Elohim kristallen nieuwsbrief 85

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

vrijdag 25 maart t/m donderdag 7 april

 


Kristallen en bio tincturen


AL Moeder Gaia Christ© tinctuur van het Lemurisch Bos nu verkrijgbaar!!!AL Moeder, Gaia Christ tinctuur.jpg

Joke heeft de helende energie van de AL Moeder Gaia-Christ© inwijdingsplek in het Lemurisch Bos, mogen channelen in een tinctuur en daarmee is de nieuwste Inwijdignsenergie en Godrealisatie, beschikbaar gekomen voor ieder van ons!

Het is geweldig om deze diepe liefdevolle Moeder Aarde energie te ervaren en te mogen integreren in ons wezen. Vele bezoekers van het centrum hebben reeds diegpaande spontane healingen uit het bos ontvangen en hebben het grote liefdesveld ervaren. Het bos trekt steeds meer mensen aan!

De Al-Moeder - Gaia Christ © Inwijdingplek en tinctuur
Het Lemurisch bos met de voelbaar aanwezige Lemurische engelen en de Gaia-Christ©energie, is geankerd op deze nieuwe bio tinctuur. Deze enorme energie werkt als 1000 healers met een enorme Liefde die uit de aarde in je cellen komt, en er voor zorgt dat je veilig genoeg wordt om uit de ik-illusie te stappen. Het bos en oermoeder Aarde wijden (d.m.v. de tinctuur) je in zodat de angst van je kristallijnen innerlijk kind en je subtiel (kwetsbaar) buikgevoel, zich als laatste ook kan overgeven aan de Genade van je verlichte staat! Aan Liefde. Aan Liefde die niet doet maar die je Bent. Als god-mens, als engelen-mens die het mannelijke en vrouwelijke, het hogere en aardse, in zich verenigen zal, leg je na de Gaia-Christ© inwijdingen en healingen die door inname van de druppeltjes zullen ontstaan, de teugels van je leven in handen van de Goddelijke Leiding. Je hele buik, basis en hart worden daarmee voorgoed laag voor laaag, gevuld. Je staat straks als een Huis van God in het hier en nu met een diepgaande zekerheid over wie je BENT.

De tijd is voor velen gekomen om deze nieuwe stap te zetten op hun Inwijdingsweg.
Het blijven hangen in alleen het aardemens zonder de God-mens, kan niet meer. Vandaar ook de vele nieuwe bezoekers naar de Elohim Krachtplaats. Deze tinctuur helpt je daarbij. Ervaar en integreer de krachtige AL moeder Gaia-Christ energie. Versmelt je goddelijkheid met je ziel en persoonlijkheid.

Lees hier meer en bestel de Elohim bio tinctuur
Kom je ook het Lemurisch bos bezoeken waar deze helende energie geankerd is?

 


Verrassend filmpje van Willeke over het Nieuwe Aarde Wesak kristal

dhet Wesak kristal brengt de Boeddha-natuur en verlichting in je huis en organisatie en legt een eenheids-netwerk over de aarde.

Klik hier om het te bekijken!

 

 

 

 


lentekriebels.jpg

Wees klaar voor de aankomende periode van (innerlijke) groei, bloei en blijdschap

De natuur, moeder Aarde en de mens ontwaakt uit de winterslaap en maakt zich op voor een periode van krachtige energieën gericht op groei, bloei en blijdschap. Door kristallen en edelstenen in je huis en tuin te plaatsen en bij je te dragen bekrachtig je deze energieën. Hierdoor wordt overvloed en verdere spirituele groei mogelijk en creëer je een weldadige helende en vitale omgeving voor jezelf, de natuur en je omgeving. 

Aanbiedingen voor de lente:
Tuinedelsteen set (maak van je tuin een krachtplaats) - van € 103,00 nu voor € 85,00
Wesak, Diamanten Aarde netwerk kristal - van € 45,00 nu voor € 37,50

13D Paradijselijke nieuwe Aarde huis en aura spray - van € 18,00 nu voor € 14,50

 


Extra fijne energie in je tuin, verbind je met de Elohim krachtplaats

Elohim wildebloemen mix - prachtige wilde bloemen die een kristallijnen energie in je tuin ankeren.

Elohim bio meststof en bestrijdingsmiddel
-
voor weldadige groei en krachtig bescherming
Giet het nu bij je planten en over de grond. In de zomer gebruik je het bij schimmels en insekten. Alleen leverbaar in Veelerveen.


Elohim planten - verbinden je tuin met de Krachtplaats, alleen af te halen bij de winkel.

 


Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpgDe Gaia-Christ Zonnesteen bollen verspreiden zich razend snel over Nederland en België

Ongeloofelijk hoeveel mensen al zo'n schitterende bol hebben besteld en hoeveel licht dat al brengt voor de wereldziel! De geweldige liefdes energie van moeder Aarde, die de bol verspreidt, is voor velen duidelijk voelbaar en deze paradijselijke energie wil de bol graag delen met jou en je omgeving. Hij tilt je hele omgeving op!


Ook de huidige partij is al weer bijna op dus wees er snel bij!

Wil je een bol die precies bij jou past?
Bel ons en wij voelen voor je in welke bol bij jou en je omgeving hoort!
Hier vind je meer informatie over de prachtige bollen, bekijk ook het filmpje

 


Cadeaubonnen

Op zoek naar een origineel cadeau?

Geef een Elohim webshop cadeaubon.
De cadeaubonnen zijn te krijgen in de prijsklasse van € 15,00 tot en met € 50,00.

Gegarandeerd een succes!

Klik hier en bestel een cadeaubon

 


Wat staat jou in april te wachten? Trek een persoonlijke kaart voor deze maand

trekeenkaart.jpg

Door een kaart te trekken wordt je duidelijk welke thema's voor jou in de komende maand belangrijk zijn.

Is dit innerlijke groei? Of wordt het tijd praktische uitvoering te geven aan je goede ideeën en inspirerende gedachten?
Mag je meer liefde toestaan voor jezelf, of is het zaak de balans te vinden tussen je mannelijke en vrouwelijke, hogere en aardse kant?  

Trek hier een kaart

 


10% webshop-korting

Nadat je een bestelling hebt gedaan in de webshop krijg je per mail een kortingscode van 10% voor je volgende bestelling. Deze kun je voortaan binnen 5 weken gebruiken i.p.v. 3. Je hebt dus langer de tijd om te beslissen wat je nog meer wilt kopen!

Klik hier om naar de webshop te gaan

 


pyriet bol 75 DSC00195.JPGWil je meer zelfvertrouwen, daadkracht en positieve energie?

De Pyriet aard je zonnevlechtchakra. Je concentratie, geheugen, vitaliteit, stress bestendigheid, zonnigheid en focus worden  bekrachtigd. Je wordt zelfverzekerder, neemt meer initiatief en voelt je sterker. Je uit je gemakkelijker en kunt meer uit het leven halen!

Klik hier om meer te lezen over de bijzonder mooie Pyriet


AANBIEDING: Alle Pyriet edelstenen en kamerstukken 15% korting

 


Bevrijd jezelf van nare gedachten en negatieve beïnvloeding (20% korting!)Ravenschedel groep met jaspis DSC00223.JPG [1]

Ontvang je hoger inzicht en diepe wijsheid. Val niet in je kleine zelf terug als het moeilijk is. De ravenschedel houdt je lichtkracht vast en laat dichte, zware of duale energie uit je omgeving, niet kleven. Laat je ondersteunen door de juiste ravenschedel die voor jou bestemd is.

 

Bekijk alle Ravenschedels

AANBIEDING: Alle Elohim Ravenschedels nu 20% korting


 

Weet je dat je elke schedel of kristal persoonlijk op jouw ziel en essentie kunt laten aansluiten?
Dit gebeurt tijdens een 15 min. live/telefonisch consult en kost €33,- per kristal. Klik hier om meer te lezen.

 


Meer informatie over je edelsteen?
Of wil je weten welke edelsteen bij jouw groeivraag of fysieke klacht hoort?

Werking edelstenen

Soorten edelstenen

 


Diversen


2+3/4 Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut 

Groep kristallen 5.JPGNaast de 13 kosmische kristaldimensies wordt jarenlange praktijk kennis op fysiek, kosmisch en multidimensionaal edelsteengebied overgebracht en mag je gebruik maken van de grote kristalwinkel edelstenen. Behalve de spirituele kennis over edelstenen, leer je over nieuwe soorten edelstenen, over (not done) combinaties, vormenwerking (zoals ruw, glad, rond en vierkant) en versterkers. Je leert readen en adviseren op fysiek en geestelijk gebied van mens en dier, ook middels foto's. De edelsteen cursus kun je volgen vanuit eigen interesse of als aanvulling voor je therapeutische praktijk waardoor je meer cliënten aantrekt!

 


Wat leuk om alle enthousiaste reacties op de zomerweek te horen!

vreugde - genieten - tweede chakra - blij.jpgHet is fantastisch om alle leuke reacties en enthousiasme te lezen van de mensen die zich al hebben aangemeld voor de zomerweek of dit willen gaan doen. Het was al erg leuk om alles te bedenken en het programma in elkaar te zetten en als er dan ook zoveel positieve reacties zijn wordt het nog leuker!
Het duurt nog even maar voor ons voelt het al dichtbij. We zijn er volop mee bezig. Het belooft een bijzondere en prachtige week te gaan worden. Zorg dat je het niet mist en noteer het in je agenda! Tot dan!

Marlisa Hof

Klik hier om meer te lezen over de zomerweek (23-aug tot 28-aug)

 


Aardehealing 21/5, in enkele dagen zijn de aanmeldingen alweer verdriedubbeld!

Op de Krachtplaats is de energie zich nu al enorm aan het opbouwen, honderden engelen zijn al bezig. Nieuwetijds Licht portals worden voelbaar geopend. Als team zijn we razend enthousiast net als het groeiend aantal deelnemers dat zich al heeft ingeschreven. Sommigen mensen krijgen nu al healingen en merken er al van alles van. Wauw, ook vandaag alweer een flink wat nieuwe mensen erbij! Kom je ook?

Klik hier om je aan te melden

 


Ervaar de diepe rust van Zijn tijdens een individuele retreat op de Krachtplaats

Als alle sociale aanpassingen en de gewone gang van zaken wegvallen ontstaat Stilte

bospad.jpg

In die Stilte ontstaat ruimte om naar binnen te gaan en jeZelf te ontmoeten! Ongemerkt lost steeds meer van de denker in je op en word je meer je ware wezen, je essentie, i.p.v. je persoonlijkheid. In die ruimte hoor je alles scherper, zijn de kleuren en geuren intenser en beleef je de natuur en haar wezen diepgaand en meer als jeZelf.... Je binnenwereld met ik-gevoel lost op en wordt één met de buitenwereld.

Klik hier om meer te lezen over je retreat

 


Facebook

We zitten in een geweldige dynamische stroom met het team. Een stroom die ook op Facebook merkbaar is. Je vindt er geregeld info over de nieuwste audio-opnames, onze bijzondere nieuwetijdskristallen en inspiratie teksten over verlichting, moeder aarde en natuurwezens, je magisch kind en de Elohim krachtplaats.

Deel jouw ervaringen met ons aanbod of stel je vragen. Help mee het bewustzijn op aarde en de liefde voor de natuur te verspreiden. Jouw reageren vergroot de toestroom en Lichtkracht van de Elohim Krachtplaats die bedoeld is voor individuele en planetaire verlichting en wereldburgerschap. Creëer samen met ons de nieuwe samenleving! Bedankt!!

fb_icon_325x325.pngKlik hier voor onze FB paginas:

- Elohim Centre

- Elohim Kristallen

- Joke ElZiam Nootebos

 


Fantastische opkomst voor de Elohim workshops

blij en tevreden.pngEr deden weer meer dan 40 mensen mee tijdens de workshop van het afgelopen weekend! Het universum roept dan ook iedereen op die bedoeld is om de Nieuwe Aarde voor te leven. Steeds meer mensen voelen dat ze op de Elohim Krachtplaats moeten zijn om deze ontwikkeling verder in huis te halen. Juist doordat de energie er ook vanuit de basis komt valt de keuze op de Elohim Krachtplaats en haar healers. Velen kunnen geen andere weg meer bewandelen dan trouw te zijn aan het volledig, tot in de buik en basis, belichamen van hun ziel en Goddelijke Vonk. Sommigen kunnen niet meer blijven binnen een relatie, werkplek of groep van lichtvrienden, die niet meer aansluit bij wie ze aan het worden Zijn.

Ontroerend zijn dan ook de helende workshoptransmissies van Joke die zo diep aanraken in het hart, de ziel en essentie. Zoveel mensen die herkenning en healing vinden vanuit de diepste lagen van hun wezen. Verbazing over dat het zo licht en blij voelt, zelfs om door de "basis en buik" heen te gaan! We horen het steeds terug van iedereen en geneiten van dit steeds groter wordende veld van Vreugde, Liefde en Eenheid!


Bekijk de agenda en kijk welke workshop je 'roept'

Je kunt ook altijd bellen voor gratis (readings)advies.
T: +31 (0) 597 541 539.

Aankomende workshops:

Weet je al van de kortingsmogelijkheden bij meerdere workshops of een opleiding?
Dit kan oplopen tot wel 20% korting en gratis overnachtingen! Klik hier voor meer info.

 


Beluister ook de beste channelings en lezings uit de workshop voor thuisstudie

Klik hier om de audio opnames te bekijken

 


16+17/4 Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten

merlin 10.jpgMerlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie. Universele Elohim en Druïdische Krachten! Deze Magische healingstools kun je na afloop van dit weekend vanuit je eigen lichaam voortaan als Merlin healer channelen voor mens, dier, organisaties, vertrekken en aarde. Werken met Merlin-healing voelt geweldig maar ook vertrouwt tijdens deze sprankelende en betoverende weekend opleiding! Merlin-healing is meer dan 10x zo sterk als andere healingsvormen. Het dringt veel dieper binnen in organen, in ziekte, in de materie van een ruimte en brengt spectaculaire veranderingen met zich mee.

Klik hier om je op te geven

Ben je een herhaler voor deze workshop? Dan betaal je geen €372,- maar slechts €217,-. (let op de Merlin workshops zijn recentelijk veranderd, neem even contact op om te vragen of deze korting ook voor jou geldt).


Een heerlijke Licht-vakantie op de Elohim Krachtplaats!

Verblijf op de minicamping of in de chalets, vakantiehuis, hostellerie/B&B.

Caravan 17 nieuwsbrief formaat.jpgEen ontspannende vakantie op een paradijselijke krachtplaats met hogere dimensies, engelen, natuurwezens en zelfrealisatie tuinen / helende tuinen. Geniet van de heerlijke energie, stilte en natuur.  Vele mensen boeken in deze periode ook een retreat in het helende energieveld van de Krachtplaats.

Klik hier voor meer info over onze verblijf mogelijkheden

Het is ook mogelijk om een seizoensplaats te boeken op de camping nast het Lemurisch bos.
Klik hier voor meer info
.

 


Channeling, healing “Groene calciet brengt je in verbinding met de Natuur, Lemurië en je hartchakra”

Helende audio opname om thuis te luisteren

devas.jpgIn deze audio opname van een helende live channeling met de groene calciet ontvang en ervaar je de grote Liefde-Krachten van de Natuur. Je hartchakra wordt door de God Pan op blije wijze verbonden met de energie van kristallen, Deva’s en de dieren spirits. Je komt in contact met je sjamanen krachten, je verborgen kwaliteiten en het grote Natuurgodenbewustzijn Pan. Natuurwezens, kristallen en de bomenspirits helpen je ook na afloop van de channeling, om vanuit natuurverbinding, gemak en je hartchakra te leven.

Klik hier om de opname te bestellen

Bekijk meer audio opnames om thuis te beluisteren

 


Vrijwilligerswerk voor de nieuwe samenleving op aarde

Heb je altijd al het gevoel gehad dat het anders kan? Binnen de Elohim community op de krachtplaats ervaar je reeds de toekomst van een nieuwe, Ontwakende samenleving!

Klik hier om meer te lezen over vrijwilligerswerk

Naast vrijwilligers die voor enkele dagen of weken komen, zijn we ook nog op zoek naar langer blijvende vrijwilligers (3-24 maanden). Zo zoeken we bijvoorbeeld nog een creatieve PR-assistent en een enthousiaste hulp voor de winkel & thee/coffee corner.

 


Durf je hart en passie te volgen!

Klik hier om een filmpje te bekijken over de hulp voor de winkel & thee/coffee corner

 


 

Agenda

Vr
25 maart

Goede vrijdag zijn wij geopend van 10:30-12:15 en 13:00-17:00.

Zo + ma
27+28 mrt
Tijdens Pasen zijn de kristalwinkel & de Helende bezoekerstuinen gesloten, wel kun je verblijven in vakantiehuis Pegasus of chalet 17, mits vroegtijdig gereserveerd.
Za+zo
2+3 april
10:00-17:00
Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut
Ontvang jarenlange praktijk kennis over edelstenen op fysiek en spiritueel gebied. Leer naast veel nieuwe soorten edelstenen, ook (not done) combinaties, werking van de vormen en edelsteen versterkers kennen.
Zo
3 april
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de zonnevlechttuin
Krachtige transmissie voor nieuwste energie voor zonnevlecht en het indalen van ons hoogste licht in ons gedrag, denken, handelen en zijns-staat. Lichtmeesters en engelen in persoonlijkheid openen. Voor meer info en andere tuin-channelings, zie de agenda.
Za+zo
9+10 april
10:00-17:00

Kosmische kijk op psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en sterven
Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en (hoog)gevoelige mensen. Joke vertelt hierover op geïnspireerde wijze en deelt hogere inzichten.

 Do
14 april
19:30-20:30

(Live of) Online groepshealing 10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!
Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren. Je hoofd wordt stiller en onvoorwaardelijke Liefde komt in je basischakra.

Za+zo
16+17 april
10:00-17:00

Magic Merlin Healer Class, Ontdek je Magische Krachten
Merlin brengt, d.m.v Joke en haar transmissies (helende channelingen met downloading van "Merlintools") de hoogste en zuiverste Magie sinds de tijd van Lemurie. Universele Elohim en Druïdische Krachten!

Za+zo
23+24 april
10:00-16:00
Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane
Ons Ware Liefdesleven en de diepgang van seksualiteit zitten nog verstopt waardoor we open en dichtgaan, in herhalingslussen belanden en geen verlichte relatie aantrekken. Tijdens de workshop worden elektriserende Beltane Vuurkrachten geactiveerd die passie, seksuele vreugde en vurige, geheelde interne of externe relaties brengen.

 

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png