Elohim kristallen nieuwsbrief 89

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 20 mei t/m donderdag 2 juni

 


Kristallen en bio tincturen


leven-in-overvloed.jpgWe denken vaak in tekorten - Maar dat hoeft niet

Hoe vaak komt het niet voor dat we in te korten denken? Te weinig geld, te weinig tijd, te weinig aandacht. Het lijkt wel alsof we overal te weinig van hebben. Deze gedachte is hardnekkig. Wat je denkt en waar je in gelooft manifesteer je in je leven, dat is een universele wet. Door positieve gedachten het universum in te zenden en daar in te geloven trek je overvloed en voorspoed aan. Dit klinkt gemakkelijk maar de ervaring leert dat we daar wel hulp bij kunnen gebruiken.

Kristallen versterken je positieve gedachten en intenties en herinneren je telkens aan je doelen.

We hebben een aantal kristallen en producten geselecteerd die geweldig helpen bij het manifesteren en creeëren van overvloed en wat jij werkelijk wilt in je leven.

 


Producten voor overvloed en manifestatie

oranje calciet bol.jpg   Leven in overvloed aura spray.jpg   Home healers.jpg

Geprogrammeerde Calciet Bol

 

Bio Aura spray - Leven in overvloed

 

Home & office healer

Ontvang en activeer in jezelf de goddelijke scheppingskracht en creatiekracht   Heerlijk geurende spray die je aura en lichaam reinigt en waardoor je sprankelende overvloed aantrekt   Door het enorme positieve liefdesveld creeër je steeds meer positieve gedachtes
         
 Sterntaler hanger lichtwesen.jpg    voltooingeenheidsbewustzijneeuwigzelfzelfrealisatietinctuur.jpg    
 Sterntaler sieraad van Lichtwesen    Voltooiing eenheidsbewustzijn
   
Mooie sieraad dat rijkdom en voorspoed aantrekt   Zelfrealisatie tinctuur die denken in te korten oplost     

 

 TIP: Laat je eigen kristal, edelsteen of kristallen schedel programmeren om overvloed en voorspoed aan te trekken in je leven, lees meer


Handboek voor verlichte sex.jpgNu ook spirituele boeken online verkrijgbaar op de webshop!

O.a. Handboek chakra psychologie - Handboek voor verlicht sex - Edelsteen therapie
Het assortiment wordt binnenkort verder uitgebreid. 

Wij hanteren dezelfde prijzen als Bol.com.

Bekijk hier ons assortiment

 


Nieuwe collectie Ster dodecaëders - Christusbewustzijn kristallen

Ster dodecaëder.jpg [2]

Veel klanten hebben reeds zo'n prachtige geprogrammeerde Ster dodecaëder in huis. Dit kristal helpt je om het Eenheidsbewustzijn of Christusbewustzijn op te halen. Eerst in je hart, zienswijze en mind, daarna in je gedrag, buikgevoel en daden. Ze waren volledig uitverkocht, maar we hebben inmiddels een aantal nieuwe kunnen bemachtigen in verschillende prijscategorieën.

Mis deze kans niet om ook zo'n schitterende geprogrammeerde Ster dodecaëder in huis te halen! Het kan maanden duren voor we weer nieuwe collectie krijgen, dus op = op

AANBIEDING: 10% korting op alle Ster Dodecaëders
Bekijk hier het assortiment

 


Dit mag niet ontbreken op vakantie!Dokter.jpg

Je wilt tijdens je vakantie heerlijk genieten, maar er kan altijd wel iets gebeuren wat voor ongemak kan zorgen. Wij hebben een aantal producten voor je geselecteerd waardoor je ongemakken verdwijnen of zelfs voorkomen kunnen worden.

 


Geweldige ervaringen met de Gaia-Christ zonnesteen bol

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Fantastisch hoe veel mensen een Gaia-Christ zonnesteen bol in huis hebben. Tientallen mooie exemplaren hebben we reeds verkocht met geweldige ervaringen.

Ervaringen:

"Wat een liefdes power, nadat ik hem had uitgepakt werd het me meteen duidelijk dat de onrust in mijn hoofd op dat moment eruit werd gehaald."

- Brigitte

"Deze steen heeft in korte tijd al veel gebracht.  Een hoger niveau van functioneren is binnen bereik gekomen en het kost weinig moeite om daarin te verblijven."

- Caroline

"Door de bol voel ik me meer verbonden met de aarde op een liefdevolle wijze (onvoorwaardelijke liefde als staat van zijn). Deze energie is nu meer verbonden met mijn lichaam, waardoor ik me beter voel in mijn dagelijkse leven en moeilijke situaties beter aan kan. Ik ben benieuwd wat verdere verdieping me de komende tijd nog gaat brengen. Maar met wat ik nu ervaar ben ik al heel blij en dankbaar."

- John

Aanbieding: 15% korting op alle zonnesteen bollen

Bekijk ze hier

 


Passend kristal advies bij een probleem of klacht?

Bel +31 (0) 597 541 539 voor 5 min. gratis readingsadvies.

 


Extra aanbiedingen:

aanbieding_1.png

geometrische vormen set.jpgAanbieding:
Alle geometrische vormen sets
15% korting

Deze geweldige sets geven healing, activeren je oorsprong en lossen individueel en collectief karma op uit je lichaam. Ook brengen ze voor jou en je omgeving een geweldige lichtkracht, een genezend liefdesveld en volkomen balans. Ook heel fijn voor de energie in een kamer om neer te zetten of mee te mediteren.

 

Traveler schedels.jpgAanbieding: Traveler schedels 15% korting

Traveler schedels begeleiden en beschermen je op alle reizen, zowel fysieke reizen als astrale reizen.

 

aurabeschermingsset3_c1_w340_h250.jpgAanbieding: Aura beschermingspakket van € 48,75 nu voor € 39,00

Het aurabescherming pakket is zeer geschikt voor (hoog)gevoelige mensen. Helpt bij overprikkeling, beschermt je energie en zuivert negativiteit uit je aura, helpt tijdens en na heftige processen. Het aurabescherming pakket activeert gezondheid, vitaliteit, levensenergie, doorstroming en balans.

 


Facebook-logo.pngHou ook onze wekelijkse aanbiedingen en bijzondere kristal ervaringen op facebook in de gaten!


Elohim kristallen pagina

 

 

 


Diversen


De poorten voor verlichting staan wereldwijd helemaal open!

enlightment

Het is nu de tijd om verlichting te ontvangen. Kom naar de krachtplaats voor de workshop van zaterdag 21 mei a.s. of doe mee in de avond met de live/online Wesak channeling voor het indalen van je verlichte staat (kan ook vanuit huis).

Klik hier om je op te geven voor 21 mei, laatste kans!

Klik hier voor de Wesak channeling in de avond van 21 mei

De wesak channeling duurt van 19.30 - 20.30 uur en kan vanuit huis gevolgd worden (al meer dan 90 mensen doen mee!).

 


sjamaan 2.jpgAltijd al de verbinding met Moeder Aarde verlangd? Aangetrokken door natuurwezens en sjamanisme?

28+29/5 Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

Beroepsopleiding tot Aardehealer - Natuurcoach - Sjamaan

 


Ben jij klaar voor een doorbraak?

Wil je van een patroon afkomen, iets diepgaands veranderen, gaan voor een doorbraak en diepgaande transformatie? Heb je de moed en het vertrouwen om te "springen"? 

Kies dan voor een meerdaags healing-reading-verblijfs arrangement. Je bent dan zonder de matrix van je dagelijks leven en in een veilige omgeving met persoonlijke ondersteuning en zorg.  

volgende stap 6.jpgDe multidimensionale Masterhealers werken onder andere op fysieke, emotionele, spirituele, kosmische, zielengroepen, verleden levens en DNA lagen. Zij werken met je oorspronkelijke Essentie, kristallijnen zelf, innerlijk kind, lichtlichamen, de allereerste, meest verre (verleden levens) oorzaak en vaak ook in afstemming met het doel van de ziel van de cliënt. Dit alles wordt door de master healer-reader-coach meegenomen naar de wortel van je  vraag of situatie. Alles wordt vanuit een ruimer perspectief benaderd zodat heel je Wezen erkenning krijgt. Vanuit je hogere ziel en essentie werkt de helende energie en informatie door naar chakras, het fysieke en/of de praktische situatie en omgekeerd. Ook na afloop, gedurende enkele dagen tot maanden, is de healing-reading-massage of coaching nog volop werkzaam.

Velen zoeken naar een doorbraak, voelen een oproep en komen voor een arrangement, met geweldige resultaten!

Bekijk hier meer informatie

 


2/6 (Live of) Online channeling en healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties 

Live of online te volgen, 19.30-20.30 uur.

vrijheid - vreugde - genieten 2.jpgBen je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!

Klik hier om je op te geven

Kortingsmogelijkheid: Boek en betaal 4 online groepshealingen en ontvang de vijfde gratis. Klik hier voor meer informatie.

 


Boek je verblijf alvast voor de zomer

Heerlijk verblijven in de helende energie van de Krachtplaats, bezoek het Lemurisch bos en ervaar de magie van de helende tuinen. Gun jezelf een onvergetelijke vakantie samen met Moeder Aarde en alle spirits van de krachtplaats. Ze wachten je op en heten je welkom.

Op dit moment is nog vrij in de maanden mei, juni en juli:

caravan 9.jpgVakantiehuis Pegasus, 4 pers: 22 tot 27 mei, 12 juni tot 25 juni, 2 juli tot 19 juli
Chalet 17 met serre, 2-3 pers:  31 mei tot 30 juni, 5 tot 19 juli, 22 tot 26 juli
Chalet 15, 4-6 pers: 24 tot 28 mei, 29 mei tot 4 juni, 12 juni tot 8 juli, vanaf 10 juli
Chalet 13 2 pers: 22 tot 27 mei, 29 mei tot 22 juni, vanaf 1 juli
Caravan 11, 1-2 pers: 24 tot 27 mei, 29 mei tot 1 juli, vanaf 3 juli
Carvan 9, 1-2 pers: 29 mei tot 2 juli, vanaf 3 juli

Bel of mail ons als je wilt reserveren:
T: +31 (0)597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

Bekijk hier onze accommodatie mogelijkheden

 


Actie: bezoek samen met een vriend of vriendin de Elohim helende tuinen op je verjaardag, en ontvang een gratis tuinentree en lunch!

verjaardag - jarig.jpgTijdens je verjaardag staan er energetische poorten open om alles dat je wenst te helpen creeëren! De multidimensionale energie van de krachtplaats maakt het mogelijk om contact te maken met je ware Zelf en wat deze in petto heeft voor jou in je nieuwe levensjaar. Je kunt alle aanwezige engelen en lichtmeesters (en het Lemurisch bos!) vragen voor richting en voorspoed op je levenspad.

Aanbieding: Op je verjaardag bij een bezoek aan de helende tuinen met 2 personen, 1x gratis tuinentree en 1x gratis lunch.

 


Ben je er ook bij op deze twee bijzondere dagen?

4/6 Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding

 

5/6 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra

 


Agenda

Za 21 mei
10:00-16:00
Merlin - Gaia - Christ healing brengt verlichting in je buik + basischakra en de nieuwe Aarde
Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Za 21 mei
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de Eenheids fontein
Innerlijke en externe Eenheid belichamen, oplossen alle innerlijke tegenstellingen en saboteurs. Verleden en toekomst lossen op in hier en Nu en je engel, "zijn". Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.
Za 21 mei
19:30-20:30
Online / Live Groepshealing Wesak, indalen verlichte staat. Het wordt groots!!
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen.
Zo 22 mei
10:00-17:00
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
De workshop helpt je een magiër te worden. Je integreert oude Egyptische en Atlantische Inwijdingen, Kennis en Liefde. Onzekerheid, overheersen of terugtrekken lossen op. Je zult de oogst van je leven(s) binnenhalen. Het oorspronkelijke Avalon en “the Lady of the Lake” verbinden zich met jou!
28+29 mei
10:00-17:00
Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's
Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven, maakt een sjamanen reis, leert verloren zieledelen ophalen, met planten communiceren en hun spirituele werking aanvoelen. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt.
Do 2 jun
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!

Za 4 jun
10:00-17:00

Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding
Geometrische vormen en channelings helpen je met hogere dimensies, engelen, sterren(volkeren), natuurwezens en lichtmeesters te communiceren. Je prana, chi, kundalini-, kosmische- en vitale levensenergie nemen toe, net als de kracht van je inspiratie en electro-magnetische uitstraling. Informatie over de Sirius, Pleiaden, Elementen, Graal, Ankh en de Elohim-vlam kun je integreren tijdens deze workshop.

Zo 5 jun
10:00-17:00
6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra
In alle eerdere tijdperiodes is het ultieme geheim van de Kracht en potentie van de buikchakra verborgen gebleven. Onze buik is de sacrale plaats voor onze totale potentie aan scheppingskracht, levensenergie, onvoorwaardelijke Liefde en de hoogste vorm van eenheid en seksualiteit. Het is de poort van de geboorte van de nieuwe Mens, van healingspowers, ultieme tederheid en goedheid.

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png