Elohim nieuwsbrief 155: het vuur van de Liefde

Het Vuur van de Liefde

Het vuur van de Liefde vormt je, brandt in je. De kans bestaat dat het je bang maakt, dat je weg wilt gaan. Dit vuur verteert alles waaraan jouw “ikje” zich vastklampt; zich mee identificeert. Maar als je Geliefde daar is voor jou met zijn of haar hand, hart en bescherming, dan word je het magische Wezen dat zonder zich te branden door het vuur kan.
Alleen twee zielen die zo diep en oprecht hun hartkrachten mogen en kunnen bundelen ontmoeten elkaars Goddelijke Vonk als een kernfusie, als duizenden zonnen. Door de mannelijke en vrouwelijke Goddelijke samenkomst, versmelt ook het kosmische met het aardse!

Als je partner voor jou beproevend is, besef dan dat dit louterend werkt
Mary en Bert weten al vrij jong dat ze voor elkaar iets bijzonders zijn.
Geestelijk bestaat er een sterke band en de harten voelen veel voor elkaar. Beiden zijn sterrenkinderen en voor alle twee was de relatie met hun ouders niet gemakkelijk. Hun gevoeligheid en Licht heeft tijdens de jeugd slechts met moeite kunnen overleven. Tussen het 15e en 25e jaar zien ze elkaar regelmatig en blijft hun bijzondere band, al hebben ze regelmatig verkering met anderen. Ze komen elkaar keer op keer tegen, uiteindelijk kiezen ze voor elkaar! Ze trekken bij elkaar in maar dan ontstaan er intense ruzies, eenzaamheid en angsten. Beiden begrijpen ze dat ze de rommel verwerken uit hun jeugdervaringen. Ze zijn veilig bij elkaar. Toch blijft de spanningen in de relatie bestaan. Maar ook blijft die diepe zielenvriendschap en trouw aan elkaar. Door hun hart en geestelijke inzichten groeien ze steeds verder in hun hogere chakra’s. De ruzies ontstaan in het persoonlijk zelf en de onderste chakra’s. Daar zitten de blokkades die ze alle twee in de jeugd ontwikkelden. Uiteindelijk zien ze in dat ze zo niet verder in hun spirituele ontwikkeling groeien. Ze gaan uit elkaar. Beiden moeten apart van elkaar leven om ook de onderste chakra’s aan te gaan, te zuiveren en te openen. Hartverscheurend maar goed.

De telefoonrekeningen lopen op
en het contact blijft prachtig, ook als er een andere partner in het spel is. Dat gunnen zij elkaar, vergeven zichzelf de jaloezie en beseffen hoe belangrijk het is voor de ander. Zij vertrouwen op de Universele bedoeling van hun bestemming. In dat vertrouwen hoeven zij niets zelf in te vullen, ze geven zich over aan het Goddelijke Plan. Na enkele jaren komen ze toch weer bij elkaar, inclusief de ruzies en het stralende zielscontact.
Beiden gaan nu wel door alle lagen van zichzelf heen. Door het hogere zowel als het lagere, om met elkaar in Eenheid te komen. Ze huilen en schreeuwen soms nog wel tegen elkaar omdat ze volkomen eerlijk naar zichzelf, het innerlijk kind, het menszijn, de eigen angsten en pijnen willen zijn. Iedere gedachte, hoe lelijk of pijnlijk dan ook over de ander leggen ze bloot. Hun band kan inmiddels alles verslaan en heeft een diepe impact op anderen!

Voortijdig openen naar een partner
Als we teveel in onze hogere chakra’s leven dan kunnen die zich voortijdig openen naar een partner of voor dienstbaarheid aan het leven. Maar als de onderste chakra’s niet gevuld en sterk genoeg zijn, met name als daar ook nog oude patronen op zitten, loopt het uit de hand. Alleen op sterke wortels groeit een sterke boom! Dan zegt niet alleen ons lichaam wanneer het eten en beweging wil, ons hele systeem voelt aan of iets wel of niet klopt. Dan kan het “nee” zeggen vanuit een diep belichaamd gevoel. Als onze fundering sterk is, kan ons systeem het Licht op aarde brengen. Geest, ziel en lichaam zijn in balans met en bij elkaar. Identificatie met het ego ik, met boosheid stapelen of onzekerheid en geremdheid, laat los.
We richten ons op ons doel want de wil van ons ego kan nu luisteren naar de Essentie. In dit hogere contact weet en voelt het ego welke koers en stappen het zetten moet. Daarvoor zijn er niet alleen daadkracht en intuïtie nodig, maar ook keuzes maken.

Dit is een fragment uit het boek "Goddelijke intimiteit en seksualiteit, tweelingstraalrelaties" van Joke ElZiam Nootebos.

Klik hier om het boek van Joke "Goddelijke intimiteit en seksualiteit" te bestellen

 


Meer tips om je te helpen seksuele en relationele problemen, onvermogen en pijnpunten op te lossen:

Tweelingstraal - Heilig Huwelijk bio zelfrealisatie tinctuur 

Consultenreeks voor doorbraken op seksueel en relatiegebied

 


Channeling, healing “Verlichte relaties, tweelingvlammen, Thuiskomen in jeZelf”

Vanuit deze healings-audio-opname van Joke ElZiam Nootebos uit een workshop, ontvang je enorme rust, liefde en vrede. Er ontstaat verruiming in je pijnappelklier waardoor je vanuit je heelheid meer kleeft aan pijn, liefdesverdriet en de zorgen van alle dag. Je keert terug naar rust, diepe vrede en de aanwezigheid van Liefde in jezelf. Oneindig bewustzijn, een gevoel van ontroering en innerlijke vervuldheid gaan voelbaar gloeien binnen in je.

Klik hier om te bestellen

 


Heb je je tweelingziel ontmoet en weet je niet hoe het nu verder?

Zoveel intense gesprekken tot op diep zielsniveau, aanrakingen; het klopte allemaal zo met de zielsontmoeting en bracht zoveel groei maar ook zoveel spanningen met zich mee. Een gezin met kinderen staat op springen ... moet je alles bespreken thuis of juist niet ... Enorme spanningen in het hoofd en gevoel, dag na nacht, week na week, het ging maar door. L uit Purmerend ging er aan onderdoor en ook haar gezin leed onder haar spanning. Ze wilde er voor haar gezin zijn, maar ook de tweelingziel leek bedoeld voor een innige relatie.... 

 

Uiteindelijk trok L de stoute schoenen aan en kwam ze voor een consult
Het gaf rust de bedoeling van haar ziel en de anderen te weten en dit ook zelf te kunnen voelen. Rust om te weten wat het universum blijkbaar bedoeld had voor ieders leven. Na nog een reading-healing sessie werd thuis alles besproken en ook dat luchtte wederzijds enorm op ook al was het niet makkelijk. Regelmatig namen beide partners een sessie waardoor L en haar partner de broodnodig steun, begrip en begeleiding kregen voor hun verdere stappen. Ook kreeg een van de kinderen afstandhealing. Ondanks de moeilijkheden bleef het daardoor licht en groeide ieders ziel en levensbedoeling gestaag verder.


Wil je ook een live of afstand sessie boeken bij een van de Elohim Master healer-readers?
T:
+31 (0) 597 541 539

Tips
Boekje van Joke; Tweelingstraal en intieme relaties en seksualiteit

30/6, 19.30-20.30 u (Live of online) channeling en healing 9D Hoogste Liefde in innerlijk kind & seksualiteit

22/5, 10-17 u. Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

 


Seksuele geremdheid

Nu de kosmische energie bij ieder het eerste en tweede chakra wil helen en naar eenheid voeren, komt ook de seksuele geremdheid (alsnog) naar boven. Ook dat wil nu onderzocht en getransformeerd worden en niet langer verborgen blijven. Op de lagen van het lichaam én de ziel heb je dan een multidimensionale healer met ervaring nodig. Dat geldt ook op het kristallijnen niveau en dat van verleden levens, de collectieve mannen- en vrouwenwond en wanneer het mannen- of vrouwengedrag in de familie een rol meespeelt bij de geremdheid. Elohim healers hebben veel ervaring met deze subtiel kwetsbare thema's en werken met begrip, mededogen en veiligheid bij het begeleiden, readen en healen van de seksuele geremdheid.

Wil je ook een live of afstand sessie boeken bij een van de Elohim Master healer-readers?
T:
+31 (0) 597 541539

Workshop tip:
5/6: 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra

Edelsteen tip:
Carneool, doorbreekt onzekerheid en eenzaamheid op relationeel en seksueel gebied, heelt de tweede chakra.

Oranje Calciet, stimuleert de creativiteit en seksualiteit. Brengt warmte voor jezelf en de ander, verbondenheid en zorgzaamheid in je relaties.

 


 
Wat is een hart zonder ballen nu nog waard in deze tijd?
En wat stellen ballen zonder hart nog voor? 
Joke ElZiam Nootebos

 


Persoonlijk zelf, lager zelf, ziel en Ware Natuur

 

De mens kent zichzelf het meeste vanuit diens bewuste persoonlijkheid; gedrag, gevoel en verstand. Er zijn echter nog meer lagen oftewel dimensies in de mens.

Ons lager zelf kennen we minder goed. Denk aan ons innerlijk kind (half onbewuste gevoelens en stemmingen) maar ook identificeren we ons minder met het lagere zelf. Met drift, agressie, angst, slachtofferschap, bezittingsdrang, macht, verslavingspatronen, omvrede, aangepast gedrag, seksuele remmingen, dominantie of fantasiëen.

En op een nog diepere oerlaag bevinden zich de eigenschappen van de (zielen-) familiepatronen en het genetisch materiaal. (Niet alleen erfelijke ziekte, maar ook patronen als teveel zorgen voor anderen, werken omdat het nodig lijkt, hoort en moet zonder eigen plezier en keuze. Zo zijn er onbewuste overtuigingen en opvoedingspatronen waarvanuit we leven. Onszelf klein voelen, macht-onmacht en verslavingspatronen horen vaak bij het genetisch materiaal en zitten in DNA en cellen.)

Ook deze lagen willen nu onderkend worden in onszelf om naar eenheid gevoerd te worden nu de non dualiteit op aarde en in onze onderste chakra's en onbewustzijn, binnenkomt.

Lees meer

 


Merlin-Gaia-Christ healingsdag op 21 mei wordt GIGA groot!
Al meer dan 65 mensen doen er mee, meer dan 20 aanmeldingen deze week!

pinkster, fontein activatie eenheid.JPGDe mailbox en telefoon stroomden over deze week. We krijgen veel aanmeldingen voor 21 & 22 mei, ook de doorbraakarrangementen en zomerverblijven zijn populair. Voor de grote healingsdag op 21 mei zijn er nu al meer dan 65 lichtwerkers die mee doen! Verstandig dus om je nu aan te melden, want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Klik hier om je NU op te geven voor 21 mei, dit mag je echt niet missen!
Doe ook mee aan de workshop op 22 mei welke hierop mooi aansluit (zie hieronder) en de avond Wesak transmissie van 21 mei!

 


22/5, 10:00-17:00 Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon

 

21/5, 19.30-20.30 (Online) Wesak channeling voor indalen verlichte staat, welke wereldwijd ondersteund wordt tijdens dit Boeddhistisch verlichtigsfeest als de sluiers dun zijn!!

 


Niet alleen geestelijk meesterschap maar zelfrealisatie in gedrag en materie zijn nu aan de orde

De Elohim woon-werk-gemeenschap is dé leerplek op aarde waar je niet alleen uitreikt naar de hogere Lichtrijken, waar eenheid, je ziel en Gaven zich openen en bespreekbaar zijn, maar waar je dit alles ook leert omzetten en toepassen in de dagelijkse wereld van werk, relaties, irritaties, geld, natuur en bedrijfsvoering.

In de gemeenschap, op de krachtplaats en in de helende tuinen is de toekomst van de Mensheid al duidelijk voelbaar als een sfeer van zachtheid en eenheid waarin alles zich opent en laat zien.

Je kunt kennis maken met de ziel en bezielde open sfeer van de woon-werk-gemeenschap door mee te eten tijdens je bezoek of verblijf. Wel tevoren reserveren. Als vrijwilliger werk en eet je niet alleen mee maar heb je ook een grotere kijk achter de schermen en ervaar jezelf hoe het is om puur vanuit je ziel te leven en werken.

Lees meer bij:
Halve of hele dagen vrijwilligerswerk en mee-eten
Verblijf
Bezoek Krachtplaats, zelfrealisatie tuinen en kristalwinkel.

 


28+29/5 Sjamaan weekendopleiding; leer voelen, healen en communiceren met Moeder Aarde, natuurwezens en Deva's


Kom je ons helpen tijdens kort of langer durend vrijwilligers- of stage werk?

Groepsfoto 2.jpgBen je emotioneel stabiel en fysiek sterk genoeg dan maak je ons blij als je voor hele dagen kunt komen werken tegen kost en inwoning. Dit kan voor minimaal 4 dagen tenzij je een oude bekende bent en vaker één of meer losse dagen komt. Ook kun je, als je voor 4 dagen komt, kiezen voor halve dagen meewerken waarbij je gezellig mee kunt lunchen en pauzeren met het team. je betaalt dan wel je eigen verblijf.

Naast kennismaking of korter durend vrijwilligerswerk hebben we ook vrijwilligers plekken voor langere termijn. Daarbij word je nog meer onderdeel van de woon-werkgemeenschap (10-20 pers) en leef je steeds meer vanuit de ziel, het wij-gevoel en voorbij de ik-illusie. Op termijn, krijg je waar mogelijk, eigen taken en verantwoordelijkheden zoals het assisteren van de verantwoordelijke medewerk(st)er van een "Elohim poot" of het begeleiden van nieuwe vrijwilligers.

Klik hier om meer te lezen over het vrijwilligerswerk

 


Kom je ons versterken tijdens de vrijwilligersdagen op 7-8 mei?

We kunnen weer heel wat handen en verbonden zielevrienden gebruiken nu het seizoen en de tuinen weer zijn begonnen! We gaan met zijn allen deze dagen lekker tuinieren en schoonmaken.

Bel of mail ons als je wilt komen helpen:
T: +31 (0) 597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

Naast de gezelligheid ontvang je als dank:
1 dag helpen: 1x lunch, 1x diner, gratis toegang helende tuinen.
2 dagen helpen: 2x lunch, 2x diner, 1x overnachting, 1x ontbijt, gratis toegang helende tuinen.

 


De fruitbomen bloeien, de bijen zoemen en alles is weer groen op de camping

camping-04.JPGHet campingseizoen is vanaf vandaag weer begonnen. De madeliefjes voor de tinctuur zijn geplukt, waarna het campinggrasveld weer gemaaid kon worden, alle gebouwen en verhuurcaravans zijn van binnen en buiten weer blinkend schoon. Nu maar hopen op mooi weer en een flink aantal verblijvende gasten. De stroom dagjesbezoekers voor de tuinen, krachtplaats en kristalwinkel is inmiddels ook al weer flink op gang gekomen. We hebben er zin in! 

Wil je aan jezelf toekomen en in de nieuwetijds eenheidsenergie verblijven?

Zie bij kamperen, de B&B-hostellerie of het vakantiehuis in de nieuwetijds eenheidsenergie

In de inspirerende zomerweek samen verblijven en leuke dingen doen?

Kom naar de zomerweek op 23 tot 28 augustus en geniet met gelijkgestemden!

 


Boosheid, geldkwesties, heftig opstaan voor onszelf; er gebeurt veel!

We gaan nu veel heftiger te keer als ons iets in het verkeerde keelgat schiet doordat de 1ste en 2de chakra thema's zo collectief en intens worden aangeraakt. Relaties staan te schudden op hun grondvesten.
Neemt bij onmin ons afgescheiden zelf of de projectie op de ander het als vanouds over? Of gaan we in een fractie van een seconde op geheelde wijze de onmin en het opstaan voor onszelf aan? Zijn ons innerlijk kind en meesterschap in eenheid?

Tip; gebruik of 2 van de onderstaande helende krachtplaats tincturen dat kan je echt helpen!
Lemurische engelen bio tinctuur
Basischakra-kundalini kanaal bio tinctuur

Denk ook aan het nieuwe keelchakra pakket.

 


Agenda

30 april
t/m 8 mei
Tijdens de Meivakantie zijn wij geopend

Do 5 mei Tijdens Hemelvaartsdag zijn de Kristalwinkel + de bezoekerstuinen gesloten
De camping, verhuurchalets en het vakantiehuis zijn wel beschikbaar als je vooraf boekt.

Zo 15 mei
Ma 16 mei
Tijdens Pinksteren zijn de Kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten
Za 21 mei
10:00-16:00
Merlin - Gaia - Christ healing brengt verlichting in je buik + basischakra en de nieuwe Aarde
Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!
Za 21 mei
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de Eenheids fontein
Innerlijke en externe Eenheid belichamen, oplossen alle innerlijke tegenstellingen en saboteurs. Verleden en toekomst lossen op in hier en Nu en je engel, "zijn". Je kunt meedoen aan dit uur of de hele workshopdag meedoen. Kijk voor meer info en andere channelings in de tuinen, in de agenda.
Za 21 mei
19:30-20:30
Online / Live Groepshealing Wesak, indalen verlichte staat. Het wordt groots!!
Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te ontvangen.
Zo 22 mei
10:00-17:00
Activeer je Magiër, Liefdeshart, Taak en de oorspronkelijke kennis van Atlantis, Egypte en Avalon
De workshop helpt je een magiër te worden. Je integreert oude Egyptische en Atlantische Inwijdingen, Kennis en Liefde. Onzekerheid, overheersen of terugtrekken lossen op. Je zult de oogst van je leven(s) binnenhalen. Het oorspronkelijke Avalon en “the Lady of the Lake” verbinden zich met jou!

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png