Elohim nieuwsbrief 157: Velen passen niet meer in de oude maatschappij of het bedrijfssysteem


Nog maar zeven nachten tot de ENORME wereld healingsdag op 21 mei!

Tuinchanneling christgrid 2016 (klein formaat).jpgEr is nu geen tijd meer om te wachten. Honderden engelen, lichtmeesters en natuurwezens staan klaar voor een doorbraak. Een doorbraak in jouw basischakra en buik en in het duale collectieve veld op aarde. De Merlin - Gaia - Christ energie is al enorm opgebouwd. Moeder Aarde roept elke gevorderde ziel op; wees aanwezig op deze onvergetelijke dag.

Meer dan 75 mensen hebben zich al opgegeven, nu jij nog.

Dit weekend is je laatste kans met vroegboekkorting, klik hier om je op te geven.

Klik hier voor meer informatie over de workshop op 21 mei.

Geef je ook op voor de workshop van de volgende dag 22/5 'Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon' die hier perfect op aansluit

 Velen passen niet meer in de oude maatschappij of het bedrijfssysteem

fruitbomen snoeien.jpg

Mensen die minder vanuit de mind en meer vanuit het gevoel zijn gaan functioneren passen niet meer in het oude systeem. In het oude bedrijfsleven regeert de macht van positie, mind, financiële doelstellingen en zijn er vaak meer onderstromen, ego en afgescheidenheid voelbaar.  

Als je reeds meer vanuit de raakbaarheid en integriteit van je ziel leeft, “klop” je daar niet meer. Je kúnt het wel maar dan moet je iets moois en wezenlijks in jezelf onderdrukken om er toch te  kunnen werken.   De omgeving is nog niet klaar voor jouw openheid, betrokkenheid, intuïtieve inzichten en aanvoelend vermogen. Want daarop wil je je daden, hart en inzet baseren. Je wilt samen doen, bezield en open, als een eenheid werken en hoe je het ook geprobeerd hebt, het lukt niet. Er is nog teveel ego.

Lees verder

 


Op de Elohim Krachtplaats leren we ons voeden met positieve emoties

Ook de dieren, bomen, bloemen en planten hebben gevoelens  en willen gevoed worden met liefde. Ze reageren niet alleen op de zon, maan en planeten maar ook op de gevoels- en gedachtenvelden van de mensen. Wetenschappers hebben aangetoond dat planten hun kleur, fleur en levensenergie verliezen door mensen met negatieve gedachten en emoties. Aangesloten op muziekinstrumenten via leugendetectors kunnen ze bij positieve emoties echter ook prachtige muziek maken.

Zaaien, wieden, planten of snoeien met de maan
Daarom bewerken de Elohim teamleden zelf de eigen bio moestuinen en verzorgen ze de bezoekerstuinen, fruitbomen en bloemen met liefde en aandacht. Ze weten op welke dagen en bij welke maanstanden, ze het beste kunnen zaaien, wieden, planten, snoeien of oogsten of zijn dat aan het leren. Het tuinteam houdt rekening met het welzijn van de planten en hun sapstromen. Een ingehuurd bedrijf zou nooit zo vanuit het hart met de planten, het campinggrasveld, de kruidenplanten en de groentes omgaan. Planten reageren dus met positieve gevoelens op de bewoners en scheiden daarom precies de goede stoffen voor ze af. Hun positieve emoties en stofjes houden de woon-werk gemeenschap in een hoge staat van levensenergie. Door de duidelijk aanwezige natuurspirits worden de mensen gezonder, vredelievender, meer tevreden en blijer! Op de Elohim Krachtplaats is in deze ruimte van liefde de energie zo hoog dat er geen plaats is voor het vasthouden van irritaties, negatieve gedachten, afgescheiden gedrag, ziekte of onderstromen. dat gaan eenvoudig niet! Het besef van wat we krijgen van de uitstralende krachten van moeder natuur brengt ook een nieuw gevoel van verantwoordelijkheid voor de wisselwerking!

Bewoners, vrijwilligers en medewerkers beoefenen non-dualiteit en verantwoordelijkheid
Bewoners, vrijwilligers en medewerkers beoefenen daarom het tijdig open uitspreken van wat ze op het hart hebben en moedigen elkaar daarin aan. Niet in afgescheiden vorm maar vanuit eenheid. Ook al gaat dat niet altijd egoloos vlekkeloos toch vinden eenheidsbewustzijn en meesterschap steeds meer zijn weg. Juist door de veiligheid van gelijkgestemden die allemaal onderweg en niet volmaakt zijn, door het vallen en opstaan met elkaar. 
Bij het tuinwerk en de groentenoogst probeert ieder zoveel mogelijk met hart en aandacht aanwezig te en in natuurverbinding te blijven en niet ergens anders te zijn met het hoofd.

Een plek waar het leven goed is en eigenbelang verstilt
De 5,5 hectare grootte Elohim Krachtplaats is een paradijselijke plek, een moederland om te delen met gelijkgestemden en de natuur en is een voorloper voor de Diamond New Earth. Bewoners en vrijwilligers versterken er elkaars ziel, oogsten ‘s avonds fruit en besjes uit de tuinen, werken op dynamische bezielde wijze om in de inkomsten te voorzien en in de vrije tijd geniet ieder volop van de helende tuinen, zingende vogels, bloesems, het zachte liefdesveld, de spirits en van elkaar. Een landelijk paradijsje met uitzicht op de velden, maar ook met irritaties en leerporcessen. Een eenheidsplek waar ook natuurwezens, fazanten, eekhoorns en reeën hun angst voor de mensen verminderen. Een plek waar het leven goed is en het ego-ïk voorbij de ruis groeit en tenslotte verstilt.

Contact en route

Lees meer bij “vrijwilligers”
Lees hoe je een “Diamond New Earth Ambassadeur” wordt
28+29/5 Sjamanenworkshop Moeder Aarde en natuurwezens

Lees verder bij deel 2 

 


Ont-dek je gevoeligheid, verbinding met de natuurwezens en je ware Zelf in samenwerking met Moeder Aarde tijdens:
"Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's" op 28 en 29 mei.

elf 1.jpg

Aardehealing en buitenworkshops
In deze prachtige blije sjamaan opleiding leer je o.a.:

  • Aardehealing geven voor je terrein, tuin, vijver, gebied, de elfen en het omgevingswater.
  • Je leert contact te maken met verschillende soorten natuurwezens en hoe je ze kunt aantrekken bij je eigen huis en tuin.
  • Je kunt een boomfaun, trol, fee, elf, kabouter of Deva ontmoeten en onderscheiden.
  • Je wordt je bewust of je omgeving en haar bezieling positief of negatief op jouw aura, ziel, innerlijk kind, woning, organisatie of stemming inwerken!

  • En nog veel meer..

Klik hier om meer te lezen

 


Bekijk hier e-learnings voor thuis met healing van kruiden Deva's en natuurwezens

 


Leer over de spirituele en fysieke werking van geneeskrachtige kruiden, en hoe je de Deva's in jouw tuin behoudt tijdens de workshop op 26 juni "Hoe zie je welk kruid en Deva bij welk lichaamsdeel/probleem of spirituele groei helpt".

 


In eenheid met Moeder Aarde

Het Elohim Centre en de Elohim Krachtplaats hebben diepe connecties met Gaia, onze Moeder Aarde. Zonder haar en de natuur zullen we geen vrede, gemeenschaps- en buikgevoel ontwikkelen!

Goddelijk Liefde-Bewustzijn heeft diepe wortels nodig
Alleen Moeder Aarde en Sekinah helpen ons levende Liefde te belichamen!
We kunnen niet winnen als de natuur moet verliezen!

 


De Sekinah-energie en de Elohim teachings en coaching

De Sekinah-energie en Sekinah-teachings, zijn, voor zover wij kunnen nagaan, nog nergens anders op de planeet, vanuit de Aardestroom, aanwezig. Het is de zachtaardige, egoloze universele vrouwelijkheid die rechtstreeks vanuit de hoogste Bron door de aarde en de Elohim Krachtplaats omhoog komt.  Onvoorwaardelijke Liefde en oerveiligheid komen daarmee direct in ieders DNA, cellen, gedrag en dagelijkse levenssituaties.

De onderste chakras en je innerlijk kind ontwikkelen zich naar Overgave
Je interacties raken gevuld met eenheidsgevoel, zachte liefde en koestering waardoor de belangstelling voor je mind, je persoontje en wat het meemaakt (ik-kern-ego), naar de achtergrond verdwijnt.

Lees meer

 


Tuin adoptant worden en fysiek bijdragen aan het onderhoud van éen helende tuin en je zelfrealisatieproces op de Elohim krachtplaats?

Keelchakra – over de Regenboogbrug.jpg

Voel jij dat je vaker op de Elohim Krachtplaats aanwezig wilt zijn en je bijdrage hieraan wilt leveren?

  • Wil je een diepere verbinding met Moeder, de natuur, de engelen en natuurspirits maken en meer inzichten en healing ontvangen? 
  • Wil je geregeld je lichaam en ziel opladen in het Licht en het liefdes-eenheidsveld van de Krachtplaats?
  • Wil je jezelf ondersteunen bij je zelfrealisatieproces en levensbestemming waarvoor de codes in de zelfrealisatie tuinen verankerd liggen?
  • Draag je het Elohim Centre een goed hart toe en wil je bijdragen aan de nieuwe aarde?

Adopteer dan één of meerdere helende tuinen!

Lees hier meer

Heb jij er zin in? Neem dan contact met ons op voor meer info. E: info@elohim-centre.org

Wij kijken er naar uit!
Het Elohim team

 


De tuinen kunnen flink wat handen gebruiken op het moment!

We zoeken vrijwilligers voor hele of halve dagen (vast of voor een kortere periode).

Sergio, moestuin mei 2016.jpg De tuinen en schoonmaak van de gebouwen kunnen momenteel flink wat handen gebruiken. Kom jij ons versterken?

Neem contact met ons op voor meer informatie

T: +31 (0) 597 541 539
E:
info@elohim-centre.org

 


wees wie je bent.png

 


Tuinchanneling kubus 2016 klein formaat.jpg

De tuinactivaties zijn weer begonnen.

Ontvang ook de nieuwste energie met krachtige healing en inspiratie in de zelfrealisatie tuinen.

De tuinactivaties vinden plaats tussen 14 en 15 uur in het weekend. Bekijk de agenda voor meer informatie, bekijk welke tuinactivatie met helende channeling je roept en kom langs. 

 

 


Wil jij de oorspronkelijke verbinding met Moeder Aarde weer reconnecten in je celherinnering?

Via mij en de andere Elohim healers vraagt Moeder Aarde steeds vaker om de cliënt te verbinden met haar en weer te openen voor samenwerking. Niet alleen van bovenaf, maar nu ook van onderaf komen de energieën binnen bij de cliënt.

Boek een re-connection healing met je oorsprong
verbinding met de natuur.jpgJouw oorspronkelijkheid wordt weer wakker gemaakt in je cellen en DNA. De herinnering aan de eenheid met de natuur(wezens) en de (oer) aardekrachten. Je zult weer gaan ervaren dat het iets vanzelfsprekends is. Het is alleen lange tijd naar de achtergrond geraakt.

Het kan diepe ontroering geven als deze celherinnering weer geopend wordt en je weer die diepe verbondenheid ervaart.
Moeder Aarde is daar altijd voor jou, ook al dacht je van niet, was het even weg…...

Wil jij deze verbinding weer ervaren en leven vanuit vrijheid, liefde en genieten, tot diep in je buik en basis? Boek dan een (reeks) sessie(s) bij mij of één van de andere healers.

Ik en de andere Master healer, reader, coaches ontmoeten je graag!

Willeke Jansen
Elohim Master healer reader

Klik hier voor meer informatie over een reeks consulten

 


Verblijven op de Moederplek, ontvang heling van de Krachtplaats

vrouw op bankje kruin.jpg

Steeds meer mensen trekken naar de Krachtplaats voor een langer durend verblijf. Sommigen genieten en ontspanning in de (ver)lichte sfeer van de Krachtplaats en natuur, anderen komen voor hun zelfrealisatie proces en weer anderen voelen de oproep van Gaia om zich nog diepergaand te verbinden aan het eigen innerlijke proces.

Door je te verbinden met de Al-Moeder energie, die nergens zo diep geankerd is als in het Lemurisch bos en op de Krachtplaats, heb je de mogelijkheid om langzaam te re-connecten met je Oorspronkelijk Zelf. Diep ontroerend zijn de ervaringen die we terug horen van gasten en bezoekers. Boek ook een onvergetelijk verblijf op de Moederplek en Krachtplaats.

Er zijn nog plekken beschikbaar om te verblijven op de Krachtplaats.

Informeer naar de mogelijkheden. T: +31 (0) 597 541 539 of E: info@elohim-centre.org

“De helende tuinen zijn zeer bijzonder en indrukwekkend. Het voelt als thuiskomen. Paradijs op aarde.” - Gast (anoniem)

Klik hier voor meer informatie over de helende tuinen.

Korting bij groepsbezoek (vanaf 11 personen)
Ontvang 15% korting op je tuinentree bij een groep van 11 personen of meer.
Bekijk hier de openingstijden en entreeprijs.

 


Kies tijdens je helende tuinbezoek voor Healer-Reader om je te helpen dieper contact te maken. Voel de werking van de helende tuinen en ontvang persoonlijke readingsinformatie.


Opleiding Aardehealer, Natuur coach, Sjamaan

sjamaan.jpgTijdens de opleiding is het voeren van een aardehealings praktijk of functioneren als natuur coach al mogelijk doordat je zoveel en zo snel leert. Al je oorspronkelijke relisters gaan open door de energie en kennisoverdracht van Joke. De Elohim Krachtplaats en helende zelfrealisatie-tuinen zijn reeds een stukje nieuwe Aarde. Tijdens de beroepsopleiding maak je kennis met deva's, genezende planten en hun overzielen, totemkrachten, drakenkrachten, dierenzielen, natuurwezens, leylijnen en aardstraling. Leer hoe je samen met deze bezielde werkelijkheid een machtige wereld kunt scheppen voor stralende authentieke mensen, voor huizen en gebieden waar het goed voelt om te wonen en (re)creëren.

Klik hier voor meer informatie

 


Wil je je eigen opleiding samenstellen?

We kunnen persoonlijk voor jou invoelen welke workshops geschikt zijn voor je. Dit kan telefonisch zowel als live. Zo krijg je een serie workshops die precies op jou afgestemd is! Neem contact op voor meer informatie. Bekijk hier de kortingsmogelijkheden bij het volgen van meerdere workshops of een volledig opleiding.

 


Het keelchakra heeft het flink te verduren op het moment

transformatie - vlinder.jpg

De tijdsgeest vraagt ons op te staan voor onze ziel, boven het maaiveld uit te steken en een grotere (maatschappelijke) verantwoordelijkheid aan te gaan, zonder dat we ons bange zelf daarbij onderdrukken of volgen. Het vraagt ons het stuur over onszelf los te laten, ons over te geven en te vertrouwen op de Bron in ons en onze ziel te volgen zonder garanties. 

Als we ons volledig potentieel, ziel en buikgevoel niet leven, als ons denken, doen en de emoties ons leven bepalen, lekt onze aura energie. We worden steeds vermoeider totdat we ons zielepad durven volgen en het ego, de persoonlijkheid onthechten. We geven onze energie aan anderen zodat ze ons bevestigen, aandacht, respect, nabijheid en gelijk gaan geven. De moeilijkste les is die van tweelingstralen hierbij. We hopen maar dat de omgeving onze wensen invult want dan horen we erbij en hebben we zelfwaardering, worden we aangevoeld en gezien.

Lees meer

 


Tip: Gebruik het nieuwe keelchakra pakket, dat we speciaal samengesteld hebben.

Tip 2: Doe mee met de innerlijk kind workshop! (meer daarover lees je hieronder).

 


11+12/6 Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap

 

Deze workshop doet je de verschillen tussen het innerlijk kind van je persoonlijkheid, ziel, je kosmisch kind en je kristallijnen kind ervaren. Je leert hun diepgang en verschillen voelen, (mentaal) kennen en helen waar ze blokkeren. Actie-reactie-patronen, uitstelgedrag, onzekerheid, verzet e.a. afgescheiden innerlijke kindjes worden in eenheid met je oorspronkelijke Essentie gebracht. Zodat je je niet langer onzeker of afgescheiden voelt.

Klik hier om je aan te melden

 

 


4/6 Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding

Klik hier voor meer informatie

 


5/6: 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra

 


Agenda

Zo 15 mei
Ma 16 mei
Tijdens Pinksteren zijn de Kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten
Za 21 mei
10:00-16:00
Merlin - Gaia - Christ healing brengt verlichting in je buik + basischakra en de nieuwe Aarde
Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Za 21 mei
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de Eenheids fontein
Innerlijke en externe Eenheid belichamen, oplossen alle innerlijke tegenstellingen en saboteurs. Verleden en toekomst lossen op in hier en Nu en je engel, "zijn". Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.
Za 21 mei
19:30-20:30
Online / Live Groepshealing Wesak, indalen verlichte staat. Het wordt groots!!
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen.
Zo 22 mei
10:00-17:00
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
De workshop helpt je een magiër te worden. Je integreert oude Egyptische en Atlantische Inwijdingen, Kennis en Liefde. Onzekerheid, overheersen of terugtrekken lossen op. Je zult de oogst van je leven(s) binnenhalen. Het oorspronkelijke Avalon en “the Lady of the Lake” verbinden zich met jou!
28+29 mei
10:00-17:00
Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's
Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven, maakt een sjamanen reis, leert verloren zieledelen ophalen, met planten communiceren en hun spirituele werking aanvoelen. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt.
Do 2 jun
19:30-20:30

(Live of) Online channeling en healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties
Ben je op zoek naar echt contact, naar de vreugde van verbinding op alle lagen? Naar diepgaande intimiteit en een gevuld eigen buikgevoel zonder voortdurende spanningen, emoties of ergernissen? Open je enthousiasme, seksuele stroom en bezieling en leef vanuit de joy van je buik!

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png