Elohim kristallen nieuwsbrief 84

Aanbiedingen geldig van aanbieding_1.png

Vrijdag 11 maart t/m donderdag 24 maart

 


Kristallen en bio tincturen


Belastende straling.jpgRouters (Wifi), DECT telefoons en electrische aparaten verstoren de positieve levensenergie in huis.

Dit kan leiden tot vage klachten zoals vermoeidheid, lusteloos, prikkelbaar zijn, hoofdpijn of een lage weerstand. Langdurige blootstelling kan chronische klachten veroorzaken, hartklachten, hoge bloeddruk en in sommige ernstige gevallen zelfs kanker. Kinderen worden onrustig, angstig of teneergeslagen.

Heb jij of je omgeving last van deze straling? Bekijk dan de volgende aanbiedingen:

 

Aanbiedingen voor beschermingsproducten:
Toermalijn ontstoringsset van € 47,00 nu voor € 39,95
Toermalijn armbanden en hangerstenen - 15% korting
Home en office healers - 20% korting
Aura bescherm buisje - 15% korting

 


kristallen verzameling.jpgHeb jij de nieuwe collectie al gezien?

We hebben weer een fantastische voorraad nieuwe kristallen en edelstenen binnengekregen! Kom snel naar Veelerveen en vindt als eerste de allermooiste exemplaren!

Klik hier om de collectie te bekijken


Wekelijks worden de nieuwe producten ook online geplaatst dus houd tevens de webshop in de gaten.

 


Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpg

Wauw wat zijn ze mooi! Er zijn weer een aantal nieuwe Gaia-Christ Zonnesteen bollen binnen! Het is nu al een rage!

Ze zijn echt schitterend!
De geprogrammeerde bollen geven je een diepe verbinding met moeder Aarde. Je zakt als vanzelf in je buikgevoel waardoor het rustig in je hoofd wordt en je vanuit een paradijselijke zijnsgevoel gaat leven. Heerlijk voor in huis, op het werk en om mee te mediteren!

We hebben zopas de vele klanten die een bol gereserveerd hadden geïnformeerd dat hun bol binnen is.

Iemand schreef ons:

"Ik heb recentelijk de zonnesteen bol- Gaia Christ aangeschaft. Ik voel me meer verbonden met de aarde op een liefdevolle wijze (onvoorwaardelijke liefde als staat van zijn). Deze energie is nu meer verbonden met mijn lichaam, waardoor ik me beter voel in mijn dagelijkse leven en moeilijke situaties beter aan kan. Ik ben benieuwd wat verdere verdieping me de komende tijd nog gaat brengen. Maar met wat ik nu ervaar ben ik al heel blij en dankbaar."

John, Almelo

Wil jij ook een Zonnesteen Gaia-Christ bol bestellen zolang de voorraad strekt?
Dan kun je deze rechtstreeks bestellen in de webshop. Op is Op.

 


Voel je je vaak onveilig bij anderen door je gevoeligheid en sensitiviteit?

Gevoelig.png

Dit overkomt een hoop bewuste nieuwetijdsmensen. Door de hogere trilling van je bewustzijn komen lagere trillingen uit de omgeving soms bedreigend over. Edelstenen en kristallen bieden hierbij een uitkomst, ze zorgen ervoor dat je hoger bewustzijn goed geaard wordt in je lichaam. Ze 'leren' je gaandeweg om je eigen licht en kracht hoog te houden en ervoor te gaan staan. Zo ben je van binnenuit beschermd. Hoe langer je met geopende en geactiveerde Elohim kristallen en edelstenen werkt, hoe meer je gaat ervaren hoe dienstbaar ze zijn en hoeveel ze voor je betekenen!

Tips bij onveiligheid

Versteend hout - 15% korting
Polychroom Jaspis - 15% korting
Innerlijk kind kristal - 15% korting
Aura bescherm buisje - 15% korting


Meer weten over Elohim kristallen?
Doe mee aan de prachtige edelsteen cursus op 2 en 3 april waarbij je de geweldige kracht van edelstenen en kristallen zelf gaat ervaren en toepassen in alle 13 dimensies!Extra krachtige Lichtwesen tincturen en oliën voor heling en steun op je padlichtwesen-kaart-180x.jpg

Alle lichtwesentincturen en oliën bij het Elohim Centre zijn zodanig geactiveerd dat ze uitlijnen met je levensplan zowel als lichaam. Daardoor brengen ze je precies dat wat je nodig hebt. Ze maken wakker wat wakker gemaakt dient te worden en dat alles gebeurt via vrije wil, liefde en bezieling, in het tempo dat je aan kunt en bij je past.


Bekijk hier het assortiment

Of trek een kaart om te kijken welk product het best bij jou past

 


Wil je als vrijwilliger graag met kristallen werken, gasten voorzien van een kopje biologische thee of vacature.jpgkoffie en lijkt het je fijn om bij ons in de nieuwtijdscommunity te komen wonen?

Bekijk dan onze vacature!

 

 


Diversen

 


Bekijk ook onze nieuwe readingsopleiding met lichthealingen !


21/5 Gaia roept jou voor deze unieke wereldwijde healing voor de nieuwe tijd op aarde!


gaia-grid.jpgChrist-Gaia, Merlin en de leylijnen bouwen vanaf 15/2 een enorm Eenheid-Liefdesveld onder de krachtplaats! Tijdens de workshop "Merlin - Gaia - Christ healingen brengen verlichting in buik- en basischakra" opent verlichting in jouw aarding en buik en in the New Diamond Earth! Gaia roept elke gevorderde ziel op waardoor we een grote opkomst verwachten. Een fantastisch healings-kristallen-krachtwiel en super transmissies zullen al onze tijdslijnen, familiegenen, opvoedingspatronen en zielegroepen, tot onze Oorsprong bevrijden van pijn en dualiteit. Merlin, Lichtmeesters, sterrenschepen om de Aarde en jij als Gaia-Christ-Boeddha-natuur, zullen het ongelofelijke, meest krachtige geschenk van helende Goddelijke eenheidsliefde ontvangen en doorgeven. Een feest van permanente aarding, veiligheid, bevrijding en blijheid!

Klik hier om mee te doen met deze bijzondere en unieke aardehealing


Ook geweldig te combineren met de avond healing, channeling "Wesak, indalen verlichte staat" die dezelfde dag plaatsvindt. Maak er een mooie dag van, reserveer vooraf een maaltijd in het biologisch huiskamerrestaurant,  en reserveer een slaapplaats in de groepsaccommodatie Happiness.

 


Er is al een enorme blije sfeer voor de zomerweek op 23 t/m 28 augustus

blij en vrij 1.jpgDe eerste aanmeldingen zijn binnen en ook al duurt het nog een aantal maanden, de sfeer voelt al heel goed aan. We voelen dat het een bijzondere week gaat worden met veel lichtheid, inspiratie en goede gesprekken. Overal is aan gedacht, zo kun je ook een maaltijden pakket bijbestellen voor een aantrekkelijke prijs (zie ook het kortingspakket via de link hieronder). We gaan heerlijk samen eten en een mooie tijd met elkaar doorbrengen op de Krachtplaats en hopen op prachtige zomeravonden.

Ook de activiteiten op het programma beloven allen mooi te worden en verdieping te geven aan de week. Dus ben je in Nederland eind augustus en heb je nog geen plannen? Wees er dan bij!

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de week, klik hier en geef je snel op.

 


De lente ontwaakt, de vogels fluiten, heerlijk verblijven naast het Lemurisch bos

hoofdfoto pegasus nieuwsbrief formaat.jpgNog steeds is er veel belangstelling voor vakantiehuis Pegasus. Er zijn de komende weken nog maar enkele plekken vrij, in de weekenden zowel als doordeweeks. Het is er dan ook heerlijk verblijven in Pegasus waar je nu al kunt genieten van de vogels, de opkomende lente en natuurlijk de energie van het Lemurische bos. Ook het winterharde chalet 17, dat zich naast het Trollenbos, in het hart van de krachtplaats bevindt, is erg populair. We krijgen veel aanvragen, wees er op tijd bij als je wilt komen!

Ervaringen van andere bezoekers:

“Het is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in de mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”

“Ik heb echt genoten van het prachtige uitzicht in de slaapkamer”

“Een hele fijne vakantiewoning. Zeker in de winter, snel warm, fijne bedden en comfort.
Een bijzondere gewaarwording in het Lemurische Bos”

Bekijk hier het vakantiehuis Pegasus en hier chalet 17.

 

 


24/5 Live afstudeersessie met 50% korting, healing op jouw huis en leefomgeving

engelen boom.jpgHallo, ik ben Loretta en werk als bio-geo-energy coach voor het welzijn van je woning en leefomgeving. Momenteel rond ik de Beroeps opleiding Aardehealer - Natuur coach - Sjamaan af waarvoor ik een afstudeersessie geef. Tijdens dit consult analyseer, verlicht en breng ik oplossingen tbv de ziekmakers en energierovers in je werk of woonplek (en in jezelf uiteraard). Storende en energetische invloeden kan ik voor je vaststellen en oplossen, zodat er opnieuw een mooie flow in je(zelf) en leefomgeving ontstaat.
Wil jij graag weten wat er in jouw woning of werkplek speelt? Ben je toe aan een verandering en het inzicht wat je eraan kunt doen? Dan ontmoet ik je graag tijdens deze sessie.
Voor de sessie graag een plattegrond van de woning of het terrein meebrengen.

Boek je sessie tijdig er is maar 1 plek voor deze live sessie!
De sessie is op dinsdag 24 mei om 14.15 uur en bedraagt slechts € 50,-!

Voor het boeken van de sessie kun je contact opnemen via email of telefoon:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Tel: +31 (0) 597 52 2308
Email: info@elohim-centre.org

 


Geweldige online groepshealing, de energie kwam flink binnen

De online groepshealing van 3 maart was geweldig geslaagd, er deden meer dan 50 mensen mee en de energie was enorm!

Een mooie ervaring die we ontvingen:

Wat was er een mooi, zachte, liefdevolle energie die naar me toe kwam gisteravond bij de online transmissie, eigenlijk meteen al toen ik contact had. En eigenlijk was die er al de hele dag. De dagen daarvoor waren helemaal niet zo leuk, veel vermoeidheid en een beetje tobben over afspraken of ik die al of niet door moest laten gaan. Maar gisterochtend kwam vanaf het begin, een liefdevolle energie bij me die versterkt werd  door de transmissie. Die me helpt op een zachte manier, dicht bij mijzelf te voelen. Het hielp me ook bij het weten hoe ik met mijn afspraken om moest gaan en hoe ik mijzelf tegemoet kan komen in mijn vermoeidheid.
Adelheid, Deventer
 

De eerstvolgende online groepshealing is op do 24 maart van 19.30 tot 20.30 uur:
"11-dimensionale Engel-Mens worden voor Mu en de kristallijnen Paradijsmatrix"
Meld je aan vóór 20 maart en ontvang €6,- vroegboekkorting.

 


Meer dan 90 mensen deden mee in 2015 en dit jaar, op 21/5, belooft de Wesak online channeling nog groter te worden!

Tijdens de Wesak volle maan staan 6 dagen lang de kosmische portals open voor de energie, indaling en integratie, van onze Boeddha-Geest en verlichte staat. Dit zijn de gemakkelijkste dagen van het jaar om verlichting te bereiken. Zeker als je dan op een krachtplaats bent die daarvoor de blueprint houdt zoals de Elohim Krachtplaats. Wereldwijd komen miljoenen mensen in afstemming tezamen bij krachtplaatsen en tempels. Ook bij het Elohim Centre is er op za-av 21 mei een (live of) online groepshealing en channeling tussen 19.30-20.30 uur met Joke ElZiam Nootebos. Samen met jou wordt er afgestemd op individuele en planetaire verlichting tijdens deze prachtige verlichtings transmissie.

Wees er ook bij op 21 mei in de avond! Vanaf je huis of in Veelerveen.
Je kunt je hier alvast aanmelden.

Een van de ervaringen:

"Tijdens de Boeddha energie van de prachtige Wesakavond, was het net of ik ineens een kriebel in mijn keel kreeg. Ik dacht dat ik zou gaan hoesten, kreeg het benauwd en daarna brak met kracht de energie door mijn keel. Het stuwde met een enorme kracht mijn hoofd, een vurige warmte vulde heel mijn hoofd.. zo krachtig.. en mijn hoofd begaf zich in een helder licht..grenzeloos.. Een prachtig SamenZijn voor en met elkaar..

Op dezelfde dag is ook de grote persoonlijke en aardehealing:
Merlin - Gaia - Christ healingen brengen verlichting in buik- en basischakra
Combineer deze twee evenementen voor een super geschenk aan jezelf en de wereld.

 


De Wesak kristallen, die de verlichte aarde energie in zich dragen, liggen als een netwerk al in honderden huizen. In Nederland en België. Ze verspreiden individuele en planetaire verlichting en Boeddha natuur, met enorm resultaat!

wesak kristal.jpg

We krijgen steeds opnieuw prachtige reacties terug over deze unieke kristallen. Je kunt de reacties lezen en het kristal bekijken op de webshop via de link hieronder.

Lees meer of bestel hier je Wesak, Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal

 


Laatste kans om je aan te melden voor de workshop van je magisch kind en de doorbraak in je basischakra

Combineer deze twee workshops met een maaltijd en overnachting op de krachtplaats en geniet van de paradijselijke energie, helende tuinen en het Lemurische bos! Neem contact op voor reservering of meer informatie.

 


Een bijzondere ervaring in een sessie bij Willeke

Wat was het een bijzondere healing om te ervaren, vooral ook met de klanken, heel erg mooi en zuiver!
Ik voelde me erg veilig en wat vooral heel belangrijk was voor mij is het gevoel van ontmoet worden, gezien worden, gehoord worden in al mijn lagen, in heel mijn hoedanigheid.
De diepste pijn in mij werd ontmoet, gezien en gehoord en dat betekent heel veel voor mij!
vrijheid_2.jpgNatuurlijk voelde ik in de dagen na de sessie de pijn die opgeslagen lag in mijn lichaam en het verdriet, maar ik heb er veel van de sessie geleerd. Ik heb geleerd wie ik ben, mezelf weer ontmoet. Ik kan weer tot in het diepst met mezelf praten, zo fijn! Zo'n groot cadeau!!!!! Het gaat met kleine stapjes maar het is zo fijn de liefdevolle geruststelling en het vertrouwen te voelen en te weten hoe ik met mezelf kan praten, hoe ik naar mezelf kan luisteren en dat ik weer ruimte kan maken voor mezelf. Ik kan het gewoon :-) Ook voel ik in mijn lichaam meer zachtheid, de verstraktheid is er uit, heel bijzonder en prettig!
 
Ik heb nog een aantal keren naar de opname geluisterd van de sessie en dit was telkens erg fijn!
Elke keer dat ik luister wordt het nog een stukje dieper aangeraakt in mijn systeem. Het zorgt voor een nog diepere heling.
 
Lieve Willeke, heel erg bedankt!! Ik kom over een tijdje nogmaals voor een healing! 
Liefs Mirjam
 

Aanbieding: Een persoonlijke healing-reading van 60 min. bij Willeke kost tot 1 april geen 100,- maar slechts €80,-.

Klik hier voor meer info.

 


Agenda

 Za
19 maart

10:00-17:00
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Leer je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie leven en blijf op open wijze staande vanuit je eigen lichtkern.
 Zo
20 maart
10:00-17:00

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen.
Creër alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale Magische kind.

Do
24 maart
19.30-20.30

(Live of) Online groepshealing "11-dimensionale Engel-Mens worden voor Mu en de kristallijnen Paradijsmatrix
Activatie om vanuit je Divine elf dimensionale Elohim Ka Kracht een Dienstbare Engel voor de samenleving te kunnen zijn. En toch ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn.

Vr
25 maart

Goede vrijdag zijn wij geopend van 10:30-12:15 en 13:00-17:00.

Zo + ma
27+28 mrt
Tijdens Pasen zijn de kristalwinkel & de Helende bezoekerstuinen gesloten, wel kun je verblijven in vakantiehuis Pegasus of chalet 17, mits vroegtijdig gereserveerd.
Za+zo
2+3 april
10:00-17:00
Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut
Ontvang jarenlange praktijk kennis over edelstenen op fysiek en spiritueel gebied. Leer naast veel nieuwe soorten edelstenen, ook (not done) combinaties, werking van de vormen en edelsteen versterkers kennen.
Zo
3 april
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de zonnevlechttuin
Krachtige transmissie voor nieuwste energie voor zonnevlecht en het indalen van ons hoogste licht in ons gedrag, denken, handelen en zijns-staat. Lichtmeesters en engelen in persoonlijkheid openen. Voor meer info en andere tuin-channelings, zie de agenda.
Za+zo
9+10 april
10:00-17:00

Heling bij psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en stervensbegeleiding
Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en (hoog)gevoelige mensen. Joke vertelt hierover op geïnspireerde wijze en deelt hogere inzichten.

 Do
14 april
19:30-20:30

(Live of) Online groepshealing 10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!
Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren. Je hoofd wordt stiller en onvoorwaardelijke Liefde komt in je basischakra.

 

 

Adverteren in de wekelijkse Elohim Nieuwsbrief
Samen co-creëeren

Prijsopgave en info klik hier
Of informeer door te mailen naar info@elohim-centre.org
Oplage 6000 nieuwsbrieflezers!

 

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png