Elohim nieuwsflits 152: Bekrachtig je Liefdes-relaties, passie, seksualiteit en Heilig Huwelijk tijdens Beltane

Ieders Ware Zelf kent de schoonheid en innigheid van Ware Liefdesrelaties en volkomen eenheid
Het is de persoonlijkheid die onze oude (karmische en relationele) verwondingen re-activeert waardoor we iets anders, dan de ultieme relatie met onszelf en de ander aantrekken in ons leven. Ons Ware Zelf zit vaak nog verstopt onder onze beschermingsmechanismen en het in stand houden van elkaars rollenpatronen waardoor we openen en weer dichtgaan in relaties en seksualiteit. Diep van binnen kennen we echter de intense, Oorspronkelijke Liefde, Passie en seksualiteit  die alle lagen in onszelf meeneemt. Dat is wat de Beltane workshop je brengt! Stap nu uit de herhalingslus van verscheidene levens!

 


Jij bent een prachtige Liefdesrelatie waard!

Tijdens deze binnen en buitenworkshop werken we met kosmische poorten die open staan tijdens Beltane om je Liefdesrelaties en innerlijk Heilig Huwelijk te bekrachtigen alsmede je oorspronkelijke scheppingskracht. Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker of afhankelijk zijn, uitstellen of voorwaarden in een relatie stellen.

Je kunt readings, super eye-openers, helende channelings en geïnspireerde lezingen verwachten
Tijdens deze workshop brengt Joke ElZiam Nootebos je in diepe verbinding met jouw Ware Zelf aangaande relaties, seksualiteit, liefde en de eenheid tussen het mannelijke en vrouwelijke.

 


23 en 24 april: workshop Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Elektriserende Vuurkrachten worden in ons geactiveerd die passie, seksuele vreugde en vurige, geheelde relaties aantrekken en versterken. Het hoogste geestelijk Licht komt voelbaar binnen in onze relaties, financiële, seksuele en emotionele situatie. Op de Krachtplaats verenigen we tevens de Goddelijke mannelijkheid en vrouwelijkheid in onszelf met die van het hele universum. We dienen daarmee ook de evolutie!

 


Je wordt sterker om binnen je relatie ook te doen wat je werkelijk wenst

Door de inzichten en de helende channeling / transmissie zul je niet langer onzeker zijn, uitstellen of voorwaarden in een relatie stellen. Je uitstraling kan op natuurlijke wijze sexy en aantrekkelijk worden, ongeacht of je meer of minder mooi bent. Je zult na afloop van de workshop steviger en duidelijker omgaan met afspraken, regels, gedrag en gezag. De situatie, het thuisfront en zelfs de economie levert je minder stagnatie op. Alles zal meer naar je toe stromen, zo ook je liefdesleven. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en relaties, in je levensbestemming, seksualiteit, bruisendheid, essentie en het werk van je hart. 

 

Tijdens de workshop kunnen de grootste basic-patronen, duale en oude conditioneringen rondom Liefhebben, Liefde aantrekken en Ontwaken, met een lach en gemak doorzien en getransformeerd  worden!

Het is juist nu in deze tijd dat eenheidsrelaties zich met meer gemak kunnen manifesteren, mits we bereid zijn onze eigen oude overtuigingen en bagage af te leggen. Hetgeen in deze tijd gemakkelijker dan ooit tevoren zal lukken zo gauw we ons bewust zijn van Wie we werkelijk zijn zonder bagage.

De helende channelings / transmissies transformeren tot diep in je DNA oude overtuigingen 
Deze staan veelal in verbinding met oude matrixen van vorige levens rondom relaties en je opvoeding. Middels reading, healing en transmissies worden je oorspronkelijke Divine cellen wakker. Situaties kunnen zich vanuit een nieuwe helderheid veranderen. Grotere openheid, zuiverheid en een diepere verbinding, op alle lagen met onszelf en de ander(en), zullen na de workshop als vanzelf ontstaan.

 


Wat haal je op en merk je er thuis van

Je zult vaker helder aanwezig zijn, verruimder bewust, er zal meer lichtheid in je zijn, meer expressie, vuur en directheid, je zult opener en raakbaarder zijn en meer thuiskomen in je lichaam. Je relaties veranderen in gepassioneerde relaties, vol echtheid, directheid, openheid en vuurkracht. Je overstijgt je oude mannelijke of juist te vrouwelijke houding en die van je (voor)ouders. Je zult meer ongebonden verbonden kunnen zijn. Daarnaast zal een vurige creatieve daadkracht in je opstaan d.m.v. deze buitengewoon, helende workshop. Je krijgt ideeën en kansen om je bijdrage voor de maatschappij te vervullen binnen je eigen leven. Je gaat voorbij onzekerheid en wordt zichtbaar. De God-Godin in jou komt tot leven. Karmische relatie-herhalingslussen uit vele levens laten voelbaar los.

Je uitstraling verandert

tweelingziel.jpg [1]

Het maakt je aantrekkelijk. Men ziet je meer, luistert naar je. Je wordt een voorbeeld. Meer levensenergie en een (interne) seksuele of dynamische stroom komt op gang. Je zult je hart, creatiekracht en temperament gemakkelijker verbinden met je seksualiteit of dynamisch stroom. Blokkades kunnen opgelost worden vanuit je eerdere ouder-kind relatie. Net als de diepere karma-inprints van je man/vrouw-zijn. Eindelijk worden hele relaties en seksualiteit daardoor mogelijk! Je zult je vrijer, geliefder en zelfverzekerder voelen! Het hoogste geestelijk Licht, je God-Godin zal een uitstralende rol spelen binnen je relatie, financiële, seksuele en emotionele situatie en in je scheppingskracht!

 


Tijdens de workshop kun je reading vragen stellen
Bijvoorbeeld over je tweelingziel of tweelingstraal, waarom je de ware niet vindt, hoe het anders kan in je huidige relatie ...

Stel je vragen, voor zover de tijd het toe laat, over zielerelaties en leer hoe je diepgaandere seks, (kristallijnen) geborgenheid, liefde en bewustzijn kunt aantrekken en manifesteren.


 

Tijdens deze workshop, die valt tijdens het Keltische Beltane feest, zijn de dimensie-sluiers tussen de Bovenwereld en het aardse zeer dun.

Dit maakt Beltane tot een van de belangrijkste en krachtigste jaarfeesten. De viering vindt ieder jaar plaats tussen de lente en zomer equinox. Na de viering en workshop zal de oorspronkelijke heelheid tussen je mannelijkheid en vrouwelijkheid, meesterschap en innerlijk kind, binnen en buitenwereld, je interne en externe (ziele) relatie en passie, meer gaan stromen. Net als je geheelde seksualiteit, co-creatie-kracht vanuit je ware Zelf en scheppingskracht. Ontmoetingen komen op je pad. Voel dat je dat waard bent en gun jezelf in dit leven dat je diepgaand liefde kunt ontvangen zowel als geven! Verlichte relaties wordt nu voor iedereen mogelijk! Leer je oude programma's waardoor je de ware niet vindt of niet op alle lagen samen kunt zijn, overschrijven! Je zult ervaren en inzicht ontvangen hoe de verbinding met jezelf, je eigen relatie een weerspiegeling is van al het andere om je heen. Je ontvangt tools en bewustzijn om oude (familie) patronen te doorbreken zodat het nieuwe zich kan manifesteren.

 


Ervaringen van andere deelnemers:

Tijdens de prachtige channelings heb ik een grote stap gemaakt, mijn Hart ging volledig open, en liet het laatste stukje gehechtheid los, volledige voelde ik het Ware Zelf, dit totaal oplossen van het Ik, een gevoel dat alles verdwijnt, het lukte mij om Volledige overgave te hebben doordat we met zovelen waren. Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden naar de Natuurwezens.
De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.
Als ik ergens binnen stap, wordt alles automatisch aangevuld in Liefde,  edelstenen voel ik direct via mijn hart, dat nu heel open en groot voelt. Ook de planten kan ik direct ervaren.
Alle energie, edelstenen, werelden etc. voel ik nu 'van binnen' in mijn lijf, niet meer zozeer 'erbuiten', een brandpuntsverschuiving is dus heel duidelijk. Een heerlijk gevoel van Zijn, Heelheid en vrijheid.
Langzaamaan bouwt de energie op van onderuit (shakti) en kruipt omhoog...
nadat dit voltooid is, begint mijn kristallijnen, openheid, en licht weer door alles heen te stralen. Wat een grootste processen zijn er op gang gebracht.. wat een prachtig weekend.  

Peter

 


 

Wat een prachtig en intens weekend was het Joke, ben heel blij dat ik erbij kon zijn.
Gisteren voelde ik een soort rouw/verdriet en oude stukken die los kwamen.
Ik voel ook meer overgave, ook voor de angst en de onzekerheid. Ik voel ook de boodschap dat ik zelf krachtig genoeg ben en kan vertrouwen. Ik kan nu mijn geloof in tekort overboord gooien en iedere keer weer terug kan keren naar verbinding en vertrouwen.


Dank je Joke voor alle mooie inzichten. De dag heeft mij diep geraakt en het voelt dat er blijvend iets is veranderd in mij. Voel meer verbondenheid en het voelt rustiger in mijzelf. Ook het medicijnwiel leggen vond ik erg bijzonder. Bedankt. Hartelijke groet, M.

Klik hier voor meer ervaringen van deelnemers

 

Klik hier om je aan te melden voor 23+24 april

Meer over deze workshop weten? Klik dan hier.