Elohim nieuwsbrief 154: Hoe drukt Godrealisatie zich uit in je tweede chakra en relaties

Hoe drukt Godrealisatie zich uit in je tweede chakra en relaties

Artikel van Joke ElZiam Nootebos en Willeke Jansen

Het 2e chakra is een energiepunt op onze onderbuik en onderrug. Door je ontwikkeling zal het zich openen op persoonlijk, ziels-, mens-engel en Godrealisatie niveau waardoor het gedrag en gevoelsleven zal verruimen en verrijken.

relatie 2.jpgAls Godrealisatie in je tweede chakra doordringt dan ontstaat er een enorme vrije ruimte in je tweede chakra. Je hebt dan alles in jezelf gevonden, bent Thuis in jeZelf. Je voelt je seksuele- en levensenergie stromen. Je bekken en onderbuik zijn open en je ware natuur krijgt volop de ruimte. Je bewegingen zijn soepel en je bent je bewust van je (innerlijke) schoonheid en je kracht. Je raakt heel gemakkelijk anderen aan en kunt aanrakingen van anderen vrij ontvangen.

Tijdens het vrijen volg je de stroom van je lichaam en voelt/bent je bewust van de subtiele gevoelens van jezelf, de ander en die in het veld aanwezig zijn. Het is een spontane belevenis die beiden verrijkt.  Je bent vrijer, geliefder en zelfverzekerder.  Als vanzelf stroomt er zorgzame liefde door je heen. Je bent ontvankelijk en ongebonden verbonden. Hele relaties en seksualiteit zijn nu mogelijk. Je relaties veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht.

Lees meer

 


Wat kan jouw tweede chakra nog verder versterken?

Om je tweede chakra verder te versterken kun je denken aan een traject van meerdere Elohim Master sessies, of een losse sessie (het traject brengt meer verdieping).

Meerdere dagen komen voor een echte doorbraak? Boek dan een 2-3 Daags doorbraakarrangement.

 


Veel bestelde audio opnames voor je tweede chakra, relaties en seksualiteit

Klik hier voor meer audio opnames/healings voor relaties, tweede chakra

 


Tijdens het Beltane feest kan er een enorme doorbraak plaatsvinden in je relaties en eigen mannelijke-vrouwelijke eenheid! Nu de laatste kans om aan te melden.

Het weekend van het Beltane feest (23+24 april) organiseren we een workshop waarin de eenheid tussen het mannelijke en vrouwelijke in onszelf in kan dalen. Tijdens de workshop zullen elektriserende Beltane Vuurkrachten worden geactiveerd die passie, seksuele vreugde en vurige, geheelde interne of externe relaties brengen.

Klik hier om je aan te melden

 


Andere workshops met Joke voor je tweede chakra, seksualiteit en relaties

 1. 2/6 (19:30-20:30) (Live of) Online channeling en healing voor je 2de chakra, vreugde, verbinding en relaties
 2. 4/6 Integreer je hogere zieledelen van Vuur, Passie, Dolfijnenvreugde en je Pleiadische verbinding
 3. 5/6 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra
 4. 18/9 Tweelingstraal, Heilig Huwelijk, complementair mnl-vrl Bewustzijn

 


Tweede chakra – Vreugde: helende tuin, Elohim zelfrealisatie tuin

 • Tweede chakra - Vreugde.jpg

  Kun je minder genieten en leven vanuit je buikgevoel of niet lichtvoetig zijn? 
 • Zijn een verlichte zielerelatie en geheelde seksualiteit lastig te verwezenlijken?
 • Ben je jaloers, heb je last van bindingsangst of verlatingsangst? 
 • Wil je meer aanvoelen, voelen, invoelen en geborgenheid kennen voor jouw gevoel?
 • Heb je weinig contact met je innerlijk kind of ervaar je weinig warmte?
 • Wil je de magie van het leven, je Dromen en magisch kind ervaren en uit je hoofd komen?

Kom dan een bezoek brengen aan de helende tuin: Tweede chakra - Vreugde. Tevens kun je de helende energie van de zelfrealisatie tuin thuis ervaren door middel van de Tweede chakra - Vreugde Bio-tinctuur, te koop in onze webshop.

Het volgende wordt je door middel van de tuin en tinctuur aangereikt voor je verdere heling en ontwikkeling:

Spirituele werking:

 • hoogste liefde en creatiekracht ankeren op de sacrale poort van je geslachtsorganen
 • alles in jezelf vinden, geborgen zijn, egoloze, geheelde seksualiteit en (interne) relaties
 • relatiepijn, gemis, teleurstelling, karmische banden lossen op
 • rust, liefde, heel zijn, niet strijden, vreugde, Merlin en magisch kind connectie
 • emotionele stabiliteit, oplossen zelfbescherming en op slot gaan

Lees meer over deze helende zelfrealisatie tuin

Bestel hier de bio-tinctuur voor gebruik thuis.

Bekijk ook eens onze Engelse site www.sacred-site.eu, waarin de helende werking van de tuinen en krachtplaats in het Engels beschreven staan, en geef hem door aan de vrienden in het buitenland.

 


Bezoek de helende Elohim tuinen een heel jaar lang met een tuinabonnement

Met een tuinabonnement kun je een jaar lang voordelig gebruik maken van de helende tuinen. Een heel mooi cadeau aan jezelf en je hogere zelf! Door de tuinen regelmatig te bezoeken kom je steeds meer in de lichte en blije energie die ook geankerd ligt op de krachtplaats. Daarnaast vinden er spontane healingen en inzichten plaats die jou, je weg naar Godsrealisatie en het ophalen van al je zieledelen bekrachtigen. De natuurwezens, Lemurische engelen en Moeder Aarde wachten op jou als tuinbezoeker en willen je graag helpen bij je volgende stap.

Lees hier meer over een tuinabonnement

 


fantastisch persoon dus geniet.png


Godrealisatie en levensmissie te vroeg aangaan

Artikel door Joke ElZiam Nootebos

zelfrealisatie - meditatie - spiritueel.jpgTijdens de Godrealisatie sessies en workshoptransmissies wordt door Joke je ziel in Goddelijke herkenning en ontroering soms diep aangeraakt. Op dat moment ervaar je je Goddelijkheid, heb je verruimde inzichten en ben je Universele Liefde. Het is echter een hele weg voordat dit permanent belichaamd wordt in je dagelijks leven, voordat je alles hebt doorleefd en je LIEFDE BENT. Je voelt op zo'n moment soms ook waarvoor je naar Aarde komt. Godrealisatie gaat verder dan de realisatie van je kosmisch mens zijn, het worden van de Pillar of Light of de verlichting (zelfrealisatie) van je mind en hart. Op zo'n moment van Godrealisatie en energieoverdracht tijdens een sessie of workshop, weet je en voel je dat je op de eerste plaats een "niemand" bent, een deel van de Bron die ik-loos is, eenvoud is en niemand meer hoeft voor te stellen, niets meer hoeft te bereiken. Alles is dan goed. Een Oneindig (fijn) gevoel.

Lees meer

 


Verdere ondersteuning voor je verlichtingsweg

Wat je verder kan ondersteunen op je pad naar verlichting:

 


Inspirerende Zomerweek met gelijkgestemden; boek nu alvast je verblijf

Ben je van plan mee te doen met de inspirerende zomerweek op 23-28 augustus?

Wil je samen zijn met gelijkgestemden, in de lichte energie van de krachtplaats, met mooie en verdiepende activiteiten?

joy - blijheid - vreugde.jpgDe zomerweek belooft warm, vreugdevol en gezellig te worden. Er begint al een mooie groep van lichtwerkers te ontstaan. Door de energie van de Krachtplaats verdiept tijdens de week het contact met gelijkgestemden en ervaar je hoe het is om te leven vanuit je ware Zelf, lichtheid, gemak en geluk. De gezamenlijke maaltijden en activiteiten maken het een hele bijzondere week.

Als je mee wilt doen is het verstandig om je plek alvast te reserveren en je verblijf te boeken. Je kunt tijdens de week nog verblijven in de B&B/hostellerie Happiness, vakantiehuis Pegasus of de mini-camping.

Wij hebben al enorm veel zin in deze week en kijken er naar uit om je te zien op 23-28 augustus!

Klik hier om meer te lezen over de zomerweek op 23-28 aug

 


28/4 Online groepshealing 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingstraal en zwarte Draak

19:30-20:30 uur, live op de Krachtplaats zowel als online te volgen

De afgelopen online transmissie was weer enorm krachtig!  Wauw wat een Eenheidsliefdesveld en wat een grote krachten die ons hielpen uit het hoofd en in de inspiratie te komen! Meer dan 56 mensen deden er mee, sommigen online en anderen vanuit huis.

Een mooie ervaring van een deelnemer die afgelopen donderdag mee deed:

"Wat was het gisteravond een krachtige transmissie. De transmissies lijken steeds krachtiger te worden, alsof de bovenwereld zegt: „Het is genoeg geweest, nu moet je er ècht voor gaan!“
Vannacht werkte de transmissie door, ik heb enorm liggen zweten en moest een paar keer naar het toilet, dat voelde als een extra doorlopende reiniging waardoor de energie ook gelijk in mijn lichaam integreerde. Ondertussen kreeg ik allerlei beelden door vanuit de lichtwerelden en werd me duidelijk gemaakt dat ik op de goede weg zat. Fijn! Dat geeft zo veel rust. Ik ben zo blij en dankbaar dat ik dit allemaal mag ervaren, fantastisch!"

C

De volgende online groepshealing is alweer op 28 april, geef je nu op en maak gebruik van de €6,- vroegboekkorting!

Klik hier voor meer informatie

 


Beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër

De beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër voelt zo van NU. De enorme Godenkrachten, de Elementen, Merlijn, de natuurspirits, Druïdische krachten, dolfijnen willen nu belichaamd worden. Niet alleen vanuit bewustzijn, vanuit de hogere dimensies, maar juist nu vanuit de Aarde! De directe verbinding met moeder aarde krachten die nu vanonder af door je heen willen. Alle wezens, rijken en dimensies vragen nu samen met je te werken voor jeZelf en de aarde.

vrij - blij - genieten - enthousiast.jpgDie energie is NU aanwezig op de krachtplaats, het stroomt door ons heen, ons hele lichaam vibreert op Licht, kracht en schoonheid als deze krachten door ons heen komen tijdens de healingen en het geïnspireerde spreken. Zo wonderschoon….het is wie we Zijn, wie jij Bent…in verbinding met alle rijken, Moeder Aarde en de hogere dimensies!

Wil jij dit ook ervaren, ophalen en doorgeven? De enige plek waar het op aarde nu al zo krachtig aanwezig is, is op het Elohim Centre.

Geef je op voor de beroepsopleiding Heilige Magie, Magiër en je zult voorgoed veranderen!

 


De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens verblijf en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf.

Ervaringen van bezoekers:

“Het was fijn om weer aan te komen in de heerlijke energie!”

“Warm, open, echt, eerlijk, eenvoud”

“Zeer hartelijk ontvangen. Gevoel van Thuiskomen, elke keer weer. Na-genietend vertrokken.”

“Geweldige fijne (mooie zonnige)  dagen, om dankbaar te mogen zijn. Rust, vrede en Zijn... Vele uren doorgebracht in de tuinen, die bijdragen in onze ontwikkeling. Af mogen sluiten met een bijzondere Transmissie vanavond! We staan op! Als Lichtwerkers, om onszelf en de wereld te dienen. Een fijne en schone caravan, bedankt!”

Wij hebben een B&B, mini-camping en verschillende verhuurcaravans, chalets & houten vakantiehuizen.

Meer informatie over verblijven op de Elohim Krachtplaats

 

MA tuin tm1.jpg

 


Agenda

Za+zo
16+17 april
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie. Universele Elohim en Druïdische Krachten!

Zo 17 april
14:00-15:00

Channeling, healing in de Gouden Moeder Aarde tuin v.d. Elohim krachtplaats
Activatie hoogste vorm van Liefde. Aards en kosmisch. Passie en Maria Magdalena. Je kunt meedoen aan de 60 min. tuinactivatie of de hele workshopdag. Voor meer info en andere tuin-channelings, zie de agenda.

Za+zo
23+24 april
10:00-16:00
Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane
Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zitten nog verstopt waardoor we open en dichtgaan, in herhalingslussen belanden en geen verlichte relatie aantrekken. Tijdens de workshop worden elektriserende Beltane Vuurkrachten geactiveerd die passie, seksuele vreugde en vurige, geheelde interne of externe relaties brengen.
Do 28 april
19:30-20:30
(Live of) online channeling en healing 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingstraal en zwarte Draak
De activatie van ons 14 dimensionale Lichtlichaam lost onze karmische relatie-informatie en banden op, zodat we geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid kunnen bereiken.
30 april
t/m 8 mei
Tijdens de Meivakantie zijn wij geopend

Do 5 mei Tijdens Hemelvaartsdag zijn de Kristalwinkel + de bezoekerstuinen gesloten
De camping, verhuurchalets en het vakantiehuis zijn wel beschikbaar als je vooraf boekt.

Zo 15 mei
Ma 16 mei
Tijdens Pinksteren zijn de Kristalwinkel + de Helende bezoekerstuinen gesloten
Za 21 mei
10:00-16:00
Merlin - Gaia - Christ healing brengt verlichting in je buik + basischakra en de nieuwe Aarde
Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png