Elohim Nieuwsbrief 149: Vermoeidheid, ziekte en burn-out; wat doe je er aan?

Vermoeidheid en ziekte slaan toe ondanks al je inzichten en het luisteren naar helende audio-opnames

Mooi dat je al probeert nergens meer een verhaal van te maken, zodat je in je ware zelf en niet in je ik-illusie-identificatie verblijft. Ook als je ikje zich afvraagt waar je nu in hemels naam mee bezig bent en waarom je zoveel ups en downs voelt!


Het kan aanvankelijk moeite kosten om vertrouwen te houden in het zelfrealisatieproces. Des te dieper je ontspant en aardt in je lichaam, des te meer vermoeidheid of opgeslagen onverwerkte emoties kunnen loslaten uit je cellen en DNA. Dat kan ups en downs geven. Vermoeidheid laat laagje voor laagje los, doordat ongemerkt de "ik-doener" en het vele "moeten" verdwijnen en je lichaam en lichtlichamen, op meer licht en egoloosheid gaan resoneren.

De vermoeidheid van je lichaam is gestapeld door het jarenlang
(ook in meerdere levens) moeten, willen en doen vanuit je ikje
Let er daarom vanaf nu op dat je niet "doet", alleen vanuit je plichtgevoel en wilskracht, maar dat je handelt, spreekt en denkt vanuit het ruimere Wezen dat je bent, vanuit Zijn en de Flow. Dat maakt je minder moe en roept ook minder weerstand en al te veel denken, op. Let op dat het niet slechts je ikje en je hoofd zijn die je aan het werk zetten. Bij alles wat je doet vanuit je ware zelf en verruimde wezen, voel je dan je basisrust in je lichaam, ook al moet je veel doen binnen een korte tijd. Je loopt dan niet alleen rond als "hoofd". Daar kun je op letten en op tijd verruimen! Veel van dergelijke tips om verlicht te raken geef ik dan ook in de workshops en satsangs mee.

 


Als je meer bent gaan leven vanuit je ziel dan vanuit je hoofd, kan je lichaam ook oude, onverwerkte emoties (van dit en eerdere levens) omhoog brengen in de vorm van (ernstige) ziektes

Nu je gaat leven vanuit je hoger Licht, werkt dat als een healing die tot in de cellen en zelfs het DNA, de  oude, onbewuste opslag, eruit gooit. Denk in het geval van fysieke klachten niet alleen aan symptoombestrijding en de dokter, maar vraag zielematrixhealing en een doorbraak arrangement aan gespecialiseerde master healers en readers die de weg al zijn gegaan, zodat je lichaam niet alleen middels ziekte de oude opgeslagen energieën hoeft om te zetten.

Het is immers niet niks als je vanuit al je levens het functioneren van je ikje en de daarbij horende onverwerkte gevoelens loslaat. Je verlichtingsproces brengt ALLES maar kost ook ALLES.
Na dergelijke healingen merk je dat je ook steeds gemakkelijker in je stralende, ware zelf engel blijft. 

Mocht je nog meer vragen hebben denk dan aan een gratis 5 min. of langer (betaald) consult. Dit kan live zowel als telefonisch. Ook kunnen de workshops of een bezoek aan de Krachtplaats je ondersteunen om de diepere thema's van je ziel te veranderen.

Contact en route
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

Doorbraak arrangementen van 2-3 dagen

Kristallegging en healing met multidimensionale Elohim kristallen

 


!! NIEUW !! Speciale Elohim VIP dag voor vrienden en koppels

 

Zijn jullie een koppel, vrienden of een team? Misschien hebben jullie iets te vieren en gunnen jullie elkaar een heerlijke dag samen. Laat je/jullie onderdompelen in een bad vol helende energie, inzichten, verrassingen en bekrachtigingen! Geniet van elkaar, de edelstenen, readings en de groene Krachtplaats!

Willen jullie niet alleen iets leuks maar samen ook iets heel bijzonders doen?

Klik hier om meer te lezen over deze speciale Elohim VIP dag!

 


Oorzaken van relatiepijn, ziekte, vermoeidheid, pech en herhalingslussen liggen vaak in de ziele-lichtlichamen opgesloten:

 • Deel van de etherische lichtlichamen (aura, ziel) is verdwenen
 • Negatieve energie is in één van de etherische lichamen of het fysieke binnengedrongen
 • Fijnstoffelijke (energetische) lichamen hebben niet voldoende energie of kracht
 • Energiehuishouding is niet op orde door blokkades, geen doorstroming
 • Ziel is geblokkeerd door (verleden levens) blokkades, beloftes, karmische relaties, vervloekingen, onbewuste overtuigingen, onveiligheid, verlatingsangst of astrale beïnvloeding
 • Ziel is teveel verstrikt geraakt in het alledaagse en de materie waardoor er verlies van contact met zijn Lichtdelen en de Bron optreedt
 • Beperkte verbinding met de eenheid, ware natuur, stenenspirits, plantenspirits, dierenspirits, Deva's, Bovenwereld en Moeder Aarde
 • Aan anderen weggegeven macht/kracht (ook in verleden levens) die nog uitstaat

Diepgaand helend werken in de lichtlichamen van de ziel is een Elohim specialisatie
Niet alleen nuttig voor het leven vanuit je ziel i.p.v. je ikje, maar ook voor je verlichtingsproces en Godrealisatie. Voel je dat je op bovenstaande thema's ook meer licht wilt laten schijnen en healing op wilt ontvangen?

Maak dan een afspraak voor een master healing reading sessie (of traject).
Kom live op de krachtplaats, in plaats van op afstand, dan kunnen we nog dieper werken.

 


 

Elohim sessies op alle lagen van je lichaam, ziel en geest, brengen uniek snelle genezing en oplossingen voor levenssituaties!

 

 


Edelstenen en kristallen zijn miljoenen jaren oude Lichtdragers

Miljoenen jaren hebben ze kosmisch en planetair Licht vastgehouden en opgebouwd in de Aarde. Zelfs tijdens het verdichten van de Aarde in haar dualiteit, werden ze daardoor niet "besmet". Ze dragen nog steeds de oorspronkelijke energie van eenheid en go(e)dheid. Dat wakker te trillen in iedere mens en voor de Aarde is hun Taak en grootste geschenk. De kristallen dragen vele, hogere dimensies in zichzelf. Dat sluimert totdat het kristal diegene ontmoet die dat kan voelen en openen doordat hij/zij zelf vanuit het bewustzijn van de ziel en lichtlichamen, leeft en daarbij begeleiding krijgt.

Merlin - Merlina Amethist cluster.jpgGeen helderzienheid nodig
Voor de edelsteen workshop op 2+3 april  van Joke, hoef je geen bijzondere gaven te hebben. Interesse en gevoeligheid zijn voldoende. Joke zet de energie neer waardoor jij en de edelstenen zich multidimensionaal openen.


 De edelsteencursus of edelsteentherapie

Naast de 13 kosmische kristaldimensies wordt er jarenlange praktijkkennis op fysiek, kosmisch en multidimensionaal edelsteengebied overgebracht en mag je gebruik maken van de grote kristalwinkel edelstenen. Je leert naast nieuwe soorten edelstenen, over (not done) combinaties, vormenwerking (zoals ruw, glad, rond en vierkant) en versterkers. Je leert readen en adviseren op fysiek en geestelijk gebied van mens en dier, ook middels foto's. De edelsteencursus of edelsteentherapie kan uit eigen interesse of als aanvullende beroepsopleiding gevolgd worden.

 


Joke geeft een fantastische audio kado aan ieder die komt voor de nieuwe tijd!

wereld bewustzijn 2.jpg

In het land van Moeder Aarde, van magie en je ware natuur, kunnen je subtielere kinderdelen en engelenwezen voelbaar indalen door middel van deze gechannelde healingsopname van Joke; Je Goddelijk Zelf en het nieuwe Paradijs na 2017". Je zachte, ontroerende, oorspronkelijke eenheidsliefdeslicht, dat je diep van binnen door alle incarnaties heen hebt weten te bewaren, voel je sinds eonen, Ontwaken! Het zal je diepgaand ontroeren!

Een samenleving vol goedheid en Goddelijkheid daalt in
De helende transmissie en het eenhoornbewustzijn, brengen voelbaar je mystieke, Goddelijke en Paradijselijke Zelf terug in je derde oog en lichaam. Je voelt, hoe je met de elfen kunt leven, hoe relaties wérkelijk zouden kunnen zijn, hoe het leven aanvoelt zonder oorlog en ellende. Je richt je voortaan op dit nieuwe sacrale en Oorspronkelijke Zelf, in jou, dat deze wereld "kent" en is! Je zet voortaan je intentie op een wereld waarin alle Rijken samenkomen en waarin deze inmense Liefde bestaat! Een samenwerkende wereld van mens en natuur, zonder ego-ik, ziekte of tekort, een wereld van ware zelf tot ware zelf.

De identificatie met je ik-illusie lost op zonder dat je je aardse werkelijkheid wegdrukt
De realiteit van alledag, je aardse leven, wordt na deze heling iets dat past in je Gewijde Staat, in de nieuwe  Goddelijke Werkelijkheid  binnen in jou. Geleidelijk aan ontwaak je na deze helende channeling als een magisch meester en kind, en mysticus, zonder het alledaagse leven weg te drukken. Je neemt het leven vanuit Heelheid waar en groeit naar een staat van overvloed. Tekorten en angst verdwijnen. Als geestelijk wijze meester laat je je niet langer voortdurend "besmetten" met de realiteit van dualiteit,  "ruis" en leed.

Het Paradijselijk Eenheids Hartnetwerk van de kinderen van de magische nieuwe aarde
Voor de nieuwe wereld vanaf 2017 vormen de toekomstige Jij en andere nieuwe aarde pioniers een onzichtbaar, groeiend krachtveld. Een netwerk in alle hogere dimensies, zowel als rondom de aarde. Het Paradijselijk Eenheids Hartnetwerk van de kinderen van de magische nieuwe aarde. Een Liefdesnetwerk waarop het klimaat, de deva's, bloemen, dieren en al het leven, positief mee-resoneert.

Ongelofelijke Vrede, zachte Goden-Creatiekrachten, onmetelijke stralende Liefde, in JOU doen mee aan het eenheidslied en de oproep van Gaia. Jij voelt je voortaan als de handen en voeten van God en Gaia!

 


Ontvang hier gratis dit mooie audio cadeau voor de nieuwe tijd en laat de celherinnering in jou weer ontwaken en verdiepen!

Al heel wat mensen helpen het audio cadeau van Joke verspreiden!

Deel het ook met jouw vrienden en help het bewustzijn op aarde te verhogen!

Op 21 mei trekken en bekrachtigen we bovenstaande energie op aarde!
Werk mee aan de grote aarde evolutie en dat van jou!

volutionaire Merlin - Gaia - Christ© healingen, verlichte staat, Boeddha Vrede in buik + basischakra

 


Wil je de verlichte, nieuwe aarde in jezelf en de wereld verder verdiepen?

 • Bekijk de opleiding tot Aardehealer, Natuurcoach

 • Boek persoonlijke consulten bij (één van) de Master healer reader, coaches
  en/of doe mee aan workshops.

 • Bestel het Ware Zelf en Diamanten Aarde netwerk kristal dat deze energie vasthoudt voor jezelf, jouw huis en je omgeving.

 


We krijgen veel inschrijvingen voor de zomerweek van 23-28 augustus!!


kampvuur 2015.jpgOok heel wat mensen die ons enthousiast laten weten dat ze proberen vrij te nemen. Er zit zo'n blije energie op de zomerweek!
Bijna alle verhuurcaravans zijn al geboekt. Het geliefde vakantiehuis Pegasus is nog vrij, dus wees er snel bij als je daar, bij het Lemurisch bos, wilt verblijven. Op de camping en in de groepsaccommodatie is er nog plaats genoeg.

Van de week voelden we als team ineens heel duidelijk dat we in plaats van 2 zomerweken, maar 1 zomerweek moeten organiseren.

De zomerweek wordt alleen gegeven op 23-28 augustus.
Het loopt goed dus reserveer snel als je er ook bij wilt zijn!

Wil je in een van de verhuurchalets, wees dan snel.
Chalet 15, en het vakantiehuis Pegasus zijn nog beschikbaar. Verder is er nog voldoende plek op de camping, en in de groepsaccommodatie.Als je basischakra en aarding minder goed werken:

Heb je problemen met te veel zinnelijke prikkels, seks of alcohol? Komt er vaak niets van je ideeën terecht? Denk dan aan een verstoring van je basischakra dat heling kan gebruiken. Kun je niet ten volle in je aarding blijven, met je aandacht ergens bij blijven? Ben je vaak onrustig of voel je je alleen?

basis chakra.jpgMisschien speelt bezit, afhankelijkheid, beheersen een belangrijke rol in je leven of ben je enigszins dominant geworden en neem je altijd zelf de leiding? Mogelijk trek je afhankelijke relaties aan. Immers als de ander jou nodig heeft, afhankelijk van jouw zorgzaamheid is, dan voel je jezelf niet afhankelijk, dan kan er niemand over je heersen en voel je je eigen onveiligheid niet. Deze diep verborgen gevoelens van onveiligheid, soms ook faalangst, zijn vaak onbewust. Meestal heb je manieren in het leven gevonden om hier niet mee in aanraking te hoeven komen. Soms heb je moeite met jezelf open te stellen en te ontvangen.

Het kan ook zijn, dat je weinig lichaamsbewustzijn hebt of weinig om je lijf geeft.
Misschien neem je onvoldoende rust en eet je niet altijd gezond. Houd je steeds je knieën naar achteren, zijn je billen koud, je kaak en nek strak of je kiezen pijnlijk? Of ben je vaak moe? Kun je geen geld genoeg manifesteren, trek je je snel terug, pas je je gauw aan of ontbreekt het je aan daadkracht, energie en moed? Of heb je last van spataderen, onzekerheid of een chaotische levenswijze met chaos in je relatie, in je hoofd, op je bureau, huis of kasten?
Dan is het goed mee te doen aan de volgende workshops waar we niet alleen je basis zullen helen, maar ook prachtige transmissies krijgen. 19 Maart & 20  beloven hele mooie workshopdagen te worden.

2 workshops op 19 & 20 Maart beloven GIGA MOOI te worden!

19/3 "Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld manifesteren"

20/3, "6D Magisch kind, Lemurische Kennis en Creatiekracht, vrij van te korten, onmogelijkheden"


9+10/4: Soms blijkt iemand met psychose in een hogere dimensie te zijn

Hogere dimensies die ook te maken kunnen hebben met de ontwikkelingsstaat van de multidimensionale Pillar of Light of met een verlichtingservaring. Door hierop geen bewustzijn te hebben en/of onverwerkte zaken uit het verleden in het lichaam te dragen, kan het hoger dimensionale zielslicht niet ankeren in het lichaam waardoor er van alles kan binnenkomen uit andere realiteiten. De psychotische mens kan in velden van angst terecht komen omdat de Lichtkern en aarding in deze realiteit, niet sterk genoeg zijn door onverwerkte zaken die in het lichaam en onbewuste zijn opgeslagen.

naar het licht gaan.jpgJe ervaring bepaalt je volgende incarnatie
De psychotisch gevoelige mens kan negatieve astrale sferen en wezens aantrekken waardoor een angst/waan/psychose spiraal kan ontstaan dat diepgaand lijden met zich meebrengt. Kosmische kennis en hoger dimensionale inzichten maken veel duidelijk. Ook hoe je mensen kunt begeleiden. Aan deze kennis en dit bewustzijn heb je ook veel in de weken na de dood waarbij je ook door de astrale gebieden trekt. Je ervaring daarbij bepaalt je volgende incarnatie. Net als de maand van sterven. Ook bij stervensbegeleiding en de ontwikkeling van je ziel in het aardse, is de ingewijde, dimensionale kennis van nut. Daarnaast zijn natuurlijk ook praktische heling en kennis over omgang en opvang, noodzakelijk.

Lees meer en doe mee aan de bijzondere workshop Kosmische Kennis en Heling bij psychose,
astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en stervensbegeleiding
gegeven door Joke ElZiam Nootebos op 9 & 10 april.

 


!! NIEUW !! Readingopleiding met lichthealingen

groei en ontwikkeling.jpgIn de readingsopleiding word je tijdens de workshops geopend naar een verdiepend intuïtief niveau. Je zult door de energie die in de groep wordt neergezet, meer zien, horen en/of voelen dan je nu voor mogelijk houdt. Ook leer je edelstenen kennen en adviseren, naast vele anderen tincturen. De vele oefeningen die worden gegeven bekrachtigen je meesterschap en het contact met je eigen intuïtie, helderweten, heldervoelen en helderzien. Ook zul je niet alleen jezelf, maar ook anderen gemakkelijker leren aanvoelen qua spirituele ontwikkeling, ziel en bewustzijnsgroei waardoor je goed kunt adviseren en begeleiden.

Lees meer over deze readings opleiding

 


Nieuw huis gezocht voor een mooie kat!

Pom zoekt een nieuw thuis. Pom is 1,5 jaar oud en bij mij vanaf dat hij een maand oud was. Hij is gevoelig en soms nog wat schrikkerig bij geluiden en drukte. Hij is graag in de nacht buiten op stap in de weilanden e.d. Heel graag wil hij weer een plek waar rust is en veel natuur, zodat hij lekker kan struinen en muizen vangen. Pom speelt graag en is lekker eigenwijs en eigenzinnig. Overdag ligt hij lekker binnen, steeds meer op schoot. Ik hoor wel als jij hem graag als huisgenoot wilt hebben. Liefs Willeke
willeke@elohim-centre.org

 

pom3.jpg pom2.jpg pom1.jpg

 


Alle Gaia-Christ© Zonnesteen bollen uitverkocht, reserveer alvast jouw bol!

Zonnesteen bollen Gaia Christ.jpgNa het succes van de Gaia-Christ© Zonnesteen bollen zijn we  op zoek gegaan om nieuwe, mooie exemplaren te vinden. Het is ons gelukt en ze komen over 3 weken binnen. Het zijn er maar 25 waarvan er al een heel aantal gereserveerd zijn. We kunnen daarom niet beloven dat ze lang verkrijgbaar zijn. Het is mogelijk om vrijblijvend je bol te reserveren, je krijgt dan als eerste bericht zodra we ze binnen hebben. Veel mensen hebben hier al gebruik van gemaakt.

Reserveer jouw bol via info@elohim-centre.org of +31 (0) 597 541 539.

"Ik heb recentelijk de zonnesteen bol- Gaia Christ© aangeschaft. Ik voel me meer verbonden met de aarde op een liefdevolle wijze (onvoorwaardelijke liefde als staat van zijn). Deze energie is nu meer verbonden met mijn lichaam, waardoor ik me beter voel in mijn dagelijkse leven en moeilijke situaties beter aan kan. Ik ben benieuwd wat voor verdere verdieping het me de komende tijd nog gaat brengen. Maar met wat ik nu ervaar ben ik al heel blij en dankbaar."

John, Almelo

 


Audio channeling+healing “Zuivering karma, Atlantis en Lemurië, healing op je 2de en 3de chakra”

vreugde.jpgTijdens het beluisteren van deze audio opname vindt er heling plaats op verleden levens en het karma hieruit. Angst vanuit Atlantis om in je kracht te staan en in jezelf te geloven en misbruik van Goddelijke macht en kracht, lossen op. Een liefdesdeel vanuit Lemurië komt voelbaar binnen in je cellen. Je wordt completer! Samen met je Atlantische deel vormt dit deel een innerlijke heelheid in jou. Eenheid zoals het oorspronkelijk was keert terug.

Er is voelbaar veel steun aanwezig vanuit de aarde en vanuit de lichtmeesters en aartsengelen tijdens de healing. Je wordt opgetild in een universele Liefdesenergie die zo zuiver is dat je alles wat in de weg staat voor het leven van je Zielepad, loslaat. Er vormt zich een grote meester(es) in je die in verbinding met Al-Eenheid, creëert. Je zult vanuit basisrust, verbondenheid en overgave spelend en creërend gaan leven!

Klik hier om deze opname voor thuis te bestellen

 


online transmissie 14.jpgMeer audio healing vanuit de workshops en opleiding, thuis ontvangen?

 • Verlichting in 8 audio stappen
 • Aanbiedings en thema pakketten (rust in je hoofd, heel je relaties, kom in contact met natuurwezens)
 • Satsangs met Joke ElZiam Nootebos
 • Chakra healing
 • Nieuwste opnames

 


Agenda

 Za
19 maart

10:00-17:00
Doorbraak basischakra; in je lichtkern blijven, aarding, bescherming, geld
Leer je gevoeligheid en licht in de wereld van dualiteit, geld, seks, relaties en materie leven en blijf op open wijze staande vanuit je eigen lichtkern.
 Zo
20 maart
10:00-17:00

6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid
Een workshop die je je gevoel van tekorten, onzekerheid en niet-opstaan doet overstijgen.
Creër alles wat je nodig hebt vanuit je belichaamde 6 dimensionale Magische kind.

Do
24 maart
19.30-20.30

(Live of) Online channeling & healing "11-dimensionale Elohim-Ka Kracht in je lichaam"
Activatie om vanuit je Divine elf dimensionale Elohim Ka Kracht een Dienstbare Engel voor de samenleving te kunnen zijn. En toch ook heel aards, praktisch of zakelijk kunnen zijn.

Vr
25 maart

Goede vrijdag zijn wij geopend van 10:30-12:15 en 13:00-17:00.

Zo + ma
27+28 mrt
Tijdens Pasen zijn de kristalwinkel & de Helende bezoekerstuinen gesloten, wel kun je verblijven in vakantiehuis Pegasus of chalet 17, mits vroegtijdig gereserveerd.
Za+zo
2+3 april
10:00-17:00
Multidimensionale, kosmische Edelsteen cursus voor jezelf of als Edelsteen therapeut
Ontvang jarenlange praktijk kennis over edelstenen op fysiek en spiritueel gebied. Leer naast veel nieuwe soorten edelstenen, ook (not done) combinaties, werking van de vormen en edelsteen versterkers kennen.
Zo
3 april
14:00-15:00
Channeling, healing in de helende tuinen bij de zonnevlechttuin
Krachtige transmissie voor nieuwste energie voor zonnevlecht en het indalen van ons hoogste licht in ons gedrag, denken, handelen en zijns-staat. Lichtmeesters en engelen in persoonlijkheid openen. Voor meer info en andere tuin-channelings, zie de agenda.
Za+zo
9+10 april
10:00-17:00

Heling bij psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en stervensbegeleiding
Een workshop over psychose, manisch, depressie, autisme, schizofrenie, wanen, stemmen, auralifters, angsten, hogere dimensies, oertrauma's en (hoog)gevoelige mensen. Joke vertelt hierover op geïnspireerde wijze en deelt hogere inzichten.

 Do
14 april
19:30-20:30

(Live of) Online groepshealing 10D Vuurkracht+Universele Liefde downloading en in 1x 40% minder in je hoofd zitten!
Je geest en hart worden vrij van drama, dualiteit, eigenbelang en persoonlijke voorkeuren of afkeuren. Je hoofd wordt stiller en onvoorwaardelijke Liefde komt in je basischakra.

 

Like en volg ons ook op Facebook!

Facebook-logo.png

 • Klik hier voor de algemene facebookpagina

 • Klik hier voor de kristallen facebookpagina