Elohim nieuwsflits: Oefendag voor healer, reader en coaches!

verdieping en groei.jpg

Ben jij een healer, reader of coach en wil je graag nog meer sessies, omzet of vertrouwen in jezelf?
Durf je geen reclame te maken of uit te komen voor je healing, reading en coaching sessies? Heb je last van onzekerheid of ontbreekt het je aan ervaring? Doe dan mee aan de oefendag voor healer, reader en coaches.

 

Tijdens deze dag ontvang je tips, adviezen, feedback, inspiratie en nieuwe inzichten voor je eventuele praktijk en eigen ontwikkeling. Door het oefenen in een groep en de tips die je ontvangt van anderen kun je je onzekerheid, niet vertrouwen, uitstelgedrag of niet geloven in jezelf gemakkelijker loslaten.

 

Je zult merken dat je niet de enige bent met bepaalde onzekerheden of twijfels
De thema’s van anderen kunnen herkenbaar voor je zijn. Readingtips die aan anderen worden gegeven kunnen daarom ook resoneren met jou. Ze ondersteunen jou en je eventuele praktijk.

 

Het samenzijn in een groep zal je enorm bekrachtigen!
Het is misschien eerst even spannend omdat een groep meer confronterend lijkt maar uiteindelijk maakt dit het juist gemakkelijker. Je hoeft op deze dag geen prestaties te geven, het gaat erom dat je in je eigen innerlijke leiding durft te vertrouwen en de groep zal je helpen. Samen maakt leuker, luchtiger en gemakkelijker. Joy, plezier en jouw magisch kind dat moeiteloos kan creëren worden zo sneller aangeraakt en opgehaald.

 

Je comfortzone zal zich gedurende de dag verbreden
Dit maakt je blijer, spontaner en flexibeler. Je komt sneller tot inspiratie wat je sessies, vaardigheden en eventuele praktijk ten goede komt. Je komt stevig in verbinding met je ziel en zielskwaliteiten en wordt tijdens deze dag hierin enorm bekrachtigt. Je vaardigheden, praktijk en healingen zullen hierdoor gaan stromen!

 


Wat haal je op?

 • Zelfvertrouwen in eigen kwaliteiten.
 • Verdieping in leren healen, readen en coachen.
 • Inzichten waar jouw specialisme ligt.
 • Tips hoe je anderen kunt coachen en begeleiden en ze ook terugkomen.
 • Hoe jij je praktijk kunt laten stromen en reclame kunt maken.
 • Hoe jij jezelf in al je vaardigheden aan anderen kunt laten zien en zichtbaar wordt.
 • Loslaten van faalangst, uitstelgedrag, terugtrekken, onzichtbaar zijn.
 • Inspiratie voor eigen ontwikkeling en praktijk.
 • Verdieping in het leven vanuit bewustzijn en je ziel.
 • Verruiming van je kanaal in het samenwerken met de Bron, engelen en lichtmeesters.
 • Bekrachtiging voor gevoeligheid en hoe dit je grootste kracht is.
 • Je ontwikkeling en vertrouwen als healer zal met sprongen vooruit gaan ook tegenover anderen!

 


Even voorstellen

Gedurende deze dag ontvang je tips en aanwijzingen van mij, Marlisa Hof. Zelf ben ik sinds 2012 een ervaren, multidimensionaal Master Healer Reader. Sinds 2 jaar begeleid ik ook supervisie dagen waarbij studenten afstuderen van hun healing, reading opleiding. Deze dagen zijn enorm inspirerend en de student gaat altijd met zoveel meer vertrouwen en verdiepende ontwikkeling naar huis. Zodoende is ook deze dag ontstaan. Als het al inspirerend is wanneer je enkel een 1 op 1 begeleiding geeft, hoe inspirerend zal het dan zijn als je met een groep bent! Nog meer inzichten en thema's die gedeeld kunnen worden wat alles nog meer verdiepend maakt.

Feedback ervaring na een supervisie middag:
Dag Marlisa, graag wil ik je nog even laten weten dat ik de supervisie middag enorm inspirerend vond. Het was fijn dat iemand mij kon vertellen wat mijn kwaliteiten zijn, dat heeft mij echt bekrachtigt! Ook heel erg bedankt voor al je tips en feedback. In mijn eigen praktijk moet ik toch alles alleen doen en kan ik niet even overleggen of leren van de inzichten van anderen. Ik heb er echt veel aan gehad en ga zeker met jouw tips aan de slag. Lieve groet, I. 

 Tijdens de workshop zal er voldoende ruimte zijn voor opmerkingen, coaching en readingsvragen en voor het overwinnen van onzekerheid

 


Werk jij als healer of heb je interesse om dit te ontwikkelen?

Heb je een hele healing, reading opleiding gedaan of maar enkele Elohim workshops gevolgd waarbij je leerde healen? Dan is deze oefen- en verdiepingsdag iets voor jou. Tijdens deze dag oefen je met healen en readen en alles wat daarbij komt kijken. Het maximum aantal deelnemers is 14 zodat er voldoende maatwerk en persoonlijke aandacht is. Na afloop heb je meer zelfvertrouwen wat ook een eventuele praktijk ten goede komt. Je praktijk zal daardoor zichtbaar beter gaan stromen.


Klik hier om je aan te melden voor de oefendag op 14/5!

De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur.
Je mag tijdens deze dag gratis de Elohim Helende Tuinen bezoeken. De workshop is inclusief vegetarische lunch.

Voor meer informatie over deze workshop, klik dan hier.