek

De oorspronkelijke indianen en inheemse volkeren leefden in eenheid met al het leven. Met Moeder Aarde, de planten-, stenen-, dieren- en mensen-spirits. Ze leefden net als de oorspronkelijke Egyptenaren, Atlantiërs, Druïden en Lemuriërs in de paradijselijke energie van hun Godskern zoals jij dat ook kan. Healingsbezoeken aan het Lemurisch bos kunnen je daarbij helpen!

Wat haal je op:
Lemurisch bos 1.jpgDe Al-Moeder - Gaia Christ © Inwijdingplek in de sacrale energie van het Lemurisch bos helpt je om angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam, blij en sensitief te worden, de taal van licht, liefde, waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen voor de ik-illusie. De Al-Moeder - Gaia-Christ Inwijdingen© vanuit het Lemurisch bos en de helende tuinen helpen je je afstammingslijn tot aan de Bron te zuiveren zodat je kunt stabiliseren en aarden tot in je Gaia’s Christus-Hart© en lichaam. Voor mannen en vrouwen is de hoogste ontwikkeling en Taak de Al-Moeder – Gaia-Christ© Vlam uit te drukken in het gewone leven. Om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid, subtiliteit en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven en voor de schoonheid van materie en lichaam. Voor het ogenschijnlijk "gewone"... !

Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel
Persoonlijke doelen en taken transformeren in je hoogste Taak d.m.v het Lemurisch bos, en de Eenheids Krachtplaats. Door het ophalen van de codes zul je diepgaande wijsheid, commitment, verantwoordelijkheid, natuurliefde, materiële zorg en verbondenheid gaan doorgeven zodat iedere ziel haar unieke rol kan vervullen en meesterschap verkrijgt over emoties, controle, gedachten, oordelen en afgescheiden meningen of verlangens. Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de wereldziel door de Inwijdingen op deze plek en de tinctuur daarvan. Je zult gaan functioneren vanuit een diepe aarding en basisrust.

Lees hier meer over de Inwijdingsplek van de Al-Moeder – Gaia-Christ Vlam©

 


Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Ook de Gaia-Christ© inwijdingstinctuur draagt deze energie. Je kunt hem innemen en bij je zetten voor je eigen ontwikkeling

 

Deze warme Goddelijke en Aarde energie is ook speciaal geprogrammeerd op de Gaia-Christ© Zonnesteen bol

 


De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

icosaeder nieuwsbrief formaat.jpgLeer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens verblijf en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur tot in je gedrag en basis. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf.

Klik hier voor meer informatie over verblijven op de groene Krachtplaats met het Lemurisch bos

 

Ervaringen van onze gasten:

"Bij aankomst kwam een oase van rust ons tegemoet, en een lichte vrolijkheid. We hebben ons verblijf als zeer positief ervaren."

“Ik vond alles er verzorgd en netjes uitzien. De tuinen, maar ook de bloemetjes op tafel in Happiness! Veel nieuwe dingen voor mij (geometrische vormen in de helende tuinen e.d.)”

“Genieten. Dankbaar dat deze plek is opgericht/ontstaan. Iedereen heeft veel respect voor elkaar, de natuur, het eten. Je wordt meteen hartelijk opgenomen”

“Zeer prettig verblijf. Heerlijke rust en zonder prikkels van buiten. Lekker tot jezelf, en tot elkaar komen.”

De kleine camping is een oase van rust. Heerlijk om er even helemaal voor mezelf te kunnen zijn. En dan die Tuinen! Wat ik daarin heb mogen ontvangen daar zijn gewoon geen woorden voor. Ik neem zoveel mee naar huis!


Doe mee aan de volgende Aarde workshops:

 


uitkomen wens.png

Minderwaardigheidgevoelens blijven (onbewuste) weerstanden veroorzaken

Het zielekind uit onze vroegste jeugd voelt alles heel diep, wil anderen niet tot last zijn en zeker geen pijn doen. Een niet erkend zielekind of een kind dat angst heeft leren kennen voor manipulatie, dominantie of agressie kan (later als volwassene) ook zichzelf vergeten, in de steek laten, boze buien hebben, week zijn of oordelen.

key-to-hapiness-patrice-koerper-life-coaching-motivational-speaking.jpg ...

Het is belangrijk dit zielekind verder te helen
Vaak blijven we onbewust onze kindertijd en ouders, en onze onveiligheid ten opzichte van onze omgeving projecteren. Ons zielekind blijft bang om teveel te voelen, te veel geraakt te worden, in de steek gelaten te worden, te moeten presteren of zichzelf niet te kunnen zijn. Ook in de volwassenheid gaat het zich aanpassen en daarna weer in verzet. Warmte, veiligheid, blijheid, zorgeloosheid en de teerheid van onze Essentie kunnen niet blijvend aarden in onze onderste chakra's en gezondheid tenzij heling op het zielekind plaatsvindt. Dit alles krijgt een superhealing tijdens de aankomende innerlijk kind workshop (11 en 12 juni) . Het zal je leven, je zekerheid, eigenwaarde en je relaties een positieve wending geven! Het maakt dat je voortaan meer geluk kunt aantrekken door het heel geworden innerlijke kind!

Klik hier voor meer informatie over de innerlijk kind workshop op 11 & 12 juni

 

Tip: Innerlijk kind - geborgenheid - vreugde, bio aura- en huisspray

Tip: Elfentuin - Innerlijk kind bio zelfrealisatie tinctuur

 


Elohim opleidingen

grote workshopA-1.pngHet Elohim Centre is sterk gericht op nieuwetijds opleidingen, coaching, praktijk- en organisatievoering.
Tijdens de opleidingen leer je te leven vanuit ontwaakt bewustzijn en maak je kennis met je multidimensionale gaven, nieuwetijds relaties en organisatievormen en het belichamen van je volledig potentieel. Er ontstaat meer inzicht in onbewuste patronen en oorzaken van karmische en genetische herhalingspatronen, waardoor deze kunnen verdwijnen als ik-illusie. Door eigen inzicht, heling en oefeningen leer je ook anderen uitstekend te begeleiden als healer, leraar, coach, medemens of teammanager.

Je kunt op elk moment insteken
Bij de Elohim opleidingen wordt er niet gewerkt met jaargroepen maar volgens een doorlopend rad van insteek waardoor je op elk moment kunt instappen. De jaaragenda wordt 18-24 maanden vooruit gemaakt.

Een greep uit de opleidingen die je kunt volgen:

 


2/6 (Live of) Online channeling en groepshealing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties

Haal nu het beste uit jezelf en je 2de chakra!
vrijheid - vreugde - genieten 2.jpgBen je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Sluit je dan aan bij de live of online channeling, healing en transmissie met Joke.

Ervaring van een deelnemer, met dank:

"Wat een prachtige, intense transmissie.. het heeft mij zo geraakt. Ik moest zo intens huilen van het gevoel van bevrijding..herkenning, erkenning zo diep van binnen te voelen. En het deed mij beseffen, dat er werkelijk in de laag van mijn tweede chakra een diepe strijd altijd gestreden was..

En nu een glimlach op mijn gezicht en dat ik besef dat ik hiervoor gekomen ben, om deze zaak op te lossen/te doorleven. Nog dieper voel ik nu het worden van Wie ik Werkelijk Ben."

- Andrisa, Houten

Klik hier om je op te geven

De online channeling is op donderdag avond van 19.30 - 20.30 uur. Live en online te volgen.

 


Multidimensionale kristalchannelings voor thuisstudie en heling

Ontdek de magische wereld van kristallen en ontvang kristalheling op al je lagen. De geweldige channelings van Joke en de Bovenwereld openen je naar Goddelijk bewustzijn en heelheid d.m.v. de kristallen. Geactiveerde edelstenen brengen je in verbinding met Moeder Aarde en de diepe liefde, geborgenheid en aarding die zij en de kristallen voelbaar overbrengen op je lichaam.

Een waardevolle collectie helende audio opnames.

Bekijk hier de helende kristal channelings en e-learning

 


youtube-logo.jpgNieuwe filmpjes op youtube!

Klik hier om ons youtube kanaal te bekijken

 

 


Speciale Elohim VIP dag voor vrienden, koppels of team

Hebben jullie iets te vieren en gunnen jullie elkaar een heerlijke dag samen? Laat je/jullie als vrienden, koppels of team, onderdompelen in een bad vol helende energie, inzichten, verrassingen en bekrachtigingen! Geniet van elkaar, de edelstenen, readings en de groene Krachtplaats!

Klik hier voor meer informatie

 


Tuin adoptant worden en fysiek bijdragen aan het onderhoud van een helende tuin en je zelfrealisatieproces op de Elohim krachtplaats?

  • Vrijwilligster, elfentuin, participant 2016 (2).jpgWil je een diepere verbinding met Moeder, de natuur, de engelen en natuurspirits maken en meer inzichten en healing ontvangen? 
  • Wil je geregeld je lichaam en ziel opladen in het Licht en het liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats?
  • Wil je jezelf ondersteunen bij je zelfrealisatieproces en levensbestemming waarvoor de codes in de zelfrealisatie tuinen verankerd liggen?
  • Draag je het Elohim Centre een goed hart toe en wil je bijdragen aan de nieuwe aarde?

Klik hier voor meer informatie

 


Klik hier om de mogelijkheid tot hele of halve dagen vrijwilligerswerk te bekijken


Het hele jaar door de Tuinen onbeperkt en met korting bezoeken?

Klik hier voor meer informatie over een jaar abonnement.

 


Agenda

Za+zo
28+29 mei
10:00-17:00
Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's
Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven, maakt een sjamanen reis, leert verloren zieledelen ophalen, met planten communiceren en hun spirituele werking aanvoelen. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt.
Zo 29 mei
14:00-15:00

Channeling, healing in de Trollenbos v.d. Elohim Krachtplaats
Weg van Bevrijding en oplossen ego-ik identificatie met een lach. De Trollen eten voelbaar je problemen. Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen.

Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.

Do 2 juni
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!

Za 4 juni
10:00-17:00

Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding
Geometrische vormen en channelings helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Informatie over de Sirius, Pleiaden, Elementen, Graal, Ankh en de Elohim-vlam kun je integreren tijdens deze workshop.

Zo 5 juni
10:00-17:00
6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra
In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit.
Za+zo
11+12 juni
10:00-17:00
Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap
Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht.
Zo 26 juni
10:00-17:00
Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt
Je leert zien welke spirituele werking planten hebben. Of hij je psychisch, emotioneel of lichamelijk zekerder en weerbaarder maakt of juist verfijnder, opener en invoelender. Je leert hoe je aan een plant kunt zien of hij op de longen, haren, gewrichten, enz. werkt. Ook leer je in contact te komen met de Deva, het lichtwezen van de plant.
Do 30 juni
19:30-20:30
(Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit
De activatie van ons 9 dimensionale ziele-Lichtlichaam brengt de hoogste Liefde en Creatiekracht in onze geslachtsorganen. We zullen onszelf bevrijden van de vele levensgeschiedenissen aan angst, dominantie, karma en misbruik.

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png