Elohim kristallen nieuwsbrief 88

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 6 mei t/m donderdag 19 mei

 


Kristallen en bio tincturen


Ster dodecaëder.jpgYes! Schitterende Ster dodecaëders met Christus bewustzijn zijn weer binnen! Wat hebben we lang moeten wachten en wat zijn ze mooi en krachtig.

Een hoop klanten hebben geduldig gewacht tot we weer mooie kwaliteit voor een goede prijs hebben weten te bemachtigen. Het is het wachten absoluut waard geweest! De vorige keer waren ze snel uitverkocht, dus mis je kans niet... Deze geactiveerde en geprogrammeerde vormen van bergkristal helpen je zichtbaar te worden en op te staan voor je hogere, subtiele ziel. Ze activeren het Christusbewustzijn in je en zijn geweldig om in je huis of werkplek te hebben liggen.

 

We hebben de 7 mooiste voor jou geselecteerd
Bekijk ze snel middels deze link want op = op!

 


Heftige of ongecontroleerde emoties? Nieuwetijds Isis meesterkristal helpt!isisbergkristalpunt185gr41503_w992_h661.jpg

De nieuwetijds Isis meesterkristallen helen onze diepliggende en ongecontroleerde emoties. Er ontstaat balans en doorstroming in ons emotioneel lichaam en de chakra's.

Lees meer over dit bijzondere kristal
AANBIEDING: Isis meesterkristal nu 15% korting

 

 


Wereldwijd Wesak verlichtingsfeest - Resoneer ook mee en mis niets van de healing!

In mei vindt het beroemde en wereldwijde Wesak verlichtingsfeest plaats. De energie is zich nu al enorm aan het opbouwen. In deze bijzondere periode staan er op wereldwijd niveau vele kosmische poorten open waardoor verlichting van je chakra's en innerlijk kind heel snel kunnen gaan! Deze dagen zullen je enorm bekrachtigen in je proces. Ook daalt je Boeddha natuur dan gemakkelijk in waardoor je innerlijke rust en wijsheid kunt ontvangen.

Anker de Wesak energie permanent in je huis en tuin door de Elohim Wesak kristallen en mis niets van deze unieke kans op diepgaande transformatie.

De Wesak kristallen zijn door Joke en de bovenwereld geprogrammeerd en opgeladen met de Wesak energie en vormen samen over de wereld een enorm liefdesveld. Tijdens het feest in mei zorgen de Wesak kristallen ervoor dat je de helende energie diep in je lichaam en cellen kunt opslaan.

AANBIEDING:
Speciaal voor het Wesak feest zijn de Wesak kristallen van € 45,00 tijdelijk voor € 37,50


TIP:
Doe ook mee op 21 mei met de avond verlichtings-healing (ook vanuit huis mogelijk) "Wesak, indalen verlichte staat" en de geweldige Merlin-Gaia-Christ healingen voor buik en basischakra workshop op 21 mei die perfect aansluit op het Wesak feest en de channeling.

 


Planten voor de winkel 2016 klein formaat.jpgHet gaat goed met de verkoop van biologische (thee-tinctuur) kruidenplanten, bloemen en struiken van de Krachttuinen.

Ze staan prachtig bij de entree uitgestald. Kom eens een kijkje nemen! Ook de biologische gieren (mest- en bestrijdingsmiddel) zijn prachtige producten om in je tuin te gebruiken.

Verzending is niet mogelijk, graag zelf afhalen.

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die planten uit de tuinen willen oppotten voor de verkoop!

 


 
hanger en knuffelstenen voor map DSC02097.JPGAanbieding: Alle Hanger en Knuffelstenen 20% korting!

 

Bekijk hier de collectie hangerstenen


Bekijk hier de collectie knuffelstenen

 

 


Op je eigen pad blijven, geen afleiding meer

levenspad - vrijheid.jpg

Dit thema speelt volop dit moment. We horen dit keer op keer terug tijdens workshops en master healing/reading sessies. Ook een hoop klanten komen speciaal voor dit thema naar de Elohim kristalwinkel en vragen deskundig advies voor een kristal of tinctuur die ondersteunend werken. We hebben een aantal producten geselecteerd die je weg gemakkelijker, lichtvoetiger en blijer maken.

 


Aanbiedingen


Agaat christusbewustzijnschedel.jpgNog maar enkele unieke Elohim  Christusbewustzijn schedels verkrijgbaar!

De Elohim Christusbewustzijn schedels zijn gewild. De schedel heeft de unieke opdracht om samen met zijn hoeder de Universele Ego-loze eenheids Christuskracht te ankeren op Aarde. Hij geeft diepgaande healing op thema's als geld, macht/onmacht en het overstijgen van het ego. Een must voor elke kristallen schedel liefhebber en nu wel misschien dé laatste kans om te kijken welke schedel jou roept.

Bekijk hier de unieke Elohim Christusbewustzijn schedels

PS. Weet je ook dat je je kristallen persoonlijk kunt laten programmeren en aansluiten op je zielepad?
Als je daar meer informatie over wilt, klik dan hier of bel ons op +31 (0) 597 541 539.

 


Heb je buitenlandse vrienden of familie?

Laat hun ook kennis maken met Elohim producten. De webshop kan d.m.v.  de knop 'selecteer een taal' in de menubalk op verschillende talen worden gezet. We verzenden uiteraard ook naar het buitenland. Onlangs hebben we dan ook hele mooie feedback ontvangen van Jolita uit België:

"Ik heb gisteren mijn bestelling binnengekregen.
Wat een verschil met de kristallen die ik tot nu toe heb gekocht hier in de winkels in België, wat een krachtige energie en ze voelen super aan!!!  Geweldig hoe we geleid worden naar de juiste plaatsen, zoals ik geleid ben naar deze webshop, ben er dankbaar om!"

Bekijk ook eens onze Engelse krachtplaats website: www.sacred-site.eu (als je deze website wilt delen met je internationale vrienden, graag!).

 


Actie: bezoek samen met een vriend of vriendin de Elohim helende tuinen op je verjaardag, en ontvang een gratis tuinentree en lunch!

verjaardag - jarig.jpgTijdens je verjaardag staan er energetische poorten open om alles dat je wenst te helpen creeëren! De multidimensionale energie van de krachtplaats maakt het mogelijk om contact te maken met je ware Zelf en wat deze in petto heeft voor jou in je nieuwe levensjaar. Je kunt alle aanwezige engelen en lichtmeesters (en het Lemurisch bos!) vragen voor richting en voorspoed op je levenspad.

Aanbieding: Op je verjaardag bij een bezoek aan de helende tuinen met 2 personen, 1x gratis tuinentree en 1x gratis lunch.

 


Diversen


28+29/5 Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's

natuur engel 2.jpgJe ontwikkelt de subtiele wijsheid en het fijnstoffelijk voelen van je buikgevoel. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt. Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven, maakt een sjamanen reis, leert verloren zieledelen ophalen, met planten communiceren en hun medicinale/spirituele werking aanvoelen/benoemen en je levensweg door het met kristallen opgeladen, labyrint te lopen.

Klik hier om je op te geven

 


23/8 t/m 28/8 Inspirerende zomerweek met gelijkgestemden

* Genieten van plezier en gezelligheid met gelijkgestemden?

* Inspirerende workshops volgen en je Ware Zelf ontmoeten?

* Verdieping ervaren op je pad van Zelfrealisatie en/of Godrealisatie?

* Verblijven tussen de natuurspirits en andere rijken en de verbinding met ze ervaren?

samen eten in de serre, leuk.jpg

Meld je dan aan voor de Elohim Zomerweek van 23 tot 28 augustus a.s! Het belooft een onvergetelijke week te worden. Er is al een mooie groep aan het ontstaan. Wij hebben er zin in! Jij ook?

Klik hier en lees meer over de inspirerende zomerweek

 


Ook deze week veel nieuwe aanmeldingen voor de workshop op 21 mei!

Er zijn nog maar een klein aantal plekken beschikbaar, door de vele aanmeldingen. Wees er dus op tijd bij als je nog mee wilt doen. Klik hier voor meer informatie en om aan te melden

 


Daarnaast veel belangstelling voor de aansluitende workshop op 22 mei

Tijdens deze workshop worden grote Magiër krachten, je Liefdeshart, zieletaak en de inwijdingen van Avalon, Egypte en Atlantis geïnstalleerd voor jou en de nieuwe samenleving. De workshop is voor iedereen geschikt. Voel je je geroepen door de workshop? Twijfel dan niet langer, vertrouw op je intuïtie en geef je op.

Klik hier om je op te geven

 


Nog maar beperkte verblijfsplekken beschikbaar de komende maanden!

Veel plekken zijn al geboekt, o.a. Pegasus naast het Lemurisch bos en chalet 17 zijn populair!
Op dit moment is nog vrij in de maanden mei en juni:

Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpgVakantiehuis Pegasus, 4 pers: 7 tot 19 mei, 22 tot 27 mei 12 juni tot 25 juni
Chalet 17 met serre, 2-3 pers:  8 tot 13 mei, 31 mei tot 30 juni
Chalet 15, 4-6 pers: 7 tot 14 mei, 24 mei tot 4 juni, 12 juni tot 30 juni
Chalet 13 2 pers: 8 tot 13 mei, 22 mei tot 22 juni
Caravan 11, 1-2 pers: 7 tot 19 mei,  23 mei tot 30 juni
Carvan 9, 1-2 pers: 8 mei tot 21 mei, 22 tot 24 mei, 29 mei tot 30 juni

Bel of mail ons als je wilt reserveren:
T: +31 (0)597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

Bekijk hier onze accommodatie mogelijkheden

 


We zitten in een geweldige dynamische stroom met het team

Een stroom die ook op Facebook merkbaar is. Je vindt er geregeld info over de nieuwste audio-opnames, onze bijzondere nieuwetijdskristallen en inspiratie teksten over verlichting, Godsrealisatie en moeder aarde. Leuke artikelen over de natuurwezens, je magisch kind en de Elohim krachtplaats.

Bedankt aan iedereen die op Facebook zijn ervaringen deelt, vragen stelt en de berichten delen. Jullie helpen mee het bewustzijn op aarde en de liefde voor de natuur te verspreiden. Jouw reageren vergroot de toestroom en Lichtkracht van de Elohim Krachtplaats die bedoeld is voor individuele en planetaire verlichting en wereldburgerschap. Je creëert samen met ons de nieuwe samenleving! Bedankt!!

fb_icon_325x325.pngKlik hier voor onze FB paginas:

- Elohim Centre

- Elohim Kristallen

- Joke ElZiam Nootebos

 


 

Agenda

7+8 mei
8:30-17:00
(1 dag ook mogelijk)
Elohim vrijwilligersdagen
Wil je in de blije energie van de Elohim natuur, de krachtplaats en het team bijdragen als vrijwilliger? We kunnen weer heel wat handen en verbonden zielevrienden gebruiken nu het seizoen en de tuinen weer zijn begonnen!
Contact en meer info:
+31 (0) 597 541 539 of info@elohim-centre.org.
Zo 15 mei
Ma 16 mei
Tijdens Pinksteren zijn de Kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten
Za 21 mei
10:00-16:00
Merlin - Gaia - Christ healing brengt verlichting in je buik + basischakra en de nieuwe Aarde
Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Za 21 mei
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de Eenheids fontein
Innerlijke en externe Eenheid belichamen, oplossen alle innerlijke tegenstellingen en saboteurs. Verleden en toekomst lossen op in hier en Nu en je engel, "zijn". Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.
Za 21 mei
19:30-20:30
Online / Live Groepshealing Wesak, indalen verlichte staat. Het wordt groots!!
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen.
Zo 22 mei
10:00-17:00
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
De workshop helpt je een magiër te worden. Je integreert oude Egyptische en Atlantische Inwijdingen, Kennis en Liefde. Onzekerheid, overheersen of terugtrekken lossen op. Je zult de oogst van je leven(s) binnenhalen. Het oorspronkelijke Avalon en “the Lady of the Lake” verbinden zich met jou!
28+29 mei
10:00-17:00
Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's
Je leert natuurwezens onderscheiden, aardehealing geven, maakt een sjamanen reis, leert verloren zieledelen ophalen, met planten communiceren en hun spirituele werking aanvoelen. Een grote verbondenheid met de subtiele natuur is de schat die je voorgoed mee naar huis neemt.

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png