Nieuwsflits 150: 21 mei Grote Evolutie voor de Aarde en jeZelf! Geweldig hoeveel nieuwe aanmeldingen er al binnen komen!

De workshop 'Merlin-Gaia-Christ healingen brengen verlichting in buik- en basischakra' op 21 mei a.s. wordt ENORM! Voor jeZelf én voor the New Diamond Earth!

Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten!
Christ-Gaia, Merlin en leylijnen bouwen al vanaf 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!


 

Overziel zielegroep.jpgEngelen groeperen zich al en zullen met healing beginnen zodra je aanmelding binnen is

De bijeenkomst zal o.a. plaatsvinden op het eenheidsveld van de Elohim Krachtplaats bij de fontein dat in verbinding staat met het Lemurische bos en de Inwijdingsweg die daar ligt geankerd. Vele engelen groeperen zich al en zullen met healing beginnen zogauw je aanmelding binnen is. Ze lijnen je helemaal uit met alle (Liefdes) lagen en aardelagen, die je bent. 

 Meld je dus nu alvast aan!


 

Tijdens deze workshop dag leggen we samen een enorm healingskrachtwiel voor je basischakra, tweede chakra en dat van de wereld.

We tillen jouw onzekerheid, slachtoffer- en daderschap en dat van de wereld, naar een nieuw niveau van eenheid en veiligheid door de enorme healingen die zullen ontstaan. Na de grote krachtwiel healing en transmissie kan je Christ - Boeddha natuur voorgoed op de voorgrond blijven, ook in je werk en relaties! Je zult niet alleen jezelf, maar ook de wereldziel en het vluchtelingenprobleem helpen door mee te doen aan deze dag. Met een grote groep deelnemers bevrijden we al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen van slachtofferschap en dualiteitsdenken. Het zal enorm krachtig zijn en jou en de aarde verlichten.

 

De Christ-Gaia© energie en de leylijnen zullen zich met een enorme Liefdeskracht onder ons openen
Deze fantastische, helende energie zal jou en de wereld voorzien van een permanent gevoel van veiligheid, innerlijke vrede, universele Liefde en een scheppingskracht die mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden, ziet. Merlin, Lichtmeesters en een vloot van sterrenschepen die om de Aarde liggen, hebben jou nodig om de overgang te helpen creëeren naar een leven vanuit het Christuslicht met broeder en zusterschap en een heel andere wijze van leven en denken op aarde.

Help de Christ-Gaia© en Merlijnkrachten die klaar staan om jou en de wereld te doen ontwaken!
Nodig daarom al je lichtvrienden, Aardehoeders, Merlinhealers, kristallen schedelhoeders en anderen uit om mee te doen aan deze grootse evolutionaire workshop. Voor jezelf en de aarde! Neem je eigen kristalschedel of krachtvoorwerp mee. Als je die niet hebt kun je er één lenen van het Elohim Centre voor het grote Aardekrachtwiel dat we gaan leggen.


Op 21 mei a.s. bevrijden we ons basischakra, tweede chakra en de planeet!

We worden bevrijd van de duale herhalingslus die stamt uit onze vele ik-incarnaties en de overtuigingen waarvanuit we leefden. We zullen op prachtige en vooral blije wijze van ik naar wij, van ego naar Goddelijkheid, shiften.

Zonder geschiedenis, in het hier en nu van je essentie, vanuit je buik en lichaam functioneren
5040Je basischakra en tweede chakra brengen op het moment opgeslagen overlevingsangsten, slachtoffergedrag, wantrouwen, liefdespijn, verlatenheid, oude spanningen, agressie en emoties omhoog. Veel hiervan zal op deze dag allemaal uit je cellen, gevoel en DNA verdwijnen, om nooit meer terug te keren. Net als uit de aardegeschiedenis. Ook frustraties, macht en onmacht, dader- en terugtrekgedrag zullen op de meest lichtvoetige wijze uit jou en de aarde, oplossen. Vanuit eenheid, zonder geschiedenis en in het hier en nu van de essentie, zullen we gaan functioneren en welzijn creëeren.

Merlin en Merlina initiëeren ons deze dag om ons kleine zelf en het collectief bewustzijn van de mensheid voorgoed te Ontwaken.

Ook nu weer zal de Elohim Krachtplaats, het Lemurisch bos en de eenheidstuin als een helende acupunctuurnaald functioneren voor onszelf, de leylijnen, sterrenlijnen en het wereldbewustzijn.

 


 

wereld bewustzijn 2.jpg

 


 

Reserveer 21 mei alvast in je agenda! Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor deze unieke dag

 


Een prachtig audio cadeau van Joke "Je Goddelijk Zelf en het nieuwe Paradijs"

Geef onderstaande audio link door aan je vrienden zodat zoveel mogelijk mensen mee gaan doen.

Je kunt in de opname alvast een stukje van de energie ervaren voor het nieuwe paradijs, welke we nog dieper en krachtiger op gaan halen tijdens de workshop op 21 mei. 

online transmissie 14.jpgEr is een grote bewustzijnsverandering bezig in de wereld en onszelf. Deze prachtige transmissie uit een van de workshops sluit hier mooi op aan. We willen deze helende energie graag met jullie delen en daarom is deze audio opname gratis te downloaden t/m 21 mei.

 

Klik hier om de opname gratis te ontvangen