Elohim nieuwsflits 158: volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in je buikchakra

6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra

Een workshop op 5 juni met Joke ElZiam Nootebos met o.a. een transmissie in de Elfen krachttuin.

In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid.

De poort die ons leidt naar de totale eenheid in relaties waarvan we diep van binnen kennis hebben. In onze buik bevindt zich de perfecte vereniging van het mannelijke en vrouwelijke, van het vurige Leven en onze creatiekracht! Deze krachten in ons zijn de magic Divine powers. De tijd opent zich waardoor de Krachten in onze buik weer één kunnen zijn met die van de Bron en ons volledig potentieel.

Onze naakte diepste kwetsbaarheid en gevoeligheid zijn veilig als de Bron in onze buik zit en ons leven leidt. Dan versmelten BronWaarheid, ons eeuwige Zelf-gevoel en ons kleinmenselijke tot één functioneren vanuit onze buik en kwetsbaarheid. Als we het leven ervaren vanuit onze buik en organisme i.p.v. vanuit onze mind en wil, zijn we in staat ons hart in alle volledigheid te openen.

Onze sacrale buikpoort is nog dicht
Angst, verraad, verlating, miskenning, geoordeeld worden en seksueel geweld hebben de sacrale buikpoort generaties lang bedekt gehouden. Nu "ont-dekken" we de universele sacrale wijsheid, zachtheid en enorme manifestatie-, creatie- en eenheidskrachten die in ons stuwen en al het gevoel willen toelaten. Onze volledige krachten liggen verborgen achter de muren van hoe we onszelf zien en kennen in ons dagelijks bestaan. Achter onze maskers, beschermende houdingen en rollen. We zijn echter inmens veel meer dan dat. We zijn het eeuwige Zelf dat één is met de Bron.

Tijdens deze workshop zul je in contact worden gebracht met de diepe rijkdom, liefde, manifestatie- en wijsheidskracht van je buik en door de subtiele (elfen)poort gaan om mindcontrole los te laten. Je emotionele en fysieke lichaam zullen gezuiverd worden van oude pijnlijke geschiedenissen zodat je uiteindelijk gecentreerd kunt raken, met het volle Hart, in je buik. Je overstijgt het leven vanuit je hoofd en BENT. Vol, vrij en volledig! Je totale potentie komt beschikbaar.

Wat heb je er aan na afloop?
Vanuit onze ware natuur stroomt alles in onze omgeving beter, is er ook meer harmonie. Er gaat meer vanzelf. De mensen rondom ons reageren gemakkelijker en zijn blijer door onze openheid, directheid en de communicatie vanuit onze ware natuur. Er is een nieuwe, nog grotere Kracht in ons gekomen en meer autonomie, helderheid, duidelijkheid, meer basisgevoel, rust en minder mind. We stralen meer, staan meer voor ons Wezen en subtiele (kristallijnen, elfen-engelen) zelf. Ons volledig potentieel aan kracht, seksualiteit en gevoeligheid voelen en eren we meer. Dat stralen we uit naar onze relatie(s). We zullen daardoor ander(en) aantrekken en ook openen op het subtiele ware zelf en creatie niveau. Dat gebeurt als vanzelf.

Klik hier om meer te lezen over deze workshop (5 juni)

 

Wie is Joke ElZiam Nootebos
Joke leidt sinds 1989 het Elohim Centre. Haar werk is internationaal en interdimensionaal bekend. Haar zelfrealisatie centrum ligt op een bijzondere Krachtplaats met helende bezoekerstuinen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland. Op de Krachtplaats begeleid Joke, samen met haar aards en kosmisch team, mensen en organisaties in de gelijkwaardigheid van het hart.

 


Ervaringen van deelnemers

 
"Joke ik ben diep, diep geraakt door de eenvoud en helderheid van de woorden die via jou uitgesproken zijn. De heelheid, het samengaan van het mannelijk en het vrouwelijke in mij, is nog nooit zo helder, duidelijk en voelbaar binnen gekomen in mijn buik en hart.
 
Ik heb in het verleden vele jaren allerlei tantra cursussen gevolgd, maar de fijngevoeligheid;  duidelijkheid (en vertaling naar de praktijk van alledag) voor zowel mannen alsook vrouwen, waarmee jij de energieoverdracht en uitleg brengt, heb ik dáar nooit gevonden."
 
J
 


"Hoe ik de workshop van afgelopen weekend heb ervaren? Het siddert en suddert van binnen.  Het voelt alsof ik weer een beetje meer mezelf ben geworden. Een soort van thuiskomen gevoel. En wat ben ik blij dat ik nu ook daadwerkelijk mijn buik voel. Ik voel me ruimer, vrijer, blijer en voor het eerst sinds tijden geen stress. De transmissies heb ik ervaren van zo’n geweldige, krachtige, liefdevolle genialiteit.

Heb na de workshop al wel mijn eerste “aanvaring” gehad.  Wonder boven wonder nam ik de schuld niet op mij en ben dat ook niet van plan. Ik voelde mij er zelfs kalm onder. Vond het zonde van mijn energie. Wel weet ik haast zeker dat deze vriendschap nu voorbij gaat.  Er wordt stevig aan mijn deurtje gerammeld, het begint tijd te worden om afscheid te nemen van het oude. Twee stapjes vooruit er één achteruit en zo hoop ik op een dag, na al het zetten van mijn stapjes uiteindelijk één te worden. Het vooruitzicht alleen al doet mij jubelen van blijdschap."

Een hartelijke, jullie komen nog lang niet van mij af groet,
G K

Klik hier om je op te geven voor de workshop "6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra"

 


4 juni Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding

merkaba.JPGTetraëder en de Merkaba zijn onzichtbare, geometrische vormen/lijnen in en rondom je aura. Je lichtlichamen en zieledelen die tijdens deze workshop geactiveerd worden d.m.v. de heilige geometrie van deze vormen, vergemakkelijken je groei, vuurkracht, passie en bewustzijn in je dagelijks leven. Ook gaan we aan de gang met je Pleiadische en Sirische afkomst en integreren we de dolfijnen-vreugde en het walvissen bewustzijn.

De door Joke geprogrammeerde heilige geometrische vormen en channelings helpen je met de hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren en dit te integreren.
De Elohim Merkaba vorm in de helende tuinen helpt je te reizen in de Akasha van de tijd en je parallelle levens. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Je verkrijgt door de workshop meesterschap in meerdere dimensies van Bestaan en over je Zieledoel. 

Na afloop van de workshop zul je merken dat je nog meer helderwetend en heldervoelend wordt en dat je vooral vanuit je hart, ziel en intuïtie, i.p.v. vanuit je mind, functioneert. Je gaat leven vanuit je hogere zieledelen, vanuit lichtvoetigheid, stevigheid, inspiratie en passie. Je 12-strengig DNA en het 13de principe van de Universele Christuskracht worden actief.

Klik hier om meer te lezen over de workshop (4 juni)