Elohim nieuwsbrief 153: Collectieve verandering van mannen en vrouwen

Collectieve verandering van mannen en vrouwen op enkele wereldbrandpunten

Op de pioniersplekken op Aarde, zoals de Elohim Krachtplaats, begint zich voorzichtig een verandering af te tekenen in het collectief bewustzijn van man-vrouw-patronen. De volgende fase kondigt zich aan.
Lijntekening handen op mond in twee vraagtekens.jpgVrouwen (of het vrouwelijke in mannen)  reiken vooral uit naar hun omgeving of "snappen" te veel hoe het voor de ander is. Zij raken vaak hun eigen kern en autoriteit kwijt en geven hun macht/kracht/gezag of hart soms weg. Het bewustzijn over wat men zelf op dat moment wil of nodig heeft blijkt niet meer in balans met het uitreiken naar of vragen om aandacht, van de omgeving. Met als gevolg vermoeidheid, innerlijk verzet en verminderd geluksgevoel.

Al langere tijd echter zijn vrouwen aan het leren grenzen of duidelijkheid aan te geven waarbij (en dat is ook nieuw) haar hart, wij-gevoel en kwetsbaarheid open blijven, haar emoties kalm en haar mind oordeelloos.

Dit zijn de vrouwen die het innerlijke jongetje in de man aan hemzelf overlaten, die niet afhankelijk worden van zijn hulpvaardigheden, geld, ideeën, zakelijkheid of autoriteit. Deze vrouwen houden er niet van als anderen onbewuste patronen hebben zoals "ik doe dit voor jou en als ruil moet jij mij respecteren, verzorgen, aandacht of liefde geven". Ze kunnen eenvoudig geen leider of man meer volgen die zijn eigen gevoelens, kwetsbaarheid en innerlijke vrouw, niet zelf kent, leeft en steunt. Wijze vrouwen kiezen niet voor de ongelijkwaardigheid die hierdoor binnensluipt in relaties, zelfs niet in de intense tweelingvlam relaties. Ze verslaan hun eigen draak van uitreiken en wegduwen omdat ze zich bewust zijn van een diepere goddelijke Waarheid in zichzelf.

Klik hier om verder te lezen

 


Wil je ook je ego-draak verslaan als man of vrouw?
Wil je verdiepen naar geheelde relaties en het innerlijk Heilig Huwelijk?

Doe dan net als zovele anderen, mee aan onderstaande verdiepende, blije workshops!

23+24/4 Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

5/6: 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat in buikchakra

 


Ontvang inzicht en Divine healing van Joke op je relatie m.b.v. audio opnames voor thuis:Bestel hier het relatie, tweelingstraal boekje van Joke op bol.com:
"Goddelijke intimiteit en seksualiteit; tweelingstraal relaties"

 


Van ziel naar Godrealisatie:
Nieuwe Lemurische Gaia-Christ© tinctuur helpt om je nieuwe leven te realiseren

AL Moeder, Gaia Christ tinctuur.jpg

 • Wil je afstand en twijfel doorbreken tussen je Goddelijkheid, ziel en persoonlijkheid?
 • Wil je je hoogste Taak en je Lichtwezen vanuit je lichaam kunnen voelen en belichamen voorbij de ik-illusie?
 • Wil je al je ego-ik identificaties stap voor stap, op vriendelijke wijze, onthechten?

 

De bio AL Moeder, Gaia-Christ© tinctuur helpt bij:

 • Angstloos, onafhankelijk, vrij, zorgzaam en sensitief te worden
 • Je leert de taal van licht, liefde, waarheid en (natuur)eenheid te spreken en er naar te handelen
 • Mannen en vrouwen kunnen d.m.v. de nieuwe Elohim tinctuur hun levensmissie activeren
 • De helende energie helpt je om vanuit een geest van eenheidsliefde, met respect, dankbaarheid, subtiliteit en lichtheid te zorgen voor het welzijn van al het geziene en ongeziene leven. Voor de schoonheid van materie en lichaam
 • Persoonlijke doelen en taken transformeren in je hoogste Taak
 • Je steunt, inspireert en wordt dienstbaar aan de groepsziel en vervolgens aan de wereldziel
 • Activeert je kundalinikanaal en basischakra met de witte Christ-Vlam of witte draak, vanuit de aarde. Daarmee kan je Al-Moeder Hart alles verlichten of je nu man of vrouw bent
 • Oneindige Liefde wordt wie je bént, en niet wat je doet!

Bekijk de tinctuur hier

 


Diepte healing op de geslachtsorganen, seksuele pijn en frustratie

De laatste tijd vinden er tijdens de healingsessies in de Elohim praktijk, enorme diepe healingen plaats in het bekkengebied en op de geslachtsorganen. Dit gebeurde al vaker, maar de laatste tijd signaleren de Master Healers zoveel diepgang bij de cliëten dat de healing door zielelevens heen tot aan de Oorsprong teruggaat! Oude frustratie, onmacht, overruling en misbruik worden getransformeerd, waardoor er ruimte komt voor nieuwe en vreugdevolle energie door de samenwerking van de Masterhealers bij een 2 of 3 daags doorbraakarrangement en door de samenwerking met de cliënt die meer open is dan ooit tevoren!

We mogen onze eigen interne en/of externe geheelde seksualiteit weer voelen en leven
Alles wat onderdrukt is geweest maakt plaats voor een blije stroom van levensenergie. Innerlijk en op de geslachtsorganen zelf! Dit geeft zoveel hernieuwde levensvreugde volgens alle mooie reacties die we horen!

Mannen
Bij mannen is er vaak sprake van een ingehoudenheid, een teruggetrokkenheid, een niet volledig kunnen uitdragen van hun volledig potentieel en seksuele kracht. Zij hebben zoveel te geven maar worden daar niet in gezien, zijn daartoe niet uitgenodigd, en in erkend. Dat geeft frustratie, boosheid, verdriet, onmacht en afgescheidenheid. Het hart van de man gaat dicht. 

Tijdens de Elohim healing en reading ontstaat vaak eindelijk erkenning
In een aantal sessies kan een geweldige doorbraak ontstaan. De man opent zich geheel voor zichzelf en daardoor voor de omgeving!  Zijn geslachtsorganen gaan weer stromen en stralen. Net als het ware wezen, de puurheid van de man. Voor de Elohim healers is het ook heel dankbaar om dit te mogen ervaren, deelgenoot te mogen zijn van de grote omkering! Tijdens de verblijfsdagen, is er dan ook een intens en warm meeleven!

heilige seksualiteit.jpgVrouwen zitten vast en zijn energetisch vaak dicht in het bekkengebied
Bij vrouwen is er vaak zoveel pijn op het niet mogen leven en vrijgeven van hun sensualiteit en seksualiteit in de pure vorm. Hun openheid en lichaam is vaak zo overruled en misbruikt geweest. Er is nog zoveel pijn en het zit letterlijk vast en dicht in het bekken! Door dit te erkennen en door de Master healing kan het vrijkomen en voelt de vrouw een diepere ankering en gevuldheid in het bekkengebied. Vaak zie ik (Willeke) dat het bekkengebied echt ruimer wordt en soms het bekken ook weer in de goede stand wordt gezet. Warmte en zonnigheid komen terug. Zo prachtig om te ervaren! Heupen komen weer los en de bewegingen worden steeds soepeler. Maar ook de seksuele stroom in het lichaam komt op gang. Een gevuldheid van binnenuit, of je het nu wel of niet deelt met een partner. Er is gewoon seksuele energie. De vrouw voelt zich sexy en sensueel. Dansen en genieten van het leven kan weer, als je voor de healing gaat!

Wil jij ook meer vrije stroom in je seksualiteit en levensenergie ervaren? 
Voel je dat je vastzit, het niet stroomt? Boek dan een (een serie) sessie(s) of doorbraak arrangement bij mij of één van de Elohim healers.

Willeke Jansen

Contact en boeken kan via:
T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor meer informatie over een persoonlijk consult

 


2-3 daags doorbraakarrangement met verblijf op de Krachtplaats


Niet alleen geestelijk meesterschap maar ook zelfrealisatie in gedrag en materie

Het E.C. is dé plek op aarde waar je je hoogste Licht en grootste potentieel niet alleen geestelijk, maar juist midden in het dagelijks werkzame en relationele leven, in je onderste chakra's, kunt activeren, doorleven en worden.

Naast de zelfrealisatie van mind en hart werkt het Elohim Centre met nieuwe tijds-bedrijfsvoering. Ook brengt ze eenheid, openheid en verlichting dieper in materie: in omgang, buikgevoel, gezondheid, vitaliteit, geld, zorgzaamheid, de wijze van werken, integriteit en wij-verbondenheid. Elohim teamleden en vrijwilligers helpen elkaar en de cliënten bewustzijn, openheid en verlichting te brengen in deze thema's. Thema's die ook in de wereldziel vaak nog op ego en afgescheidenheid trillen. Een interne maar ook externe grote groepsziel, raakbaarheid en Christuskracht ontstaat door dit bijzondere gezamenlijke lichtwerk! Dit is ook de ChristusKracht die het individu zowel als de samenleving zal verlichten en naar Godrealisatie en uiteindelijke naar wereldvrede, zal voeren! We zijn blij dat je mee-resoneert, mee-ontwikkelt en de nieuwsbrieven leest!

 


Al heel wat mensen komen naar de inspirerende Elohim Zomerweek in augustus!

mensheid - verbonden - samen.jpg [2]Dompel je onder in de helende energieën en inspirerende bijeenkomsten. Al heel wat mensen komen! Kom je ook genieten van het samenzijn met gelijkgestemden en de groene Elohim Krachtplaats? Kom je genieten van het verdiepen van je Zielenpad, blijheid en wijsheid?

De inspirerende Elohim zomerweek is van 23 tot 28 augustus.
Je kunt ook eerder komen, voor meer informatie klik hieronder.

Klik hier om je op te geven

 


9+10/4 Kosmische kijk op psychose, beïnvloeding, verslaving, angst, depressie en sterven

 


Innerlijke saboteurs, mindshift en verlichtingsverschijnselen

Ieder heeft patronen, innerlijke saboteurs die gericht zijn tegen je ware zelf, die je verhinderen je prachtige lichtengel te worden. Je innerlijke saboteur wil onbewust je verandering uitstellen. Als je iets graag wilt dan kan hij b.v. hoofdpijn, ja-maar denken, onverschillig, angstig of onzeker worden of uitstelgedrag veroorzaken. Je innerlijke saboteurs houden zich altijd schuil achter je karakter en denken op jou te moeten passen. Oordeel je saboteurs niet, maar volg ze ook niet!

Het is nu of nooit
innerlijke saboteur.jpg De Oorspronkelijke Gaia archieven en het Master Plan van de Bron
Ze gaan open om jou en de aarde te verlichten en uit de verdichting te halen. Voorbij je onbewuste saboteurs vind je je Oorspronkelijk Licht. Levend vanuit je multidimensionale verlichte staat en je kristallijnen zelf, voel je jezelf als de stralende engel die zonder identificatie het ikje of de saboteur waarneemt. Tijdens de begeleiding van studenten en healingscliënten zien we dat de engel in de mens steds meer wordt vastgehouden en de kern blijft waarvanuit wordt geleefd. Het ego-ik wordt steeds transparanter wordt. Het brengt zo'n blije, lichte energie! Het kristallijnen zelf ontbloot! Iets wat we als team ook zelf meemaken onder invloed van Joke en het Lemurisch bos. Het is prachtig om zovele medewerkers, vrijwilligers en cliënten nu te zien Ontwaken uit de ik-illusie!

Tijdens het Ontwaken uit de ik-illusie zien we dat studenten/cliënten het volgende kunnen ervaren:

 1. Subtiel verdriet of angst voelen zonder te weten waarvan dat is (oude pijnen laten los uit cellen)
 2. Af en toe hartkloppingen of druk op de borst (Omdat het hart voorbij de angst wil openen)
 3. Een gevoel van ik ben wel en niet aanwezig (Mindshift van denken naar voelen)
 4. Druk op de ogen en oren of een pieptoon (Hoger Licht wil voorbij het denken gaan en de oude overtuigingen waar we naar luisteren en hoe we de omgeving zien)
 5. Huidklachten of gewrichtspijnen (t.o. omgeving zelfbescherming, ik-oppasser, onveiligheid, niet uiten van boosheid).
 6. Gevoeligere zintuigen (openheid en aanraakbaarheid nemen toe, meer aarding in het lichaam is nodig).

Heb je ook dergelijke symptomen en hulpvragen daarover dan kun je ons bellen of mailen!
Joke en de Masterhealers kunnen je daar prima doorheen helpen en je verlichtingsproces vergemakkelijken. Ze kennen de stappen en moeilijkheden en hebben het zelf doorleefd.
(Wil niet alles zelf doen want vaak is ook dat gebaseerd op afgescheidenheid en niet kunnen ontvangen!)


T:
+31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org


Wat je kan helpen bij je verlichtingsproces:


Leer readen en lichthealing geven

stralend.jpgPrachtige readingsinformatie leer je ontvangen en te vertalen naar het praktische leven van jezelf en de ander tijdens deze readingsopleiding. Je haalt verdieping op voor je eigen Zelfrealisatie pad en voor je eventuele praktijk. Een korte, waardevolle opleiding die je met veel plezier, diepgang en voldoening lichtwerk laat doen!

Lees meer over deze korte readingsopleiding

 


Het is nu een heerlijke tijd om jezelf een retreat te gunnen
Dichtbij het Lemurisch Bos, temidden van de vele vogels en lentegroei!

Klik hier om meer te lezen over de retreat


"Ik heb de retraite als "Wonderbaarlijk-magistraal" ervaren. De Helende Tuinen doen wat ze beloven. Helen! En je optillen." Daphne

 


De wijsheid van de Eenhoorn

Sinds de val van Atlantis, zo'n 13.000 jaar geleden, zijn we gescheiden geraakt van de ongeziene werelden. We zijn het contact met de Bron, onze sterrenafkomst, waar we geleefd hebben en van waaruit we gevoed werden en worden, en het contact met engelen, gidsen en natuurspirits, kwijtgeraakt.

We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Kobolden en kabouters, feeën en elfen werden naar de sprookjeswereld verbannen en eenhoorns en draken werden fabeldieren. Maar nu onze subtiel voelende ziel zich weer opent worden we weer uitgenodigd met hen samen te komen om de ontwikkeling naar meer eenheid, harmonie en vreugde, de ontwikkeling van de  nieuwe Mens en Aarde, mogelijk te maken. We hebben een gezamenlijke Oorsprong en evolutieplan met de natuur!

Lees hier verder

 


 


Merlin - Gaia - Christ© healing brengt verlichting in je buik + basischakra en de nieuwe Aarde; Op de Krachtplaats zijn al honderden engelen aanwezig

en al meer dan 30 menselijke engelen doen al mee aan de grote healingsbijeenkomst op 21 mei. Samen met de nieuwetijds Licht portals van het Lemurish Bos, bouwen de deelnemers samen met het aardse en bovenwereldteam reedsa enige tijd enorme Divine lichtkrachten op. We zijn over de hoeveelheid Lichtopbouw laaiend enthousiast! Bijna dagelijks komen er nieuwe mensen bij. Dit kun je ook niet overslaan! Kom je ook?

Lees meer bij de 21 mei bijeenkomst en schrijf je in!

Eenheid kan niet bestaan zonder eenheid met onze mensen, werk, de Bovenwereld, onze zielengroepen, de sterrenvolkeren en natuurspirits!
We ontvangen tijdens deze bijeenkomst een enorme Eenheids-Inwijding met al onze broeders- en zusters, met alle natuurwezens, Gaia, Merlin en de sterrenvolkeren waardoor we als één organisme, bewust of onbewust, elkaar zullen steunen en met elkaar en de aarde zullen samenwerken.

 


Aura- & huisspray: 13D Paradijselijke nieuwe Aarde, Eenhoorn

a 13 D paradijselijke nieuwe aarde, eenhoorn.JPGDeze heerlijke aura- en huiszuiveringsspray activeert je 12 strengig DNA. OOk word je verbonden met de krachtige energie van Moeder Aarde, waardoor je als vanzelf in je buikgevoel zakt, en het rustig wordt in je hoofd.

Deze week is de spray geen €18,00 maar €14,50.

Klik hier om te bestellen

Dit mag je niet missen, zovelen kochten er al een:
de Gaia-Christ© Zonnesteen bol welke de eenheid met de natuur, nieuwe Aarde en eenhoorn in zich draagt.

 


Live afstudeersessie, verwijdert energierovers uit je huis!
Met 50% korting op dinsdag 24 mei om 14.15 uur

vermoeidheid 4.jpgHallo, ik ben Loretta en werk als bio-geo-energy coach voor het welzijn van je woning en leefomgeving. Momenteel rond ik de Elohim beroeps opleiding Aardehealer Natuur coach af waarvoor ik een afstudeersessie geef. Tijdens dit consult analyseer, verlicht en breng ik oplossingen t.b.v. de ziekmakers en energierovers in je werk of woonplek (en in jezelf uiteraard). Storende en energetische invloeden kan ik voor je vaststellen en oplossen, zodat er opnieuw een mooie flow in je(zelf) en leefomgeving ontstaat.
Wil jij graag weten wat er in jouw woning of werkplek speelt?
Ben je toe aan een verandering en het inzicht wat je eraan kunt doen? Dan ontmoet ik je graag tijdens deze sessie. Voor de sessie graag een plattegrond van de woning of terrein meebrengen.

Boek je sessie tijdig er is maar 1 plek voor deze live sessie met studentenkorting!
De sessie is op dinsdag 24 mei om 14.15 uur en bedraagt € 50,-

Voor het boeken van de sessie kun je contact opnemen via email of telefonisch:
T: +31 (0) 597 54 1539
T: +31 (0) 597 52 2308
E: info@elohim-centre.org

 


Bijzondere ervaring van een deelneemster aan de afgelopen online groepshealing

Joke, bedankt voor de prachtige online transmissie afgelopen donderdag! Ik voelde me meteen zo verbonden met de goddelijke eenheid.

Een zo vertrouwd gevoel van verbondenheid met de oorsprong, vreugde, pure liefde…het ontroert me nu nog. Een herkenning tot diep in mijn cellen, prachtige kleuren en vormen, niet van hier en nu. Zelfs de dag erna nog via mijn derde oog, al die kleuren. Die ik eigenlijk niet kan benoemen, ik voelde buiten ook een herkenning vanuit de aarde, de planten en de bomen, die daar op reageerden. Voor het eerst voelde ik die verbinding vanuit het hele universum tot diep in de aarde.

Zo mooi, als ik de woorden schrijf tril ik tot in mijn tenen. Een diep besef…het is oké om hier te zijn, alles is hier….niet meer zoeken. Ontroerend maar zo blij als een kind tot diep in mijn aarding.

Bij het stukje van het mannelijk en vrouwelijk kwam veel verdriet vrij vanuit het vrouwelijk om gezien te worden door het mannelijk.
Pijn van verlatenheid werd uit mijn benen geschud, hierbij werd er ook veel duidelijk wat mijn angsten mij laten zien. Voel me nu steviger staan, rechter op, meer rust en blijheid.

Brigitte uit Merselo

De volgende online transmissie is op do-avond 14 april a.s.:

14/4 (Live of) Online groepshealing 10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!

engelen vleugels.jpg

Klik hier om je op te geven

Kortingsmogelijkheden: Geef je op vóór maandag 11 april en je ontvangt €6,- vroegboekkorting. Maak je gebruik van een kortingspakket ontvang je 5 transmissies voor de prijs van 4.

 


youtube-logo.jpgGratis filmpje: Breng je mannelijk en vrouwelijkheid in balans

Joke vertelt over mannelijkheid en vrouwelijkheid in jezelf en hoe je dit in balans kunt brengen.

Klik hier om te bekijken

 


Audio lezing voor thuis door Joke ElZiam Nootebos
“Verlicht je relatie en seksualiteit; los angst, schaamte en geremdheid op”

Transformeer op eenvoudige wijze je seksuele blokkades, een beschadigd zelfbeeld en beperkende overtuigingen naar zelfliefde en genieten!

Klik hier om te bestellen

 


Soms blijkt iemand met psychose in een hogere dimensie of in verlichting te zijn


Het openen in hogere dimensies, in de staat van verlichting of de donkere astrale werelden zonder voldoende in de aarding van de aardse realiteit te kunnen blijven is vaak heel angstig. Een kosmische kijk op de andere realiteiten en werelden kan, naast healing en reading door een master healer die hiermee vertrouwd is, dan zeer ondersteunend werken. Ook kan de aura gescheurd zijn. Over de weg tot genezing zal Joke tijdens de workshop op 9+10/4, "Kosmische kijk op psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en sterven" hierover haar kennis, ervaring en inzichten delen.

 


Een geweldige blije magische energie is zich hier al aan het opbouwen

Reeds meer dan 18 deelnemers hebben zich al inschreven en dat zal nog flink toenemen. Het veld staat er nu al en het is enorm! Het geeft veel vreugde, creatviteit en magie hier op het centrum maar ook heeft het reeds zijn werking thuis bij de deelnemers. Naast de heerlijke energie brengt het bij sommige teamleden en deelnemers ook keel, borst en huid uitwerking omhoog. Merlin, zijn Bovenwereldvrienden en de God Pan zijn al druk bezig! Het gaat dan ook een spetterende workshop worden op 16+17/4.

16+17/4 Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie. Universele Elohim, Merlin en Druïdische Krachten kun je na afloop zelf uit je lichaam en handen channelen! Opgeven kan hier.

  


Agenda

Za+zo
2+3 april
10:00-17:00
Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut
Ontvang jarenlange praktijk kennis over edelstenen op fysiek en spiritueel gebied. Leer naast veel nieuwe soorten edelstenen, ook (not done) combinaties, werking van de vormen en edelsteen versterkers kennen.
Zo
3 april
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de zonnevlechttuin
Krachtige transmissie voor nieuwste energie voor zonnevlecht en het indalen van ons hoogste licht in ons gedrag, denken, handelen en zijns-staat. Lichtmeesters en engelen in persoonlijkheid openen. Voor meer info en andere tuin-channelings, zie de agenda.
Za+zo
9+10 april
10:00-16:00

Kosmische kijk op psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en (hoog)gevoelige mensen. Joke vertelt hierover op geïnspireerde wijze en deelt hogere inzichten.

 Do
14 april
19:30-20:30

(Live of) Online groepshealing 10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!
Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren. Je hoofd wordt stiller en onvoorwaardelijke Liefde komt in je basischakra.

Za+zo
16+17 april
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie. Universele Elohim en Druïdische Krachten!

Za+zo
23+24 april
10:00-16:00
Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane
Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zitten nog verstopt waardoor we open en dichtgaan, in herhalingslussen belanden en geen verlichte relatie aantrekken. Tijdens de workshop worden elektriserende Beltane Vuurkrachten geactiveerd die passie, seksuele vreugde en vurige, geheelde interne of externe relaties brengen.
Do 28 april
19:30-20:30
(Live of) online channeling en healing 14D, Heilig Huwelijk, Tweelingstraal en zwarte Draak
De activatie van ons 14 dimensionale Lichtlichaam lost onze karmische relatie-informatie en banden op, zodat we geheelde innige liefdesbanden, seksualiteit en mannelijke vrouwelijke eenheid kunnen bereiken.
Za+zo
30 april +
1 mei
10:00-17:00
Verbind je met Moeder Aarde, ontmoet jeZelf en de ander
Wil je ervaren hoe het is om dieper aangeraakt te worden door de ander, al het leven en Moeder Aarde? Wil je je subtiel invoelend en aanvoelend vermogen verder ontwikkelen en tot je kracht maken? Dan is deze workshop geschikt voor jou.

 

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png