Elohim kristallen nieuwsbrief 86

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 8 april t/m donderdag 21 april

 


Kristallen en bio tincturen


keelchakra.jpgKeelchakra: De tijdsgeest vraagt ons op te staan voor onze ziel

We worden gevraagd boven het maaiveld uit te steken en een grotere (maatschappelijke) verantwoordelijkheid aan te gaan, zonder dat we ons bange zelf daarbij onderdrukken of volgen. Het vraagt ons het stuur over onszelf los te laten, van aardemens Godmens te worden. Ons over te geven en te vertrouwen op de Bron in ons en onze ziel te volgen zonder garanties.

Als we ons volledig potentieel, ziel en buikgevoel niet leven, als ons denken, doen en de emoties ons leven bepalen, lekt onze aura energie. We worden steeds vermoeider totdat we ons zielepad durven volgen en het ego, de persoonlijkheid, onthechten. We geven onze energie aan anderen zodat ze ons bevestigen, aandacht, respect, nabijheid en gelijk gaan geven totdat ons keelchakra opstaat in meesterschap.

Gaan we teveel op anderen af? Zijn we "halsstarrig"?
Wanneer het keel chakra niet volledig kan stromen treden lichamelijke klachten zoals nekpijn, holteontstekingen, prikkelende of koude vingers en allergische reacties op. Die zijn vaak een uitlaatklep van het lichaam en van emoties die niet voldoende geuit konden worden en nog beklemd zitten. Het opstaan en de overgave voor de weg van je ziel en God-mens, meesterschap, is wat dit Elohim keelchakra pakket je brengt! 

Het nieuwe keelchakra pakket biedt krachtige ondersteuning.


Introductieprijs:
keelchakra pakket: € 49,95 (normaal € 65,10)


 

Channeling voor thuis “Voel je veilig, gevoelig en bewust vanuit je lichaam en keelchakra”

 


Speciaal voor jouw innerlijke groeiweg of wenskracht - energie - dimensies - healing.jpg

Je kunt bij het Elohim Centre je edelsteen (of ander product) op jou af te laten stemmen door kristalreader en healers. Dit kan live of via een foto en duurt 15 min. Je kristal gaat van de afstemming helemaal stralen en werkt nog dieper voor jou, je levensbestemming en ware Zelf. Jij en je kristal openen op alle lagen.

Je ontvangt tevens een reading waarom het kristal/product naar je toekomt (of toegekomen is), hoe het je gaat helpen en hoe je er het beste mee kunt (samen)werken. Echt super leuk en mooi om te doen!

Ervaring van een klant:

'Zelf wist ik niet zo goed wat ik ervan kon verwachten maar het voelde wel heel goed om te doen, dus had ik een afspraak gemaakt. Al langere tijd zocht ik naar iets wat me meer een duw in de juiste richting kon geven om mij te helpen om meer te kunnen aarden. Hiervoor had ik een heel mooi Aragoniet kamerstuk gekocht. De reading was prachtig. Heel mooie aansluitingen met natuurwezens, moeder aarde en engelen die mij in samenwerking met de aragoniet gaan helpen. Ook alles wat er werd gezegd, de blokkades en overtuigingen waren zo herkenbaar. Het voelde heel compleet en ben blij dat ik het heb gedaan. Iedere avond zit ik nu heerlijk met mijn kristal op de bank.' Groetjes, M.

Bel voor een afspraak T: +31 (0) 597 541 539, of mail E: info@elohim-centre.org
Lees hier meer over afstemmen en programmeren


examenvrees.jpgExamens, studie, vergadering, druk op het werk?

Rookkwarts is de ultieme edelsteen die je hoofd helder houdt, gejaagdheid stopt, faalangst oplost en je focus scherp!

Bestel rookkwarts hier
AANBIEDING: Alle rookkwarts edelstenen 15% korting

 

 

Citrien geeft je zelfvertrouwen terug, stopt zenuwachtigheid en examenvrees en helpt je bij een nieuw begin of scheiding.

Bestel hier Citrien en lees meer
AANBIEDING: Alle citrien edelstenen 15% korting


Creëer een fantastische sfeer op je terras of balkon: genieten en ontspanningWaterwezen.jpg

Door prachtige fossielen of waterwezens kristallen te plaatsen creëer je een veld van natuurlijke energie waardoor ontspanning, genieten en aanwezig zijn, een vanzelfsprekendheid worden. Heerlijk voor jou en je medemensen! Bijzondere, zeldzame en unieke exemplaren van miljoenen jaren geleden!

Bekijk het assortiment fossielen en waterwezens
AANBIEDING: 20% korting op alle fossielen en waterwezens

 


Facebook-logo.pngKen je onze kristalpagina op Facebook?

Hier plaatsen we interessante informatie over kristallen en edelstenen en mooie ervaringen van klanten. Ook krijg je tips en leuke wetenswaardigheden. Daarnaast hebben we speciale Facebook aanbiedingen waarbij we een bijzonder kristal in de spotlight zetten.

Bekijk hier Elohim kristallen op Facebook

 


Daadkracht en dynamisch leiderschap vanuit het hart - ChristussteenRobijn in matrix.jpg

Deze bollen zijn zelfzaam en niet meer aan te komen. We hebben er slechts 5.

Prachtige Elohim Robijn in matrix bollen verbinden je basis chakra met je hartchakra en Geest. Doordat de bollen bij het Elohim Centre volledig geopend en geactiveerd zijn werken ze heel krachtig en op vele bewustzijnslagen tegellijk. Ze helpen je opstaan in spiritueel leiderschap.

Bekijk de Robijn bollen hier
Aanbieding: Nu tijdelijk met 15% korting

 


Nieuwe prachtige Aliën schedels in het assortiment!
Ruim 1,5 kilo met groot Meester Bewustzijn - Ontdek je kosmisch zelf

Aliën schedel sodaliet.jpgAardbeikwarts alien schedel.jpg

 

Aanbieding: Nu tijdelijk 15% korting
Bekijk ze hier

 


15% Korting op Magische Merlin - Merlina producten

amethistcluster merlin.jpg

Tot en met 15 april hebben de Merlin - Merlina producten 15% korting op de webshop in verband met de Magic Merlin Healer Class op 16 en 17 april:

Deze producten zorgen ervoor dat je het Merlin bewustzijn in jezelf gaat oproepen en activeren, je magisch manfisterend kind en de scheppende meester in jou worden wakker.

Door de volgende kortingscode te gebruiken ontvang je de 15% korting op bovengenoemde producten:

De kortingscode is: magicmerlin
Vul je code in op www.elohim-edelstenen.nl bij het online winkelwagentje als je gaat afrekenen om gebruik te maken van de korting.

 


Diversen


Magische Merlijn workshop belooft mooi te worden, laatste kans om je in te schrijven

merlijn 7.jpgDeze week is de laatste kans om je in te schrijven voor de Merlin workshop van 16+17 april. Er doen al meer dan 20 mensen mee en wij hebben er enorme zin in. Merlijn staat te popelen om de nieuwe tools en krachten te installeren bij de deelnemers waarmee met gemak grote healingen verricht kunnen worden! Zoiets mag je eigenlijk niet missen...

Klik hier om je in te schrijven voor de Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

 


 

14/4 (Live of) Online groepshealing 10D Vuurkracht + Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!

Do-avond 14 april van 19.30 - 20.30 uur.

godrealisatie.jpg

Onvoorwaardelijke Liefde baant zich een weg naar je basischakra. Je wordt wie je bent in je Goddelijke autonomie, autoriteit en elke belangeloze stap die je zet. Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren. Je hebt, door de channeling & healing minder steun, aandacht, seks of bevestiging meer nodig van anderen, al mag het er wel zijn.

Geef je nu alvast op en je ontvangt €6 vroegboekkorting!


Leven in een community voor de nieuwe tijd? 

Klaar voor een volgende stap in je leven? Kies voor je ziel en kom werken als vrijwilliger op het Elohim Centre. De krachtplaats en het nieuwetijds team versterken je ontwikkeling en blijheid enorm! Door samen met liefde en aandacht ons werk te doen, groeien we als team. Help jij ons hierbij?

Lees hier meer over vrijwilligerswerk

Oproep: Facebook kristalpagina beheren, kristalkennis, webshop-, winkel- en terrashulp

Hannah 1.jpg

Nadat je eerst een week hebt geproefd aan het algemeen vrijwilligerswerk, kun je samen met het winkelteam de kristalverkoop via Facebook verder gaan uitbouwen. Daarnaast voorzie je de zomergasten van koffie, kruidenthee en gebak en help je mee in de kristalwinkel.

Klik hier en ontdek meer

 


In de meivakantie zijn we geopend en met hemelvaart dicht

Je kunt de kristalwinkel, helende tuinen en krachtplaats ook tijdens de meivakantie bezoeken. Ook kun je een persoonlijke sessie of arrangement boeken, en verblijven in onze huurchalets, B&B/hostellerie of op de camping.

Met hemelvaart zijn we gesloten
(je kunt wel verblijven op de krachtplaats mits vooraf geregeld)

De kristalwinkel en helende tuinen zijn niet open voor dagbezoek tijdens hemelvaart. Wel kun je verblijven op de krachtplaats, mits je vooraf geboekt hebt. De B&B is gesloten met hemelvaart.

 


23+24/4 Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

oranje draaak.jpgHet belooft een geweldige samenkomst te worden! We activeren elektriserende Beltane Vuurkrachten. ze brengen passie, seksuele vreugde en vurige, geheelde interne of externe relaties. Je scheppingsvuur, seksuele  en geestelijk Vuur ontwaken. Een workshop met Joke ElZiam Nootebos, Merlin, vele natuurdeva's, en grote elementale Beïngs. De helende Krachten zullen kolossaal zijn! Ben jij er ook bij?

Geef je hier op

Heb je al opgegeven voor de gigantische healingsdag op 21 mei?

Op deze grote healingsdag gaan we onze onzekerheid, tekort-denken en familiepatronen transformeren, voor onszelf en the New Diamond Earth. Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur staan klaar voor deze dag. Het wordt een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Geef je hier op en sluit je aan bij de rest vele lichtwerkers die al komen!

 


Het is een heerlijke tijd om jezelf nu een natuur stilte retreat te gunnen!

Stil worden in je hoofd, genieten van de natuur, de verbinding met de natuurwezens, de elfen en andere dimensies. Laat je optillen en helemaal openen door de energie van de krachtplaats en ontmoet je ware Zelf.

kleine roze bloem.jpgIn het voorjaar ontwaakt alles om je heen. De warmte van de zonnestralen op je huid. Elk bloemetje krijgt weer kleur, takjes die groeien, blaadjes aan bomen en struiken ontpoppen zich tot nieuw leven en alle kleuren van de regenboog worden weer zichtbaar in het landschap.
Ervaar de eenheid met deze prachtige geschenken van moeder natuur! Laat je meenemen in de energie zodat ook jij kunt ontwaken in de nieuwe Jij!

Lees hier meer over de retreat


Ervaring van iemand die een retreat deed:

Tijdens de 8 dagen zakte ik bijna onmerkbaar steeds dieper in de stilte en de subtiele afstemming van de natuur van het Elohim centre. Mijn cellen gingen zich meer en meer ontspannen vanuit een weten dat het hier volledig veilig is om vanuit eenheid en mijn ware zelf te zijn.
De natuur en de tuinen ontroerde me dieper en dieper. Ik mocht veel loslaten op persoonlijk niveau, vanuit mijn innerlijk kind en op ziele niveau. Mijn DNA liet zich zuiveren door de natuur, de tuinen, moeder aarde en alles wat leeft, met ondersteuning van de inzichten die ik mocht ontvangen. Van hieruit heb ik “diepte” punten mogen ervaren, die het mogelijk maakte om ook “hoogte” punten te ervaren. Zoals een moment van totale eenheid met de tuinen, bomen en planten. Alles viel weg en alles was een. Dit heeft me ontzettend diep geraakt en een onuitwisbare anker aangebracht in mijn gehele systeem. Ik ben diep dankbaar voor deze ervaring.

Op de 8ste dag realiseerde ik me ineens hoe anders de energie op het Elohim terrein is ten opzichte van de “buitenwereld”. Dit raakte me onverwacht en diep. Hoe mijn geopende lichamen op een veilige manier mee te nemen? In het afrondende gesprek kwam hier een geruststellend antwoord op ;)

In liefde en vanuit dankbaarheid, Bas

Klik hier voor meer informatie over een retreat

 


Lente en zomerverblijven op de Krachtplaats raken aardig vol, wees er snel bij..

Op het moment van schrijven is nog vrij in de maanden april & mei:
Vakantiehuis Pegasus, 4 pers: 10 april tot 26 april, 27 tot 28 april, 7 tot 19 mei, 22 tot 31 mei. De rest zit vol.
Chalet 17 met serre, 2-3 pers: 13 tot 15 april, 19 april tot 12 mei, 22 tot 31 mei. De overige dagen zijn vol.
Chalet 15, 4-6 pers: 29 april tot 5 mei, 7 tot 17 mei, 24 tot 31 meihoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpg
Chalet 13 2 pers: 29 april tot 13 mei, 22 tot 31 mei
Caravan 11, 1-2 pers: 29 april tot 19 mei, 24 tot 31 mei
Carvan 9, 1-2 pers: 29 april tot 10 mei, 22 tot 24 mei, 27 tot 31 mei

Bel of mail ons als je wilt reserveren:
T: +31 (0)597 541 539 / E: info@elohim-centre.org

Bekijk hier onze accommodatie mogelijkheden

 


Agenda

Za+zo
9+10 april
10:00-16:00

Kosmische kijk op psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en (hoog)gevoelige mensen. Joke vertelt hierover op geïnspireerde wijze en deelt hogere inzichten.

Za 9 april
14:00-15:00

Channeling, healing in de Voorhoofd chakra tuin v.d. Elohim Krachtplaats
Planetaire en persoonlijke wensen waar maken.Onvoorwaardelijke Liefde belichamen. Verbinding galacy en sterrenvolkeren. Helderzien, 3de oog. Holy Spirit. Contact en hulp bovenwereld. Voor meer info en andere tuin-channelings, zie de agenda.

 Do
14 april
19:30-20:30

(Live of) Online groepshealing 10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!
Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren. Je hoofd wordt stiller en onvoorwaardelijke Liefde komt in je basischakra.

Za+zo
16+17 april
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie. Universele Elohim en Druïdische Krachten!

Za+zo
23+24 april
10:00-16:00
Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane
Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zitten nog verstopt waardoor we open en dichtgaan, in herhalingslussen belanden en geen verlichte relatie aantrekken. Tijdens de workshop worden elektriserende Beltane Vuurkrachten geactiveerd die passie, seksuele vreugde en vurige, geheelde interne of externe relaties brengen.
Do 28 april
19:30-20:30
(Live of) online channeling en healing 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingstraal en zwarte Draak
De activatie van ons 14 dimensionale Lichtlichaam lost onze karmische relatie-informatie en banden op, zodat we geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid kunnen bereiken.
30 april
t/m 8 mei
Tijdens de Meivakantie zijn wij geopend

Do 5 mei Tijdens Hemelvaartsdag zijn de Kristalwinkel + de bezoekerstuinen gesloten
De camping, verhuurchalets en het vakantiehuis zijn wel beschikbaar als je vooraf boekt.

 

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png